Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπω βρε ομορφάκια μου να το ξαναπώ περαστικά σας και υπομονή. Το καημένο το μωρό σκέφτομαι που θα το τρυπήσουν πάλι. Και μια χαζή ερώτηση πόσο καιρό σας κρατάνε? Μια δυο μέρες? Και κάτι ακόμα και ο μεγάλος μου είχε υπερτροφικές αμυγδαλές και το βράδυ όταν κοιμότανε τον άκουγα όλη τη νύχτα να πηγαίνει σαν χαλασμένο τρακτέρ. Ο ντοκτορ μου είχε πει ότι αυτές οι περιπτώσεις συνήθως μέχρι τα έξι με οχτώ χρόνια έρχονται στα φυσιολογικά. Άλλα προβλήματα δεν είχε μέχρι που έγινε οχτώμισυ και παρουσιάσε δυσκαταποσία.... Να μην μπορεί να κατεβάσει το παιδί μου ούτε νερό. Ο ντοκτορ μου είπε ότι δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο και τον πήγα σε 3 ωρλ. Ο τελευταίος μου είπε ότι το παιδί μου δεν ξεκουραζόταν ούτε στον ύπνο του χαρακτηριστικά τα λόγια του ήταν "Έχετε ένα κουρασμένο παληκαράκι κυρία μου" του είπα ότι ο ντοκτορ μου είχε πει οτι καλό ήταν να μην τις βγάλουμε μέχρι τα οχτώ αλλά αυτουνού η γνώμη ήταν ότι

έπρεπε να βγουν νωρίτερα. Ενιγουέι κάναμε την εγχείρηση και από την ίδια στιγμή αμέσως μετά το χειρουργείο είχα ένα άλλο παιδάκι. Να φανταστείς ότι πήγαινα από πάνω του για να δω αν αναπνέει. Τόσο ήσυχος ύπνος. Τώρα μετά από όλα τα χρόνια και 3 χρόνια μετά το χειρουργείο αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι μετανοιώνω που δεν τις βγάλαμε πιο νωρίς και θα προτιμούσα να κολλάει ιωσούλες παρά να το αφήσω να εξελιχθεί έτσι όπως εξελίχθηκε. Αλλά είναι μόνο η δική μου γνώμη και την καταθέτω. Εσύ θα κάνεις ότι σου πει ο δικός σας ντοκτορ.

ναι.. θα τη τρυπησουν σιγουρα. εμεις αρχισαμε περσι, κ αν δεν ανταποκριθει στη κορτιζονη θα τις βγαλουμε λιγο πριν κλεισει τα 3. τωρα ειναι 2χρ+1μην.. αν τις βγαλουμε τωρα θα παθαινει φαρυγγιτιδες. τεσπα, το θεμα ειναι οτι αυτες οι αμυγδαλες σαν αμυντικοι μηχανισμοι δεν δουλευουν καθολου. κρατανε πανω τους τα μικροβια κ γινεται αυτο το πραγμα. ειναι σα να μου λενε οι δρ. οτι ΕΓΩ πρεπει να αποφασισω... λες κ ξερω.

αυτα που γραφεις τα εχω διαβασει κ απο αλλες μανες. το συνδρομο αυτο, σταματαει την αναπτυξη της. ειναι ενα χρονο 13 κιλα ακριβως! ουτε γραμμ. παραπανω. ο δρ. ειπε οταν δεν θα εχει πυρετο, να τρωει πολυ για να ισιωσουμε λιγο τη κατασταση. θα μου μεινει κ κοντη. καταλαβαινεις... εριξα εγω τα γονιδια μου, για να μου τη χαλασει το παλιοσυνδρομο.

κ εγω αυτο πιστευω, οτι οταν θα τις βγαλουμε, το παιδι θα ορθοποδησει.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ομορφακια, καλα ξεμπερδεματα!

οσο για τους κουμπαρους...δικιο εχεις, ετσι θακανω, αλλα θα τησ τα πω κι ενα χερακι πρωτα για να μη μασ περναει κ για μακακες!

Καλημέρα κι από μένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλιά σας, και ναι όντως ο μικρός είναι ίδιος ο πατέρας του με φιλική συμμετοχή δική μου ;)

Κίμι συγχαρητήρια για την αδερφή σου, το καλό είναι ότι θα περνάτε σχεδόν ταυτόχρονα τις ίδιες φάσεις.

Ομορφάκια περαστικά στην μικρή και κουράγιο.

