Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαιρουλα τα πρωτα ειναι ροζ και τα δευτερα ασπρα...στα δικα μου ματια τουλαχιστον...μολις τελειωσα το γερμανικο νουμερο και ξαναπαω για νανι...ριανα ξαναγραψε το σαιτ με τις τουρτιτσες...φιλακιααααα!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρουλα τα πρωτα ειναι ροζ και τα δευτερα ασπρα...στα δικα μου ματια τουλαχιστον...μολις τελειωσα το γερμανικο νουμερο και ξαναπαω για νανι...ριανα ξαναγραψε το σαιτ με τις τουρτιτσες...φιλακιααααα!!!!

www.tourtes.com

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Kαλημέρα,

Η μανα μου γκαριζει...λεει κοιτα μην μεινεις αμεσως εγκυος κακομοιρα μου...της λεω πως??απο τον κρινο??γιατι απο το αλλο δεν παιζει...με ξεχεσε...οτι θα βρει αλλη κτλ κτλ κτλ και με εκανε σκατα...τι να κανω ρε κοριτσια...δεν εχω ορεξη...και το ανησυχητικο ειναι οτι εχει σταματησει πλεον να το ζηταει...

Ετσι ημασταν και εμεις στον Γιαννάκη....πολυ στεναχωρια ,τωρα πάλι ετσι ειμαστε αλλα δεν μας νοιαζει το εχουμε ξαναδει το εργο και ξερουμε την συνεχεια.:wink:

Μην μασάς ''no sex μονο φιλοι'' ειμαστε οι περισσοτερες.Απλα χαλαρωσε λιγο με το μωρο τουλαχιστον οταν ειναι μπροστα ο Παυλος γιατι ζηλευουν κιόλας τα αγοράκια.....

Και καντε και καμμια κουβεντούλα για να βοηθησει στην κατανόηση της καταστασης (χωρις να εχει θεμα το θηλασμο).

Ααααα......και η μαμάδες δεν κάνουν για τετοιες συζητήσεις .........:confused:

Το mall πού ακριβώς είναι; Γιατί είμαι και ολίγον άσχετη η χωριάτα!!!

Εσάς τα μωράκια σας όταν κάνουν μπουνίτσες κάνουν αυτή την άσεμνη χειρονομία...ξέρετε...που βάζουν τον αντίχειρα ανάμεσα στα δάχτυλα...ή μόνο η δικιά μου βγήκε τσαμπουκαλού;;

Εμας μας εχει ολη μέρα δακτυλοδειχτούμενους......:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Το πρωι εχει καταντησει η μονη ωρα της ημερας που μπορω να πιω τον καφε μου ηρεμη και να κατσω στο κομπιούτερ.......και οπου να΄ναι τελειωνει......

Μαλλον παλι μονη μου ειμαι!!!!!!!!!!!!Τι να κανω ,αυτη την ωρα κοιμουνται ολα !!!!!!!!!!!!!Σας διαβασα,εγω σκεφτομαι συνεχεια μια (δεν θυμαμαι το ονομα) αλλα που ηταν ξαπλα για παρα πολυ καιρο.Ποια την θυμαται ας το γραψει να ξεκολλησω

Την Ροδιά λές?

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑ! Κι εγώ έχω κανένα δεκάλεπτο ακόμα... Ο σύζυγος γκρινιάζει που δεν πάω μέσα...

Η μικρή κοιμήθηκε χθες στις 17:00 για βράδυ (!!!) ξύπνησε στις 20:30 και στις 02:00 για μαμ και τελικά στις 06:30 για μέρα. Χάζεψε στο τζάκι, έφαγε και ξανά ύπνος...

Διαφημίσεις

Αγγελικη κανει το παιδι στο τζακι απο τοσο μικρο??ξερω οτι δεν κανει.

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=14&articleID=8068&la=1

Oντως δεν κανει ,δεν σας το ειπε ο παιδιατρος;αλλα δεν ειναι και τραγικο που το αναψες,η κουμπαρα μου το αναβε καθε μερα και το μωρο κοιμοταν στον ιδιο χωρο.

Εμεις μονο τον πρωτο χειμωνα το αναψαμε μετα με τα παιδια το εχουμε κανει αποθηκη ,αυτη τη στιγμη εχει εγκατασταθει η polly pocket

Επεξεργάστηκαν by rianna

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Oντως δεν κανει ,δεν σας το ειπε ο παιδιατρος;αλλα δεν ειναι και τραγικο που το αναψες,η κουμπαρα μου το αναβε καθε μερα και το μωρο κοιμοταν στον ιδιο χωρο.

Εμεις μονο τον πρωτο χειμωνα το αναψαμε μετα με τα παιδια το εχουμε κανει κανει αποθηκη ,αυτη τη στιγμη εχει εγκατασταθει η polly pocket

Kι εγώ για polly pocket το βλέπω μετά το άρθρο που διάβασα. Ευχαριστώ κορίτσια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...