Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλλο αννουρισμα, εμπειρικα παντα, ειναι το 'Ξημερωνει' Δε θυμαμαι ποια το λεει... η Αλεξιου μαλλον. Ξερετε αυτο που λεει, ξημερωνει και εγω στους δρομου τριγυρνω κλπ κλπ!!!!

Ειπα να δολιμασω και το 'θα κεντησω' με τη Βουγιουκλο αλλα ο αντρουλης μου μολις με ειδε και με ακουσε να το περφορμαρω, ξεραθηκε στα γελια καο το'κοψα.

:lol::lol::lol::lol::lol:!εγώ πάλι και στις δύο έχω κόλλημα με το"Ολα δικά σου ματια μου" του Πουλοπουλου!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ,βρ Μαίρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τον κανω αεροπλανακια,τον χορευω,τον κραταω αγκαλια ορθιο:lol::lol::lol:

Ααααα! Τα δοκιμάσαμε αυτά. Και πατάει κάτι τσιρίδες "Νυστάααααααζωωωωωω λέμεεεεεεεεε!" Από τον πατέρα της πήρε. "Θέλω να κοιμηθώ ΤΩΡΑ"

στην σταυρουπολη εχουμε ερθει 2 φορες,μας ειχε αρεσει πολυ αλλα την δευτερη στο "ξενοδοχειο"που μεναμε στο διπλανο δωματιο ηταν 2 αδερφια,ο ενας ειχε και τα παιδα του(χωρισμενος)και ειχαν ερθει για το μνημοσυνο του μπαμπα τοςυ νομιζω και βγαινουν το βραδυ του σαββατου σε ενα μαγαζι που ειχε εκει και γινονται,κουδουνια και αρχισαν να μαλωνουν,δεν μας αφησαν ολο το βραδυ.....χαλια και απο τοτε δεν ξαναπηγαμε...

Σε ποίο πήγατε?Γιατί εκεί έχει έναν ξενώνα ένας κολλητός μας.

Αγγελική τί δουλειά θες?Πες μου και κάτι θα κάνω!!έχεις έρθει?

Ρε κορίτσια πάλι στις 18:00 μου κοιμήθηκε για βράδυ!!! Τι κινέζικα βασανιστήρια της κάνω με το φως σαν ανακριτικό από πάνω της αυτή εκεί! Και δεν αντέχει αφού βάζει τα κλάμματα για να την πάω για ύπνο. Και στις 6 ή 7 το πρωί γαρίδα το μάτι... Και ξυπνάει και δυο φορές τη νύχτα για φαγητό...

Ήθελα να στο γράψω και πιο νωρίς.Πολύ νωρίς δεν την κάνεις μπάνιο??Εγώ την κάνω 8.30 με 9.00.Ίσως φταίει αυτό.

Σε ποίο πήγατε?Γιατί εκεί έχει έναν ξενώνα ένας κολλητός μας.

Αγγελική τί δουλειά θες?Πες μου και κάτι θα κάνω!!έχεις έρθει?

πως λεγοταν...θα προσπαθησω να θυμηθω,πως λεγεται του δικου σας?

θυμηθηκε ο αντρας μου,ξενιος ζευς.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Αγγελα και νομιζα οτι εφυγες εξαιτιας μου....ξερεις τοτε που εςιχα κανει τη μπαρουφα....να σου ζησει το μωρακι, όλα καλα?

Τί μπαρούφα έκανες εσύ μαρή??Κάνουν και οι καρακουκλάρες τέτοια πράγματα?????//Τσ,τσ,τσ,τσ!Ντροπή!!!

πως λεγοταν...θα προσπαθησω να θυμηθω,πως λεγεται του δικου σας?

θυμηθηκε ο αντρας μου,ξενιος ζευς.

Ξένιος Ζευς!!!!Του κολλητού μας του παντελή είναι!Ελάτε τις Απόκριες με τα μπεμπόνια και θα κανονίσω εγώ να μην σας ενοχλήσει ούτε κουνούπι!Κυβερνείο πήγες?

Ξένιος Ζευς!!!!Του κολλητού μας του παντελή είναι!Ελάτε τις Απόκριες με τα μπεμπόνια και θα κανονίσω εγώ να μην σας ενοχλήσει ούτε κουνούπι!Κυβερνείο πήγες?

ναι ρε συ πολυ μας ειχε αρεσει και πολυ καλο παιδι ηταν ο παντελης,μεναμε και επανω στο μεγαλο δωματιο.παντως να του πεις την ιστορια που σου εγραψα θα τους θυμηθει τους παλιομ.....ες,γιατι ηταν ντοπιοι και εμενα αθηνα και ηταν αρκετα λεφταδες θυμαμε......

