Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω;;; Πόσο γεννήθηκε;;

Λογικά ανήκει στην 75άρα, άρα 14 μηνών θα έιναι περίπου 80-82 πόντους! Αγοράζεις για 82!

εμενα ρε Δαλιδουλα, ο Αγγελος μεχρι να παει 5 μηνων ανεβαινε και μια καμπύλη. Γεννηθηκε στη μεσαια και 5 μηνων ειχε βγεια ποτην καμπυλη. Και ο μικρος ανεβηκε τωρα...Μηπως πρεπει να κοιταμε την καμπυλη λιγο αργοτερα???

τι εγινε βρε κοριτσια? σας επεσε βαρυ το παπλωμα?
εγω παιδια κοιμηθηκα, που σπανια κοιμαμαι μεσημερι και ξυπνησα απο το κρυο...αλλα....δε μπορω να πω. Είμαι σουπερ!
Και να ησουν και μονη σου να κανεις οτι σου γουσταρει να πώ.....:rolleyes:
ελαμ' ντε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσαρες!δεν μπορω να διαβασω τα υπολοιπα που εχετε γραψει γιατι ειμαιαγκαλια με το μικρο!εχει 4 μερες που υποφερει με κολικους και υποφερω κ εγω απο γκρινια κλαμμα και αλλα [πολλα....τα ματσ συνεχιζονται ακαθεκτα!μια καλα μια χαλια!αυτα τα νεα!εγω δαλιδα τι να ψωνισω για το παιδι??για 14 χρονων?

Μην απογοητευεσαι!! Απλά θα πηγαίνεις στα μαγαζια, θα τους λες για 5 χρονών θα σου λένε πόσο είναι, θα τους λες 2 θα σε κοιτάνε έτσι :shock::shock: και θα τους απαντάς μου αρέσει να έχω αποθέματα στις ντουλάπες μου! Για να εξυπηρετηθείς αλλιώς θα θέλουν σώνει κ ντε να σου πουλήσουν για 2 χρονών!! Χιχιχιχι:lol::lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

μεφη μου κουκλες οι μικρες!πολυ ομορφα κοριτσια!!!να σου ζησουν και να ναι παντα γερες!!!

Σ'ευχαριστώ Άσπα μου!Και συ να χαίρεσαι το δικό σου παλίκαρο!Απ'οτι διαβάζω είναι ο misterBody εδώ μέσα!

Μην απογοητευεσαι!! Απλά θα πηγαίνεις στα μαγαζια, θα τους λες για 5 χρονών θα σου λένε πόσο είναι, θα τους λες 2 θα σε κοιτάνε έτσι :shock::shock: και θα τους απαντάς μου αρέσει να έχω αποθέματα στις ντουλάπες μου! Για να εξυπηρετηθείς αλλιώς θα θέλουν σώνει κ ντε να σου πουλήσουν για 2 χρονών!! Χιχιχιχι:lol::lol::lol:

εδω τωρα ζηταω για 9 μηνων κ θελουν να μου δωσουν το πολυ για 6...και τοτε λεω τις μαγικεςλεξεις υψος κ βαρος κ παιρνω οτι θελω μετα!!!!:P

Σ'ευχαριστώ Άσπα μου!Και συ να χαίρεσαι το δικό σου παλίκαρο!Απ'οτι διαβάζω είναι ο misterBody εδώ μέσα!

μου βγηκε φαγανουλης@@!!!τι να τον κανω,,,....εν το μεταξυ το ματιασα το παιδι μου κ δεν μου εχει φαει καλα σημερα.περιμενω και αυριο και μετα θα παρω παιδιατρο...

Διαφημίσεις

εμενα ρε Δαλιδουλα, ο Αγγελος μεχρι να παει 5 μηνων ανεβαινε και μια καμπύλη. Γεννηθηκε στη μεσαια και 5 μηνων ειχε βγεια ποτην καμπυλη. Και ο μικρος ανεβηκε τωρα...Μηπως πρεπει να κοιταμε την καμπυλη λιγο αργοτερα???

Ναι μωρέ στο περίπου. Δλδ της Ευανθίας κ στην 90άρα να καταλήξει πάλι θα του κάνουν τα 82! Κ στην 50άρα να πέσει θα του είναι λίγο μπόλικα κ θα τα βρει μπροστά του!

Εγώ υπολογίζω την καμπύλη στη μέση της σεζόν για να κάτσει το νούμερο κάποια στιγμή!!

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή έτσι που τα γράφω γιατί έχω μουσική υπόκρουση τσιριδων...

Έχω 20 λεπτά ταίζω το μωρό και γελάω μόνη μου!!!Εγώ νόμιζα οτι σε όσες με κάνατε φίλες έπρεπε να ανταποδώσω το αίτημα για να μην παρεξηγηθείτε!!!!!Και αφου το προσπάθησα και είδα οτι δεν γίνεται τότε κατάλαβα την μλκ μου!!!!Ειλικρινά,έχω τελειώσει και το λύκειο και έχω σπουδάσει κιόλας!!!!Δεν λέω ψέμματα!!!!!!!!

Έχω 20 λεπτά ταίζω το μωρό και γελάω μόνη μου!!!Εγώ νόμιζα οτι σε όσες με κάνατε φίλες έπρεπε να ανταποδώσω το αίτημα για να μην παρεξηγηθείτε!!!!!Και αφου το προσπάθησα και είδα οτι δεν γίνεται τότε κατάλαβα την μλκ μου!!!!Ειλικρινά,έχω τελειώσει και το λύκειο και έχω σπουδάσει κιόλας!!!!Δεν λέω ψέμματα!!!!!!!!

