Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοτοπουλάκι,εγω θέλω να μου στείλεις κοντοσούβλι από ένα μαγαζι που έιναι στο χωριό πριν μπείς στην Αλεξανδρούπολη,μετά το νοσοκομειο!!!!

Από τη Μάκρη ή απο τη Χηλή;;; Πόσες μερίδες;; Εγώ θέλω τις γνωστές καριόκες του Παπ... (you know!;))! Αχ και μόνο που το λέω, τρέχουν τα σάλια μου!!! Το μισόκιλο το τσακίζω στοι λεπτό!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Από τη Μάκρη ή απο τη Χηλή;;; Πόσες μερίδες;; Εγώ θέλω τις γνωστές καριόκες του Παπ... (you know!;))! Αχ και μόνο που το λέω, τρέχουν τα σάλια μου!!! Το μισόκιλο το τσακίζω στοι λεπτό!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Από τη Χηλή.ΣΤείλε μου διεύθυνση να σου στείλω.Σοβαρά τώρα!

Mefi, εκτός του ότι η μπουμπού σου μου θυμίζειτη δικιά μου, μου φαίνεται και πολύ μεγάλη! Άσε που έχει και κανονικό μαλλί! Τί ύψος έχει;;; Άλλη χάρη τα κορίτσια ε;

2μηνών ήταν 60.Την άλλη εβδομάδα έχουμε παιδίατρο!!Ναι έχει παρα πολλά μαλλιά!Και να φανταστείς οτι στις 32 εβδομάδες που υποτίθεται οτι έχεις καούρες εγώ έτρωγα λουκάνικα στο νοσοκομείο σας και δεν είχα τίποτα!!!Και κοντοσούβλι!!!

Από τη Χηλή.ΣΤείλε μου διεύθυνση να σου στείλω.Σοβαρά τώρα!

Μη με κολάζεις τώρα!!! Θες να κάνω το παιδί τούρμπο;;; Αποφεύγω τις σοκολάτες με πόνο ψυχής ( μόνο κάτι τρουφίτσες τις μάνας μου τσάκισα που τις έχω αδυναμία)!!:D Ευχαριστώ πάντως!!! Το κοντοσούβλι μπορώ να στο στείλω με κούριερ;;:rolleyes:

Διαφημίσεις

φανταζομαι τι θα νομιζες για αυτες που δεν σου ειχαν στειλει αιτημα φιλιας :lol::lol::lol:

ναι ναι. Εγω θα ελεγα ότι για τα παιδακια που ειναι μεγαλοσωμα (και επειδη ακομη αυτο ισως να μην εχει φανει, υπολογιζουμε συμφωνα με τους γονεις. Συνηθως, και όχι παντα, οι μεγαλοσωμοι γονεις κανουν μεγαλοσωμα παιδια) και γεννηθηκαν το Νοεμβρη, τον μαη - Ιουνη θα φορανε για 1 χρονων, τον Σεπτεμβρη για 1.5 κοκ. Να υπολογιζουν δηλαδη διαφορα 6 μηνες με 1 χρονο. Αναλογα και τη φορμα ετσι??;)

Ναι αυτό είναι κ το πιο σωστό!!

Υπάρχουν κ τύποι που σου βγάζουν πόσο περίπου θα γίνει αλλά αυτά τα αφήνουμε για αργότερα!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

2μηνών ήταν 60.Την άλλη εβδομάδα έχουμε παιδίατρο!!Ναι έχει παρα πολλά μαλλιά!Και να φανταστείς οτι στις 32 εβδομάδες που υποτίθεται οτι έχεις καούρες εγώ έτρωγα λουκάνικα στο νοσοκομείο σας και δεν είχα τίποτα!!!Και κοντοσούβλι!!!

Και μένα τόσο ήταν στους 2 μήνες! Μόνο που το μαλλί μας έχει αρχίσει να πέφτει και φοβάμαι ότι θα μείνουν τουφίτσες διάσπαρτες!!:(

Ναι μωρέ στο περίπου. Δλδ της Ευανθίας κ στην 90άρα να καταλήξει πάλι θα του κάνουν τα 82! Κ στην 50άρα να πέσει θα του είναι λίγο μπόλικα κ θα τα βρει μπροστά του!

