Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχα ρε Αλεκακι θα μας τρελανεις τι ειναι αυτα που λες???Ακου σαν την θεια την χοντρη, σιγα μαρη ουτε στον υπνο του δεν ειχε ονειρευτει τετοια γυναικα μπριοζα και γατονι...μην ακουω χαζα λεμε...

Γεια σου μιτσακι μου εμεις σε κανενα εμβολιο δεν καναμε την παραμικρη παρενεργεια, 1/2 εχουμε να κανουμε της μηνιγγιτιδας...μαλιστα για 2-3 μερες του τριβω το σημειο με οινοπνευμα και μπαμπακι για να μην κανει γρουμπαλακι...

Τα κεκακια θα συμφωνησω ειναι πανακριβα και για μενα που θελω να κανω και τραπεζι μετα ειναι απαγορευτικα...γενικα δλδ ειναι απαγορευτικα γιατι με 6 ευρω σερβιρω παστα απο το καλυτερο ζαχαροπλαστειο του Περιστεριου που δεν παιζεται...ισως λεω ισως στα γενεθλια του του κανω μια τρισδιαστατη δωρο...που θα του κανω μωρε παιδι μου ειναι το ατιμουτσικο :ΡΡΡ

Ασπα πηγατε και ηρθατε...???Και εμενα ευη μου δεν μου αρεσουν οι σεισμοι...τους φοβαμαι απο τοτε με την Παρνηθα που με επιασε στον υπνο..

Μαιρουλα απλα τελειο το φορεματακι...μου αρεσε πολυ πολυ!!!Με το καλο :) ΦΡαουλιτσα μου θυμισε...

Ιριδακι μην χανεσαι ρε συ μπαινε να λεμε τα δικα μας...ξερεις την βυζοκουβεντα που πιανουμε που και που :ΡΡΡ

Εγω εφτασα τα 61 κιλα και συνεχιζω ακαθεκτη τουλαχιστον μεχρι τα 57 για να πω οτι γινομαι ανθρωπος...τωρα θα πειτε τι λεει η τρελη αλλα ρε κοριτσια το δερμα μου δεν ειναι καλης παστας και χαλαρωνει και ζαρωνει και αφηστε τα να πανε..τεσπα το παλευω με γυμναστηριο...ειχα πει οτι θα πω ασκηση για να επανελθουν οι κοιλιακοι μετα την εγκυμοσυνη κυριως σε οσες εχουν κανει καισαρικη...λοιπον ξαπλωνουμε και παιρνουμε αργα αργα βαθια εισπνοη απο την μυτη και μετα αργα αργα βγαζουμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ απο το στομα μεχρι να σφιχτει η κοιλια μας...καντε για αρχη 2 σετ των 15 και αργοτερα οσους μπορειτε παραπανω...κανει θαυματα ;) Ρωτησα και την γυμναστρια για τις ραγαδες και μου ειπε να παρω καψουλες βιταμινης Ε απο το φαρμακειο να τις σπαω και να βαζω μια φορα την ημερα πανω τους..θα το κανω και θα σας πω...

Σημερα πηγαν οι γονεις μου και πηραν ενα ρηλαξ του μπεμπη της chicco ΜΙΑς και η κουνια της fisherprice δεν μας πολυβολεψε και τσαμπα πηγαν τα 160 ευρω ,ετσι ειναι αμα αγοραζεις αηδιες, και καθοταν και επιανε τα ζωακια και τους μιλουσε και τεντωνε ποδαρακια και χερακια και να κοιταει η μανα κουκουβαγια και να χεζεται απο την χαρα της :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα δεν εκανε πυρετο, μονο κοιμηθηκε καλα το μεσημερι ...

μα τι τρελλη!!!!!!!

τωρα για τα ρουχα που λετε...μονο χειμωνιατικα δεν εχει στις εκπτωσεις? γιατι οταν θα ειναι 6 μηνων θα εχει καλοκαιριασει πια, οποτε τι να παρεις τωρα?

