Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλως σας βρήκα πάλι, είμαι η Αγγελα! μου βγήκε η πίστη με αυτές τις αλλαγές στο φόρουμ όσπου μου έκοψε και γράφτηκα με καινούριο όνομα.

Τι μου κάνετε; εγώ βρε σεις κουράζομαι ακόμα πολύ και μόλις σήμερα κατάφερα επιτέλους να σας γράψω. Γέννησα που λέτε (με πολύ καθυστέρηση σας λέω τα νέα:tongue:) στις 11-11 μια γλυκήτατη μπουμπού. Να μας ζήσουν τα μωράκια μας και καλώς σας ξαναβρήκα.

Καλως την Αγγελα!!!!!

Να`σου ζησει η μπόυμπού!!!:P

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ για τις ευχές. Όχι βρε Αλέκα τι κάθεσαι και σκέφτεσαι και αγχώνεσαι; Ομορφάκια έψαχνα τώρα στο μσν αλλά δεν το βρήκα το μην σου, θες να μου το ξαναστείλεις πλιζ; Εγώ με το που γέννησα 10 μέρες μετά άρχισα να ακολουθώ τον καλό μου βδομάδα παρά βδομάδα εκτός Αττικής όπου μένουμε σε σπίτι χωρίς πλυντήριο, επιπλέον δεν είχα καμία βοήθεια ούτε στην αρχή ούτε τώρα και ο καλός μου δουλεύει πολύ οπότε ούτε αυτός μπορεί να κάνει το παραμικρό... επίσης η μικρούλα μου με ξενυχτάει κάθε βράδυ από τότε που γεννήθηκε και κορίτσια τα ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ, αφού ευχόμουν να μπορούσα να γυρίσω στην δουλειά για να ξεσκάσω λίγο από την μπουμπούκα μου. Τώρα δεν ξαναφεύγω εκτός αθηνών και πιστεύω να μπορέσω να αρχίσω να σας παρακολουθώ και να συμμετέχω στην παρεούλα σας.

Βλέπω καινούρια ονόματα, είστε νέες στην παρέα ή την πατήσατε σαν και εμένα που δεν μπορούσα να γραφτώ με ο όνομα που είχα στο παρεντσ;

Νέες είμαστε, αλλά σας διαβάζαμε καιρό!!!

ομορφακια πολυ ωραιο το νανουρισμα...θα το δοκιμασω. Τον Αγελο τον νανουριζα με το 'ητανε μια 'μικροπαντρεμενη' ξεραινοτανε μιλαμε.[/quote

Eμεις λεμε το ''ολα σε θυμιζουν''της Αλεξιου (και το ξερει ο Γιαννης απ'έξω )

και το ''νανι νανι'' του Παπακωνσταντινου!!

Ομορφάκια,

ειδες τι μ@λ@κιες λενε στα παιδακια θειες-θειοι κτλ και μετα δεν ξερουμε

πως να τα μαζεψουμε........

Βρες κατι αλλο να λεει ο Χριστοφορος και πες του πως το λεει ο μακ κουιν και δεν το ξερει αλλο παιδακι κτλ-κτλ....

ετσι κανω εγω και πιάνει,ξεχναει τις μπούρδες και λεει αυτο που θέλω!!!!:wink:

ποιος χριστοφορος καλε?????νικηφορο το λενε το παιδι!!!!!

Διαφημίσεις

Νέες είμαστε, αλλά σας διαβάζαμε καιρό!!!

Άντε ρε συ, ωραία, καλώς ήλθατε λοιπόν - με καθυστέρηση - και απο εμένα. Με θυμάσαι εμένα δηλαδή; αν και και ήμουν συχνή τον τελευταίο καιρό πριν γεννήσω.

aggela ξανακαλωςηρθες!!!!!!να σου ζησει η μπουμπουκα!!!

