Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα είμαστε μέσα στη γκρίνια από το πρωί, αλλά και το βράδυ είχαμε τα ζόρια μας. Έφαγα χθες μελιτζάνες και υποθέτω ότι είναι από αυτό! Τί τις ήθελα κι εγώ; Σάμπως μ' αρέσουν;; Ας έτρωγα καλύτερα μια λάκτα, να το ευχαριστιόμουν κιόλας!!

Δηλαδή λέτε κορίτσια ότι συμφέρει να ψωνίσουμε από αυτά τα σάιτ εσείς που έχετε πάρει; Το μόνο που με χαλάει είναι ότι μετά απο κανένα μήνα δε θα της κάνουν και το σκέφτομαι! και μ' αρέσουν τόσα πολλά!!!!

Καλησπέρα. Έμπλεξα σήμερα και τελικα΄δεν πήγα ούτε για τα δωράκια που ήθελα. Πάλι καλά που είχα πάει σουπερ εχθές.

Εγω από το ιντερνετ έχω πάρει ρούχα μόνο από laredoute και αυτό γιατί δεν έχω ούτε καν προπληρωμένη και με βολεύει η αντικαταβολή.

Πρέπει μέχρι την άλλη Κυριακή να πάρω αποκριάτικες στολές για την Ζέτα και την μπέμπα. Από που? Είχαμε ένα μαγαζί που έφερνε αποκριάτικα (εποχιακό) αλλά έκλεισε. Φέρνουν τα jumbo? Στο carrefour που είδα ένα προσπέκτους δεν είχε και πολλές.

Πάω να δω μπάλα και θα ξαναμπω αργότερα για να δω τι έχετε γράψει αν και από ότι είδα η μέρα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

΄Εβαλα στο προφίλ μια φωτο. από τα αστέρια μου και αύτή στραβή!!!Πως την διορθώνω?

Μέφη την έχεις βάλει να την βλέπουν όλοι σωστά;; Κουκλάκια τα κοριτσάκια σου, να τα χαίρεσαι!!!

ευχαριστω αλεκακι!

με πηρε τελικα κ εκεινη τηλ κ μου ειπε οτι δεν μπορει καθε σαββατο που θελω εγω κ οτι θα δωσει το τηλ σε καποια αλλη που ξερει να με παρει.

α, επισης ποσα σας περνουν? γιατι εμενα επερνε πολυ λιγα κ τωρα μου ειπε οτι η αλλη θα θελει 7-8 ευρω την ωρα. τοσα περνουν?

μεγεια τα ψωνια σε οσες προλαβαν κ ψωνισαν. εγω οταν θα παω δε θα εχει μεινει τιποτα.

Εμένα μία που παίρνω όταν έχω στρίμωγμα της δίνω 5Ε την ώρα κ κάνει λες κ της βάλανε νέφτι στο κ....ο!! Από την βιασύνη ξεχνάει, παραλείπει άστα!! Αφού κάθε φορά της λέω: αυτή τη φορά θα τα κάνουμε όσο πιο αργά μπορούμε για να γίνουν σωστά εντάξει; Εντάξει μου λέει κ τρέχει αυτή, τρέχω κ εγώ καταλαχανιασμένη από πίσω της!!

Anyway εδω είναι κ επαρχία παίζουν άλλες τιμές!! Από 5 έως 10Ε ! 7-8 αν είναι καλή είναι εντάξει

Θεανουλα δεν πειραζει....εχεις καιρο μπροστα σου!!!!!λοιπον στελνω απο το κινητο να ξερετε!!!.βλεπω κιμι κανεις κ επεξηγησεις σε οσα γραφεις...χιχι!!καλως την μαρλεν!!που εισαι εσυ καλε!!???γιατι μας χανεσαι???κ το μιτσακι εξαφανιστηκε παλι..ελπιζω το μικρο της να ναι καλα..εμενα το κραταει η πεθερα κ η μανα το παιδι οταν χρειαζεται..δοκιμασα το νυφικο!απλα τεεελειο!!!ε θα δω κ κανα αλλο για το καλο,οπως ηδη εκανα.

