Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι βρε δεν παρεξηγουμαστε....μη φοβασαι!!!:tongue::tongue::tongue:αφου σε καναμε εμεις τελος..ειμαστε φιλες!!!εισαι σιγουρη για το σχολειο??????:rolleyes:χαχα:lol:

:D:D:D:D:D:D!!!!Ναι,ρε,ήμουν και Φυτό,τρομάρα μου!!Την σχολή με υποτροφία την έβγαλα!!!!!Τρομάρα μου!!!!Ευχαριστώ και πάλι για τα σχολιά σου στην φώτο.!Και ο δικός όμως δεν πάει πίσω!Ενα κουκλάκι!!!

Εγώ μη δώ αγοράκι!!!Ο ανεκπλήρωτος πόθος βλέπεις!!Οχι οτι θα άλλαζα με τίποτα το μικρό μου αρνάκι,αλλά τη λέω την αμαρτία μου:Θέλω και ένα γιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/u][/b]

:D:D:D:D:D:D!!!!Ναι,ρε,ήμουν και Φυτό,τρομάρα μου!!Την σχολή με υποτροφία την έβγαλα!!!!!Τρομάρα μου!!!!Ευχαριστώ και πάλι για τα σχολιά σου στην φώτο.!Και ο δικός όμως δεν πάει πίσω!Ενα κουκλάκι!!!

Εγώ μη δώ αγοράκι!!!Ο ανεκπλήρωτος πόθος βλέπεις!!Οχι οτι θα άλλαζα με τίποτα το μικρό μου αρνάκι,αλλά τη λέω την αμαρτία μου:Θέλω και ένα γιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το τριτο να ναι αγορι λοιπον!!!!!!

το τριτο να ναι αγορι λοιπον!!!!!!

ναι ναι!!!!!!!!:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Να μαι κ γω......γραψατε παλι ενα σωρο πραγματα,αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασα .Ισως το βραδακι αν με αφησει το καμαρι μου....μπααααααααα....

Λοιπον εχουμε αποκτησει νεο ελατωμμα!!!!

Η κυρια για να κοιμηθει θελει να πιπιλησει Β%^$ζι αλλιως ειναι μες στα κλαμματα και τα νευρα!!!!

Τοσο καιρο πιπιλα δεν της εδωσα αλλα βλεπω οτι θα εξασθενησουν οι αντιστασεις μου και θα τελειωνει η δουλεια!!!!!

ΑΑΑΑΑ εχω μαγειρικο οιστρο!!!

Εφτιαξα ρολακια κανελας.και ετοιμαζω πιτσα για το βραδυ(ζυμη δικη μου)

Θεανώ delivery κάνεις;;; Μια πίτσα σπέσιαλ παρακαλώ!!! Χιονίζει έξω! Έκανα shopping therapy στο σούπερ μάρκετ!:!:

φανταζομαι τι θα νομιζες για αυτες που δεν σου ειχαν στειλει αιτημα φιλιας :lol::lol::lol:

ναι ναι. Εγω θα ελεγα ότι για τα παιδακια που ειναι μεγαλοσωμα (και επειδη ακομη αυτο ισως να μην εχει φανει, υπολογιζουμε συμφωνα με τους γονεις. Συνηθως, και όχι παντα, οι μεγαλοσωμοι γονεις κανουν μεγαλοσωμα παιδια) και γεννηθηκαν το Νοεμβρη, τον μαη - Ιουνη θα φορανε για 1 χρονων, τον Σεπτεμβρη για 1.5 κοκ. Να υπολογιζουν δηλαδη διαφορα 6 μηνες με 1 χρονο. Αναλογα και τη φορμα ετσι??;)

Ρα Ασπουλα γιατι τρωγεσαι με τον αντρουλη σου?? Νεα παιδια εισαστε, μην αρχιζετε απο τωρα. Εδω εμεις οι γεροι που στην αρχη ημασταν μεσ στα μελια (δε θυμαμαι να εχω τσακωθει ποτε) και τωρα λογω υποχρεωσεων και κλεισουρας ειμαστε μες τα μουτρα καμια φορα. Μην δινεις σημασι παιδακι μου...Μπενακης βγενακης, οι καλυτεροι φιλοι της παντρεμενης εξυπνης γυναικας ;)

Τί να πώ βρε Αλέκα?Την αλήθεια!Οτι μ'έχετε χε......σμ....η!!!!:D:D:D

αη μαρη!...αφου θες να τα ακουσεις, ακου τα!:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αν κάνει η Άλέκα τρίτο,τότε θα κάνω και γω!!!!!

