Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ομορφακι μου φαινεται οτι τα ομορφακια σου και ιδιως ο Νικηφορος εχει παρει την τρελα σου...ειναι πολυ αφασια ο μικρος σου... :) ελπιζω να μην δουλευει ο Παυλος και να δωσουμε το παρον στην βαφτιση του μικρου...ειμαι περιεργη μαρη αν τα ιδια που λες εδω τα λες και απο κοντα :Ρ

ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι!;)

αλλα σκεφτομουν οτι δεν θα μπορεσουμε να μιλησουμε στη βαφτιση μας. μονο θα σας δω, κ θα χαρω παρα πολυ! σε οσες ομως παω, θα μιλαμε με τις υπολοιπες φορουμιτσες!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα όλο το βραδυ με ξαγρυπνησαν τα καμαρια μου, μια ο ενας μια ο άλλος...Δεν τον ξυπνησα το Νικολακη...αλλα τον αφησα μετα με τα μικρα και ξεραθηκα. Μαγειρεψα κι όλας!!!!!!! (Ο-ε οε οεοεοε) Κοκινιστο....μιλαμε το κανω τελεια, όχι να το παινευτω!!!!!! χαχα!!!!!Ειναι το μονο φαι που ξερω να κανω καλα.

εμας ο γιος ο μικρος ξαγρυπνησε το μπαμπα του!!;)

εγω κοιμηθηκα με τη μπεμπα κανα 6ωρο!!:wink:;-):wink:;-)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εγω κοριτσια παιδευομαι με το γιο μου ακομη...ποτε θα σταματησει να ζηταει γαλα???????????

τι εννοεις? ο μεγαλος ή ο μικρος? κακο ειναι το γαλα? το εχει αντικαταστησει με το φαι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ομορφακια πολυ ωραιο το νανουρισμα...θα το δοκιμασω. Τον Αγελο τον νανουριζα με το 'ητανε μια φορα'. Στο 'μικροπαντρεμενη' ξεραινοτανε μιλαμε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μπραβο ρε κοριτσι...

σου στελνω το νανουρισμα που λεω στα ομορφακια κ ξεραινονται! μη φρικαρεις, αφου εχει αυτη τη μελωδια κοιμουνται...οπως τη βρισκει το καθενα

http://www.youtube.com/watch?v=JzOV2FF9pjk&feature=related.

Omorfakia tis dikias mou tis aresei to Peiratiko tou Captain Jim!!! Na ta valoume na kanoun parea vre...

Sa efxaristw ooooles gia ta comments sas. Na xaireste ki eseis ta louloudakia sas!!!!

Διαφημίσεις

ομορφακια πολυ ωραιο το νανουρισμα...θα το δοκιμασω. Τον Αγελο τον νανουριζα με το 'ητανε μια φορα'. Στο 'μικροπαντρεμενη' ξεραινοτανε μιλαμε.

:D:D πολυ καλο κ αυτο... θα το λεω κ εγω.

βεβαια, προσπερναμε το στιχο με τον ψοφια, εννοειται! μη τα αγριεψουμε νυχτιατικα...να τα κοιμησουμε θελουμε.

αλλη ιδεα αν εχεις πες τη, να ανανεωνουμε ρεπορτοριο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι!;)

αλλα σκεφτομουν οτι δεν θα μπορεσουμε να μιλησουμε στη βαφτιση μας. μονο θα σας δω, κ θα χαρω παρα πολυ! σε οσες ομως παω, θα μιλαμε με τις υπολοιπες φορουμιτσες!

δε θα σου μιλαμε, θα σε καμαρωνουμε!!!!! Και θα μιθλαμε όλες οι υπολοιπες μεταξυ μας χαχα!
εμας ο γιος ο μικρος ξαγρυπνησε το μπαμπα του!!;)

εγω κοιμηθηκα με τη μπεμπα κανα 6ωρο!!:wink:;-):wink:;-)

μια χαρα. Ευτυχως που ηταν Κυριακη σημερα γιατι θα ειχα διαολιστει αλλιως.

εγω κοριτσια παιδευομαι με το γιο μου ακομη...ποτε θα σταματησει να ζηταει γαλα???????????

τι εννοεις? ο μεγαλος ή ο μικρος? κακο ειναι το γαλα? το εχει αντικαταστησει με το φαι?

