Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στην πρώτη μου έπεσαν πιο πολύ τα πίσω και εκανε και φαλακρίτσα,κλασσικά!¨Οσο για το μεγάλο μωρό,τι να σου πώ!!!!Τα δικά μου τα παιδιά από τον ύπνο μεγαλώνουν γιατί από φαί άστα.Σήμερα μέχρι τώρα έχει φαει 600γρ.Δεν μου έμοιασε καθόλου σ'αυτό!!!

καλε εμενα ειναι ζητημα να φαει 600-700 ολη μερα! μια χαρα τρωει η μπουμπου!

μεχρι τωρα εχει πιει 480!!! θα πιει αλλα 120 με 150 το βραδυ κ τελος. κ παιρνει γυρω στα 200-220 γρ τη βδομαδα

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην πρώτη μου έπεσαν πιο πολύ τα πίσω και εκανε και φαλακρίτσα,κλασσικά!¨Οσο για το μεγάλο μωρό,τι να σου πώ!!!!Τα δικά μου τα παιδιά από τον ύπνο μεγαλώνουν γιατί από φαί άστα.Σήμερα μέχρι τώρα έχει φαει 600γρ.Δεν μου έμοιασε καθόλου σ'αυτό!!!
να εχω δεν μπορω να απαντω ετσι!πως το κανετε????:rolleyes:

κατω δεξια εχει το "quote" κ διπλα εχει αυτο το σηματακι "". πατας αυτο σε καθε μηνυμα που θες να απαντησεις κ στο τελος πατας το quote κ γραφεις

qC91p2.pngaQK1p2.png

να εχω δεν μπορω να απαντω ετσι!πως το κανετε????:rolleyes:

Πατάς το κουτάκι δίπλα από το quote που είναι σαν απόστροφοι σε κάθε απάντηση που θες να σχολιάσεις κ στο τέλος απάντηση κ βουαλά!!

Μεφη μην σε κουράζουμε να απαντάς τώρα!!! Ελα βρε, δεν τα γράφουμε για να απαντήσεις:lol::lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εγω πηρα φορμες με looney tunes απο τα alouette,νομιζω αρχικη ειχαν 50ευρω και με εκπτωση 25,θα δω σε λιγο που θα ανεβω επανω και θα σου πω σιγουρα.

ευανθια αυτα τα 50 και 90 που λεει η δαλιδα για τις καμπυλες,αν παρεις το βιβλιαριο και πας στις καμπυλες αναπτηξεις,στο τερμα τις καθε καμπυλης εχει ενα νουμερο αυτα λεει.εγω παλι λεω ειναι στην τριτη,τεταρτη κλπ.

εγω πηρα το νουμερο 12-18 μεχρι 86εκ. για του χρονου.ε στις αρχες θα τα διπλωσω λιγο τα παντελονακια αμα χρειαστει.

μπορειτε να μου πειτε ποσα υψος εχουν τα κοριτσια σας????

fCS8p3.png

καλε εμενα ειναι ζητημα να φαει 600-700 ολη μερα! μια χαρα τρωει η μπουμπου!

μεχρι τωρα εχει πιει 480!!! θα πιει αλλα 120 με 150 το βραδυ κ τελος. κ παιρνει γυρω στα 200-220 γρ τη βδομαδα

Και πόσα κιλά είναι?

Διαφημίσεις

να μαι και εγω,εχω το μωρο στον ωμο.λοιπον εχω ακουσει πως πρεπει να τρωνε 150 για καθε κιλο.καλα η δικη μου δοξα το θεο ειναι 6150 και τρωει 900-1100 εξαρταται τις ωρες υπνου

Oju1p2.png

sIvCp2.png

5130 ηταν την τεταρτη

Μια χαρά μωρό!!!!Εσένα όμως είναι και μικρότερη και αυτό που πίνει είναι ανάλογικό με τις εβδομάδες της.Εμένα σήμερα γίνεται 3 μηνών και υποτίθεται πως πρέπει να πίνει 900.

να μαι και εγω,εχω το μωρο στον ωμο.λοιπον εχω ακουσει πως πρεπει να τρωνε 150 για καθε κιλο.καλα η δικη μου δοξα το θεο ειναι 6150 και τρωει 900-1100 εξαρταται τις ωρες υπνου[/quote]

Βαλτή είσαι και σύ?Φτου-φτου το παιδάκι!!