εγω λεω να παρω κανα δυο κομματια για 3-6 μηνων χειμωνιατικα, κ μετα για του χρονου το χειμωνα (η παιδιατρος ειπε να παρουμε για 18 μηνων), τωρα αν βρω κ τιποτα καλοκαιρινο θα το χτυπησω.

οσο για τις εξοδους...ολο παραπονιεμαι οτι δε μπορω να ξεκολλησω απο το σπιτι αλλα οταν ειναι να παω καπου ολο βιαζομαι να γυρισω γρηγορα κ δεν το ευχαριστιεμαι καθολου κ ολο στο τηλεφωνο ειμαι...ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ευανθια βρηκα στο m&s φορμακια καλοκαιρινα αλλα μονο για τον μπεμπη:-(και πηρα 2 πακετα,ελπιζω να ξαναψωνισουμε απο το μαδερ γιατι καηκαμε....

ευακι το μαλακι σου ειναι πιο ωραιο κοντο το ξερεις???? Και εμενα μου λειπει, όχι το εξω γιατι εξω ειμαι συνεχεια, αλλα να βγω βολτα με το Νικολακη, βραδυ, οι δυο μας. Να τον αποπλανησω λιγο...ξερετε εσεις. Αλλα δυστυχως και ευτυχως ειμαι αυστηρη με τον εαυτο μου και δεν προκειται να βγω αν δεν γινω ανθρωπος. Γιατι και η μαμα μου ειναι απο κατω και οι αδερφες μου κοντα...αλλα δεν θελω να παω...δεν γουσταρω να βγω νυχτα και καλα ρομαντζα με τον αντρουλη μου και να ειμαι σαν τη θεια τη χοντρη που όλες μας εχουμε απο μια...

πλεων δεν εισαι τοσο χοντρη!!!!!!!!!!!!!εχασες αρκετα κιλα!!!!!!

βαλε κατι που θα καλυπτει τα επιμαχα σημεια και παντε καμια βολτα,στην τελικη αμα δεν θες να πεσεις πανω σε γνωστους,πατε σε αλλη περιοχη.;)

fCS8p3.png

μαριανθη ευχαριστω!!!αυτο το πηρα για να την παω στην εκκλησια,τωρα μου εμειναν τα παπουτσακια και το στεφανακι.

επισης και τα ρουχα του μπεμπη.....ενα ενα τα αγοραζω:lol:

fCS8p3.png

omorfakia speaking...

πηραμε αδεια εξοδου, κ ηρθαμε σπιτι μας.

αυριο ομως 9 το πρωι πρεπει να ειμαστε παλι εκει...

οι αιματολογικες δεν εδειξαν τπτ, οι ουρων δεν εχουν βγει ακομα.

οποτε δεν πηραμε ουτε κορτιζονη, εχει εν τω μεταξυ μια μιρλα που δεν λεγεται... μας ριμαξε στις σφαλιαρες στο νοσοκ.!

κ απο φιλοξενια δεν μπορω να πω. σε ενα ραντσο μεσα σε δωματιο, κατοπιν μεσου κ αυτο, γιατι τα αλλα ηταν ραντσα μεν, στο διαδρομο δε...θυμαστε το επεισοδιο με τους Απαραδεκτους??? ετσι θα ημασταν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γεια σας βρε τσουπρες τι κανετε?εμεις καλα ημαστε ησυχία ο μικρος κοιμάται από τις 2 το μεσημέρι είναι ξύπνιος με πόνεσε ο λαιμός να του τραγουδώ και να του μιλώ!! Με πιασαν και κατι νευρα πήγε ο αντρας μου το χαρτι για τις συμπληρωματικές παροχές μητρότητας στο αφεντικο μου και εκαι λεει ότι πρεπει να πληρωθώ 25 μερες λογο ασθένειας και κανει τον κινεζο ο αφεντικός…. Ας το καλο να ζητιανευουμε λευτα που δικαιούμαστε τελος πάντων!! Αυριο θα παω να καταθέσω τα χαρτια για την εξάμηνη για το επίδομα αλληλεγγύης που άραγε πρέπει να ρωτήσω αν το δικαιούμαστε? Τα μαρτυρικά ο νονος τα παιρνει ε?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

τωρα η ελενη ειναι νοσοκομειο ε?αντε να δουμε παλι.......