ευχαριστουμε για τη προσκληση αλλε ακομα ειναι νωρις ρε συ:D

κυβερνειο????θυμησε μου.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ομορφακια πολυ ωραιο το νανουρισμα...θα το δοκιμασω. Τον Αγελο τον νανουριζα με το 'ητανε μια 'μικροπαντρεμενη' ξεραινοτανε μιλαμε.[/quote

Eμεις λεμε το ''ολα σε θυμιζουν''της Αλεξιου (και το ξερει ο Γιαννης απ'έξω )

και το ''νανι νανι'' του Παπακωνσταντινου!!

Ομορφάκια,

ειδες τι μ@λ@κιες λενε στα παιδακια θειες-θειοι κτλ και μετα δεν ξερουμε

πως να τα μαζεψουμε........

Βρες κατι αλλο να λεει ο Νικηφορος και πες του πως το λεει ο μακ κουιν και δεν το ξερει αλλο παιδακι κτλ-κτλ....

ετσι κανω εγω και πιάνει,ξεχναει τις μπούρδες και λεει αυτο που θέλω!!!!:wink:

Επεξεργάστηκαν by eleni1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ναι ρε συ πολυ μας ειχε αρεσει και πολυ καλο παιδι ηταν ο παντελης,μεναμε και επανω στο μεγαλο δωματιο.παντως να του πεις την ιστορια που σου εγραψα θα τους θυμηθει τους παλιομ.....ες,γιατι ηταν ντοπιοι και εμενα αθηνα και ηταν αρκετα λεφταδες θυμαμε......

ευχαριστουμε για τη προσκληση αλλε ακομα ειναι νωρις ρε συ:D

κυβερνειο????θυμησε μου.

Θα του την πώ!Κυβερνείο είναι το μεγάλο καφέ μπαρ μέσα στην πόλη,εκεί που είναι όλες οι καφετέριες μαζεμένες.

Ευχαριστώ για τις ευχές. Όχι βρε Αλέκα τι κάθεσαι και σκέφτεσαι και αγχώνεσαι; Ομορφάκια έψαχνα τώρα στο μσν αλλά δεν το βρήκα το μην σου, θες να μου το ξαναστείλεις πλιζ; Εγώ με το που γέννησα 10 μέρες μετά άρχισα να ακολουθώ τον καλό μου βδομάδα παρά βδομάδα εκτός Αττικής όπου μένουμε σε σπίτι χωρίς πλυντήριο, επιπλέον δεν είχα καμία βοήθεια ούτε στην αρχή ούτε τώρα και ο καλός μου δουλεύει πολύ οπότε ούτε αυτός μπορεί να κάνει το παραμικρό... επίσης η μικρούλα μου με ξενυχτάει κάθε βράδυ από τότε που γεννήθηκε και κορίτσια τα ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ, αφού ευχόμουν να μπορούσα να γυρίσω στην δουλειά για να ξεσκάσω λίγο από την μπουμπούκα μου. Τώρα δεν ξαναφεύγω εκτός αθηνών και πιστεύω να μπορέσω να αρχίσω να σας παρακολουθώ και να συμμετέχω στην παρεούλα σας.

Βλέπω καινούρια ονόματα, είστε νέες στην παρέα ή την πατήσατε σαν και εμένα που δεν μπορούσα να γραφτώ με ο όνομα που είχα στο παρεντσ;

Ήθελα να στο γράψω και πιο νωρίς.Πολύ νωρίς δεν την κάνεις μπάνιο??Εγώ την κάνω 8.30 με 9.00.Ίσως φταίει αυτό.

Μπααα! Την κάνω για να την προλάβω πριν κοιμηθεί. Η ώρα ύπνου είναι στάνταρ. Μεταξύ 17:00 και 19:00. Αν δεν την κάνω την πέφτει για ύπνο και σκασίλα της!!! Μέχρι πριν μια βδομάδα την έκανα στις 12:00 το πρωί να φανταστείς γιατί δεν την προλάβαινα... Καλά σήμερα κουράστηκε και με τη βόλτα, δε νομίζω να άντεχε γιατί κοιμήθηκε μόνο δυο μισάωρα στο αυτοκίνητο από τις 10:30 το πρωί ώς τις 16:00. Τεσπά, πού θα πάει... Νομίζω πως έχει προσαρμοστεί στους ρυθμούς του σπιτιού. Αφού ο άντρας μου ησυχάζει από τις 21:00 γιατι ξυπνάει νύχτα, ε, δεν έχουμε και πολύ φασαρία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...