Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θελω κ εγω να βαλω αβαταρ!

που θα βρω καμια εικονα? δεν θελω να βαλω δικη μου φωτο. για πειτε

κανε δεξι κλικ στο δικο μου η στης βικυς..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια εχω μερες να μπω και εχασα εντελως τα νεα σας!!!! πρεπει να καθισω να μελετησω τι γραψατε αλλα ειναι πολλεεεεεεεεεεες οι σελιδες......... σνιφ σνιφ σνιφ

οποτε δε λεω τιποτα γιατι θα ειμαι εκτος θεματος! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

εμεις εχουμε εμβολιο σημερα..... για να δουμε τι θα γινει!!!!

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Γύρισα και εγώ. Πήγα μία βόλτα για να πάρω και δύο δωράκια΄για τις γιορτές που έχουμε. Πήγα στα orchestra και πήρα τα δωράκια αλλά και για την μπουμπου ένα συνολάκι για την πρώτη μας δημόσια εμφάνιση γιατί είχα μόνο φορμάκια για μέσα στο σπίτι μιας και δεν έχουμε πάει πουθενά. Αν ωραία ήταν η βόλτα γιατί είχα να βγώ από την Παρασκευή ποου πήγα σουπερ μάρκετ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Γύρισα και εγώ. Πήγα μία βόλτα για να πάρω και δύο δωράκια΄για τις γιορτές που έχουμε. Πήγα στα orchestra και πήρα τα δωράκια αλλά και για την μπουμπου ένα συνολάκι για την πρώτη μας δημόσια εμφάνιση γιατί είχα μόνο φορμάκια για μέσα στο σπίτι μιας και δεν έχουμε πάει πουθενά. Αν ωραία ήταν η βόλτα γιατί είχα να βγώ από την Παρασκευή ποου πήγα σουπερ μάρκετ.

Mε γειά σας!!!!

Απάντησαν οι κοπέλες από το www.tourtes.com

Τα cupcakes τα απλά (με την καρδούλα) ξεκινούν από 3 ευρώ το ένα. Οι τούρτες από 6 ευρώ το κάθε τρισδιάστατο κομμάτι. Έχω ρωτήσει και για μια συγκεκριμένη τούρτα θα σας πω μόλις απαντήσουν

Επεξεργάστηκαν by aggeliki76

να μαι και εγώ!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

Εγώ έκανα το homework,25 σελίδες όμως χωρίς σκονάκι δε θυμάμαι τπτ.

Μονο μια σεξοσυζήτηση με πρωταγωνίστρια τη Μαριάνθη θυμάμαι, το κλασσικό πρόβλημα με το Χριστιανάκι της Ελένης, κράτησα όλες τις σελίδες για τα βαφτιστικά, ένα καινούριο μέλος (καλωσήρθες wonderland αν θυμάμαι), την επιστροφή της Αγγέλας με καινούριο όνομα (άλλαξε ο Μανωλιος και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς)....αυτά θυμάμαι-νομίζω ότι τα πήγα σχετικά καλά για τόσο πολύ ύλη.

Εγω όλο το σκ σουρτούκευα. Ήρθαν οι κολλητες από Θεσ/νικη και γυρνούσα πίσω μόνο όταν κοντεύαν να εκραγούν τα β$ζ*&ά μου!

Ήπια και τα κρασάκια μου -ξέσκασα!

Από αύριο ξεκινάω δουλειά από το σπίτι-βαριεμαι λίγο αλλα δεν μπορούσα να πω όχι-οι καιροί είναι δύσκολοι.....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Κοιμιζα παιδιά, έκανα μπάνιο, εβαλα πληντηριο και σε λίγο θα ξυπνήσουν, θα αφήσω τη μπέμπα στη μαμά μου και θα πάμε με το Μαρκελλο στο ωδείο. Η ώρα του παιδιού και της μαμας!:P

5,1 o σεισμουλης telika στο τρικορφο και μετα 3.8 στο αιγιο και μετα 3,2 στο αιγιο και 3.5 στο καρπενισι!!!πανικος απο σεισμους!!

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

κοριτσια εστειλα μαιλ στις τουρτες...6,5 ευρω το παστακι με τον πριγκιπα βατραχο...επαθα σοκ...4,5 ευρω κατι αλλα με κορονα και ζωγραφιστο πριγκιπα...απαπα θα με φαλιρισει αυτος...εχω την αισθηση οτι ειναι παρα πολλα..εσεις τι λετε...???

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...