Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βυζι δουλευε...το μυαλο σου δεν δουλευε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Οσο θηλαζει το μωρο τοσο παραγεις...επρεπε να αφησεις το μωρο να δουλεψει περισσοτερο το ανενεργο στηθος...δεν εισαι αποθηκη γαλακτος αλλα γαλακτομηχανη...οσο το μωρο πιπιλαει εσυ παραγεις...αν το μωρο σταματησει να πιπιλαει σταματας να παραγεις...εδω μπορει μητερα που υιοθετει μωρο και δεν εχει μεινει ποτε εγγυος να θηλασει...λες να μην μπορουσες εσυ????:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

τι θα γινει μαρη??? παπυρος λαρους? κανεις κ ιδιαιτερα στο σπιτι??

αν ηθελα θα συνεχιζα να θηλαζω, αλλα δεν εχω υπομονη. αγαπη εχω. υπομονη ομως οχι.

αλλο θεμα εχεις?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι θα γινει μαρη??? παπυρος λαρους? κανεις κ ιδιαιτερα στο σπιτι??

αν ηθελα θα συνεχιζα να θηλαζω, αλλα δεν εχω υπομονη. αγαπη εχω. υπομονη ομως οχι.

αλλο θεμα εχεις?

αχχχ ρε ομορφακι...υπαρχουν φορες που σκεφτομαι θα εχω την υπομονη να ξαναπερασω τα ιδια στο δευτερο...???Ελπιζω να την εχω...

εχω θεμα...με τον Παυλιτο...δεν παιζει σεξ...εγω δεν θελω δλδ...εχει χαλασει τοσο το σωμα μου που το βλεπω και ξενερωνω...και ξενερωνει και εκεινος και ας μην το λεει...αρχισα γυμναστηριο αλλα σιγα σιγα μιας και ειμαι απο καισαρικη...γενικα ειμαστε σαν αδερφακια...:idea::idea::idea:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ελα βρε μαριανθη σε χασαμε για λιγο...μεγεια τα ψωνια του μπεμπη!

κοριτσια εγω δεν αντεχω...σας αφηνω, παω για ταισμα κ μετα νανι!

Καλη ξεκουραση ευανθια...ευχομαι ενα καλο και ηρεμο βραδυ :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Η μανα μου γκαριζει...λεει κοιτα μην μεινεις αμεσως εγκυος κακομοιρα μου...της λεω πως??απο τον κρινο??γιατι απο το αλλο δεν παιζει...με ξεχεσε...οτι θα βρει αλλη κτλ κτλ κτλ και με εκανε σκατα...τι να κανω ρε κοριτσια...δεν εχω ορεξη...και το ανησυχητικο ειναι οτι εχει σταματησει πλεον να το ζηταει...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

αχχχ ρε ομορφακι...υπαρχουν φορες που σκεφτομαι θα εχω την υπομονη να ξαναπερασω τα ιδια στο δευτερο...???Ελπιζω να την εχω...

εχω θεμα...με τον Παυλιτο...δεν παιζει σεξ...εγω δεν θελω δλδ...εχει χαλασει τοσο το σωμα μου που το βλεπω και ξενερωνω...και ξενερωνει και εκεινος και ας μην το λεει...αρχισα γυμναστηριο αλλα σιγα σιγα μιας και ειμαι απο καισαρικη...γενικα ειμαστε σαν αδερφακια...:idea::idea::idea:

μωρε θα την εχεις εσυ! με τοσα που ξερεις, θα τα καταφερεις. εχεις κ θεληση...σημαντικοτατο!

κατι μου θυμιζει αυτο το "σεξ"... αλλα δεν θυμαμαι κατι... πλησιαζει κ ο φεβρουαριος, που ειναι η αναπαραγωγικη του περιοδος, κ ειμαστε μακρυα κ αγαπημενοι.

κ εγω με το σωμα μου, αστα να πανε. η κοιλια δλδ. οχι τπτ αλλο. δεν το αντεχω αυτο το θεαμα. συλφιδα να γινω το σακουλακι θα κρεμεται. εκει...ανεμελο... δεν ξερω αν ο δικος μου ξενερωνει ή οχι. για να με κυνηγαει μαλλον οχι, αλλα ματια εχω κ βλεπω κ εγω, κ ειναι ενα χαλι. βεβαια δεν εχω κανει κ ποτε γυμναστικη να σου πω αν φευγει με το καιρο, αλλα θα περιμενω τα δικα σου αποτελεσματα, κ θα δουμε...

που να τρεχω κ γυμναστηριο με τα 3 τωρα? θα με σφαξει η μανα μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Η μανα μου γκαριζει...λεει κοιτα μην μεινεις αμεσως εγκυος κακομοιρα μου...της λεω πως??απο τον κρινο??γιατι απο το αλλο δεν παιζει...με ξεχεσε...οτι θα βρει αλλη κτλ κτλ κτλ και με εκανε σκατα...τι να κανω ρε κοριτσια...δεν εχω ορεξη...και το ανησυχητικο ειναι οτι εχει σταματησει πλεον να το ζηταει...

λουλουδακι μου, γιαυτο σε ρωτησα πριν αν κανεις κ ιδιαιτερα? ολη μερα του μιλας για τον θηλασμο σου? γιατι ειναι δικο σου θεμα αυτο. δεν ειναι να τον μοιραζεσαι με τον παυλιτο...

ε, καλα δεν θα βρει κ αλλη, οπως αλλαζει η δικη μας ζωη, ετσι αλλαζει κ η δικη τους. μη τους πουμε κ τελειως μοσχαρια...