Μπράβο!!! Ευχομαι να δέσουν κ όλα τα υπόλοιπα να ξεμπερδευεις!!

εγω εχω ταισμα στις 2.

Ρε Μαιρούλα γιατί κάθεσαι ακόμα κ ξενυχτάς να τα ταίζεις στις δύο;; Δεν έχουν πάρει καλά τώρα;;

ναι συμφερουν οι εκπτωσεις αλλα νομιζω πως το εχω παρακανει με την μεγαλη μου την κορη και ολοι φωναζουν κοιτα τελευταια αγορα

http://www.tuesdayschild.com/Fall09/largeimage.asp?Image=P19F09%2D08&NS=0

Βρε γραφτους κ ας λένε!!! Μήπως τρως τα δικά τους;;;;

κ εγω αλεκα ακριβως ετσι ειμαι!!!

αφου να σκεφτεις ειναι ενα μαγαζι με ρουχα διπλα στη δουλεια μου κ απο εκει ψωνιζω για μενα. κ ενα ακομη στην περιοχη μου κ τελος.

τωρα για το μωρο, επειδη πηγα κ εκανα καταθεση στο Mothercare κ σε ενα μηνα δεν του εκαναν, νομιζω οτι καλυτερα ειναι να παιρνω 1-2 κομματια καλα κ ακριβα κ τα υπολοιπα ή απο ασχετες μαρκες ή ακομα κ απο jumbo.

τωρα θελω να βγω για ψωνια αλλα δεν ξερω που να εστιασω. δηλ να παρω για του χρονου? κ πως θα ξερω ποσο θα εχει μεγαλωσει το παιδι? δηλ τι νουμερο να παρω? να παρω για 18 μηνων? σημειωτεον ειναι κ ψηλος κ πολλα 3-6 μηνων που του εχω τωρα του ειναι τσιμα τσιμα στο υψος. μετα σκεφτομαι οτι κ στη βαφτιση θα μου παρουν πολλα καλοκαιρινα οποτε θα εχουμε κ απο αυτα. για πειτε βρε εμπειρομανουλες!

Εγώ πάω στην καμπύλη ύψους (αυτή στο βιβλιάριο υγείας) τσεκάρω την καμπύλη που ανήκει με τα δεδομένα που έχω, πάω στους μήνες που θα είναι του χρόνου κ βλέπω πόσο μου το βγάζει σε ύψος!! Έτσι αγοράζω κ λίγο παραπάνω γιατί τα αγόρια τρέχουν σε ανάπτυξη!!!

να σου πω και γω ειμαι αυτης της κατηγοριας..καποτε ειχα πιστωτικη στην eurobank και για να την ακυρωσω ειδα κι επαθα..απο τοτε για αγορες απο τονετ μνονο prepaid

Μπορείς απλά να την κόψεις με ένα ψαλίδι κ να ξεχάσεις πως υπήρξε κάποτε!!!!:lol::lol::lol:

Ρε κοριτσακια, το μηνυμα που εστειλα όταν βγηκα, κατα τις 10, το ειδα και καταχωρηθηκε 11.30:?::?::?::?::?:

Το είδα κ εγώ κ λέω πάει τα έπαιξε το Αλεκάκι από την κούραση!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Γειά σας,

Σημερα ειχαμε παει στα πεθερικα απο τις 11 και τωρα μαζευτηκαμε.

Βγήκα απο το ενα σπιτι και μπηκα στο άλλο!!!!!

Α, ωραία βόλτα έκανες κ εσύ σήμερα, μπράβο!!!

Εμείς που έχουμε έναρξη Καρναβαλιού σήμερα αλλά ο μπαμπάς μας δουλευει ως τις 10;;;; Αν δεν δούλευε μπορεί να τον έπειθα να πηγαίναμε!! Με έφαγε η κλεισούρα δεν μπορώ άλλο κλεισμένη!:mad::-x

κοτοπουλακι, εδω εισαι?

