Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραία!!Τώρα πρέπει να μάθω να χειρίζομαι και το Φέις!Δεν αντέχω άλλο!!!Εχει καέί ο εγκέφαλος σου λέω,από τα τόσα που έμαθα μέσα σε 3 μέρες!!

Αγγε΄λική,σκτ καλός άνθρωπος είμαι!!Κάλος είμαι!!!!

Άη μαρή, κοπλιμέντα θες τώρα :-PPPPPPPPPPPPPPP

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μα ελεος... στην αλλη ακρη. κανενα κοντινοτερο σχολειο δεν ειχε ο δημαρχος να σε στειλει? στα νταμαρια πηγαιναν τα ξαδερφια του παυλου. εγω απο πανω. στο 3ο Υμηττου... ωσπου με διωξανε, κ μετα πηγα Παπαστρατειος College, κ μετα πηγα στα πολυκλαδικα της Ηλιουπολης, στο νυχτερινο, γιατι το πρωι δουλευα πιο πανω, κ ειπα να το παιξω θηλυκος Ξανθοπουλος.

Γυριστρούλααααααααα!

Γυριστρούλααααααααα!

οσο γυρισα, γυρισα! τελος... τωρα εχω ριξει αγκυρα που δεν σηκωνεται με τπτ! δεν ξερω...βαρεθηκα μεσα, αλλα κ ποιος να κρατησει 3? αφου τα'κανες, φατα, θα μου πουνε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

οσο γυρισα, γυρισα! τελος... τωρα εχω ριξει αγκυρα που δεν σηκωνεται με τπτ! δεν ξερω...βαρεθηκα μεσα, αλλα κ ποιος να κρατησει 3? αφου τα'κανες, φατα, θα μου πουνε...

Μια χαρά σε βρίσκω. Βασικά θαυμάζω όποιον έχει πάνω από ένα παιδί. Εμένα και το ένα μου φαίνεται βουνό... Είμαι μοναχοπαίδι βέβαια, αλλά 2 ή 3 μπράβο σας ρε κορίτσια!

γεια σας κι από μένα. Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να ξυπνήσουν τα καμάρια μου - το μικρό πρώτο- και μετά περιμένω επισκέψεις -σοι.

Χθες ήμουν από τις 5.30 εξω και γύρισα σπίτι στις 1.30. Παιδικό πάρτυ το Μαρκελλο και μετά πήγα στο τριτο στεφανι που ήταν 4 ώρες παρασταση!

Και σημερα το πρωι τον πήγα και στον Κοντορεβυθουλη.

Ο σύζυγος τπ πέρασε το τεστ του babysitting αλλα τώρα το μεσημέρι, μόλις γύρισαμε, πήρε το ποδηλατάκι του και πήρε τα όρη και τα βουνά να ξελαμπικάρει. Πήγε Τατοι για ποδηλασία!!

Ετσι θα το πηγαίνουμε εναλλάξ γιατί αλλιώς δεν βγαίνει η κατασταση. Τουλάχιστον μέχρι να καλοκαιριάσει λίγο.

Εσεις όλα καλά?

Διαφημίσεις

α!καλησπερα!!!

εμεις πηγαμε μια βολτα εδω κοντα σε ενα εμπορικο,που τις κυριακες ειναι γεματο με καροτσια και εγκυες:lol::lol:

πω πω ρε κοριτσια εχουμε και μεγαλο αυτοκινητο,μιλαμε που να χωρεσουν ολα αμα παμε διακοπες??????

πισω ηταν 2 καροστια κλειστα και απο πανω το ενα πορτ μπεμπε και στο πισω καθισμα ηταν 2 καθισματακια αυτοκινητου και αναμεσα τους το αλλο πορτ μπεμπε!!!!!!!!!!!!!

αννουλα,μηπως να περνατε 2 αυτοκινητα καλυτερα??????