οχι βρε δεν παρεξηγουμαστε....μη φοβασαι!!!:tongue::tongue::tongue:αφου σε καναμε εμεις τελος..ειμαστε φιλες!!!εισαι σιγουρη για το σχολειο??????:rolleyes:χαχα:lol:

εδω τωρα ζηταω για 9 μηνων κ θελουν να μου δωσουν το πολυ για 6...και τοτε λεω τις μαγικεςλεξεις υψος κ βαρος κ παιρνω οτι θελω μετα!!!!:P

Ρε εμένα συγκεκριμένο κατάστημα στην Πάτρα, μην αναφέρω τώρα, δεν με πίστευε κ τσακώθηκα για να ψωνίσω!!! Όχι τίποτα άλλο ήταν αλλαγή αλλιώς θα τον μούτζωνα!!

Διαφημίσεις

Να μαι κ γω......γραψατε παλι ενα σωρο πραγματα,αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασα .Ισως το βραδακι αν με αφησει το καμαρι μου....μπααααααααα....

Λοιπον εχουμε αποκτησει νεο ελατωμμα!!!!

Η κυρια για να κοιμηθει θελει να πιπιλησει Β%^$ζι αλλιως ειναι μες στα κλαμματα και τα νευρα!!!!

Τοσο καιρο πιπιλα δεν της εδωσα αλλα βλεπω οτι θα εξασθενησουν οι αντιστασεις μου και θα τελειωνει η δουλεια!!!!!

ΑΑΑΑΑ εχω μαγειρικο οιστρο!!!

Εφτιαξα ρολακια κανελας.και ετοιμαζω πιτσα για το βραδυ(ζυμη δικη μου)

iMLpp3.png

Να μαι κ γω......γραψατε παλι ενα σωρο πραγματα,αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασα .Ισως το βραδακι αν με αφησει το καμαρι μου....μπααααααααα....

Λοιπον εχουμε αποκτησει νεο ελατωμμα!!!!

Η κυρια για να κοιμηθει θελει να πιπιλησει Β%^$ζι αλλιως ειναι μες στα κλαμματα και τα νευρα!!!!

Τοσο καιρο πιπιλα δεν της εδωσα αλλα βλεπω οτι θα εξασθενησουν οι αντιστασεις μου και θα τελειωνει η δουλεια!!!!!

ΑΑΑΑΑ εχω μαγειρικο οιστρο!!!

Εφτιαξα ρολακια κανελας.και ετοιμαζω πιτσα για το βραδυ(ζυμη δικη μου)

ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ εδω δεν παιζει μαγειρεμα!!!!μπραβο αξια!!!καλε μην παιδευεσαι!δωσε πιπιλα στο παιδι..ποσο να αντεξει κ το ερμο το βυ@ι!!??:tongue:

μπορει κ να καταλαβα ποιο καταστημα!...στελνω πμ.

Έπεσες διάνα!!! Και νόμιζα πως ήμουν υπερβολική βρε παιδί μου!!!

Θεανούλα για πες για τα ρολάκια κανέλας, έχω πάρτυ την άλλη Κυριακή!!

φανταζομαι τι θα νομιζες για αυτες που δεν σου ειχαν στειλει αιτημα φιλιας :lol::lol::lol:

Ναι μωρέ στο περίπου. Δλδ της Ευανθίας κ στην 90άρα να καταλήξει πάλι θα του κάνουν τα 82! Κ στην 50άρα να πέσει θα του είναι λίγο μπόλικα κ θα τα βρει μπροστά του!

Εγώ υπολογίζω την καμπύλη στη μέση της σεζόν για να κάτσει το νούμερο κάποια στιγμή!!

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή έτσι που τα γράφω γιατί έχω μουσική υπόκρουση τσιριδων...

ναι ναι. Εγω θα ελεγα ότι για τα παιδακια που ειναι μεγαλοσωμα (και επειδη ακομη αυτο ισως να μην εχει φανει, υπολογιζουμε συμφωνα με τους γονεις. Συνηθως, και όχι παντα, οι μεγαλοσωμοι γονεις κανουν μεγαλοσωμα παιδια) και γεννηθηκαν το Νοεμβρη, τον μαη - Ιουνη θα φορανε για 1 χρονων, τον Σεπτεμβρη για 1.5 κοκ. Να υπολογιζουν δηλαδη διαφορα 6 μηνες με 1 χρονο. Αναλογα και τη φορμα ετσι??;)

Ρα Ασπουλα γιατι τρωγεσαι με τον αντρουλη σου?? Νεα παιδια εισαστε, μην αρχιζετε απο τωρα. Εδω εμεις οι γεροι που στην αρχη ημασταν μεσ στα μελια (δε θυμαμαι να εχω τσακωθει ποτε) και τωρα λογω υποχρεωσεων και κλεισουρας ειμαστε μες τα μουτρα καμια φορα. Μην δινεις σημασι παιδακι μου...Μπενακης βγενακης, οι καλυτεροι φιλοι της παντρεμενης εξυπνης γυναικας ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Έπεσες διάνα!!! Και νόμιζα πως ήμουν υπερβολική βρε παιδί μου!!!

Θεανούλα για πες για τα ρολάκια κανέλας, έχω πάρτυ την άλλη Κυριακή!!

τι υπερβολικη κοπελα μου???ειναι το χειροτερο καταστημα της πατρας...κ αυτος αηδιας!!!!ξερεις τι χε@ι@ο του εριξα???δεν παει το μυαλο σου!και μια φιλημου επισης!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...