Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με εκείνες τις τούρτες που βάλατε τι παίζει από τιμές; πήρε καμμία;; Και θα τρώγονται ρε κορίτσια;;; Πάντως είναι για οφθαλμόλουτρο!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 19/09/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

ΕΥΗ Γ-Δομνα και Κωνσταντινος,16/05,12 μ.μ.,Αγ.Ραφαηλ κ Ειρηνης,Μετεωρα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΕΥΑΝΤΗΙΑ - Αποστολος, 04/07/2010, 11:00 π.μ., Αγια Φωτεινη, Νεα Σμυρνη

qC91p2.pngaQK1p2.png

αααα, και το πιο σημαντικο!!!!!!!!!

04/07/2010 στις 11:00 εκκλησια Αγιας Φωτεινης Νεας Σμυρνης !!!!!!!!

κ το ονομα αυτου : ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ!!!!!

να το γραψεις στη λιστα... τι δωρο θες? αλμιρον πεπτι??? αμα σε πιασω...

Η παρασταση στο Εθνικό, το Τριτο στεφανι ήταν για μεγαλους. Δεν πήρα το Μαρκελλο εκεί. Ωραία παρασταση αλλά λίγο κουραστική λόγω μεγαλης διαρκειας. Η Μεντη κορυφαία!

Παίζει και μια παιδική παρασταση στην παιδική σκηνη στο Εθνικό, του Ευγενιου Τριβιζα, τα Μαγικά μαξιλάρια. Αλλά δεν ξέρω για ποιες ηλικές είναι.

καλα...η Μεντη ειναι παντα κορυφαια. τωρα ο Τριβυζας, μου φαινεται δυσκολος για 3-4χρονα. κ βιβλια που του διαβαζω, με κοιταει σαν ουφο ο νικηφ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Με εκείνες τις τούρτες που βάλατε τι παίζει από τιμές; πήρε καμμία;; Και θα τρώγονται ρε κορίτσια;;; Πάντως είναι για οφθαλμόλουτρο!

οχι ακομα δαλιδακι... να παρω το υπογλωσσιο πρωτα κ θα τηλεφωνησω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

να το γραψεις στη λιστα... τι δωρο θες? αλμιρον πεπτι??? αμα σε πιασω...

:tongue::tongue::tongue: αει μαρη!!!!! με εφαγες!!!!!!

κ η πλακα ειναι οτι μας ειπε σημερα η παιδιατρος οτι θα μας το αλλαξει σε κανα μηνα για να συνηθισει στα απλα γαλατα...:confused:

οχι τιποτα αλλο, αλλα πρωτα τα πληρωνεις κ μετα πας στο ικα να σου δωσουν πισω τα λεφτα...σκατουλες δηλ...

qC91p2.pngaQK1p2.png

:tongue::tongue::tongue: αει μαρη!!!!! με εφαγες!!!!!!

κ η πλακα ειναι οτι μας ειπε σημερα η παιδιατρος οτι θα μας το αλλαξει σε κανα μηνα για να συνηθισει στα απλα γαλατα...:confused:

οχι τιποτα αλλο, αλλα πρωτα τα πληρωνεις κ μετα πας στο ικα να σου δωσουν πισω τα λεφτα...σκατουλες δηλ...

τι ηθελες λουλουδακι μου? να σου δωσει το ΙΚΑ ανοιχτη επιταγη να συμπληρωσεις εσυ τα μηδενικα??? μιλας κιολας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μπουρου μπουρου νισάφι πια!!

Αφήστε μας να κάνουμε καμμια δουλειά!

ελα ντε!
Βυρωνας πιανεται κ εκει? στο Παγκρατι δεν λες???κ εγω δεν ειχα φεις. γιαυτες τις σκατουλες εκανα...
:tongue::tongue:
ο αντρας σου ειναι πολυ γνωστη φυσιογνωμια... καπου τον ξερω.......
χμμμμ...;):P

Ο σύζυγος τπ πέρασε το τεστ του babysitting αλλα τώρα το μεσημέρι, μόλις γύρισαμε, πήρε το ποδηλατάκι του και πήρε τα όρη και τα βουνά να ξελαμπικάρει. Πήγε Τατοι για ποδηλασία!!?