να μαι και εγω,εχω το μωρο στον ωμο.λοιπον εχω ακουσει πως πρεπει να τρωνε 150 για καθε κιλο.καλα η δικη μου δοξα το θεο ειναι 6150 και τρωει 900-1100 εξαρταται τις ωρες υπνου

αυτο μου εχει πει και εμενα η παιδιατρος,αλλα αφου περνει βαρος βρε ευανθια μου τι σε πειραζει?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα. Πριν λίγο μπήκαμε σπίτι, είχαμε κατέβει στους γονείς μου σήμερα και φυσικά προλάβατε και γράψατε τα αίσχη πάλι.

Θεανό η συνταγή φαίνεται θεϊκή θα την δοκιμάσω κι εγώ, όταν βρω το κουράγιο.

Σήμερα λέμε να βγούμε βραδινή έξοδο με τον άντρα μου σε ένα κλαμπάκι, αλλά δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο. Από την μια θέλω και από την άλλη το σκέφτομαι. Είδομεν.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

αυτο μου εχει πει και εμενα η παιδιατρος,αλλα αφου περνει βαρος βρε ευανθια μου τι σε πειραζει?

Δεν πειράζει την Ευανθία!!Εμένα πειράζει!!!!MAry77 είπα και γω να έρθω την άλλη εβδομάδα Θεσ/νικη και κλείσανε τους δρόμους οι αγρότες!!!

Mefi, εκτός του ότι η μπουμπού σου μου θυμίζειτη δικιά μου, μου φαίνεται και πολύ μεγάλη! Άσε που έχει και κανονικό μαλλί! Τί ύψος έχει;;; Άλλη χάρη τα κορίτσια ε;
α μαρη βρωμα....αμεσως να πεις για τον καραφλα μου!:tongue: Δαλιδαααααα μιλααααααα:D
Ναι αυτό είναι κ το πιο σωστό!!

Υπάρχουν κ τύποι που σου βγάζουν πόσο περίπου θα γίνει αλλά αυτά τα αφήνουμε για αργότερα!!

ασε ρε....εχουν καιρο να αγχωθουν και για αυτο :P
Και μένα τόσο ήταν στους 2 μήνες! Μόνο που το μαλλί μας έχει αρχίσει να πέφτει και φοβάμαι ότι θα μείνουν τουφίτσες διάσπαρτες!!:(
και εμενα εχει πισω και μπροστα μονο χνουδι. Ειναι σαν τον Παπαγιαννοπουλο ο μικρος
ε, μα τη Παναγια δεν καταλαβαινω....τι καμπυλες ? τι 50αρα? τι 90αρα?

μηπως να τα βαψω ξανθα να τελειωνουμε?:tongue:..

ελα ειπαμεεε, ξεχναμε τις καμπυλεεες

ρε δεν εχει σημασι ποσο τρωνε αλλα ποσο παιρνουν. Αλλο φαι χρειαζεται ενα παιδι που ειναι πιο κινητικο και αλλο αυτο που κοιμαται όλη μερα. Εγω μια φορα που μετραγα τα μλ στον μεγαλο ο παιδιατρος με ξεχεσε, με την καλη εννοια. Μου λεει τι ειναι το στομαχι, ρεζερβουαρ? οσο θελει θα φαει και εσυ θα κοιτας την αναπτυξη μονο. Και μιλαμε τοτε ο δικος μου ηταν 3 μηνων, 7 κιλα, 65 ποντους. Και επινε μονο 800 μλ την ημερα. Δηλαδη 115 μλ ανα κιλο.

1)Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας στην φώτο.

2)Πρέπει να απαντήσω κιόλας???????????Ρε,δεν με λυπάστε καθόλου??????

σιγα μην κανεις και υπομνημα ;)

Το έβαλα μόνο για τους φίλους.Καλά έκανα?Δαλιδά καμία δεν μου μοιάζει!!!:confused:Η μεγάλη μοιάζει στν μάνα του άντρα μου και η μικρή στον άντρα μου!!!!!:confused::confused:

και εμενα... αλλα εχουν το βλεμμα μου και οι δυο, χιχι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμενα ο μικρος μου πινει περιπου 900 μλ. Τωρα όμως τα αυξησε. και ειναι 6 κιλα πανω κατω. Θα τον ζυγισω την Τεταρτη που εχω παιδιατρο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν πειράζει την Ευανθία!!Εμένα πειράζει!!!!MAry77 είπα και γω να έρθω την άλλη εβδομάδα Θεσ/νικη και κλείσανε τους δρόμους οι αγρότες!!!

αντε καλα....:lol::lol::lol:

ποσο βαρος εχει ρε συ?

δεν θες να μαθεις ποσο ειναι η μπεμπα μου....:cool:

δε μου λες δεν εχει δρομο απο αλλου?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...