Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια είναι η miss dior καλέ; Σε 2 βδομάδες κατεβαίνει ο άντρας μου Αθήνα, πού να τον στείλω να ψωνίσει παιδικά; Στο κέντρο έχει εμπορικά κέντρα;

η παλιοκιμι ειναι...

εχει το mall, εχει το notos, εχει πολλα...

λεφτα δωστου κ θα τα βρει ολα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Το mall πού ακριβώς είναι; Γιατί είμαι και ολίγον άσχετη η χωριάτα!!!

Εσάς τα μωράκια σας όταν κάνουν μπουνίτσες κάνουν αυτή την άσεμνη χειρονομία...ξέρετε...που βάζουν τον αντίχειρα ανάμεσα στα δάχτυλα...ή μόνο η δικιά μου βγήκε τσαμπουκαλού;;

ηηηηηη....τι διαβαζω.....βρωμιτσες.....:)

Αλέκα έχεις μηνυμα στις φωτο!!!!Που θα μου πείς εμένα οτι είσαι το 76!!"Κλαίνε οι χείρες,κλαίνε και οι παντρεμένες!!!"

μωρε ετσι ομως ποτε θα ξαναγινω...τεσπα. μερσι!!!

οταν θηλαζα κ εγω, ενα ηταν το καλο βυζι. το αλλο δεν δουλευε οπως επρεπε...

δεν επρεπε να κοψεις τον θηλασμο, επρεπε να αλλαξεις βυζι!

εχω θεμα...με τον Παυλιτο...δεν παιζει σεξ...εγω δεν θελω δλδ...εχει χαλασει τοσο το σωμα μου που το βλεπω και ξενερωνω...και ξενερωνει και εκεινος και ας μην το λεει...αρχισα γυμναστηριο αλλα σιγα σιγα μιας και ειμαι απο καισαρικη...γενικα ειμαστε σαν αδερφακια...:idea::idea::idea:

φανταζομαι ρωτας την ομορφακια επειδη ειναι θερμοαιμη ετσι???? Παει για το τεταρτο η βρωμα

Η μανα μου γκαριζει...λεει κοιτα μην μεινεις αμεσως εγκυος κακομοιρα μου...της λεω πως??απο τον κρινο??γιατι απο το αλλο δεν παιζει...με ξεχεσε...οτι θα βρει αλλη κτλ κτλ κτλ και με εκανε σκατα...τι να κανω ρε κοριτσια...δεν εχω ορεξη...και το ανησυχητικο ειναι οτι εχει σταματησει πλεον να το ζηταει...
ελα μην ακουω βλακειες, καμια δε βρισκει. Ξεκολα λιγο και εσυ ρε παιδακι μου...καλα ειπε η ομορφακια. Τρωγοντας ερχεται η ορεξη
..που να τρεχω κ γυμναστηριο με τα 3 τωρα? θα με σφαξει η μανα μου...
εμα θα εχει και δικιο...:tongue:
χμμμ μα δεν θελω να φαω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: με το ζορι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω...εμενα δεν ειναι μονο η κοιλια...ειναι γενικοτερο το χαλι...μπουτια κωλος και δεν συμμαζευεται...δεν ειναι θεμα κιλων αλλα ποιοτητας δερματος...και απο ποιοτητα γμτα!!!Αν δεν εχω ωραιο σωμα πως θα βαλω κανενα σεξι εσωρουχο να μου ερθει και εμενα η ορεξη...???το λεω θεε μου βραδιατικα...:cool::cool:

τα καλυτερα βραδυα παιδι μου ειναι αυτα που φιορας τη βρακα της γιαγιας! Τοσο παθος, ουτε και αυτο δεν το σταματαει!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

α, κοτοπουλακι, τη ριανα ρωτα... μια φορα εχω παει το 2005. καταλαβαινεις...πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε.

κ εμενα το κανει...μην ανησυχεις.βρωμοπαιδα ειναι..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ασε ρε αλεκα... γιατι με τη βρακα της γιαγιας, εκανα 3! αμα ειναι απτοητος ο αλλος, δεν πα να βαλεις κ τσιγκινο?

τα ξερω παιδι μου δεν τα ξερω νομιζεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

http://www.flickr.com/photos/44856117@N03/4120941478/

δειτε αυτο.. κ πειτε... κανει για μικρο πριγκηπα ή για τον νυσταλεων?

εμενα αυτο δεν μου πολυαρεσει...:oops:

221882cb0gkyh7q4.gif

Μήπως ξέχασες να το κλειδώσεις;;;Χιχιχι!:tongue:

οχι...εχω κ ερωτηματικο διπλα, ρωταω. δεν ειχα βαλει τσιγκινο κ ιδου τα αποτελεσματα!

η μικρη πολυ γκρινια αποψε...μαλλον ερχεται...η αρρωστια μας.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

της δινεις καθολου βιταμινες??

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα αυτο δεν μου πολυαρεσει...:oops:

οκ...ρωταω.. πρεπει να βρω το τελειο. αμα ρωτησω τη κιμι, το πιο φτηνο που θα με στειλει ειναι στο Βελγιο να φερω πραλινες του Λεωνιδα! τουλαχιστον αυτο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αλεκα ξεχασα να σου απαντησω για το ωραριο που ειπες.τον μικρο τον εχω ανα 4-5 ωρες ταισμα,απλα το βραδυ φροντιζω το βραδυνο τους να ειναι κατα τις 2 και τον αφηνω κια ξυπνασει 8-8.30 και μπορω και κοιμαμαι,προτιμω να κατσω παραπανω το βραδυ που ειμαι και νυχτοβιος τυπος παρα να σηκωθω στις 6 .......

η μπεμπα τρωει και αυτη στις 2 αλλα την ξυπναω στις 4.30 ωρες,ακομα δεν μπορω να την αφησω ελευθερη λογω κιλων,το συζητησα κια με την παιδιατρο....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...