ομορφακια ο μπεμπης ρε συ ακομη κ το βραδθ=υ ξυπναει το πολυ στο 4ωρο και δεν εχει κ αναγκη!!!ο στρατος πινει γαλα λιγο πριν κοιμηηθει κ μετα ξανα το πρωι..οκ..η μπεμπα πλεον κοιμαται 6ωρο το λιγοτερο το βραδυ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Άντε ρε συ, ωραία, καλώς ήλθατε λοιπόν - με καθυστέρηση - και απο εμένα. Με θυμάσαι εμένα δηλαδή; αν και και ήμουν συχνή τον τελευταίο καιρό πριν γεννήσω.

Εγώ διάβαζα το cafe από όταν γέννησα. Απλά είχα φάει το κόλλημα με το username του forum που έφαγες κι εσύ και δεν έγραφα. Μόλις βαρέθηκα να περιμένω γράφτηκα με καινούργιο και να μαι!

Κοριτσάκια πάω να την πέσω μηηηηπως και κοιμηθώ κανένα διωράκι να το καβαντζώσω γιατί αύριο έχουμε και καθαριότητα! Θα ξαναμπώ πιστεύω αργότερα. Ματς Μουτς

ποιος χριστοφορος καλε?????νικηφορο το λενε το παιδι!!!!!

Πάει το'χασα και εγώ..:lol::lol::lol:

Παω να το αλλάξω,δεν εχει προλάβει να το δεί και να με στολίσει..:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Αγγέλα καλως ήρθες και πάλι. Κι εγώ καινούρια είμαι.

Και ήθελα να σας ρωτήσω τι τραγούδια τους λέτε, γιατι εγώ προσπαθώ να του τραγουδήσω όλα τα τραγούδια που λέγαμε στο δημοτικό με μικρή επιτυχία όμως, μετα συνεχίζω με τα επαναστατικά που λέγαμε σε γιορτες 17 Νοεμβρίου, μετά με κράζει ο άντρας μου και καταφεύγω στα τραγούδια που ακούω τώρα τα οποία είναι αγγλικά για να μαθαίνει και το παιδί βεβαιώς βεβαίως ¨)

Έβαλα φώτο τις αφεντομουτσουνάρας μου και του στεφανιού μου για να μας καμαρώσετε. Και μια του μικρού επίσης

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

καλα οχι οτι δεν διαβασα τιποτα αλλα λεμε!!!!!

ρε κοριτσια πειτε μου πως καταφερνετε και τα κοιμιζετε θα σκασω!!!!!!

εμενα ολη την ημερα αφου φαει θα πρεπει να την βαλω επανω μου να την κουνησω και ετσι κοιματε.....

το βραδυ παλι 12 η ωρα παμε στο κρεββατι για αρμεγμα-πιπιλισμα μεχρι της 1 30!!!!!

ποσο θα αντεξω αλλο η μανα?

Ασε που με τον αντρα μου......καλα αδερφακια να πω.........

Α δοκιμασα χθες να της δωσω πιπιλα και με ξερασε απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!!!!!!μαλλον γεννησα τον αντρα μου(μια κ ειναι καρμπον του)σε μορφη τυρρανου!!!!!!

iMLpp3.png

εγω τραγουδουσα πολυ στο στρατο!!!!!!!τα μεγαλεια του πρωτου:P:p

τωρα παι δεν εχω το κουραγιο για νανουρισματα..στο κρεββατι και με τη μουσικουλα τους και υπνο..!!:-(:P:p:p

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

επανηλθα,ταισα τον μπεμπη,πηρα ειπα και χρονια πολλα στον βαφτισημιο μου,εμαθα και κουτσομπολια απο την παλια μου δουλεια:lol::lol::lol:

μεφη οχι στην πολη πηγαμε αν θυμαμαι καλα γιατι εχει και χρονια που πηγαμε,μια βολτα σε πλακοστρωτο και φαγαμε σε ενα πολυ ωραιο μεζεδοπολειο!!!

αγγελικουλα,τρεξιμο πολυ ειδικα στις αρχες,τωρα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα,α! και πολυ πλυντηριο:lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...