Εμένα σήμερα με έχει πιάσει το μαύρο άγχος. Αύριο το πρωί θα πρέπει να κάνω μια επέμβαση στο στήθος και σε λίγο θα πάω για τον προεγχειρητικό έλεγχο. Αρμεγόμουν εδώ και μια εβδομάδα και από αύριο θα του δώσει ο άντρας μου πρώτη φορά μπουκάλι.

Αγχώνομαι για την επέμβαση, για το πώς θα τον αφήσω αύριο μόνο του, για το αν θα μπορέσω να συνεχίσω τον θηλασμό, για το αν θα πάρει εύκολα το μπουκάλι, για το αν θα πάρει ξανά εύκολα το στήθος...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.

qC91p2.pngaQK1p2.png

ομορφακια, καλα ξεμπερδεματα!

οσο για τους κουμπαρους...δικιο εχεις, ετσι θακανω, αλλα θα τησ τα πω κι ενα χερακι πρωτα για να μη μασ περναει κ για μακακες!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.

αχ, ευανθια μου, για τα παιδια σου, θα κανεις παρα πολλες φορες τον μακακα. θα αξιζουν περισσοτερο απο το "εγω" σου. θα το δεις στην πορεια. χεστη κ προχωρα...μην ασχολεισαι ποτε με "δευτερα" ατομα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Kαλημέρα,

Κιμη,

συγχαρητηρια για την αδερφούλα σου ,να εχει μια καλή εγκυμοσηνη!!!!

Ομορφάκια,

Περαστικά στην Χριστιάννα

wonderland,

Καλη επιτυχια στην επεμβαση!!!!

Ευανθια,

Μιλημένα - ξυγημένα , καντης μια ηρεμη κουβεντούλα και αρχιστε απο την αρχη.....

Δεν θυμαμε αλλά γιατι ειμαι στην δουλεια και τα διαβασα μισα.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αχ, ευανθια μου, για τα παιδια σου, θα κανεις παρα πολλες φορες τον μακακα. θα αξιζουν περισσοτερο απο το "εγω" σου. θα το δεις στην πορεια. χεστη κ προχωρα...μην ασχολεισαι ποτε με "δευτερα" ατομα.

μα τωρα εγω ειμαι η νονα!!! κ εκεινη θα επρεπε να μην το κανει θεμα κ να κανει το μακακα ια χαρη του παιδιου της!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, χρονια πολλά σε όσους και όσες γιορταζουν.

derland

Omorfakia γρηγορα περαστικά στη Χριστιάνα σου. Ταλαιπωρείται πολύ το παιδάκι.

Wonderland καλή επιτυχία με την επέμβαση αύριο και γρηγορη αναρωση!

Εγω σήμερα κοιμήθηκα για πρωτη φορά μετα από 3 μήνες 7 ώρες σερί!!! ναι, συνέβη και σε μένα!!! Δεν ξερω αν έτυχε ή πέτυχε πάντως ήταν σουπερ! Να δούμε αν θα επανεληφθεί. Μακάρι.

μα τωρα εγω ειμαι η νονα!!! κ εκεινη θα επρεπε να μην το κανει θεμα κ να κανει το μακακα ια χαρη του παιδιου της!!!

ευανθια μου καλα σου λενε τα κοριτσια..αν αυτη δεν καταλαβαινει οτι ετσι σε απομακρυνει κανε τα στραβα ματια για χαρη του παιδιου..κριμα ειναι...

ελενη μου κουραγιο ρα γαμωτο...ειναι πολυ ταλαιπωρια αυτη..αλλα δεν το ηξερα οτι μπορει να μεινει στασιμη τοσο η αναπτιξη..αν και οταν χειρουργησαμε το στρατο ηταν σε φαση που μπουσουλουσε και αυτες οι 10 μερες που ηταν καθηλωμενος στο κραβατακι και στο παρκο γιατι φοβομουν μη χτυπησει το κεφαλι του τον πηγε πισω και στο περπατμα και στα κιλα και στο υψος..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μη δινεις σημασια... ειμαι κ λιγο γκαο σημερα...

τι να κανεις που εχει χαζη μανα το βαφτηστιρι σου? εσυ φταις? οχχχιιιι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημερα, χρονια πολλά σε όσους και όσες γιορταζουν.

derland

Omorfakia γρηγορα περαστικά στη Χριστιάνα σου. Ταλαιπωρείται πολύ το παιδάκι.

Wonderland καλή επιτυχία με την επέμβαση αύριο και γρηγορη αναρωση!

Εγω σήμερα κοιμήθηκα για πρωτη φορά μετα από 3 μήνες 7 ώρες σερί!!! ναι, συνέβη και σε μένα!!! Δεν ξερω αν έτυχε ή πέτυχε πάντως ήταν σουπερ! Να δούμε αν θα επανεληφθεί. Μακάρι.