Εγώ υπολογίζω την καμπύλη στη μέση της σεζόν για να κάτσει το νούμερο κάποια στιγμή!!

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή έτσι που τα γράφω γιατί έχω μουσική υπόκρουση τσιριδων...

ε, μα τη Παναγια δεν καταλαβαινω....τι καμπυλες ? τι 50αρα? τι 90αρα?

μηπως να τα βαψω ξανθα να τελειωνουμε?:tongue:

Έχω 20 λεπτά ταίζω το μωρό και γελάω μόνη μου!!!Εγώ νόμιζα οτι σε όσες με κάνατε φίλες έπρεπε να ανταποδώσω το αίτημα για να μην παρεξηγηθείτε!!!!!Και αφου το προσπάθησα και είδα οτι δεν γίνεται τότε κατάλαβα την μλκ μου!!!!Ειλικρινά,έχω τελειώσει και το λύκειο και έχω σπουδάσει κιόλας!!!!Δεν λέω ψέμματα!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue: το 'χει η μερα μαλλον!!!

Να μαι κ γω......γραψατε παλι ενα σωρο πραγματα,αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασα .Ισως το βραδακι αν με αφησει το καμαρι μου....μπααααααααα....

Λοιπον εχουμε αποκτησει νεο ελατωμμα!!!!

Η κυρια για να κοιμηθει θελει να πιπιλησει Β%^$ζι αλλιως ειναι μες στα κλαμματα και τα νευρα!!!!

Τοσο καιρο πιπιλα δεν της εδωσα αλλα βλεπω οτι θα εξασθενησουν οι αντιστασεις μου και θα τελειωνει η δουλεια!!!!!

ΑΑΑΑΑ εχω μαγειρικο οιστρο!!!

Εφτιαξα ρολακια κανελας.και ετοιμαζω πιτσα για το βραδυ(ζυμη δικη μου)

μμμ, πιτσα φτιαχνω κ εγω πολυ συχνα. μαλιστα εκανα κ προχθες. με πηρε η κουνιαδα τηλ κ της ειπα οτι φτιαχνω πιτσα κ τελικα την εκαψα! τι ηθελα κ το πα?

Θεανώ delivery κάνεις;;; Μια πίτσα σπέσιαλ παρακαλώ!!! Χιονίζει έξω! Έκανα shopping therapy στο σούπερ μάρκετ!:!:

αχ, τι ωραια! μακαρι να χιονιζε κ εδω...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Και μένα τόσο ήταν στους 2 μήνες! Μόνο που το μαλλί μας έχει αρχίσει να πέφτει και φοβάμαι ότι θα μείνουν τουφίτσες διάσπαρτες!!:(

Στην πρώτη μου έπεσαν πιο πολύ τα πίσω και εκανε και φαλακρίτσα,κλασσικά!¨Οσο για το μεγάλο μωρό,τι να σου πώ!!!!Τα δικά μου τα παιδιά από τον ύπνο μεγαλώνουν γιατί από φαί άστα.Σήμερα μέχρι τώρα έχει φαει 600γρ.Δεν μου έμοιασε καθόλου σ'αυτό!!!

Διαφημίσεις

οι καριοκες ειναι κατι σοκολατακια που ειναι σαν μερεντα????γιατι αν ναι μας βασανισες μονο που το πες!:tongue:

