Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εστειλα μαιλ στις τουρτες...6,5 ευρω το παστακι με τον πριγκιπα βατραχο...επαθα σοκ...4,5 ευρω κατι αλλα με κορονα και ζωγραφιστο πριγκιπα...απαπα θα με φαλιρισει αυτος...εχω την αισθηση οτι ειναι παρα πολλα..εσεις τι λετε...???

Καλέ κι εγώ έστειλα, σας τα έγραψα νωρίτερα. Δε με παρακολουθείς Μαριάννα :P. Πολλά είναι... Εμένα για καμμιά τούρτα στα γεννέθλια της μικρής με βλέπω...

Άσπα, πάαααλι σεισμός στο Αίγιο. Καιρό είχε να κάμει όμως ε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια εχω μερες να μπω και εχασα εντελως τα νεα σας!!!!

ελα βρε κοριτσι, ανησυχησαμε!

5,1 o σεισμουλης sto αιγιο

σας χορεψε καλα,ε? νομιζω πωσ τον καταλαβα κ εγω...

κοριτσια εστειλα μαιλ στις τουρτες...6,5 ευρω το παστακι με τον πριγκιπα βατραχο...επαθα σοκ...4,5 ευρω κατι αλλα με κορονα και ζωγραφιστο πριγκιπα...απαπα θα με φαλιρισει αυτος...εχω την αισθηση οτι ειναι παρα πολλα..εσεις τι λετε...???

6,5 το ενα?????????? καταλαβα καλα?:eek:

qC91p2.pngaQK1p2.png

αγγελικη... τσαγκαροδευτερα σημερα!

Το βλέπω :P:p:p

Καλές μου αύριο θα πάω για ψώνια. Ρίχτε καμιά συμβουλή πώς να ψωνίσω της μικρής που είμαι πρωτομάνα;;;; Γεννήθηκε 3100 και τώρα είναι 5800 και 65 πόντους (σήμερα τη μέτρησα).

Πώς υπολογίζουμε;;;

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΕΣ!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ κ παλι περαστικα στην κορακλα σου!!μπορα ειναι αγαπη κ θα περασει σιγουρα!!

εμενα λοιπον ο μικρος δεν εχει ιωση τελικα!!ηρθε ο παιδιατρος κ μας ειπε οτι αυτο το χρουτσ χρουτσ που ακουγεται λεγεται....λαρυγκομαλυνση(αρχισαμε τισ μαλακιες απο τωρα:P)to οποιο δεν ειναι τιποτα απολυτως κ θα περασει με τον καιρο!!την αλλη εβδομαδα λοιπον κανουμε το εμβολιο!

εχτες ειμασταν ολη μερα εξω για φαγητο κ σινεμαδακι ειδαμε τον Σερλοκ Χολμσ το οποιο μας αρεσε παρα πολυ!!

Σημερα πηγαμε κ στα μαδερ κ του πηρα 2 παντελονια 2 μπλουζες κ παπουτσια για6-9 μηνων μιας που ειναι εκπτωσεις του πηρα για αργοτερα ρουχαλακια γιατι τωρα εχει πολλα!καλες τιμες κοριτσια εχουν τα μαδερ!

Ρε συ Ασπουλα κουνηθηκατε πολυ με τον σεισμο?

PlbZp2.png

παντως δεν εχτε παραπονο, και να λειπω διαβαζω όοοολες τις σελιδες! Καλησπερα τσουπριτσες.

Αλεκα δε με ειχες ρωτησει πως ειναι η κορη μετα το γιο??ειναι τελεια,νομιζω οτι ισορροπησαμε στο σπιτακι μας,κ για το Χρηστο μπορει να ειναι καλυτερα,μακαρι,εγως παντως δεν πολυηθελα κοριτσι,γιατι ειχα συνηθισει στο αγορι,αλλα τελικα ειναι ολα τα λεφτα το βρωμοθηλυκο....

ναι βρε. Το καθε ενα εχει τη χαρη του. Η ανιψια μου λεξη δε λεει δυο χρονων, αλλα να δεις πως κανει την Πετρουλα...μια χαρα!

