Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ευανθία, το σκ&*το σου να τρων, που λένε κι εδώ πάνω!! Χιχι! Μα καλά, ψάχνουν ευκαιρία να παρεξηγηθούν;; Κρίμα!

Κίμι, συγχαρητήρια για την αδελφή σου! Τί ωραία να είναι κοντά τα ξαδελφάκια σε ηλικία! Κι εμένα η νύφη μου γέννησε 3 μήνες πριν από μένα!

Ομορφάκια, περιμένουμε νέα ευχάριστα!

Εγώ κουτουλάω από τη νύστα, από τις 2.30 ζήτημα αν κοιμήθηκα κανένα μισάωρο, όλο σφιγγόταν το καμάρι μας, τώρα σα να την πήρε λίγο ο ύπνος, να δούμε για πόσο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

...

Εγώ κουτουλάω από τη νύστα, από τις 2.30 ζήτημα αν κοιμήθηκα κανένα μισάωρο, όλο σφιγγόταν το καμάρι μας, τώρα σα να την πήρε λίγο ο ύπνος, να δούμε για πόσο!

Δεν την "πέφτεις" κι εσύ για λίγο;;;

Εγώ περιμένω την κοπέλα να μου καθαρίσει:(

Ρε κουρίτσα, αύρο, αν γυρίσει νωρίς ο σύζυγος λέω να πάω για ψώνια για τη μικρή. Γεννηθήκαμε 3100 και τώρα είμαστε 5800 και 65 πόντους. Τι να της πάρω για καλοκαίρι (φορμάκια) και για του χρόνου; Νούμερο εννοώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα από όσα λέτε για τις καμπύλες (και είμαι και φυσικός να με χ...σω).

Καλημέρα τσουπρίτσες και καλή εβδομάδα... Ομορφάκια περαστικά στη Χριστιάνα σου και με τις κορτιζόνες τέτοιους και μεγαλύτερους άθλους να κάνετε μέχρι να τις βγάλετε να ησυχάσετε. Κίμι με το καλό το ανηψάκι σου.... να έχει η αδερφούλα σου μια τέλεια εγκυμοσύνη και να σας χαρίσει ένα γερό μωράκι. Ευανθία μου αν παρεξηγήθηκε η κουμπάρα σου δώστης και λίγο ξυδάκι... αμάν πια εμείς να είμαστε τυπικοί αλλά αυτοί να μην είναι... και αν μια φορά κάτι πάει στραβά να μας τη λένε κιόλας.. ε όχι!!! Ασπούλα έτσι θέλουν οι κουμπάρες και εγώ είχα πρόβλημα με μια από τις κουμπάρες μου αλλά της έδωσα και κατάλαβε... Και τέλος είδα τις φώτο σας βρε κορίτσια εμείς εδώ στο καφέ μας είμαστε όλες μία και μία αλλά και τα μωράκια μας είναι ΟΛΑ Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ι-Α μα όλα όμως. (Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου......... ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ αλλά όχι και ήρωας. Τρία παιδιά με διαφορά στις ηλικίες. Τα μεγάλα με βοηθούν πολύ τώρα με τη μικρή. Τι να πουν οι διδυμομανούλες που τα έχουν μαζί. Τις ζηλεύω γιατί έχουν διπλή ευτυχία αλλά φαντάζομαι πόσο δύσκολα είναι να έχεις 2 μαζί και να κοιμάτε το ένα να ξυπνάει το άλλο........ ααααααααααα εγώ ΜΟΝΟ για σήμερα δεν έχω σίδερο και μέχρι να γυρίσουν τα μεγάλα από το σχολείο θα ιντερνετιαστώ αρκετά και θα πιω και καναδυο καφέδες!!!

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

το βραδυ εκανε δυο πυρετους, στον ενα το θερμομετρο εδειξε 35.4 (αυτα τα ηλεκτρονικα ειναι χειροτερα μου φαινεται!), τεσπα της εδωσα ντεπον, ιδρωσε οκ. στις 4.30 ειχε 38.1, της εδωσα gantil, οκ. οι αδενες εχουν πρηστει τωρα εντελως. πηρα τηλ. τον δρ. στο νοσ/μειο κ ειπε να παμε στις 6 το απογ. γιατι χτες ειχαν πολυ κοσμο κ γεμισαν τα κρεβατια. οποτε ελατε λεει στις 6 για να μεινετε κιολας...

αυτα τα νεοτερα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οσο για τους "παρεξηγημενους" κουμπαρους, που συνηθως οι γυναικες τα στραβωνουν, το παιζω χαζη. πειτε μου οτι δεν λυνω ετσι το προβλημα, αλλα δεν θελω να το συνεχισω απλα... η μια κουβεντα φερνει την αλλη, κ θα γινουμε μπιλιες. γιατι αν εκνευριστω δεν καταλαβαινω τι λεω. οποιον παρει ο χαρος. κ συγκρατω κ τον παυλο που τα καταλαβαινει πρωτος τα μηνυματα, κ αρχιζει να σουρνει...μπλα μπλα...

θελω να εχουν τα παιδια μου νονους, κ οχι εγω να αποφασισω ή να μην εχουν απο δικο μου λαθος. για τα ομορφακια το κανω...

κ ας στεναχωριεμαι. ετσι κ αλλιως γρηγορα μου περναει ο θυμος, κ παντα βρισκω ενα τροπο επικοινωνιας, εστω κ για κατι ασχετο που θα μας φερει ομως λιγο πιο κοντα...οσο γινεται δλδ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλιά σας, και ναι όντως ο μικρός είναι ίδιος ο πατέρας του με φιλική συμμετοχή δική μου ;)

Κίμι συγχαρητήρια για την αδερφή σου, το καλό είναι ότι θα περνάτε σχεδόν ταυτόχρονα τις ίδιες φάσεις.

