Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσαρες μου...

Την Ροδια την σκεφτομουν προχτες...παει λεω μας ξεχασε...μπηκε να μας πει οτι γεννησε ή οχι???

Αγγελικουλα πως ειναι τα κεφια τις τελευταιες δυο μερουλες???Σου κανουμε καλη παρεουλα???Να φανταστεις οτι καπου τελη Σεπτεμβρη ειχανε πει οτι μπορει να κλεισουν τα καφε και ειχαμε πεσει ολες να πεθανουμε... :)

Ελενακι μου ελπιζω να περασει αυτη η φαση...φταιει ισως και οτι ειναι χειμωνας και ειμαστε συνεχεια κλεισμενοι στο σπιτι...μαλλον "λαθος" εποχη γεννησαμε...

Κοριτσια πηγα και ρωτησα για φωτογραφο στην βαφτιση...950 +φπα για ψηφιακο αλμπουμ ή 650 + φπα για κανονικες φωτο και 3 cd απο εκκλησια...πολλα μου φαινονται...εχει κανει καμμια μανουλα ψηφιακο???αξιζει τα λεφτα του...ειναι κατι που μενει ρε γμτ γι αυτο το σκεφτομαι...εδω δωσαμε 1000 για λαστιχα και ζαντες και θα τα τσιγκουνευτουμε για το παιδι ρε γμτ???? (καλα ειχα φριξει τοτε αλλα τι να ελεγα ημουν και εγκυος).

Απο το πρωι κανω το σπιτι...πολλες δουλειες ρε κοριτσια...απο τοτε που γεννηθηκε το μωρο αντι να γινω παστρικια εγινα βρωμιαρα...δεν προλαβαινω ειλικρινα :( και ξυπναω και 2-3 φορες την νυχτα για ταισμα...ποσα να προκαμω η ερμη μανα??? :ΡΡΡ

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημερα και απο εμενα κοριτσακια...Μαριανθη εγω εχω ψηφιακο και νομιζω ότι αξιζουν τα λευτα του...Δεν ειανι ακριβα το ποσο που σου ειπε. Εγω ειχα πλρωσει παραπανω πριν 3 χρονια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kαλημέρα!!!!Μαριάνθη,εγώ έκλεισα φωτογράφο με 1000ε και 'οχι το ψηφιακό γιατί δεν μπου πολυαρέσει,είμαι πιο πολύ του χειροποίητου γιατί κάνω και δικές μου χειροτεχνίες(κάστρα,νεράιδεςκ.τ.λ.).Στην Αλέκα αρέσει το ψηφιακό λόγω ηλικίας!!!Εκεί,στην γενιά των 20,τους αρέσουν πιο πολύ τα χαι τεκ πράγματα και οχι οι κλασσικούρες!!!!!!!!!1

Αλέκα,έχω το ίδιο πρόβλημα με το μωρό με το γάλα,όπως είχες εσύ(αν θυμάμαι καλά).Πίνει πρώτα 70-100μλ και μετά σταματάει και με το ζόρυ,μετά από 20 λεπτά,θα φάει το υπόλοιπο!!!Εσύ πιο του δίνεις τώρα?Εγώ της δίνω το Βιολογικό της Φρεζυντερμ,19,80 το κουτί και το πετάμε!

χαχα!!! Ακου χαι τεκ... τοσο ασχετη που ειμαι μου φανηκε πολυ αστειο. Εχω ξαναπει δεν εχω φαντασια και δεν πολυπιανουν τα χερια μου σε χειροτεχνιες, για αυτο προτιμω τις ετοιμες λυσεις όσο ξενερωτο και αν ακουγεται ( και εγω αηδιασα που το διαβασα χαχα).

Ναι μου το εκαν πριν 2 εβδομαδες περιπου και προσπαθησα να τον καθυστερω στα γευματα για να πειναει πιο πολυ. Τα καταφερα αλλα να!Σημερα μου το κανει παλι. Του δινω απταμιλ εξτρα κερ της Μιλουπα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια πηγα και ρωτησα για φωτογραφο στην βαφτιση...950 +φπα για ψηφιακο αλμπουμ ή 650 + φπα για κανονικες φωτο και 3 cd απο εκκλησια...πολλα μου φαινονται...εχει κανει καμμια μανουλα ψηφιακο???αξιζει τα λεφτα του...ειναι κατι που μενει ρε γμτ γι αυτο το σκεφτομαι...εδω δωσαμε 1000 για λαστιχα και ζαντες και θα τα τσιγκουνευτουμε για το παιδι ρε γμτ???? (καλα ειχα φριξει τοτε αλλα τι να ελεγα ημουν και εγκυος).

Επομένως,μια χαρά μου φαίνεται η τιμή,σε σχέση με το δικό μου!

Απο το πρωι κανω το σπιτι...πολλες δουλειες ρε κοριτσια...απο τοτε που γεννηθηκε το μωρο αντι να γινω παστρικια εγινα βρωμιαρα...

Αν μπορείς,πάρε γυναίκα.Θα σωθείς!Θηλασμός και φασίνα δεν ταιρίάζουν!

χαχα!!! Ακου χαι τεκ... τοσο ασχετη που ειμαι μου φανηκε πολυ αστειο. Εχω ξαναπει δεν εχω φαντασια και δεν πολυπιανουν τα χερια μου σε χειροτεχνιες, για αυτο προτιμω τις ετοιμες λυσεις όσο ξενερωτο και αν ακουγεται ( και εγω αηδιασα που το διαβασα χαχα).

Ναι μου το εκαν πριν 2 εβδομαδες περιπου και προσπαθησα να τον καθυστερω στα γευματα για να πειναει πιο πολυ. Τα καταφερα αλλα να!Σημερα μου το κανει παλι. Του δινω απταμιλ εξτρα κερ της Μιλουπα.