δηλαδη σκεφτομουν αντε τα πορτ μπεμπε θα φυγουν σε λιγο καιρο,οι βαλιτσες που θα μπουν?θα ειναι τιγκα το φορτ μπαγκαζ,σαν τους τσιγγανους???:lol::lol::lol::lol::lol:

Μαίρη εμεις είχαμε αυτοκίνητο τριπορτο. Οταν κα΄ναμε το Μαρκελλο γεμιζαμε όλους τους χωρους με συμπραγκαλα, δεν χωραγε καρφιτσα. Μετά από λίγο το πουλήσαμε και πήραμε stationwagon. Τωρα τα βαζουμε όλα πίσω άνετα.

καλησπερα!!!

Χθες βράδυ και σήμερα το πρωί το ανάψαμε... Λες να έκαμα ζημιά;;;;

εμενα μου ειπε η παιδιατρος οκ αλλα να μην καπνιζει κ να μην το εχω κοντα. αλλα δεν το εχω αναψει ακομα ετσι κι αλλιως...βαριεμαι τις σταχτες.

καλημερα και απο εμενα κοριτσακια...Μαριανθη εγω εχω ψηφιακο και νομιζω ότι αξιζουν τα λευτα του...Δεν ειανι ακριβα το ποσο που σου ειπε. Εγω ειχα πλρωσει παραπανω πριν 3 χρονια...

πως ειναι το ψηφιακο αλμπουμ? για πειτε...

Καλημέρα κι απο μένα.

Ααα, ζυγιστήκαμε σήμερα. Είμαστε 5430!!! Μια χαρά μας βρίσκω. Στο τέλος του μήνα θα κάνουμε και το πρώτο μας έμβολιο. Και μια που το ανέφερα. Η παιδίατρος είπε πως θα του κάνει δύο εμβόλια μαζί. Το εξαπλό και του μηνιγγητιδόκοκου. Μου φαίνονται πολλά για να γίνουν ταυτόχρονα. Όσες έχετε εμβολιαστεί, τι κάνατε;

τελεια!!! μια χαρα ειναι!!! εμεις καναμε 5απλο.

κ τωρα τα δικα μας:

κοιμηθηκε για τριτη μερα σερι απο τις 23:30 μεχρι τις 9!!! βεβαια κατα τις 5:30 ψιλομουρμουραει αλλα του βαζω την πιπιλα κ ξανακοιμαται.

καναμε κ το πρωτο μας εμβολιο!!! κ δεν εβγαλε κιχ!!!!! εμ, με τοσα τσιμπηματα που εχει φαει σιγα μη πτοηθει με ενα μικρο τσιμπηματακι.

εφτασε 5300 κ 59 εκ!

τωρα κοιμαται, μαλλον ζαβλακωθηκε απο το εμβολιο. πηγαμε κ στη μαμα μου κ φαγαμε κ γυρισαμε πριν λιγο.

φιλακια!!!

αγγελικη, κανε με φιλη σου να δω τις φωτο!

qC91p2.pngaQK1p2.png

αααα, και το πιο σημαντικο!!!!!!!!!

04/07/2010 στις 11:00 εκκλησια Αγιας Φωτεινης Νεας Σμυρνης !!!!!!!!

κ το ονομα αυτου : ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ!!!!!

Επεξεργάστηκαν by EYANTHIA

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλα, μαρκελλακι μου... βαριεσαι να διαβασεις...

πως ηταν η παρασταση, για μεγαλους?

Η παρασταση στο Εθνικό, το Τριτο στεφανι ήταν για μεγαλους. Δεν πήρα το Μαρκελλο εκεί. Ωραία παρασταση αλλά λίγο κουραστική λόγω μεγαλης διαρκειας. Η Μεντη κορυφαία!

Παίζει και μια παιδική παρασταση στην παιδική σκηνη στο Εθνικό, του Ευγενιου Τριβιζα, τα Μαγικά μαξιλάρια. Αλλά δεν ξέρω για ποιες ηλικές είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...