ελα να συγκεντρωνομαστε παρακαλω.....ελα και ανατριχιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα να'ναι τα παιδακια μας ειτε 1 ειτε2 ειτε 3 ειτε 4 (τ'ακους Αννουλα?) αλλα κοριτσακια μου εμενα δεν με παιρνει......και τα δυο που εχω για να ειμαι ειλικρινης, κανεις δεν τα περιμενε απο εμενα γιατι ειμαι και λιγο γαιδουρα...:-)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τι υπερβολικη κοπελα μου???ειναι το χειροτερο καταστημα της πατρας...κ αυτος αηδιας!!!!ξερεις τι χε@ι@ο του εριξα???δεν παει το μυαλο σου!και μια φιλημου επισης!!!

Και να φανταστείς στο 1ο τα πήραμε όλα από εκεί! Αλλά ήταν μια κοπελίτσα εξυπηρετικότατη κ να έρχεται αυτός κ να πετάγεται κ να λέει κάτι αηδίες. Τεσπα έχει καλά πράγματα κ τα παιδιά του κ ο άλλος είναι ευγενέστατα! Αλλά εγώ μόλις δώ αυτόν μέσα την κάνω με ελαφρά!!

θες την συνταγη?

Τη θέλω, την θέλω!!

Δεν μου λες αλμυρά είναι ή γλυκά;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Θεανώ delivery κάνεις;;; Μια πίτσα σπέσιαλ παρακαλώ!!! Χιονίζει έξω! Έκανα shopping therapy στο σούπερ μάρκετ!:!:

Κοτοπουλάκι,εγω θέλω να μου στείλεις κοντοσούβλι από ένα μαγαζι που έιναι στο χωριό πριν μπείς στην Αλεξανδρούπολη,μετά το νοσοκομειο!!!!

550 γραμ. αλεύρι,

25 γραμ.νωπή μαγιά ή 8,5 ξερή,

70 γραμμ.βούτυρο,

75 γραμμ.ζάχαρη

1 κ.γλ. αλάτι

1 κούπα γάλα

2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

1. Αρχικά, για να εξοικονομήσουμε και λίγο χρόνο, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι ώσπου να λιώσει τελείως. Το βγάζουμε από τη φωτιά και στο ίδιο το σκέυος προσθέτουμε το γάλα και το αφήνουμε να γίνει χλιαρό.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε 2 (από τις 6-7 κούπες αλέυρι που θα χρησιμοποιήσουμε συνολικά) μαζί με τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαγιά.
  3. Προσθέτουμε το χλιαρό βούτυρο με το γάλα και ανακατεύουμε.
  4. Μόλις το μείγμα γίνει ενας ομοιογενής χύλός προσθέτουμε τα αυγά και ξανά-μανά-ανακατέυουμε
  5. Τώρα σιγά-σιγά ξεκινάμε να ρίχνουμε το αλέυρι Το αποτέλεσμα που θέλουμε ειναι ενα ζυμάρι που κολλάει αλλά ταυτόχρονα να μπόρεί εύκολα να ξεκολήσει απ΄τον πατο του μπόλ άν το γυρίσουμε ανάποδα.
  6. Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκούραστεί μέσα στο μπόλ σκεπασμένο με ζελατίνα και από πάνω με μια πετσέτα για 1 ώρα.
  7. Άφού το ζυμάρι έχει διπλασιαστεί σε όγκο το ρίχνουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και με ένα πλάστη του δίνουμε σχήμα ενος μακρυ ορθογωνίου.
  8. (Τώρα ανοίγουμε το φούρνο στους 180)
  9. Αλλείφουμε στη ζύμη μια γενναία ποσότητα βουτύρου. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και με την κανέλα και ξεκινάμε το τύλιγμα κατα μήκος του ορθογωνίου.
  10. Κόβουμε το ρολλό σε μικρά ρολλάκια 2 περίπου εκατοστών και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα βάζουμε στον προθερμασμένο μας φούρνο.
  11. Χρειάζονται περίπου 20'-25' ψήσιμο.
  12. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγο

Αν θες μπορεις αντι για κανελλα ζαχαρη,να ριξεις ψυφιδες σοκολατας!!!!!!!!

επισης μπορεις να τα καταψυξεις (οταν εχεις ηδη ριξει την γεμιση και τα εχεις τυλιξει σε ρολακια)

απλα οταν ταβ βγαλεις απο την καταψυξη ,θα τα αφησεις να ξεπαγωσουν σε θερμοκρασια δωματιου .

iMLpp3.png

Στραβωμαρεξ!!!! Εγώ νόμιζα πως είναι τα πμ αυτά που μου έβγαζε!!

Και είπα πως με σνόμπαρες, γιατί εγώ αίτημα ειναι το μόνο που δεν καταφέρνω να κάνω εδώ μέσα!:lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...