ενταξει βρε, και παλι κοντα πηγε :lol::lol::lol:
Μαίρη εμεις είχαμε αυτοκίνητο τριπορτο. Οταν κα΄ναμε το Μαρκελλο γεμιζαμε όλους τους χωρους με συμπραγκαλα, δεν χωραγε καρφιτσα. Μετά από λίγο το πουλήσαμε και πήραμε stationwagon. Τωρα τα βαζουμε όλα πίσω άνετα.
Ο δικος μου με κοροιδεψε περυσι τον Ιουνη. Θα παρουμε μου λεει ενα οικογενειακο, μεγαλο κλπ και πηγε και εφερε ενα διπορτο, σπορ αυτοκινητο που μονο για μοστρα ειναι. Εν τω μεταξυ και εγω ενα βιταρακι διπορτ εχω, οπότε πρεπει να το αλλαξω να παρω τουλαχιστον τετραπορτο. Μετα το καλοκαιρι που θα αδυνατισω, θα παρω ισως
πως ειναι το ψηφιακο αλμπουμ? για πειτε...

!

ειναι τυπογραφημενο βρε, σαν περιοδικο και καλα αλλα ειναι αναλογα τι χαρτι θα βαλεις. Εγω δεν το εχω κανει πολυ ιλουστρασιον/

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

σημερα όλο το βραδυ με ξαγρυπνησαν τα καμαρια μου, μια ο ενας μια ο άλλος...Δεν τον ξυπνησα το Νικολακη...αλλα τον αφησα μετα με τα μικρα και ξεραθηκα. Μαγειρεψα κι όλας!!!!!!! (Ο-ε οε οεοεοε) Κοκινιστο....μιλαμε το κανω τελεια, όχι να το παινευτω!!!!!! χαχα!!!!!Ειναι το μονο φαι που ξερω να κανω καλα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σημερα όλο το βραδυ με ξαγρυπνησαν τα καμαρια μου, μια ο ενας μια ο άλλος...Δεν τον ξυπνησα το Νικολακη...αλλα τον αφησα μετα με τα μικρα και ξεραθηκα. Μαγειρεψα κι όλας!!!!!!! (Ο-ε οε οεοεοε) Κοκινιστο....μιλαμε το κανω τελεια, όχι να το παινευτω!!!!!! χαχα!!!!!Ειναι το μονο φαι που ξερω να κανω καλα.

μπραβο ρε κοριτσι...

σου στελνω το νανουρισμα που λεω στα ομορφακια κ ξεραινονται! μη φρικαρεις, αφου εχει αυτη τη μελωδια κοιμουνται...οπως τη βρισκει το καθενα

http://www.youtube.com/watch?v=JzOV2FF9pjk&feature=related.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευανθια και wonderland τελεια τα πιτσιρικια...μπραβο μπραβο!!!Εμεις χτες ειμασταν 5750 και 61 ποντους, τωρα εχει ξεραθει μπρουμητα στον καναπε...οταν ξυπνησει θα τον κανω μπανακι και θα παιξουμε...ρε κοριτσια εμενα ο μικρος γελαει αλλα ειναι και φορες που παιρνει ενα βλεμμα σαν να λεει "αμα αρπαξω το κουζινομαχαιρο δεν θα μεινει ρουφουνι"...με τον Παυλο δεν τσακωνομαστε μπροστα του...μηπως ειναι το στυλ του ετσι???δεν ξερω τι να πω...αμα βρω καμμια φωτο με το δολοφονικο βλεμμα θα σας την βαλω...

Παιζουν τουρτες στην βαφτιση???γλυκακια δεν δινουν μονο μετα το μυστηριο???ρε κοριτσια δεν μπορω να βρω θεμα για την βαφτιση και πολυ στεναχωριεμαι... :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

ομορφακι μου φαινεται οτι τα ομορφακια σου και ιδιως ο Νικηφορος εχει παρει την τρελα σου...ειναι πολυ αφασια ο μικρος σου... :) ελπιζω να μην δουλευει ο Παυλος και να δωσουμε το παρον στην βαφτιση του μικρου...ειμαι περιεργη μαρη αν τα ιδια που λες εδω τα λες και απο κοντα :Ρ

waWmp3.png

9LyAp3.png

μεφη που μενετε?

εγω κοριτσια παιδευομαι με το γιο μου ακομη...ποτε θα σταματησει να ζηταει γαλα???????????

οσο για τη ροδια,στο φεις που κ που μπαινει..αλλα δεν εχω το θαρρος να της μιλησω αν την πετυχω λαιβ,γιατι εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...