ΑΑ να σας πω κ κατι μαλλον ευχαριστο..ειναι η αδερφουλα μου εγκυος μαλλον,

ππεριμενει περιοδο στις 24, εκανε κατι τεστ νεας γενις self κατι και βγηκε πολυ αχνη γραμμη θετικο, σημερα εκανε clear blue κ βγηκε θετικο,λογικα ειναι ετσι??

Αδυνατη ειναι?? Αν ναι, καλα να παθει!:lol::lol::lol: Με το καλο Κιμι μου, να κρατησει ενα υγιεστατο μωρακι.
..Πες λοιπον στην κουμπαρα σου οτι ναι μεν πολυ καλη η τυπικοτητα αλλα μερικες φορες η ανθρωπια μετραει παραπανω...και εσυ ησουν σε φαση που χρειαζοσουν κατανοηση και ανθρωπια...λεχωνα...

Κιμι και εγω το επομενο "θα ηθελα" να ειναι κοριτσακι αν και μεταξυ μας θελω να ειναι και αγορακι να βγαλω τον πατερα μου...πολυ θα ηθελα να με αξιωσει ο Θεος να κανω 3 παιδακια αλλα ετσι οπως παμε με τον Παυλιτο μαλλον θα μεινω απο τον κρινο... :ΡΡΡ

Ακριβως!

ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Μαριανθουλα!!!!

αχ, ευανθια μου, για τα παιδια σου, θα κανεις παρα πολλες φορες τον μακακα. θα αξιζουν περισσοτερο απο το "εγω" σου. θα το δεις στην πορεια. χεστη κ προχωρα...μην ασχολεισαι ποτε με "δευτερα" ατομα.
σοφη κουβεντα...Και εγω αυτο λεω. Δυο πραγματα μου χαρισαν τα παιδια μου που δεν ειχα και δεν θα απιοκτουσα ποτε χωρις αυτα. Υπομονη και Ταπεινωση
..και τωρα περναω αλλη φαση..ασχετη με τα παιδια ευτυχως-δυσκολη-κι οσοι με βλεπουν νομιζουν οτι ειμαι τελεια...γιατι ξερεις τι μαθανε να λενε>?η λιτσα ειναι δυνατη ολα τα αντεχει!!!τι ειμαι ο κουταλιανος???????????????ακομη και τα σιδερα λυγιζουν..γιαυτο λοιπον ελενη μου: κουραγιο μανα..:wink::!:
χαααα....πως σε νιωθω....
αλεκακι που εισαι σημερα? εισαι καλα?

επμπλεξα ασχημα με την δουλεια σημερα...πηγα και για κολυμπι. Ξερετε τι ωρα??8.30 το πρωι, η τρελη!!!!

Κοριτσακια εχω μερες να μπω και εχασα εντελως τα νεα σας!!!! πρεπει να καθισω να μελετησω τι γραψατε αλλα ειναι πολλεεεεεεεεεεες οι σελιδες......... σνιφ σνιφ σνιφ

οποτε δε λεω τιποτα γιατι θα ειμαι εκτος θεματος! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

εμεις εχουμε εμβολιο σημερα..... για να δουμε τι θα γινει!!!!

γιατι εξαφανιζεσαι μαρη?

5,1 o σεισμουλης sto αιγιο

εσενα και την Δαλιδα σκεφτηκα μολις το ακουσα. Συγγενεις δεν ειχαμε στην Πατρα βλεπεις, αποκτησαμε!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κοριτσια!σημερα ημουν μονη το πρωι,ευτυχως ηταν ησυχα και τα δυο,εφαγαν και μετα κοιμηθηκαν!!!

νομιζω οτι ειναι ακριβα αυτα τα γκυκακια!!!!!!!δεν εχω ρωτησει εδω ποσο εχουν τα cupcakes αλλα τα αλλα γλυκακια εχουν γυρω στο 1-1.50 ευρω απ'οτι μου ειπε μια φιλη.

