Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θεανώ κόλαση λέμε!!!

Ευχαριστώ θα την δοκιμάσω!!!

Κάτι σε αλμυρό κ ευκολο έχεις;;;

Μέφη πήγαινε στο profile privacy από τον πίν. ελεγχου κ κάνε επιλογή τα άλμπουμ να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι γιατί αλλιως τα βλέπουν όλοι!!

εχω πολλες ...

οταν ηρεμησει το τυρρανακι μου θα στις στειλω

iMLpp3.png

α μαρη βρωμα....αμεσως να πεις για τον καραφλα μου!:tongue: Δαλιδαααααα μιλααααααα:D

ασε ρε....εχουν καιρο να αγχωθουν και για αυτο :P

και εμενα εχει πισω και μπροστα μονο χνουδι. Ειναι σαν τον Παπαγιαννοπουλο ο μικρος

ελα ειπαμεεε, ξεχναμε τις καμπυλεεες

ρε δεν εχει σημασι ποσο τρωνε αλλα ποσο παιρνουν. Αλλο φαι χρειαζεται ενα παιδι που ειναι πιο κινητικο και αλλο αυτο που κοιμαται όλη μερα. Εγω μια φορα που μετραγα τα μλ στον μεγαλο ο παιδιατρος με ξεχεσε, με την καλη εννοια. Μου λεει τι ειναι το στομαχι, ρεζερβουαρ? οσο θελει θα φαει και εσυ θα κοιτας την αναπτυξη μονο. Και μιλαμε τοτε ο δικος μου ηταν 3 μηνων, 7 κιλα, 65 ποντους. Και επινε μονο 800 μλ την ημερα. Δηλαδη 115 μλ ανα κιλο.

σιγα μην κανεις και υπομνημα ;)

και εμενα... αλλα εχουν το βλεμμα μου και οι δυο, χιχι!![/quote]

:D:D:D!Εμένα μόνο η ΄μεγάλη έχει το βλέμμα μου.Καλά ρε Αλέκα,αφου τα αγόρια λένε οτι μοιάζουν στις μάνες εσυ τί έκανες???????

Από κιλά τώρα είναι 6400(στην δική μου τη ζυγαριά).Καλά είναι,απλά εγώ νόμιζα οτι με το ξένο θα είναι πιο μεγάλη και θα πίνει πιο πολύ.

αντε καλα....:lol::lol::lol:

ποσο βαρος εχει ρε συ?

δεν θες να μαθεις ποσο ειναι η μπεμπα μου....:cool:

δε μου λες δεν εχει δρομο απο αλλου?

2 μηνών ήταν 60.Έχει δρόμο από Σέρρες αλλά μεγάλη ταλαιπωρία με 2 παιδιά.Ενώ από Εγνατία είναι 1ώρα και 45λεπτά.

Διαφημίσεις

yuhuuuu!!!

Πως ειμαστε?εγω εχτες κ σημερα τρεχω σε δουλειες εξωτερικες μιας που βρηκα τον Αντρεα ευκαιρο κ ρε κοριτσια απο το πρωι τωρα εκατσα...αστε που εχτες φιλοξενησα τον Ξαδερφουλη μου κ αλλες δουλεις κ εκει...πφφφφφ καλε μπηκε νεο αιμα στο καφε μας??ΜΕΦΗ Κ ΑΓΓΕΛΙΚΗ καλωςορισατε!!!!

καλε εσεις ψαχνετε κ για βαπτιστικα κ εγω δεν εχω κλεισει εκκλησια ακομα...αιντεεεε ειμαι πολυ πισω...να αγχωθω??

PlbZp2.png

yuhuuuu!!!

Πως ειμαστε?εγω εχτες κ σημερα τρεχω σε δουλειες εξωτερικες μιας που βρηκα τον Αντρεα ευκαιρο κ ρε κοριτσια απο το πρωι τωρα εκατσα...αστε που εχτες φιλοξενησα τον Ξαδερφουλη μου κ αλλες δουλεις κ εκει...πφφφφφ καλε μπηκε νεο αιμα στο καφε μας??ΜΕΦΗ Κ ΑΓΓΕΛΙΚΗ καλωςορισατε!!!!

