Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιμηθηκα κ εγω το απογευμα, αντε λεω σαββατο ειναι σημερα, θα κατσουμε λιγο παραπανω στο φορουμ! τρεχω κ μαραθωνιο αμα θελετε...

αυτες τις μερες, σκεφτομαι πολυ την christie. την θυμαστε? σκεφτομαι, οτι μπορει να ειναι παλι εγκυος...λογικα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χμμμ για τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβρη λεμε αλλα οκ Ευανθια δεν αγχωνομαι:P

κ οπως ειναι στη μοιρα μου τελευταια να μην μπορω να σας διαβασω ετσι κ τωρα ξυπνησε ο μπομπος κ την κανω με ελαφρα....σιχτιρ κ ειχα φτιαξει κ καφε!μπορει να μπω αργοτερα αν δεν κοιμηθω ορθια!

PlbZp2.png

κοιμηθηκα κ εγω το απογευμα, αντε λεω σαββατο ειναι σημερα, θα κατσουμε λιγο παραπανω στο φορουμ! τρεχω κ μαραθωνιο αμα θελετε...

αυτες τις μερες, σκεφτομαι πολυ την christie. την θυμαστε? σκεφτομαι, οτι μπορει να ειναι παλι εγκυος...λογικα...

αχ εγω την διαβαζω σε διαφορα θεματα στο φορουμ,μεχρι πριν μια εβδομαδα δεν ηταν ακομα:-(.

δεν μπαινεται στο φορουμ εσεις καθολου?

α!εδω θα ειμαστε το βραδυ:lol:

fCS8p3.png

αχ εγω την διαβαζω σε διαφορα θεματα στο φορουμ,μεχρι πριν μια εβδομαδα δεν ηταν ακομα:-(.

δεν μπαινεται στο φορουμ εσεις καθολου?

α!εδω θα ειμαστε το βραδυ:lol:

οχι...νομιζα οτι θα εχει εξαφανιστει... ποιο φορουμ να μπω?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ολις τον μπανιαρισα κ τωρα κοιμαται στην αγκαλια μου...θα τον ταισω κατα τις 11 παλι κ μετα ελπιζω να κοιμηθει μια κ καλη...

η ιριδα τι κανει? που ειναι? χασαμε ανταποκριση απο κερκυρα!

η μαριανθη???

qC91p2.pngaQK1p2.png

ελα μια που κοιμηθηκα και εγω μαζι θα τα λεμε ;);) Ε μα δεν αντεχα λεμε, αλλα δεν σκεπαστηκα η χαζη και τουρτουριζα ενο κοιμομουν. Τεσπα

Όπως η μαιρουλα η Κριστυ μπαινει στο φορουμ. Δεν ειναι εγκυος αλλα θα προσπαθει. Ειναι καλα και το κοριτσακι της. Πολυ ειχα στεναχωρηθει τοτε...ας ειναι!!! Να της δωσει ο Θεος ενα γερο παιδακι που τοσο επιθυμει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ελα μια που κοιμηθηκα και εγω μαζι θα τα λεμε ;);) Ε μα δεν αντεχα λεμε, αλλα δεν σκεπαστηκα η χαζη και τουρτουριζα ενο κοιμομουν. Τεσπα

Όπως η μαιρουλα η Κριστυ μπαινει στο φορουμ. Δεν ειναι εγκυος αλλα θα προσπαθει. Ειναι καλα και το κοριτσακι της. Πολυ ειχα στεναχωρηθει τοτε...ας ειναι!!! Να της δωσει ο Θεος ενα γερο παιδακι που τοσο επιθυμει

φαντασου κουραση...ξερη θα επεσες...

εγω πηρα τον μπεμπακο διπλα μου, κ μλκιζοταν κανα μισαωρο, κ μετα τον ανελαβε η αδερφη μου κ ξεραθηκα

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ασπα μου κ εγω το ιδιο θα ρωταγα πριν... πως απανταμε ετσι.. αλλα πρεπει να κανουμε practice κιολας...

jtse, κ οσες εχετε θεμα με τα μεγαλυτερα παιδακια σας, να παιρνετε τηλ. στο ΕΨΥΠΕ, το τηλεφ. του φορουμ μας. απαντανε ψυχολογοι, κ οσες φορες πηρα εγω τουλαχιστον, με επιτυχια! το τηλ. ειναι... 801-801-1177

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κοριτσακια μουυυυυ!!!!

Ηρθα και εγω...χτες ετρεχα να ψωνησω του μικρου...πηγα στα prenatal δεν ειχε καθολου φορμακια 6-9 και του πηρα παντελονακια και μπλουζακια εδωσα 200 ευρω αλλα εχω την εντυπωση οτι εκανα μλκ...ειναι πολυ γουστοζικα αλλα δεν ειναι ευχρηστα για μεσα στο σπιτι...το mothercare ποσο εκπτωση εβαλε???μου φαινεται θα κανω και μια αναλογη καταθεση εκει...εντωμεταξυ το καμαρι μου εχει και περιεργο σωμα σαν τον πατερα του...μεγαλες πλατες, μικρη περιφερεια και μακρυα (κανονικα δλδ) ποδια...ενω στο μακρος τα παντελονακια του κανουν, δεν του κανουν στην μεση...ζωνη για μωρακια δεν παιζει εε? :ΡΡΡ

