Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατι δεν κοιματε ρε παιδια αυτο το μωρο αν δεν περπαταω?????

Τωρα νυσταζει και κλαιει ,το παιρνω αγκαλια και κλαιει πιο πολυ....θελει να περπαταω.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα ελενιτσα αγκαλιτσας ε?? Εμενα προ το παρον κοιμαται μονος του, για να δουμε στην πορεια!! Εμενα εχει κολλημα και όταν κοιμαται θελει να του σκεπαζω το προσωπο με την πανα αγκαλιας!

Καλε ο μπεμπης πως μεγαλωσε ετσι?? Φτου φτου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χα χα ελενιτσα αγκαλιτσας ε?? Εμενα προ το παρον κοιμαται μονος του, για να δουμε στην πορεια!! Εμενα εχει κολλημα και όταν κοιμαται θελει να του σκεπαζω το προσωπο με την πανα αγκαλιας!

Καλε ο μπεμπης πως μεγαλωσε ετσι?? Φτου φτου

Αφου δεν θέλει να ειμαι στο ενα ποδι και να πηδάω κιόλας πάλυ καλά.:)

Σε 3 μερες γίνεται 3 μηνών σε λιγο θα τρωμε και κρεμα !!!

για τιποτα δεν καταλαβαινω τι παριστανει αλλα για να το λες μαλλον πριγκηπας θα ειναι. κοιτα αυτο

http://www.tourtes.com/?m1=79&m2=103&m3=200

http://www.tourtes.com/?news

ναι! τελεια αυτη η τουρτα... θα τη παρω για το σπιτι λεω, αφου εδω θα γινει το τραπεζι. βεβαια εμας αυτος μας βγηκε πιο "ψημενος" κ δεν εχει γαλαζιο ματι κ ξανθο μαλλι, αλλα τι να κανουμε...

Αφου δεν θέλει να ειμαι στο ενα ποδι και να πηδάω κιόλας πάλυ καλά.:)

Σε 3 μερες γίνεται 3 μηνών σε λιγο θα τρωμε και κρεμα !!!

ποτε αρχιζετε εσεις ελενη? εμεις στους 6 μηνες παντα.

μαριανθη, κ εμεις ψηφιακο στη χριστιανα, θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσοχη ομως. παντα καθαρα χερακια οταν το πιανεται κ να μη μιλαει αυτος που το βλεπει να μη πεσει ουτε σαλιο. πριν 2 χρ. ειχαμε πληρωσει 650 ευρω για ψηφιακο αλμπουμ, 4dvd, 40 φωτο 13χ18, 5 φωτο 20χ30. εμεις αντι για τις 5 φωτο καναμε ενα ποστερ. που τα θελει η πεθερα μου σε ποστερ. αντι καδρων εχει τα ομορφακια στους τοιχους. αλλο πραμα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και εμεις ε΄λενη μου απ οτι θυμασαι θελει η περπατημα η βολτα με το καροτσι!εχω ψιλοσωθει γιατι τα χερια μου τα χουν παιξει!!!ειναι και αδυνατουλης τρομαρα μου και ειναι πολυ ευκολο να περπατας!.....χιχιχιχιμ εχει βαλει μεχρι και να τον ταισω περπατωντας τωρα με τους κολικους..με φανταζεσαι???

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Διαφημίσεις

και εμεις ε΄λενη μου απ οτι θυμασαι θελει η περπατημα η βολτα με το καροτσι!εχω ψιλοσωθει γιατι τα χερια μου τα χουν παιξει!!!ειναι και αδυνατουλη τρομαρα μου και ειναι πολυ ευκολο να περπατας!.....χιχιχιχιμ εχει βαλει μεχρι και να τον ταισω περπατωντας τωρα με τους κολικους..με φανταζεσαι???

το'χω κανει κ αυτο! γενικα, δεν σου χρειαζεται το γυμναστηριο εσενα...

δεν εχεις παρει κανενα ειδικο γαλατακι εσυ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αυτο με το ποστερ που λεει η ομορφακια το εχω κανει και εγω. Μου το εκανε το αφισοραμα. Τους πηγα 6 με 8 φωτο και μου εφτιαξε ένα πολυ ωραιο 'μπλεξιμο' με τις φωτο απο τη βαφτιση. Και ειχα πληρωσει μονο 60 ευρω.

