Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

...

Αγγελικουλα πως ειναι τα κεφια τις τελευταιες δυο μερουλες???Σου κανουμε καλη παρεουλα???Να φανταστεις οτι καπου τελη Σεπτεμβρη ειχανε πει οτι μπορει να κλεισουν τα καφε και ειχαμε πεσει ολες να πεθανουμε... :)

...

Τέλεια! Μαριάνθη είμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ από τότε που σας βρήκα. Μακάρι να μπορούσα να σας το ανταποδώσω!

Καλησπέρα σε όλες. Πήρα τη Σαββινούλα σήμερα και πήγαμε να γνωρίσει τον ξαδερφούλη της που μόλις σαράντισε. Το παιδάκι μου χάρηκε πολύ τη βόλτα όλο γέλια και χαρές μου είναι. Μόνο που δεν κοιμάται! Θα μου θέλει να την πέσει κατά τις 17:00 για βράδυ πάλι...

Ας κάνει όμως ό,τι θέλει.

Βλέπω όλες καλά είστε.

Ελένη εμένα κοιμάται μόνη της τη νύχτα αλλά αν υπάρχει φως (την ημέρα δηλαδή) κι εμένα χιλιόμετρα θέλει. Κι έτσι και σταθώ αρχίζει τη γκρίνια η κυρία...:P:p:p

Πάω να πλύνω πιάτα και ξανάρχομαι

ΣΜΑΚ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι θα κανω μ'αυτο το παιδι? μου λετε?

λενε στον νικηφ. καλη χρονια, κ αυτος τους απανταει, καλη χρονια-κ του χρονου τουμπανο.

κ καλα το ειπε στη νυφη μου, γελαγε αυτη...

οι πελατες ομως στο μαγαζι δεν γελανε... αφου του το λενε κ αρχιζω κ γκαριζω για να μη καταλαβουν τι θα τους πει.

του λεω αγορακι μου αυτο δεν ειναι ωραιο που λες, κ μου λεει αφου το λεει κ ο καραγκιοζης.

ρεζιλι εχουμε γινει.

βρειτε λυση τωρα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λενε στον νικηφ. καλη χρονια, κ αυτος τους απανταει, καλη χρονια-κ του χρονου τουμπανο.

οι πελατες ομως στο μαγαζι δεν γελανε... αφου του το λενε κ αρχιζω κ γκαριζω για να μη καταλαβουν τι θα τους πει.

του λεω αγορακι μου αυτο δεν ειναι ωραιο που λες, κ μου λεει αφου το λεει κ ο καραγκιοζης.

ρεζιλι εχουμε γινει.

βρειτε λυση τωρα.

ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ! Θεός ο Νικηφόρος!!!

α!καλησπερα!!!

εμεις πηγαμε μια βολτα εδω κοντα σε ενα εμπορικο,που τις κυριακες ειναι γεματο με καροτσια και εγκυες:lol::lol:

πω πω ρε κοριτσια εχουμε και μεγαλο αυτοκινητο,μιλαμε που να χωρεσουν ολα αμα παμε διακοπες??????

πισω ηταν 2 καροστια κλειστα και απο πανω το ενα πορτ μπεμπε και στο πισω καθισμα ηταν 2 καθισματακια αυτοκινητου και αναμεσα τους το αλλο πορτ μπεμπε!!!!!!!!!!!!!

αννουλα,μηπως να περνατε 2 αυτοκινητα καλυτερα??????

δηλαδη σκεφτομουν αντε τα πορτ μπεμπε θα φυγουν σε λιγο καιρο,οι βαλιτσες που θα μπουν?θα ειναι τιγκα το φορτ μπαγκαζ,σαν τους τσιγγανους???:lol::lol::lol::lol::lol:

:confused::confused::confused::confused::confused:!!!Σε ποιό εμπορικό?????Ρε καθόλου δεν με λυπάσαι?????

Όταν αναφέρεσαι σε οτιδήποτε έχει σχέση με Θεσ/νίκη σκέψου και μένα την στερημένη γριά γυναίκα!!!!

Εμείς εδώ και 3 χρόνια πάμε Πευκοχώρι.Πάτε καθόλου??Σε ποιά περιοχή μένεις?

Ο Γιαννάκης στον πεμπτο μονο βανιλια,δεν εφαγε αλλη κρεμα,τωρα ομως εχω αλλαξει παιδιατρο και δεν ξερω ποτε θα μας πει.

Ο δικός μου ο παιδίατρος (ο δεύτερος, την πρώτη την άλλαξα) μου είπε μόλις κλείσει τον 6ο. Δεν είναι αργά ρε κορίτσια;;;

Διαφημίσεις

ρεζιλι εχουμε γινει.

βρειτε λυση τωρα.

:lol::lol::lol::lol:.Άπαιχτος!!!!Άστο καλέ το παιδάκι!!!Γούστο έχει!Δεν το παρεξηγεί κανείς!Αν δεν τα πεί τώρα ,πότε θα τα πεί!!!!

αγγελικη, τοτε ειναι το σωστο νομιζω... εμας μας διναν χορτοσουπα 3 μηνων... νομιζω, οτι ειναι πιο υγιεινο αυτο. να μεγαλωσει πρωτα το στομαχακι τους. τωρα κοιταγα τη διατροφη Β εξαμηνου του μπεμπακου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ασπα, ακριβως αυτο το γαλα κ το ινφακολικ διναμε στον νικηφ.

το ινφακολικ σας εκανε τπτ εσας? εμας οχι... ειναι τοσο φυτικο κ ακινδυνο που δεν τον επιανε!

η χριστ. χτες το βραδυ ειχε φοβερη υπερενταση. μας επρηξε ολη νυχτα... για να δουμε σημερα...

Ναι... Π....ρια έκανε! Συγγνώμη δηλαδή αλλά εμένα η μικρή έκανε 3 μέρες κολικούς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΠΕΙΝΑΓΕ γιατί η βλαμμένη η παιδίατρος μου είπε να την ταίζω κάθε τέσσερις ώρες και όχι νωρίτερα γιατί λέει είναι μεγάλη (1 μηνός τότε). Καλά που το κατάλαβα νωρίς, έκοψα και το ινφακολικ άλλαξα και παιδίατρο.

Διαφημίσεις

ρεζιλι εχουμε γινει.

βρειτε λυση τωρα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο δικός μου ο παιδίατρος (ο δεύτερος, την πρώτη την άλλαξα) μου είπε μόλις κλείσει τον 6ο. Δεν είναι αργά ρε κορίτσια;;;

μια χαρα ειναι ;). Νομιζω ότι συνηθως δινουν με το που θα γινουν 6

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ζηλιάραααααααα

το μαγαζι ειναι του παυλου. εγω δουλευω σε μια εταιρεια με οδοντ/κα. εκει γνωριστηκαμε κιολας.

mefh μου, εμενα δεν με ειδες... μη μας βαζεις ολες στις "κουκλες" λοιπον...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...