καλε εσεις ψαχνετε κ για βαπτιστικα κ εγω δεν εχω κλεισει εκκλησια ακομα...αιντεεεε ειμαι πολυ πισω...να αγχωθω??

Καλώς σας βρήκαμε Μητσάκι!!!Αν και σας είχαμε βρεί εδώ και μήνες,απλά ντρεπόμασταν να δείξουμε το "ποιόν" μας από την αρχή!!!!!

jtse, στο jumbo σιγουρα θα εχει. αληθεια σε ποιο πας? σε αυτο στη φιλολαου? εμενα μονο αυτο ειναι κοντα αλλα δεν εχει παρκιν κ μετα στην αλιμου.

ευανθια, εμενα παρολο που ειναι μια κατηφορα το τζαμπο φιλολαου, παω παντα στου αλιμου. αυτο εδω ειναι μπακαλικο. κ επειδη εχω φαει κ κλεισει απο τη δημοτ. αστυνομια, δεν το ξαναρισκαρω. καλυτερα στου αλιμου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:D:D:D!Εμένα μόνο η ΄μεγάλη έχει το βλέμμα μου.Καλά ρε Αλέκα,αφου τα αγόρια λένε οτι μοιάζουν στις μάνες εσυ τί έκανες???????

Από κιλά τώρα είναι 6400(στην δική μου τη ζυγαριά).Καλά είναι,απλά εγώ νόμιζα οτι με το ξένο θα είναι πιο μεγάλη και θα πίνει πιο πολύ.

ρε εγω μοιαζω με την πεθερα μου, αλλα μιλαμε πολυ:(. Και ο αντρας μου μοιαζει στη μανα του, αλλα εγω δε μοιαζω με τον αντρα μου χαχα. Μπερδευτηκατε??? Ετσι μπερδευομαστε και εμεις. Δεν ξερουμε ποιος μοιαζει σε ποιον!~

ελα ρε συ μια χαρα ειναι στα κιλα!!ειναι και κοριτσακι;)

καλε γραψτε και υψος!!

απο ό,τι τον μετραω μονη μου, πρεπει να ειναι 63. 6 κιλα λοιπον, και 63 υψος...και καμια 40αρια το κεφαλι.
y

αν θες να την κανεις νωρις, να αγχωθεις ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σήμερα λέμε να βγούμε βραδινή έξοδο με τον άντρα μου σε ένα κλαμπάκι, αλλά δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο. Από την μια θέλω και από την άλλη το σκέφτομαι. Είδομεν.

καλα να περασετε!!!

yuhuuuu!!!

καλως την! ουτε εγω εω κλεισει ακομα. μην τρελλενεσαι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ευανθια, εμενα παρολο που ειναι μια κατηφορα το τζαμπο φιλολαου, παω παντα στου αλιμου. αυτο εδω ειναι μπακαλικο. κ επειδη εχω φαει κ κλεισει απο τη δημοτ. αστυνομια, δεν το ξαναρισκαρω. καλυτερα στου αλιμου.

κ εγω αλιμου παω

qC91p2.pngaQK1p2.png

ρε εγω μοιαζω με την πεθερα μου, αλλα μιλαμε πολυ:(. Και ο αντρας μου μοιαζει στη μανα του, αλλα εγω δε μοιαζω με τον αντρα μου χαχα. Μπερδευτηκατε??? Ετσι μπερδευομαστε και εμεις. Δεν ξερουμε ποιος μοιαζει σε ποιον!~

απο ό,τι τον μετραω μονη μου, πρεπει να ειναι 63. 6 κιλα λοιπον, και 63 υψος...και καμια 40αρια το κεφαλι.

αν θες να την κανεις νωρις, να αγχωθεις ;)

Η νύφη σαν θα γεννηθεί,της πεθεράς θα μοιάσει!!!!!!!!!!παροιμία!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!

Η νύφη σαν θα γεννηθεί,της πεθεράς θα μοιάσει!!!!!!!!!!παροιμία!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!

πρεπει να δεις εμενα!!! ο χοντρος με τον λιγνο.

που ειναι μαγειρισσα κ μονο νερο ξερω να βραζω, σωστα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...