Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιριδακι πες μας για το εμβολιο ναι?ρε κοριτσια εσεις που το εχετε κανει στα μωρακια σας τι παρενεργειες ειχατε μετα πυρετο?για να ξερω γιατι την αλλη Τριτη θα το κανουμε κ μεις~!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο η συμπεθερα η Γωγω μπαινει καθολου?

αυτο με τα ταρτακια κ τις τουρτες που λετε που βρισκετε??

αχ δεν εχω διαβασει κ παλι τις σελιδες η μαλλον τους τομους που εχετε γραψει αλλα 9 μηνες κλεισουρα κ κρεβατι ηταν αυτοι κ αποχη απο πολλα πραματα:Pοποτε καταλαβαινετε κοριτσαρες μου οτι με την πρωτη ευκαιρια βγαινω κ καθομαι με τον Αντρικο μου μη μου θυμωνετε ναι?ε κ σε λιγο θα παω να ταισω τον μπομπο ο οποιος μας τρελανε παλι σημερα ο παιδιατρος τον εξεταζε κ αυτος του γελαγε κ του ελεγε τα δικα του αγκου κλπ!!

ελα μιτσακη εδω http://www.tourtes.com/index.php?lang=eng

η γωγουλα μπαινει που και που αλλα ξερω οτι μας διαβαζει:cool:

fCS8p3.png

Ιριδακι πες μας για το εμβολιο ναι?ρε κοριτσια εσεις που το εχετε κανει στα μωρακια σας τι παρενεργειες ειχατε μετα πυρετο?για να ξερω γιατι την αλλη Τριτη θα το κανουμε κ μεις~!

εμενα εκανα "πυρετο" και τα δυο,μαλλον δεκατα ο μπεμπης 37,6 και η μπεμπα εκανε 38,1

η παιδιατρος μου ειπε απο 37,3 και πανω να δωσω ντεπον σιροπακι.

αλλα να ξερεις εξαρταται απο τον παιδιατρο,θα σου πει λογικα.

επισης πολυ υπνο!!!!!!!

fCS8p3.png

εμενα εκανα "πυρετο" και τα δυο,μαλλον δεκατα ο μπεμπης 37,6 και η μπεμπα εκανε 38,1

η παιδιατρος μου ειπε απο 37,3 και πανω να δωσω ντεπον σιροπακι.

αλλα να ξερεις εξαρταται απο τον παιδιατρο,θα σου πει λογικα.

επισης πολυ υπνο!!!!!!!

ευχαριστω Μαιρουλα μου ποσο υπνο πια:P? τεσπα παω να τον ταισω γιατι αρχησε να τραγουδαει τον εχω κανα σαρανταλεπτο στο παρκακι της ζουγκλας με κατι αλλα παιχνιδια να τριγυρνανε πανω απο το κεφαλι του :tongue:

PlbZp2.png

παντως δεν εχτε παραπονο, και να λειπω διαβαζω όοοολες τις σελιδες! Καλησπερα τσουπριτσες.

ναι βρε. Το καθε ενα εχει τη χαρη του. Η ανιψια μου λεξη δε λεει δυο χρονων, αλλα να δεις πως κανει την Πετρουλα...μια χαρα!

Αδυνατη ειναι?? Αν ναι, καλα να παθει!:lol::lol::lol: Με το καλο Κιμι μου, να κρατησει ενα υγιεστατο μωρακι.

Ακριβως!

ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Μαριανθουλα!!!!

σοφη κουβεντα...Και εγω αυτο λεω. Δυο πραγματα μου χαρισαν τα παιδια μου που δεν ειχα και δεν θα απιοκτουσα ποτε χωρις αυτα. Υπομονη και Ταπεινωση

χαααα....πως σε νιωθω....

επμπλεξα ασχημα με την δουλεια σημερα...πηγα και για κολυμπι. Ξερετε τι ωρα??8.30 το πρωι, η τρελη!!!!

γιατι εξαφανιζεσαι μαρη?

εσενα και την Δαλιδα σκεφτηκα μολις το ακουσα. Συγγενεις δεν ειχαμε στην Πατρα βλεπεις, αποκτησαμε!:tongue:

γι αυτο σ αγαπαμε κ εμεις πολυ!!!!!!!!!!!εδωσα πληρες ραπορτο για τους σεισμους!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας!!!

κιμι με το καλο η αδερφη σου να εχει της ευχομαι μια εγκυμοσυνη χωρις τοσο δα προβληματακι!!!

ασπα τους σεισμους τους φοβαμαι πολυ...:-(σας ταρακουνησε,ε?

μαρια τελειο το φορεματακι!!!

τα γλυκακια μου φαινονται ΠΟΛΥ ακριβα...σιγα μην δωσω τοσα χρηματα για να κερασω ανθρωπους που ουτε θα ηθελα να ειναι στη βαφτιση αλλα τεσπα...:mad::rolleyes:

μιτσακι μου χαιρομαι που δεν εχετε ιωση!!και μενα ο μικρος εχει συνεχεια μυξουλες..

τελος σας ευχαριστω ολες σας για τα λογακια σας!!!

α,επισης να πω οτι οσες μπορειτε και αφνητετε μωρα και βγαινετε για ποτα και σινεμαδακια ειστε πολυ τυχερες..