εμενα ο Αγγελος γαλα πινει μονο το βραδυ πριν κοιμηθει. Το πρωι δεν θελει με τιποτα και του δινω γιαουρτι. Και αλλο ενα γιαουρτι το απογευμα, ξερετε μωρε, τα αντβανς της ΔΕΛΤΑ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Omorfakia tis dikias mou tis aresei to Peiratiko tou Captain Jim!!! Na ta valoume na kanoun parea vre...

Sa efxaristw ooooles gia ta comments sas. Na xaireste ki eseis ta louloudakia sas!!!!

κανε επανεκκινηση!!!

αυτο το τραγουδι ειναι για να μερακλωσει, οχι για να κοιμηθει...

ειδες αυτα που σου εγραψα για τον αντρα σου, ή απλα πας να ξεφυγεις?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δε θα σου μιλαμε, θα σε καμαρωνουμε!!!!! Και θα μιθλαμε όλες οι υπολοιπες μεταξυ μας χαχα!

μια χαρα. Ευτυχως που ηταν Κυριακη σημερα γιατι θα ειχα διαολιστει αλλιως.

εμενα ο Αγγελος γαλα πινει μονο το βραδυ πριν κοιμηθει. Το πρωι δεν θελει με τιποτα και του δινω γιαουρτι. Και αλλο ενα γιαουρτι το απογευμα, ξερετε μωρε, τα αντβανς της ΔΕΛΤΑ

αντι να καμαρωνετε, να πιασετε να κυνηγατε τα ομορφακια, θα ειστε κ πολλες...

κ εμενα το αντβανς η χριστιανα. ο νικηφ. αναγουλιαζει με τα γιαουρτια, κ τα νιανια πραγματα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αλλο αννουρισμα, εμπειρικα παντα, ειναι το 'Ξημερωνει' Δε θυμαμαι ποια το λεει... η Αλεξιου μαλλον. Ξερετε αυτο που λεει, ξημερωνει και εγω στους δρομου τριγυρνω κλπ κλπ!!!!

Ειπα να δολιμασω και το 'θα κεντησω' με τη Βουγιουκλο αλλα ο αντρουλης μου μολις με ειδε και με ακουσε να το περφορμαρω, ξεραθηκε στα γελια καο το'κοψα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

να μαι!που λες ομορφακια το infakolic δεν κανει τιποτα κ με εχουν πιασει τα νευρα μου!!ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΕΤΣΙ ΑΛΕΚΑ??to mikro oyte agkalia moy den hremei!!eleos!τα εκανα μανταρα με τα ηγραμματα αλλα κλαιει!

Καλως σας βρήκα πάλι, είμαι η Αγγελα! μου βγήκε η πίστη με αυτές τις αλλαγές στο φόρουμ όσπου μου έκοψε και γράφτηκα με καινούριο όνομα.

Τι μου κάνετε; εγώ βρε σεις κουράζομαι ακόμα πολύ και μόλις σήμερα κατάφερα επιτέλους να σας γράψω. Γέννησα που λέτε (με πολύ καθυστέρηση σας λέω τα νέα:tongue:) στις 11-11 μια γλυκήτατη μπουμπού. Να μας ζήσουν τα μωράκια μας και καλώς σας ξαναβρήκα.

Καλως σας βρήκα πάλι, είμαι η Αγγελα! μου βγήκε η πίστη με αυτές τις αλλαγές στο φόρουμ όσπου μου έκοψε και γράφτηκα με καινούριο όνομα.

Τι μου κάνετε; εγώ βρε σεις κουράζομαι ακόμα πολύ και μόλις σήμερα κατάφερα επιτέλους να σας γράψω. Γέννησα που λέτε (με πολύ καθυστέρηση σας λέω τα νέα:tongue:) στις 11-11 μια γλυκήτατη μπουμπού. Να μας ζήσουν τα μωράκια μας και καλώς σας ξαναβρήκα.

αχ βρε Αγγελα και νομιζα οτι εφυγες εξαιτιας μου....ξερεις τοτε που εςιχα κανει τη μπαρουφα....να σου ζησει το μωρακι, όλα καλα?

221882cb0gkyh7q4.gif

καλως την!!!να σου ζησει η μικρη σου!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...