550 γραμ. αλεύρι,

25 γραμ.νωπή μαγιά ή 8,5 ξερή,

70 γραμμ.βούτυρο,

75 γραμμ.ζάχαρη

1 κ.γλ. αλάτι

1 κούπα γάλα

2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

1. Αρχικά, για να εξοικονομήσουμε και λίγο χρόνο, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι ώσπου να λιώσει τελείως. Το βγάζουμε από τη φωτιά και στο ίδιο το σκέυος προσθέτουμε το γάλα και το αφήνουμε να γίνει χλιαρό.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε 2 (από τις 6-7 κούπες αλέυρι που θα χρησιμοποιήσουμε συνολικά) μαζί με τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαγιά.
  3. Προσθέτουμε το χλιαρό βούτυρο με το γάλα και ανακατεύουμε.
  4. Μόλις το μείγμα γίνει ενας ομοιογενής χύλός προσθέτουμε τα αυγά και ξανά-μανά-ανακατέυουμε
  5. Τώρα σιγά-σιγά ξεκινάμε να ρίχνουμε το αλέυρι Το αποτέλεσμα που θέλουμε ειναι ενα ζυμάρι που κολλάει αλλά ταυτόχρονα να μπόρεί εύκολα να ξεκολήσει απ΄τον πατο του μπόλ άν το γυρίσουμε ανάποδα.
  6. Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκούραστεί μέσα στο μπόλ σκεπασμένο με ζελατίνα και από πάνω με μια πετσέτα για 1 ώρα.
  7. Άφού το ζυμάρι έχει διπλασιαστεί σε όγκο το ρίχνουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και με ένα πλάστη του δίνουμε σχήμα ενος μακρυ ορθογωνίου.
  8. (Τώρα ανοίγουμε το φούρνο στους 180)
  9. Αλλείφουμε στη ζύμη μια γενναία ποσότητα βουτύρου. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και με την κανέλα και ξεκινάμε το τύλιγμα κατα μήκος του ορθογωνίου.
  10. Κόβουμε το ρολλό σε μικρά ρολλάκια 2 περίπου εκατοστών και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα βάζουμε στον προθερμασμένο μας φούρνο.
  11. Χρειάζονται περίπου 20'-25' ψήσιμο.
  12. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγο

Αν θες μπορεις αντι για κανελλα ζαχαρη,να ριξεις ψυφιδες σοκολατας!!!!!!!!

επισης μπορεις να τα καταψυξεις (οταν εχεις ηδη ριξει την γεμιση και τα εχεις τυλιξει σε ρολακια)

απλα οταν ταβ βγαλεις απο την καταψυξη ,θα τα αφησεις να ξεπαγωσουν σε θερμοκρασια δωματιου .

Θεανώ κόλαση λέμε!!!

Ευχαριστώ θα την δοκιμάσω!!!

Κάτι σε αλμυρό κ ευκολο έχεις;;;

Μέφη πήγαινε στο profile privacy από τον πίν. ελεγχου κ κάνε επιλογή τα άλμπουμ να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι γιατί αλλιως τα βλέπουν όλοι!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εγω δαλιδα δεν ξερω πως γινεται να απανταμε σε πολλους μαζι με τα μηνυματα που εχουν ηδη γραψει..γι αυτο γραφω 15 καθε φορα οταν απαντω!

1)Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας στην φώτο.

2)Πρέπει να απαντήσω κιόλας???????????Ρε,δεν με λυπάστε καθόλου??????

ε, μα τη Παναγια δεν καταλαβαινω....τι καμπυλες ? τι 50αρα? τι 90αρα?

μηπως να τα βαψω ξανθα να τελειωνουμε?:tongue:

:tongue::tongue::tongue: το 'χει η μερα μαλλον!!!

μμμ, πιτσα φτιαχνω κ εγω πολυ συχνα. μαλιστα εκανα κ προχθες. με πηρε η κουνιαδα τηλ κ της ειπα οτι φτιαχνω πιτσα κ τελικα την εκαψα! τι ηθελα κ το πα?

αχ, τι ωραια! μακαρι να χιονιζε κ εδω...

να εχω δεν μπορω να απαντω ετσι!πως το κανετε????:rolleyes:

Μέφη πήγαινε στο profile privacy από τον πίν. ελεγχου κ κάνε επιλογή τα άλμπουμ να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι γιατί αλλιως τα βλέπουν όλοι!!

Το έβαλα μόνο για τους φίλους.Καλά έκανα?Δαλιδά καμία δεν μου μοιάζει!!!:confused:Η μεγάλη μοιάζει στν μάνα του άντρα μου και η μικρή στον άντρα μου!!!!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...