Το έκανα και αυτό αλλά τα ίδια!Και όταν το είπα στην γιατρό μου είπε "αφού βάζει βάρος μην το αλλάζεις".Τώρα θα στείλω τον άντρα μου να πάρει το δικό σας μπας και δώ διαφορά.Εγώ άνοιξα και τρύπες στην θηλή αλλά τα ίδια μου κάνει.

αυτο που πηρα εγω ειναι επειδη ειχε κολικους. Εσενα εχει??Μηνπειραζεις την τρυπα γιατι και εγω ετσι εκανα στο πρωτο και ανακαλυψα ότι πειραζοντας την, χαλαω τη συγκεκριμενη κλιση που εχει και εχει μικροτερη ροη.

Τα πιανει μωρε, θα της περασει της κουκλας σου

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κι απο μένα. Τελικά χθες επέλεξα τον Μορφέα από την έξοδο και το στεφάνι μου βγήκε μόνος του για να διασκεδάσει. Ευτυχώς δεν ήταν και τόσο καλά τελικά εκεί που πήγε και παρηγορήθηκα κάπως (Εκτός και αν μου λέει ψέματα. Χμμμμ)

Μαριάνθη για τον θηλασμό που ρώτησες, εγώ από την αρχή τον τάιζα μόνο από το ένα στήθος εναλλάξ και έτσι συνεχίζω ακόμα.

Όσο για το άλλο, δεν είσαι η μόνη κι εμείς ακόμα σαν αδερφάκια είμαστε, αλλά περιμένω με αγωνία να πάω στον γιατρό να μου δώσει το οκ να πιάσουμε και πάλι δουλειά.

Ααα, ζυγιστήκαμε σήμερα. Είμαστε 5430!!! Μια χαρά μας βρίσκω. Στο τέλος του μήνα θα κάνουμε και το πρώτο μας έμβολιο. Και μια που το ανέφερα. Η παιδίατρος είπε πως θα του κάνει δύο εμβόλια μαζί. Το εξαπλό και του μηνιγγητιδόκοκου. Μου φαίνονται πολλά για να γίνουν ταυτόχρονα. Όσες έχετε εμβολιαστεί, τι κάνατε;

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Καλημέρα πολυλογούδες!!! Μπήκα να σας καλημερίσω γιατί θα φύγω σε λίγο.

Να χαιρόμαστε τους εορτάζοντες, αλήθεια έχουμε καμία Αντωνία εδώ;

Μαράκι είδα το μήνυμα σου για το mogila θα δω τι θα κάνω σε ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

αυτο που πηρα εγω ειναι επειδη ειχε κολικους. Εσενα εχει??Μηνπειραζεις την τρυπα γιατι και εγω ετσι εκανα στο πρωτο και ανακαλυψα ότι πειραζοντας την, χαλαω τη συγκεκριμενη κλιση που εχει και εχει μικροτερη ροη.

Τα πιανει μωρε, θα της περασει της κουκλας σου

Εμένα δεν έχει κολικούς.Ο.κ.,θα πάρω αύριο τη γιατρό να μου πεί αυτή ποίο να δώσω.Πιοές θηλές έχεις?Εγώ έχω Νουκ σιλικόνης και τρέχουν πιο πολύ από τότε που άνοιξα τις τρύπες.

Καλημέρα κι απο μένα. Τελικά χθες επέλεξα τον Μορφέα από την έξοδο και το στεφάνι μου βγήκε μόνος του για να διασκεδάσει. Ευτυχώς δεν ήταν και τόσο καλά τελικά εκεί που πήγε και παρηγορήθηκα κάπως (Εκτός και αν μου λέει ψέματα. Χμμμμ)

Μαριάνθη για τον θηλασμό που ρώτησες, εγώ από την αρχή τον τάιζα μόνο από το ένα στήθος εναλλάξ και έτσι συνεχίζω ακόμα.

Όσο για το άλλο, δεν είσαι η μόνη κι εμείς ακόμα σαν αδερφάκια είμαστε, αλλά περιμένω με αγωνία να πάω στον γιατρό να μου δώσει το οκ να πιάσουμε και πάλι δουλειά.

Ααα, ζυγιστήκαμε σήμερα. Είμαστε 5430!!! Μια χαρά μας βρίσκω. Στο τέλος του μήνα θα κάνουμε και το πρώτο μας έμβολιο. Και μια που το ανέφερα. Η παιδίατρος είπε πως θα του κάνει δύο εμβόλια μαζί. Το εξαπλό και του μηνιγγητιδόκοκου. Μου φαίνονται πολλά για να γίνουν ταυτόχρονα. Όσες έχετε εμβολιαστεί, τι κάνατε;

Καλημέρα!!Εμένα 2 μηνών μονο το 5απλό της έκανε.

Εμένα δεν έχει κολικούς.Ο.κ.,θα πάρω αύριο τη γιατρό να μου πεί αυτή ποίο να δώσω.Πιοές θηλές έχεις?Εγώ έχω Νουκ σιλικόνης και τρέχουν πιο πολύ από τότε που άνοιξα τις τρύπες.

Της ΝΥΚ και εγω, και σιλικονη και καυτσουκ

221882cb0gkyh7q4.gif

Να μαι κ εγω!!!το ξερω οτι σας ελειψα τίοτι δε μπορειτε χωρις την παρουσια μιυ κτλ...!!!πηγα για καφε!!!!!μια ωριτσα αλλα ηταν μθα χαρα!!ο συζυγις δε θα δουλευε σημερα κ θα βγαζαμε βολτα επιτελους το πιτσιρικι το μεσημερι..τζιφος ομως..θα παρι για δουλεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...