μακαρι να ειχα κι εγω καποιον να μου τα κρατησει ολα να βγω με τον αντρουλη μου καπου..εχω πηξει-φρικαρει 2,5 μηνες κλεισμενη μεσα!!!:(

ευτυχως που ερχεται και κανενας επισκεπτης που κ που κ λεω καμια κουβεντα~!!!!:lol::lol::lol:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσακια γεια σας!!!

κιμι με το καλο η αδερφη σου να εχει της ευχομαι μια εγκυμοσυνη χωρις τοσο δα προβληματακι!!!

τα γλυκακια μου φαινονται ΠΟΛΥ ακριβα...σιγα μην δωσω τοσα χρηματα για να κερασω ανθρωπους που ουτε θα ηθελα να ειναι στη βαφτιση αλλα τεσπα...:mad::rolleyes:

μιτσακι μου χαιρομαι που δεν εχετε ιωση!!και μενα ο μικρος εχει συνεχεια μυξουλες..

α,επισης να πω οτι οσες μπορειτε και αφνητετε μωρα και βγαινετε για ποτα και σινεμαδακια ειστε πολυ τυχερες..

μακαρι να ειχα κι εγω καποιον να μου τα κρατησει ολα να βγω με τον αντρουλη μου καπου..εχω πηξει-φρικαρει 2,5 μηνες κλεισμενη μεσα!!!:(

ευτυχως που ερχεται και κανενας επισκεπτης που κ που κ λεω καμια κουβεντα~!!!!:lol::lol::lol:

εγω τους εχω συνιθησει γλυκια μου κ δεν αγχωνομαι..

εγω τους εχω συνιθησει γλυκια μου κ δεν αγχωνομαι..

νομιζω οτι με τιποτα δε θα μπορουσα να τους συνηθισω..αλλα θα μου πεις οταν κατι το παθαινεις καιρο στο τελος το συνηθιζεις..!!βγηκατε εξω?

ασπα να μην περιαυτολογω και εγω νομιζω οτι τα παιδια μου εμενα μοιαζουν!!!!αλλα αφηνω να λενε οτι μοιαζουν το μπαμπα τους να μην ειναι παραπονεμενος!!!;)

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας!!!

νομιζω οτι με τιποτα δε θα μπορουσα να τους συνηθισω..αλλα θα μου πεις οταν κατι το παθαινεις καιρο στο τελος το συνηθιζεις..!!βγηκατε εξω?

οχι παιδι μου!!μεσα κατσαμε....δεν τρεχει τιποτα!μονο προπερσυ φοβηθηκα πολυ γιατι μενω στην κατω αχαια κ ειχαν πεσει κ σπιτια και τετοια!!!

οχι παιδι μου!!μεσα κατσαμε....δεν τρεχει τιποτα!μονο προπερσυ φοβηθηκα πολυ γιατι μενω στην κατω αχαια κ ειχαν πεσει κ σπιτια και τετοια!!!

ωχ...και στην αιτη τωρα ρε γαμωτο χαμος γινεται:(ειναι και φτωχη χωρα..

εμενα δεν εκανε πυρετο, μονο κοιμηθηκε καλα το μεσημερι ...

παντως δεν εχτε παραπονο, και να λειπω διαβαζω όοοολες τις σελιδες! Καλησπερα τσουπριτσες.

επμπλεξα ασχημα με την δουλεια σημερα...πηγα και για κολυμπι. Ξερετε τι ωρα??8.30 το πρωι, η τρελη!!!!

μα τι τρελλη!!!!!!!

τωρα για τα ρουχα που λετε...μονο χειμωνιατικα δεν εχει στις εκπτωσεις? γιατι οταν θα ειναι 6 μηνων θα εχει καλοκαιριασει πια, οποτε τι να παρεις τωρα?

εγω λεω να παρω κανα δυο κομματια για 3-6 μηνων χειμωνιατικα, κ μετα για του χρονου το χειμωνα (η παιδιατρος ειπε να παρουμε για 18 μηνων), τωρα αν βρω κ τιποτα καλοκαιρινο θα το χτυπησω.

οσο για τις εξοδους...ολο παραπονιεμαι οτι δε μπορω να ξεκολλησω απο το σπιτι αλλα οταν ειναι να παω καπου ολο βιαζομαι να γυρισω γρηγορα κ δεν το ευχαριστιεμαι καθολου κ ολο στο τηλεφωνο ειμαι...ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ευακι το μαλακι σου ειναι πιο ωραιο κοντο το ξερεις???? Και εμενα μου λειπει, όχι το εξω γιατι εξω ειμαι συνεχεια, αλλα να βγω βολτα με το Νικολακη, βραδυ, οι δυο μας. Να τον αποπλανησω λιγο...ξερετε εσεις. Αλλα δυστυχως και ευτυχως ειμαι αυστηρη με τον εαυτο μου και δεν προκειται να βγω αν δεν γινω ανθρωπος. Γιατι και η μαμα μου ειναι απο κατω και οι αδερφες μου κοντα...αλλα δεν θελω να παω...δεν γουσταρω να βγω νυχτα και καλα ρομαντζα με τον αντρουλη μου και να ειμαι σαν τη θεια τη χοντρη που όλες μας εχουμε απο μια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...