Ομορφάκια περαστικά στην μικρή και κουράγιο.

Εμένα σήμερα με έχει πιάσει το μαύρο άγχος. Αύριο το πρωί θα πρέπει να κάνω μια επέμβαση στο στήθος και σε λίγο θα πάω για τον προεγχειρητικό έλεγχο. Αρμεγόμουν εδώ και μια εβδομάδα και από αύριο θα του δώσει ο άντρας μου πρώτη φορά μπουκάλι.

Αγχώνομαι για την επέμβαση, για το πώς θα τον αφήσω αύριο μόνο του, για το αν θα μπορέσω να συνεχίσω τον θηλασμό, για το αν θα πάρει εύκολα το μπουκάλι, για το αν θα πάρει ξανά εύκολα το στήθος...

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Ευχαριστώ αλλά όχι και ήρωας. Τρία παιδιά με διαφορά στις ηλικίες. Τα μεγάλα με βοηθούν πολύ τώρα με τη μικρή. Τι να πουν οι διδυμομανούλες που τα έχουν μαζί. Τις ζηλεύω γιατί έχουν διπλή ευτυχία αλλά φαντάζομαι πόσο δύσκολα είναι να έχεις 2 μαζί και να κοιμάτε το ένα να ξυπνάει το άλλο........ ααααααααααα εγώ ΜΟΝΟ για σήμερα δεν έχω σίδερο και μέχρι να γυρίσουν τα μεγάλα από το σχολείο θα ιντερνετιαστώ αρκετά και θα πιω και καναδυο καφέδες!!!

Εδώ μασάμε με το 1 που είναι και ήσυχο το παιδάκι μου!!!!:P:p:p

Πωπω βρε ομορφάκια μου να το ξαναπώ περαστικά σας και υπομονή. Το καημένο το μωρό σκέφτομαι που θα το τρυπήσουν πάλι. Και μια χαζή ερώτηση πόσο καιρό σας κρατάνε? Μια δυο μέρες? Και κάτι ακόμα και ο μεγάλος μου είχε υπερτροφικές αμυγδαλές και το βράδυ όταν κοιμότανε τον άκουγα όλη τη νύχτα να πηγαίνει σαν χαλασμένο τρακτέρ. Ο ντοκτορ μου είχε πει ότι αυτές οι περιπτώσεις συνήθως μέχρι τα έξι με οχτώ χρόνια έρχονται στα φυσιολογικά. Άλλα προβλήματα δεν είχε μέχρι που έγινε οχτώμισυ και παρουσιάσε δυσκαταποσία.... Να μην μπορεί να κατεβάσει το παιδί μου ούτε νερό. Ο ντοκτορ μου είπε ότι δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο και τον πήγα σε 3 ωρλ. Ο τελευταίος μου είπε ότι το παιδί μου δεν ξεκουραζόταν ούτε στον ύπνο του χαρακτηριστικά τα λόγια του ήταν "Έχετε ένα κουρασμένο παληκαράκι κυρία μου" του είπα ότι ο ντοκτορ μου είχε πει οτι καλό ήταν να μην τις βγάλουμε μέχρι τα οχτώ αλλά αυτουνού η γνώμη ήταν ότι έπρεπε να βγουν νωρίτερα. Ενιγουέι κάναμε την εγχείρηση και από την ίδια στιγμή αμέσως μετά το χειρουργείο είχα ένα άλλο παιδάκι. Να φανταστείς ότι πήγαινα από πάνω του για να δω αν αναπνέει. Τόσο ήσυχος ύπνος. Τώρα μετά από όλα τα χρόνια και 3 χρόνια μετά το χειρουργείο αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι μετανοιώνω που δεν τις βγάλαμε πιο νωρίς και θα προτιμούσα να κολλάει ιωσούλες παρά να το αφήσω να εξελιχθεί έτσι όπως εξελίχθηκε. Αλλά είναι μόνο η δική μου γνώμη και την καταθέτω. Εσύ θα κάνεις ότι σου πει ο δικός σας ντοκτορ.

Καλημέρα κι από μένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλιά σας, και ναι όντως ο μικρός είναι ίδιος ο πατέρας του με φιλική συμμετοχή δική μου ;)

Κίμι συγχαρητήρια για την αδερφή σου, το καλό είναι ότι θα περνάτε σχεδόν ταυτόχρονα τις ίδιες φάσεις.

Ομορφάκια περαστικά στην μικρή και κουράγιο.

Εμένα σήμερα με έχει πιάσει το μαύρο άγχος. Αύριο το πρωί θα πρέπει να κάνω μια επέμβαση στο στήθος και σε λίγο θα πάω για τον προεγχειρητικό έλεγχο. Αρμεγόμουν εδώ και μια εβδομάδα και από αύριο θα του δώσει ο άντρας μου πρώτη φορά μπουκάλι.

Αγχώνομαι για την επέμβαση, για το πώς θα τον αφήσω αύριο μόνο του, για το αν θα μπορέσω να συνεχίσω τον θηλασμό, για το αν θα πάρει εύκολα το μπουκάλι, για το αν θα πάρει ξανά εύκολα το στήθος...

Με μια και δυο και τρεις μέρες γιατί τόσο δεν θα είναι ? Δεν νομίζω πως θα υπάρχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Πήγαινε με το καλό να κάνεις την επέμβαση να τελειώνεις και όλα τα άλλα θα έρθουν!

Λοιπόν κορίτσια. Φεύγω, νεότερα αργότερα. Φιλιά

Υ.Γ. Άσπα, πέθανα στο γέλιο με το σχόλιό σου για τα μωρά μας. Χα χα και ο άντρας σου όλα τα λεφτά.

Επεξεργάστηκαν by Wonderland

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...