κ το σημαντικο ειναι... τρωγοντας ερχεται η ορεξη!;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λουλουδακι μου, γιαυτο σε ρωτησα πριν αν κανεις κ ιδιαιτερα? ολη μερα του μιλας για τον θηλασμο σου? γιατι ειναι δικο σου θεμα αυτο. δεν ειναι να τον μοιραζεσαι με τον παυλιτο...

ε, καλα δεν θα βρει κ αλλη, οπως αλλαζει η δικη μας ζωη, ετσι αλλαζει κ η δικη τους. μη τους πουμε κ τελειως μοσχαρια...

κ το σημαντικο ειναι... τρωγοντας ερχεται η ορεξη!;)

χμμμ μα δεν θελω να φαω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: με το ζορι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω...εμενα δεν ειναι μονο η κοιλια...ειναι γενικοτερο το χαλι...μπουτια κωλος και δεν συμμαζευεται...δεν ειναι θεμα κιλων αλλα ποιοτητας δερματος...και απο ποιοτητα γμτα!!!Αν δεν εχω ωραιο σωμα πως θα βαλω κανενα σεξι εσωρουχο να μου ερθει και εμενα η ορεξη...???το λεω θεε μου βραδιατικα...:cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

εχω επιτυχει στο θηλασμο και εχω αποτυχει σαν γυναικα κλαχ κλαψ... :(

θα σε χαστουκισω!

το ξερεις οτι ειναι στο χερι σου, να τον εχεις...

οσο τους αφηνουμε, αφηνονται. με την εννοια της αδιαφοριας. αυτοι μπορει να σκεφτονται 1000 διαφορετικα πραγματα, ασχετα, κ εσυ να νομιζεις αλλα. λιγες φορες μας εχει συμβει???

αντε...δεν κλεινεις, να πας να κανεις καμμια "γυμναστικη"? εμενα λειπει, κ οταν ακουσω το γκαραζ θα παω να κανω σα τα σκυλια που πεφτουν τεζα, για να μη τα μαλωσουν.

δεν βλεπεις κ την ασπα που την εχουν φαει οι "φυσιοθεραπειες"...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

θα σε χαστουκισω!

το ξερεις οτι ειναι στο χερι σου, να τον εχεις...

οσο τους αφηνουμε, αφηνονται. με την εννοια της αδιαφοριας. αυτοι μπορει να σκεφτονται 1000 διαφορετικα πραγματα, ασχετα, κ εσυ να νομιζεις αλλα. λιγες φορες μας εχει συμβει???

αντε...δεν κλεινεις, να πας να κανεις καμμια "γυμναστικη"? εμενα λειπει, κ οταν ακουσω το γκαραζ θα παω να κανω σα τα σκυλια που πεφτουν τεζα, για να μη τα μαλωσουν.

δεν βλεπεις κ την ασπα που την εχουν φαει οι "φυσιοθεραπειες"...

χαχαχαχα μπα...θα θηλασω το μωρο σε κανα μισαωρο και μετα θα πεσω τεζα ;););)

waWmp3.png

9LyAp3.png

χαχαχαχα μπα...θα θηλασω το μωρο σε κανα μισαωρο και μετα θα πεσω τεζα ;););)

αντε!!!!!!

τον εχεις εγκαταλειψει τον ανθρωπο! ειμαι σιγουρη!!

καλα να περασεις βρωμιτσα!;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντε!!!!!!

τον εχεις εγκαταλειψει τον ανθρωπο! ειμαι σιγουρη!!

καλα να περασεις βρωμιτσα!;)

και εγω το πιστευω..ελπιζω οτι οταν θα ανοιξει ο καιρος θα μπορουμε να κανουμε περισσοτερα πραγματα οι 3 μας...γιατι τοτε θα ενταχθει και ο Παυλος σε μενα και τον μπεμπουλη...το πιανεις ετσι???οχι ο μπεμπουλης σε μενα και τον Παυλο...:D:DΗ μανα μου λεει οτι εχω κολλησει μς τον μικρο... μπορει...σε αυτη την φαση δεν μπορω να κανω αλλιως...ελπιζω μονο να μου δωσει εστω και σιωπηρα λιγο χρονο ο Παυλος να ξεπερασω αυτη την φαση...καληνυχτα ομορφακι μου :)

υγ. τελειο το προσκλητηριο...με το καλο!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

και εγω το πιστευω..ελπιζω οτι οταν θα ανοιξει ο καιρος θα μπορουμε να κανουμε περισσοτερα πραγματα οι 3 μας...γιατι τοτε θα ενταχθει και ο Παυλος σε μενα και τον μπεμπουλη...το πιανεις ετσι???οχι ο μπεμπουλης σε μενα και τον Παυλο...:D:DΗ μανα μου λεει οτι εχω κολλησει μς τον μικρο... μπορει...σε αυτη την φαση δεν μπορω να κανω αλλιως...ελπιζω μονο να μου δωσει εστω και σιωπηρα λιγο χρονο ο Παυλος να ξεπερασω αυτη την φαση...καληνυχτα ομορφακι μου :)

υγ. τελειο το προσκλητηριο...με το καλο!!!

καληνυχτα (που σιγουρα θα εχεις!)

αυτο ισχυει για ολους..η ενταξη. τι να κανεις..παντα η γυναικα δενει την οικογενεια. προς το παρον καντε πραγματα οι δυο σας, για να μπορεις αργοτερα να κανετε οι 3 σας.

ξερει η μαμα σου.........

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...