Χτες το απογευμα τον παραταισα και μου εκανε εναν εμετο αλλο πραγμα...μεχρι και στα αυτια του μπηκαν και στις βλεφαριδες του...φυγαμε κατευθειαν για μπανιο...Επεσε για υπνο στις 18:30 και τελειωτικα ξυπνησε στις 07:30 εννοειται ξυπνωντας ενδιαμεσα 3 φορες για να φαει...εχει φτιαξει προγραμμα στις 21:00 ξεραινεται και ξυπναει κατα τις 08:30 εννοειται με ενδιαμεσα 2 ή 3 ταισματα...ευτυχως που δεν κανει την νυχτα μερα ή δεν κοιμαται κατα τις 2...

Σημερα ειχαμε λιγη γκρινιτσα αλλα η μερα περασε σχετικα καλα...εχω και τον Παυλο συναχομενο ευτυχως ελαφρα...απο αυριο και για μια εβδομαδα θα δουλευει νυχτα...οιμε...

Κοριτσια εσεις που θηλαζετε , θηλαζετε καθε φορα απο διαφορετικο στηθος...εγω θηλαζα μεχρι τωρα και απο τα δυο σε καθε γευμα αλλα απο ο,τι βλεπω εχει αυξηθει η παραγωγη και τρωει μονο απο το ενα σε καθε γευμα εκτος απο τις 20:30 που θελει και απο τα δυο...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κοριτσακια μουυυυυ!!!!

Ηρθα και εγω...χτες ετρεχα να ψωνησω του μικρου...πηγα στα prenatal δεν ειχε καθολου φορμακια 6-9 και του πηρα παντελονακια και μπλουζακια εδωσα 200 ευρω αλλα εχω την εντυπωση οτι εκανα μλκ...ειναι πολυ γουστοζικα αλλα δεν ειναι ευχρηστα για μεσα στο σπιτι...το mothercare ποσο εκπτωση εβαλε???μου φαινεται θα κανω και μια αναλογη καταθεση εκει...εντωμεταξυ το καμαρι μου εχει και περιεργο σωμα σαν τον πατερα του...μεγαλες πλατες, μικρη περιφερεια και μακρυα (κανονικα δλδ) ποδια...ενω στο μακρος τα παντελονακια του κανουν, δεν του κανουν στην μεση...ζωνη για μωρακια δεν παιζει εε? :ΡΡΡ

Χτες το απογευμα τον παραταισα και μου εκανε εναν εμετο αλλο πραγμα...μεχρι και στα αυτια του μπηκαν και στις βλεφαριδες του...φυγαμε κατευθειαν για μπανιο...Επεσε για υπνο στις 18:30 και τελειωτικα ξυπνησε στις 07:30 εννοειται ξυπνωντας ενδιαμεσα 3 φορες για να φαει...εχει φτιαξει προγραμμα στις 21:00 ξεραινεται και ξυπναει κατα τις 08:30 εννοειται με ενδιαμεσα 2 ή 3 ταισματα...ευτυχως που δεν κανει την νυχτα μερα ή δεν κοιμαται κατα τις 2...

Σημερα ειχαμε λιγη γκρινιτσα αλλα η μερα περασε σχετικα καλα...εχω και τον Παυλο συναχομενο ευτυχως ελαφρα...απο αυριο και για μια εβδομαδα θα δουλευει νυχτα...οιμε...

Κοριτσια εσεις που θηλαζετε , θηλαζετε καθε φορα απο διαφορετικο στηθος...εγω θηλαζα μεχρι τωρα και απο τα δυο σε καθε γευμα αλλα απο ο,τι βλεπω εχει αυξηθει η παραγωγη και τρωει μονο απο το ενα σε καθε γευμα εκτος απο τις 20:30 που θελει και απο τα δυο...

ζωνη για μωρακια παιζει. ειχαν τα πρεναταλ. ειχα παρει κ στον νικηφ. οχι με τρυπιτσες η ζωνη...λαστιχο με σιδερενιο μπροστα...

οταν θηλαζα κ εγω, ενα ηταν το καλο βυζι. το αλλο δεν δουλευε οπως επρεπε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ζωνη για μωρακια παιζει. ειχαν τα πρεναταλ. ειχα παρει κ στον νικηφ. οχι με τρυπιτσες η ζωνη...λαστιχο με σιδερενιο μπροστα...

οταν θηλαζα κ εγω, ενα ηταν το καλο βυζι. το αλλο δεν δουλευε οπως επρεπε...

το βυζι δουλευε...το μυαλο σου δεν δουλευε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Οσο θηλαζει το μωρο τοσο παραγεις...επρεπε να αφησεις το μωρο να δουλεψει περισσοτερο το ανενεργο στηθος...δεν εισαι αποθηκη γαλακτος αλλα γαλακτομηχανη...οσο το μωρο πιπιλαει εσυ παραγεις...αν το μωρο σταματησει να πιπιλαει σταματας να παραγεις...εδω μπορει μητερα που υιοθετει μωρο και δεν εχει μεινει ποτε εγγυος να θηλασει...λες να μην μπορουσες εσυ????:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...