κιμι και ριαννα βρηκα το φορεμα φωτογραφια θα σας το βαλω να το δειτε:D

αυτο ειναι http://picasaweb.google.com/The.Childrensalon/MissGrantS10#5393224429035738850

τωρα περιμενω να ερθει για να δω και παπουτσακια

εισαι τελειως σουργελαρα μου φαινεται...

γεια σας βρε τσουπρες τι κανετε?εμεις καλα ημαστε ησυχία ο μικρος κοιμάται από τις 2 το μεσημέρι είναι ξύπνιος με πόνεσε ο λαιμός να του τραγουδώ και να του μιλώ!! Με πιασαν και κατι νευρα πήγε ο αντρας μου το χαρτι για τις συμπληρωματικές παροχές μητρότητας στο αφεντικο μου και εκαι λεει ότι πρεπει να πληρωθώ 25 μερες λογο ασθένειας και κανει τον κινεζο ο αφεντικός…. Ας το καλο να ζητιανευουμε λευτα που δικαιούμαστε τελος πάντων!! Αυριο θα παω να καταθέσω τα χαρτια για την εξάμηνη για το επίδομα αλληλεγγύης που άραγε πρέπει να ρωτήσω αν το δικαιούμαστε? Τα μαρτυρικά ο νονος τα παιρνει ε?

ναι... ο νονος τα παιρνει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

omorfakia speaking...

οποτε δεν πηραμε ουτε κορτιζονη, εχει εν τω μεταξυ μια μιρλα που δεν λεγεται... μας ριμαξε στις σφαλιαρες στο νοσοκ.!

κ απο φιλοξενια δεν μπορω να πω. σε ενα ραντσο μεσα σε δωματιο, κατοπιν μεσου κ αυτο, γιατι τα αλλα ηταν ραντσα μεν, στο διαδρομο δε...θυμαστε το επεισοδιο με τους Απαραδεκτους??? ετσι θα ημασταν!

τι τραβας κ εσυ βρε κοριτσι...

γεια σου ελενη!

ναι τα μαρτυρικα ειναι του νονου. οσο για τα αφεντικα...no comment!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ΚΙΜΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

ή μαλλον αυτος να σε χαιρεται βρε, τετοιο κοριτσι .... κ τετοια παιδια που του εκανε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

omorfakia speaking...

παλι καλα που τουλαχιστον θα βγαλετε την νυχτα στο σπιτι...κατι ειναι και αυτο...περαστικα Ελενιτσα μου :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

θελω να παρω τον μπεμπη και να παω στην μανα μου αλλα που να κουβαλώ τοσα πραγματα με το αεροπλανο!!! Νομιζω ότι από το πολύ σπιτι τα νευρα μου δεν είναι καλα!!! Αλλα τι λεω ολοκληρη βολτα θα παω αυριο στον οαεδ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

παλι καλα που τουλαχιστον θα βγαλετε την νυχτα στο σπιτι...κατι ειναι και αυτο...περαστικα Ελενιτσα μου :(

πολυ σημαντικο! αν κ παρολο το ραντσο ηταν πιο ανθρωπινα απο εκει που ημασταν τις αλλες φορες. τωρα η τουαλετα ηταν μεσα στο δωματιο κ οχι 2 λεκανες με ανοιχτο παραθυρο, να βλεπει κ η γειτονια το κ@λ@ σου, κ να τις χρησιμοποιει ενας ολοκληρος οροφος.

