Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το μαγαζι ειναι του παυλου. εγω δουλευω σε μια εταιρεια με οδοντ/κα. εκει γνωριστηκαμε κιολας.

mefh μου, εμενα δεν με ειδες... μη μας βαζεις ολες στις "κουκλες" λοιπον...

Βρε τι μαγαζί έχει ο άνθρωπος. Να περάσουμε καμιά μέραααααααα. Να σας δούμε αν θέλετε. Κι εγώ στο Βύρωνα έχω μεγαλώσει, οι γονείς ακόμα εκεί μένουν και περνάω συχνά ή ΘΑ περνάω για να τα λέμε σωστά. Να κάνουμε μασονισμό να υποστηριζόμαστε....

το μαγαζι ειναι του παυλου. εγω δουλευω σε μια εταιρεια με οδοντ/κα. εκει γνωριστηκαμε κιολας.

mefh μου, εμενα δεν με ειδες... μη μας βαζεις ολες στις "κουκλες"

λοιπον...

Ναι,βαλε και συ να με στείλεις τελείως!!!Που από το πρωι νομίζω πως είμαι στο Νext Top Model!!όλες οι μικρές,οι αδυνατες και οι όμορφες εδώ μαζεύτηκαν!!!!Επιλόχιο κοντεύω να πάθω!!!!

Ναι,βαλε και συ να με στείλεις τελείως!!!Που από το πρωι νομίζω πως είμαι στο Νext Top Model!!όλες οι μικρές,οι αδυνατες και οι όμορφες εδώ μαζεύτηκαν!!!!Επιλόχιο κοντεύω να πάθω!!!!

My dear οι καλοί άνθρωποι είναι πάντα όμορφη. Είμαι σίγουρη πως κι εσύ είσαι γιατί σε "κόβω" για καλό άνθρωπο ;)

Διαφημίσεις

εγω φαινομαι στο φεις. βασικα δεν μπορω να ανεβασω αλλη, δεν ξερω γιατι... μεταξυ μας... eleni anifanti

Βρε τι μαγαζί έχει ο άνθρωπος. Να περάσουμε καμιά μέραααααααα. Να σας δούμε αν θέλετε. Κι εγώ στο Βύρωνα έχω μεγαλώσει, οι γονείς ακόμα εκεί μένουν και περνάω συχνά ή ΘΑ περνάω για να τα λέμε σωστά. Να κάνουμε μασονισμό να υποστηριζόμαστε....

αααα.. το ξεχασα... καταλοιπα εγκυμοσυνης. εστιατοριο-πιτσαρια. αλλα δεν ειμαι εκει(τα εχω γραψει 40 φορες), κ το εχει στην Λεωφ.Αλεξανδρας κοντα.

που κοντα μενουν στον ομορφο Βυρωνα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω φαινομαι στο φεις. βασικα δεν μπορω να ανεβασω αλλη, δεν ξερω γιατι... μεταξυ μας... eleni anifanti

αααα.. το ξεχασα... καταλοιπα εγκυμοσυνης. εστιατοριο-πιτσαρια. αλλα δεν ειμαι εκει(τα εχω γραψει 40 φορες), κ το εχει στην Λεωφ.Αλεξανδρας κοντα.

ααααααααααααααααααααααααα! Χαμηλά μένουν, στον Προφήτη Ηλία. Αρχές Βύρωνα είναι. Εγώ φεις δεν έχω, βαριέμαι...

Έβαλα κι άλλες φωτό, έβαλα και το τατού να με πείτε αν είναι καλό (ειλικρινά) γιατί το ήθελα μεγαλύτερο αλλά με αποπήρανε...

Μπουρου μπουρου νισάφι πια!!

Αφήστε μας να κάνουμε καμμια δουλειά!

Δαλιδά, μόλις έιδα το όνομά σου ξανασκέφτηκα το Σαββίνα. Το ζήλεψα. Αλλά τη φωνάζουμε τη μικρή μου Σαββίνα καιρό τώρα, δεν αλλάζει... Κρίμα και δεν το είχα σκεφτεί ενωρίτερα...

ααααααααααααααααααααααααα! Χαμηλά μένουν, στον Προφήτη Ηλία. Αρχές Βύρωνα είναι. Εγώ φεις δεν έχω, βαριέμαι...

Έβαλα κι άλλες φωτό, έβαλα και το τατού να με πείτε αν είναι καλό (ειλικρινά) γιατί το ήθελα μεγαλύτερο αλλά με αποπήρανε...

Βυρωνας πιανεται κ εκει? στο Παγκρατι δεν λες???

κ εγω δεν ειχα φεις. γιαυτες τις σκατουλες εκανα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Δαλιδά, μόλις έιδα το όνομά σου ξανασκέφτηκα το Σαββίνα. Το ζήλεψα. Αλλά τη φωνάζουμε τη μικρή μου Σαββίνα καιρό τώρα, δεν αλλάζει... Κρίμα και δεν το είχα σκεφτεί ενωρίτερα...

το Σαββινα ειναι φανταστικο. πως προεκυψε? παππουδικο??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ωραία!!Τώρα πρέπει να μάθω να χειρίζομαι και το Φέις!Δεν αντέχω άλλο!!!Εχει καέί ο εγκέφαλος σου λέω,από τα τόσα που έμαθα μέσα σε 3 μέρες!!

Αγγε΄λική,σκτ καλός άνθρωπος είμαι!!Κάλος είμαι!!!!

Βυρωνας πιανεται κ εκει? στο Παγκρατι δεν λες???

κ εγω δεν ειχα φεις. γιαυτες τις σκατουλες εκανα...

Μωρέ στο όριο είναι, από το δρόμο αυτό ξεκινάει ο Βύρωνας. Έμενα Παγκράτι ουσιαστικά και πήγαινα Νταμάρια σχολείο! 45 λεπτά με τα πόδια!!!! Έγινα κορμί όμως ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

το Σαββινα ειναι φανταστικο. πως προεκυψε? παππουδικο??

Όχι, δε θα δίναμε παππούδια. Η πεθε΄ρα μου που είχε πρωτεραιότητα λόγω μάνας συζύγου είναι νεότατη και τέτοια κολλήματα δεν έχει. Η μαμά μου, που έχει χάσει 6 παιδιά και μετά έκανε εμένα τυχαία είναι απλά ευτυχής που έχει εγγόνι στα 77 της. Δεν την απασχολούν τέτοια... Απλά από την κοιλιά μου φαινόταν μια Σαββίνα. Ξέρω κι εγώ. Απλό, αυστηρό και όμορφο μου φαίνεται...

Μωρέ στο όριο είναι, από το δρόμο αυτό ξεκινάει ο Βύρωνας. Έμενα Παγκράτι ουσιαστικά και πήγαινα Νταμάρια σχολείο! 45 λεπτά με τα πόδια!!!! Έγινα κορμί όμως ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

μα ελεος... στην αλλη ακρη. κανενα κοντινοτερο σχολειο δεν ειχε ο δημαρχος να σε στειλει? στα νταμαρια πηγαιναν τα ξαδερφια του παυλου. εγω απο πανω. στο 3ο Υμηττου... ωσπου με διωξανε, κ μετα πηγα Παπαστρατειος College, κ μετα πηγα στα πολυκλαδικα της Ηλιουπολης, στο νυχτερινο, γιατι το πρωι δουλευα πιο πανω, κ ειπα να το παιξω θηλυκος Ξανθοπουλος.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...