Κρεμες και εμεις 6 μηνων

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

το'χω κανει κ αυτο! γενικα, δεν σου χρειαζεται το γυμναστηριο εσενα...

δεν εχεις παρει κανενα ειδικο γαλατακι εσυ?

του δινω το frisolac to comfort γιατι ειναι πολυ δυσκοιλιος...οσο θηλαζαμε μονο ηταν οκ με τα κακα μετα τα καναμε ροιδο...καθε 3-4 μερες και πολυ γκρινια!!!!...αν αλλαξουμε γαλα τωρα μας η παιδιατρος και παρουμε για κολικους δε θα κανει κακα καλα..αρα????μια η αλλη..προχθες μας εδωσε και Infacolic γιατι το παιδι μου εκοψε μεχρι κ το φαγητο απο τους πονους και ειχαμε πολυ γκρινια και κλαμα 3 μερες πριν ...ταλαιπωρια...

η χριστιανα σου πως ειναι?

ναμαι κι εγω!!πως τα καταφερνετε καθε φορα να πρεπει να διαβαζω 10 σελιδες δε μπορω να καταλαβω!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

new foto at my profile...

πολυ ωραιες ελενη..ειδικα αυτη με το γυαλι..;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

hello Μαιρουλα,τω ξεμπερδεψα διαβασμα..τα δευτερα παπυτσακια ειναι ασπρουλι,τα πρωτα ειναι ιβουαρ,γιατι ετσι γραφει...χιχι
το πρωτο γραφει ιβουαρ αλλ μου φαινεται ψιλοροζ το αλλο ασπρο

εσυ τι χρωμα ψαχνεις

μαιρουλα τα πρωτα ειναι ροζ και τα δευτερα ασπρα...στα δικα μου ματια τουλαχιστον...μολις τελειωσα το γερμανικο νουμερο και ξαναπαω για νανι...ριανα ξαναγραψε το σαιτ με τις τουρτιτσες...φιλακιααααα!!!!

βρε κοριτσια γι'αυτο σας ρωτησα και δεν ειπα τιποτα,γιατι και εμενα ψιλοροζ μου φαινονται!!!το ιβουαρ δεν ειναι κατι σαν κρεμ?ε δεν μοιαζουν με κρεμ.εγω ψιλοροζ τα θελω,γιατι ειδα οτι και τα βαφτιστικα εχου να καμια 50 ευρω γιατι να μην παρω αυτα που ειναι τελεια?αληθεια τι νουμερο πρεπει να τα παρω?

fCS8p3.png

ασπα, ακριβως αυτο το γαλα κ το ινφακολικ διναμε στον νικηφ.

το ινφακολικ σας εκανε τπτ εσας? εμας οχι... ειναι τοσο φυτικο κ ακινδυνο που δεν τον επιανε!

η χριστ. χτες το βραδυ ειχε φοβερη υπερενταση. μας επρηξε ολη νυχτα... για να δουμε σημερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α!καλησπερα!!!

εμεις πηγαμε μια βολτα εδω κοντα σε ενα εμπορικο,που τις κυριακες ειναι γεματο με καροτσια και εγκυες:lol::lol:

πω πω ρε κοριτσια εχουμε και μεγαλο αυτοκινητο,μιλαμε που να χωρεσουν ολα αμα παμε διακοπες??????

πισω ηταν 2 καροστια κλειστα και απο πανω το ενα πορτ μπεμπε και στο πισω καθισμα ηταν 2 καθισματακια αυτοκινητου και αναμεσα τους το αλλο πορτ μπεμπε!!!!!!!!!!!!!

αννουλα,μηπως να περνατε 2 αυτοκινητα καλυτερα??????

δηλαδη σκεφτομουν αντε τα πορτ μπεμπε θα φυγουν σε λιγο καιρο,οι βαλιτσες που θα μπουν?θα ειναι τιγκα το φορτ μπαγκαζ,σαν τους τσιγγανους???:lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

ποτε αρχιζετε εσεις ελενη? εμεις στους 6 μηνες παντα.

...

Ο Γιαννάκης στον πεμπτο μονο βανιλια,δεν εφαγε αλλη κρεμα,τωρα ομως εχω αλλαξει παιδιατρο και δεν ξερω ποτε θα μας πει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...