Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδη πρεπει να μεγαλωσει για να τις βγαλει και να ηρεμησει;Αν καταλαβα καλα, και μεχρι τοτε θα ταλαιπωρειτε καθε 20ημερο;

μεχρι 4 ετων. ξεκινησαμε περσι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Nαι διαβασα κατι ελεγε πως τις περισσοτερες φορες σταματσει στην ηλικια 4-8 ετων αλλα ως τοτε ετσι θα την βγαλει η Χριστιανα;Επισης ελεγε πως αυξανονται οι κρισεις με τη χρηση κορτιζονης

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Nαι διαβασα κατι ελεγε πως τις περισσοτερες φορες σταματσει στην ηλικια 4-8 ετων αλλα ως τοτε ετσι θα την βγαλει η Χριστιανα;Επισης ελεγε πως αυξανονται οι κρισεις με τη χρηση κορτιζονης

με τη κορτιζονη μεγαλωνει το διαστημα μεταξυ των πυρετων.

δλδ, εκανε καθε 20 μερες, κ τα χριστουγεννα πηρε μια δοση κ αυτη τη φορα ο πυρετος ηρθε στις 25 μερες. αυτο ειναι αθλος. γιατι το 20ημερο, ειναι "κλεισμενο ραντεβου" για μας.

ροχαλιζε, σαν ελικοπτερο ετοιμο για απογειωση. τωρα ξυπνησε γιατι ιδρωσε κ φωναζε μπεμπη μπεμπη....

κλεινω για να τη παρω στο κρεβατι, μη ξυπνησει κ τα αλλα 2, με εχει πιασει κ το στομαχι μου τωρα...σκατα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αχ ρε Ελενη τι τραβατε και δεν το μαρτυρατε...δεν ξερω τι να ευχηθω για εσας γιατι το περαστικα μαλλον αργει αν μιλας για 2 χρονια ακομα...ας σας λυπηθει καποιος εκει πανω, τετοια ταλαιπωρια και η μικρη και εσυ να μην μπορεις να χαρεις τον μικρο σου και τον Νικηφορο και εγω η ηλιθια χτες σου ελεγα και για θηλασμο... :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

παω για υπνο κοριτσακια...Ομορφακια μου, καλη δυναμη για αυριο, φιλακια στη Χριστιανα σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καληνυχτα κοριτσια..ελενη μου κουραγιο..ευχομαι να τελειωσει πια αυτο το μαρτυριο..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

omorfakia, δεν ξερω τι αλλο να πω εκτος απο περαστικα για τη μικρη κ υπομονη σε σενα. ο,τι χρειαστεις μη διστασεις.

ελενη, μια χαρα τρωει ο μικρος μην ανησυχεις.

να πω κ εγω τον πονο μου τωρα , μη φευγετε!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

παρεξηγηθηκε η κουμπαρα μου επειδη δεν πηγαμε τα χριστουγεννα να δωσουμε το δωρο του βαφτηστηρα μας!!!!!!!!!! την επαιρνα τηλ τοσο καιρο κ δεν μου απανταγε!!! ωσπου στο τελος εβαλα τον αντρα μου να παρει τον κουμπαρο κ τελικα προς μεγαλη μας εκπληξη μαθαμε το λογο!!!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ειμαστε παντα τυπικοι τοσα χρονια κ τωρα επειδη φετος δεν μπορουσαμε να παμε (γιατι μενει κ στο κιτσι παρεπιπτοντως) παρεξηγηθηκε! κ δεν ειμαστε ενταξει κ οτι ο νονος ειναι σα δευτερος πατερας κ κατι τετοια μας ελεγε.

εντωμεταξυ, εγω λεχωνα ο γιωργος ανελαβε μες στα χριστουγεννα δικο του δρομολογιο, οποτε καταλαβαινετε. επρεπε λεει εστω κ για μια ωρα να παει....που ουτε να κοιμηθει δεν προλαβαινε ο κακομοιρης!

qC91p2.pngaQK1p2.png

α, κ παρεξηθηκε γιατι ειπα να ξεπεταχτει λιγο ο μικρος κ μετα να ερθουν να το δουν!

ο κουμπαρος ειχε ερθει στο μαιευτηριο βεβαια, αλλα εκεινη οχι γιατι δεν ειχε που να αφησει τα παιδια! επρεπε κ εγω να παρεξηγηθω τοτε?

κ ειπε οτι τι δηλ επρεπε να περιμενουμε να περπατησει για να τον δουμε? ακουσον ακουσον!!!!

εκεινη οταν γεννησε κ τα δυο της παιδια (7 κ 6 χρονων) πηγα μετα απο 2 μηνες να τα δω μονο κ μονο απο διακριτηκοτητα...μαλλον τα ξεχασε αυτα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

κ ηταν διατεθιμενη δηλ με αυτη τη συμπεριφορα (να μην απανταει στα τηλ) να στερησει απο το παιδι της το νονο , το οποιο καθε φορα που παμε ή ερχονται με το ζορι μας μιλαει...ενω θα μπορουσε ομορφα κ ωραια να πει πχ οτι θα στεναχωρηθει πολυ το παιδι αν δε σας δει ή κατι τετοιο...

οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν επεμενα στα τηλ κ με επιανε κ μενα το πεισμα θα ξεκοβαμε τελειως. αυτο ηθελε?

εχω φουντωσει πολυ τωρα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...