Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα Γωγουλα μου ολα καλα!!αφου βρε δεν ειχα τιποτα μεσα στον υπολογιστη του Αντρεα ουτε το msn ουτε facebook ουτε τους κωδικους μου...ενας αχταρμας!!τωρα περιμενε λιγο κ σου ρχεται!

Περιμένωωωωωωωωωωω..... :D :D :D :D :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΙΡΙΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!:-D

αστα ειμαι πολυ καψουρα λεμε!!!:tongue:αλλα κ ο αντρας μου δεν παει πισω...σε λιγο θα πλακωθουμε στις μπουνιες για το ποιος θα τον κραταει περισσοτερο:tongue::mrgreen:

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!χιχιχιχχιχιχιχχιχι:tongue::tongue:

Ελα Γωγουλα μου ολα καλα!!αφου βρε δεν ειχα τιποτα μεσα στον υπολογιστη του Αντρεα ουτε το msn ουτε facebook ουτε τους κωδικους μου...ενας αχταρμας!!τωρα περιμενε λιγο κ σου ρχεται!

βαλε φωτο τον παιδαρο στο μσν να δουμε κ οι υπολοιπες!!!!!!!!!!εγω τον εχω ηδη βαλει!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου μαλλον ξυπνησε...ξερετε δεν μπορω να ειμαι σιγουρη γιατι δεν κλαιει!!!πολλες φορες καθεται στην καλαθουνα κ απλα περιμενει!!θα μπω αργοτερα να μαθω νεα κ για το Αλεκακι κ για το Ιριδακι μας!!!

PlbZp2.png

καλημερούδια κοριτσόπουλα!!!!!

Για την marlen δεν ρωτάω.. Έχω γίνει γραφική.. :P
βρε γωγουλι σε λιγακι θα εμφανιστει η μαρλεν και θα πει να μαι κ εγω και φυσικα δεν γεννησα!!!πρεπει να το συνιθησουμε πλεον!!

καλά καλά κοροιδέψτε!!!

δε φτάνει που φυλάω σκοπιά στο καφέ... ούτε σεβασμός ούτε τίποτα!!! τί να πω!!!!

πού θα πάει όμως, όπως μου είπε κ ο γιατρός μου πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τη βγάλουμε από την κοιλίτσα τη ζουζούνα....:confused:

για να δούμε, αύριο πάω για υπέρηχο!!! οπότε εκτός από το: τσα, εδώ είμαι κ εγώ, θα σας πώ κ άλλα νέα έτσι για να μην είμαι βαρετή!!!!!

ποιά περιμένει από αλέκα και από ίριδα;;; το τηλ της αλέκας το χω κ εγώ αλλα ντρέπομαι να ενοχλήσω!

της ίριδας όχι, λογικά πρέπει να έχουν γεννήσει κ οι δυο!!!

μιτσάκι καλώς μας ήρθες!!! να σου ζησει ξανά!!!

όπως βλέπεις μερικές από μας όπως μας άφησες μας βρήκες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

170301c7zifsub1b.gif

καλημερα κοριτσακια!!!μολις αρμεχτηκα και εγω:D

μιτσακη και παλι νασου ζησει ο μπεμπης!!

σπιρουλινα και εσενα κοπελα μου!!!!

εμας κοριτσια οι αφαλοι επεσαν οσο ειμασταν στο μαιευτηριο ακομα,του μπεμπη εχει θρεψει εντελως και σημερα ειναι η τελευταια μερα για μπενταντιν και στην μπεμπα θα βαζω μεχρι την παρασκευη.

μπανακι καναμε μεχρι προχθες οπως η δαλιδα στο χερι με τη πλατουλα προς εμας και με το πιστολακη,αλλα αφου μας εδωσε η παιδιατρος το οκ τωρα κανουμε στο μπανακι,το οποιο να πω οτι μας βγηκε παρα πολυ βολικο αυτο της φισερ πραις.

εχθες και εμεις ειχαμε αγρυπνια 12-2 ο μπεμπης με πονακια και 3-5 η μπεμπα με "βιτσιο":-Pτο ματι ανοιχτο και γκρινια.........της εκανα τα παντα,αλλαγμα,ταισμα,τριψιμο κοιλιτσας,χαδακια,γλυκολογα,τιποτα αυτη,αμα ηταν καλοκαιρι θα νομιζαν οι γειτονες οτι την βασανιζουμε........

δαλιδα εχεις δικιο για τα γρ.απλα εμενα με πιανει αγχος γιατι ειναι μικρουλα και θελω να παρει λιγο βαρος.....παντως το βραδυ και το πρωι εφαγε απο 50 2 φορες,για να δουμε πως θα συνεχισει.

fCS8p3.png

στο μεταξύ ρε κορίτσια σ΄ αυτό το φατσοβιβλίο δεν έχω ιδέα τί παίζει!!!

κάτι βλέπω που μου στέλνετε μερικές αλλά δεν ξέρω ούτε τί είναι ούτε πώς να απαντήσω!!!

μη με παρεξηγήσετε που δεν απαντώ απλά είμαι βλάχος!!!:(

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

γειά σου μαίρη με τα διδυμάκια σου!!!

πραγματικά ούτε που μου περνάει από το μυαλό τί θα έκανα με 2 μωράκια ταυτόχρονα!!!

βέβαια μάλλον όλα συνηθίζονται τελικά... αλλά κ μόνο που σε ακούω πανικοβάλομαι!!! καλή συνέχεια!!!!

170301c7zifsub1b.gif

ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΑΤΕ ΑΚΟΎΥΥΥΥΥΥΣΑΑΑΑΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3630 ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Ακούσατεεεεεεεεεεεεεεεε, ακούσατεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Το Αλεκάκι μας γέννησε πριν απο λίγο ενα υγιέστατο μωράκι 3630.. Μόλις με πήρε τήλέφωνο ο άντρας της.. Το Αλεκάκι δεν το εχουν δει ακόμα, έχουν δει οι συγγενείς μόνο το μωρό!!! Το κοριτσάκι μας ειναι στην ανάνηψη!!!!!!!

Να σου ζήσει Αλεκάκι, να το δεις όπως επιθυμείς..

Με εχουν πάρει τα ζουμιά πάλι, σε καλό μας!!!

αυτά είναι γωγώ μου!!!

εμείς οι παλαίμαχοι κάνουμε τις τελευταιες αναγγελίες!!!! άντε να σε αναγγείλω κ εσένα γιατί σ΄ έχω ένα άγχος!!!!!;)

Εγώ τα λέω σε σενα και εσύ σε μένα!!! χαχαααα

Θα σε αναγγείλω και σενα τη Παρασκευή και το Σάββατο πρωι πρωι θα πάω να γεννήσω με το καλό!!! :D :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...