αγγελικουλα της φιλης μου η μπεμπα που ηταν πολυ μεγαλο μωρο και ειναι πολυ μεγαλο παιδι μιας και ο μπαμπας ειναι 2 μετρα και ντουλαπα:lol:

στον χρονο ηταν 81 ποντους το μεγιστο δηλαδη που γραφουν τα ρουχαλακια για 12 μηνων,στους 18 μηνες γραφουν 86 ποντους.τωρα κοιτα δες και την καμπυλη στο βιβλιαριο σου,δηλαδη εκει που ειναι τωρα ποσο την δειχνει στους 12-14-16 μηνες.

να σου πω κολπο που εκανα εγω,τις μπλουζες και τα παντελονακια τα πηρα ολα 12-18,αμα τις ειναι μεγαλα(που θα τις ειναι:lol:)θα τα διπλωσω λιγο,τα φορεματακια ομως τις τα πηρα 12 εκτος απο 1 που το πηρα 18,για να μην της σερνονται:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

τωρα η ελενη ειναι νοσοκομειο ε?αντε να δουμε παλι.......

κιμι και ριαννα βρηκα το φορεμα φωτογραφια θα σας το βαλω να το δειτε:D

αυτο ειναι http://picasaweb.google.com/The.Childrensalon/MissGrantS10#5393224429035738850

τωρα περιμενω να ερθει για να δω και παπουτσακια

fCS8p3.png

Το βλέπω :P:p:p

Καλές μου αύριο θα πάω για ψώνια. Ρίχτε καμιά συμβουλή πώς να ψωνίσω της μικρής που είμαι πρωτομάνα;;;; Γεννήθηκε 3100 και τώρα είναι 5800 και 65 πόντους (σήμερα τη μέτρησα).

Πώς υπολογίζουμε;;;

κοιτα Αγγελικουλα εγω πχ παιρνω λιγα για το τριμηνο πχ 0-3 η 3-6 που παιρνω το τελευταιο δεκαπενθημερο...να κοιτας να τα παιρνεις μεγαλυτερα γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα ζουζουνια μας...παρτης πχ 2 κομματια 3-6 μηνων κ 2 6-9 να εκμεταλευτεις κ το γεγονος των εκπτωσεων...παντως τα μαδερ εχουν μεγαλυτερη φορμα απο τα υπολοιπα καταστηματα...εγω του πηρα 2 πραματακια για τωρα κ 6-7 κομματια για 6-9 μηνων...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη μου φαση ειναι καρδια μου κ θα περασει...κ μην ξεχνας οτι κ μεις τωρα με το μωρο δεν ειμαστε κ οπως ειμασταν πριν κ δεν εννοω εμφανησιακα...κ μεις καπως με τις δουλειες με το τρεξιμο με την αυπνια απομακρυνομαστε χωρις να το καταλαβαινουμε κ αυτοι οι δυσμοιροι δεν ξερουν πως να μας πλησιασουν!!γιατι δεν μπορει να επαψε να σε θελει μεσα σε 2 μηνες....υπομονη κ για δωσε πρασινο φως!!!

PlbZp2.png

ασχετο η συμπεθερα η Γωγω μπαινει καθολου?

αυτο με τα ταρτακια κ τις τουρτες που λετε που βρισκετε??

αχ δεν εχω διαβασει κ παλι τις σελιδες η μαλλον τους τομους που εχετε γραψει αλλα 9 μηνες κλεισουρα κ κρεβατι ηταν αυτοι κ αποχη απο πολλα πραματα:Pοποτε καταλαβαινετε κοριτσαρες μου οτι με την πρωτη ευκαιρια βγαινω κ καθομαι με τον Αντρικο μου μη μου θυμωνετε ναι?ε κ σε λιγο θα παω να ταισω τον μπομπο ο οποιος μας τρελανε παλι σημερα ο παιδιατρος τον εξεταζε κ αυτος του γελαγε κ του ελεγε τα δικα του αγκου κλπ!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...