εμενα μαρκελλακι κοιμαται ο μπεμπακος 12 ωρες σερι, τα αλλα ομως:mad:

ευανθια μου καλα σου λενε τα κοριτσια..αν αυτη δεν καταλαβαινει οτι ετσι σε απομακρυνει κανε τα στραβα ματια για χαρη του παιδιου..κριμα ειναι...

ελενη μου κουραγιο ρα γαμωτο...ειναι πολυ ταλαιπωρια αυτη..αλλα δεν το ηξερα οτι μπορει να μεινει στασιμη τοσο η αναπτιξη..αν και οταν χειρουργησαμε το στρατο ηταν σε φαση που μπουσουλουσε και αυτες οι 10 μερες που ηταν καθηλωμενος στο κραβατακι και στο παρκο γιατι φοβομουν μη χτυπησει το κεφαλι του τον πηγε πισω και στο περπατμα και στα κιλα και στο υψος..

στο ματι ομως δεν πηγε πισω;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μη δινεις σημασια... ειμαι κ λιγο γκαο σημερα...

τι να κανεις που εχει χαζη μανα το βαφτηστιρι σου? εσυ φταις? οχχχιιιι...

ναι μωρε...

αντε μη σας πρηζω αλλο γι αυτο, εχετε πιο σοβαρα θεματα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ναι μωρε...

αντε μη σας πρηζω αλλο γι αυτο, εχετε πιο σοβαρα θεματα...

αμα ηταν να μιλαω συνεχεια για την χριστ. θα ειχα λαλησει...!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμενα μαρκελλακι κοιμαται ο μπεμπακος 12 ωρες σερι, τα αλλα ομως:mad:

στο ματι ομως δεν πηγε πισω;)

12 ωρες???????????????????????????τι καλα θαταν να κοιμουνται κ τα δικα μου εστω και 8 σερι!!

το ματι ευτυχως εμεινε ειδες το τσογλανακι?!!:P:p;)

αμα ηταν να μιλαω συνεχεια για την χριστ. θα ειχα λαλησει...!!!

οταν ειμασταν στη μετεγχειρητικη περιοδο οσοι μας βλεπανε νομιζαν οτι δεν ηταν τιποτα σοβαρο επειδη εμεις ημασταν ανετοι κ δεν το πολυσυζητουσαμε..γιατι θα ειχαμε λαλησει κι εμεις...και τωρα περναω αλλη φαση..ασχετη με τα παιδια ευτυχως-δυσκολη-κι οσοι με βλεπουν νομιζουν οτι ειμαι τελεια...γιατι ξερεις τι μαθανε να λενε>?η λιτσα ειναι δυνατη ολα τα αντεχει!!!τι ειμαι ο κουταλιανος???????????????ακομη και τα σιδερα λυγιζουν..γιαυτο λοιπον ελενη μου: κουραγιο μανα..:wink::!:

καλε με ειδες νυφη?

αντε βαλτε καινουριες φωτο βρε κοριτσια..

Καλημέρα κι από μένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλιά σας, και ναι όντως ο μικρός είναι ίδιος ο πατέρας του με φιλική συμμετοχή δική μου ;)

Κίμι συγχαρητήρια για την αδερφή σου, το καλό είναι ότι θα περνάτε σχεδόν ταυτόχρονα τις ίδιες φάσεις.

Ομορφάκια περαστικά στην μικρή και κουράγιο.

Εμένα σήμερα με έχει πιάσει το μαύρο άγχος. Αύριο το πρωί θα πρέπει να κάνω μια επέμβαση στο στήθος και σε λίγο θα πάω για τον προεγχειρητικό έλεγχο. Αρμεγόμουν εδώ και μια εβδομάδα και από αύριο θα του δώσει ο άντρας μου πρώτη φορά μπουκάλι.

Αγχώνομαι για την επέμβαση, για το πώς θα τον αφήσω αύριο μόνο του, για το αν θα μπορέσω να συνεχίσω τον θηλασμό, για το αν θα πάρει εύκολα το μπουκάλι, για το αν θα πάρει ξανά εύκολα το στήθος...

Μη στενοχωριέσαι για τη φιλική συμμετοχή, wonder! Κι εγώ τα ίδια! ίδια ο πατέρας της... Όπως λέει η μάνα μου "έφτυσε και φύτρωσε η μικρή". Αλλά, αν δε μας άρεσαν οι άντρες μας δε θα τους παίρναμε σωστά;;;;

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με την επέμβαση. Μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά και με το θηλασμό δεν ξεκολλάνε έύκολα τα πιτσιρίκια. Όλα καλά θα είναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...