και ναι μαριανθη, τα γλυκα αυτα ειναι πανακριβα!

οι τουρτες, εγραψε η αγγελικη πανε 6 ευρω το κιλο...αλλα ποσα κιλα βγαινει περιπου η καθε μια? ή πρεπει να πεις θελω μια για 30 ατομα...

κ βασικα, πως τις κοβεις... εχω αποριες.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το δερμα μου δεν ειναι καλης παστας και χαλαρωνει και ζαρωνει και αφηστε τα να πανε..τεσπα το παλευω με γυμναστηριο...ειχα πει οτι θα πω ασκηση για να επανελθουν οι κοιλιακοι μετα την εγκυμοσυνη κυριως σε οσες εχουν κανει καισαρικη...λοιπον ξαπλωνουμε και παιρνουμε αργα αργα βαθια εισπνοη απο την μυτη και μετα αργα αργα βγαζουμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ απο το στομα μεχρι να σφιχτει η κοιλια μας...καντε για αρχη 2 σετ των 15 και αργοτερα οσους μπορειτε παραπανω...κανει θαυματα ;) Ρωτησα και την γυμναστρια για τις ραγαδες και μου ειπε να παρω καψουλες βιταμινης Ε απο το φαρμακειο να τις σπαω και να βαζω μια φορα την ημερα πανω τους..θα το κανω και θα σας πω
το δερμα σου αν ειναι μονο στην κοιλια ζαρωμενο θα επανελθει...θελει κανα εξαμηνο. Εμενα παλι, αντι να ειναι η κοιλια ζρωμενη ειναι το βυζι
,στην τελικη αμα δεν θες να πεσεις πανω σε γνωστους,πατε σε αλλη περιοχη.;)
:Pμαρη σε αλλο πλανητη θα παω...:P
omorfakia speaking...

αχ τι καλα...σημασια εχουν τα μικρα μας...να τα χεσω τα κιλα!

Τα μαρτυρικά ο νονος τα παιρνει ε?

ναι ελενιτσα ο νονος!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

θελω να παρω τον μπεμπη και να παω στην μανα μου αλλα που να κουβαλώ τοσα πραγματα με το αεροπλανο!!! Νομιζω ότι από το πολύ σπιτι τα νευρα μου δεν είναι καλα!!! Αλλα τι λεω ολοκληρη βολτα θα παω αυριο στον οαεδ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαλε που κατι θα λειπει κ θα ΞΑΝΑΠΑΣ! σου δινουν ευκαιριες να βγαινεις οι ανθρωποι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αλεκα, κ υστερα απο 4χρ. δεν εχει επανελθει! αστο... αμα ειναι χαλια η ποιοτητα...

μη σκεφτεσαι τωρα τις αλλες δυο εγκυμοσυνες αναμεσα. δεν εστρωσε ποτε η καταστασις.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πολυ σημαντικο! αν κ παρολο το ραντσο ηταν πιο ανθρωπινα απο εκει που ημασταν τις αλλες φορες. τωρα η τουαλετα ηταν μεσα στο δωματιο κ οχι 2 λεκανες με ανοιχτο παραθυρο, να βλεπει κ η γειτονια το κ@λ@ σου, κ να τις χρησιμοποιει ενας ολοκληρος οροφος.

και ναι μαριανθη, τα γλυκα αυτα ειναι πανακριβα!

οι τουρτες, εγραψε η αγγελικη πανε 6 ευρω το κιλο...αλλα ποσα κιλα βγαινει περιπου η καθε μια? ή πρεπει να πεις θελω μια για 30 ατομα...

κ βασικα, πως τις κοβεις... εχω αποριες.

πως τις κοβεις???Δεν τις κοβεις μοιραζεις απο μια κουταλιτσα σε καθε καλεσμενο :rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::lol::lol:

οχι δεν καταλαβες...πανε 6 ευρω το κομματι...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...