δεν ετρωγες τη σοκολατα καλυτερα? η μελιτζανα εχει τα σπορακια κ μπορει να την πειραξαν. οσο για τα ρουχαλακια οντως ειναι πολυ ωραια αλλα μεγαλωνουν τοσο γρηγορα...

τι καιρο κανει εκει? εδω εβαλε κρυο, φυσαει κ βρεχει. οτι πρεπει για τζακι...αλλα εχω μονο 5 κουτσουρα απο περυσι κ βαριεμαι κ να καθαριζω μετα τις σταχτες...

jtse, στο jumbo σιγουρα θα εχει. αληθεια σε ποιο πας? σε αυτο στη φιλολαου? εμενα μονο αυτο ειναι κοντα αλλα δεν εχει παρκιν κ μετα στην αλιμου.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μία που παίρνω όταν έχω στρίμωγμα της δίνω 5Ε την ώρα κ κάνει λες κ της βάλανε νέφτι στο κ....ο!! Από την βιασύνη ξεχνάει, παραλείπει άστα!! Αφού κάθε φορά της λέω: αυτή τη φορά θα τα κάνουμε όσο πιο αργά μπορούμε για να γίνουν σωστά εντάξει; Εντάξει μου λέει κ τρέχει αυτή, τρέχω κ εγώ καταλαχανιασμένη από πίσω της!!

Anyway εδω είναι κ επαρχία παίζουν άλλες τιμές!! Από 5 έως 10Ε ! 7-8 αν είναι καλή είναι εντάξει

Εγώ πάω στην καμπύλη ύψους (αυτή στο βιβλιάριο υγείας) τσεκάρω την καμπύλη που ανήκει με τα δεδομένα που έχω, πάω στους μήνες που θα είναι του χρόνου κ βλέπω πόσο μου το βγάζει σε ύψος!! Έτσι αγοράζω κ λίγο παραπάνω γιατί τα αγόρια τρέχουν σε ανάπτυξη!!!

δαλιδα κ μενα αυτη που ειχα τοσο επαιρνε κ εδω που τα λεμε κ αυτη ξεχναγε να κανει πραγματα...τι σου ειναι ομως, ε? αν τις εδινα παραπανω τιποτα δε θα ξεχναγε. αλλα δεν μου ειχε ζητησει κ παραπανω.

anyway, περιμενω να δω ποια θα μου στειλει (αν βρει) κ περιμενω κ απο την αλεκα να μου πει αυτην της φιλης της. ελπιζω να βρω συντομα γιατι παλι τα παιξα σημερα...νομιζω οτι οσο κουραστηκα κουραστηκα. τωρα αξιζω κ εγω να μου τα κανουν κ να μη κανω καθε σαββατο τη δουλαρα. προτιμω να ασχολουμαι με το παιδι μου...

οσο για τον..."υπολογισμο" που κανεις ...ψιλο μπερδεμα μου φαινεται αλλα θα το προσπαθησω. ευχαριστω παντως

qC91p2.pngaQK1p2.png

Α, ωραία βόλτα έκανες κ εσύ σήμερα, μπράβο!!!

Εμείς που έχουμε έναρξη Καρναβαλιού σήμερα αλλά ο μπαμπάς μας δουλευει ως τις 10;;;; Αν δεν δούλευε μπορεί να τον έπειθα να πηγαίναμε!! Με έφαγε η κλεισούρα δεν μπορώ άλλο κλεισμένη!:mad::-x

Και να ησουν και μονη σου να κανεις οτι σου γουσταρει να πώ.....:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

δαλιδα κ μενα αυτη που ειχα τοσο επαιρνε κ εδω που τα λεμε κ αυτη ξεχναγε να κανει πραγματα...τι σου ειναι ομως, ε? αν τις εδινα παραπανω τιποτα δε θα ξεχναγε. αλλα δεν μου ειχε ζητησει κ παραπανω.

anyway, περιμενω να δω ποια θα μου στειλει (αν βρει) κ περιμενω κ απο την αλεκα να μου πει αυτην της φιλης της. ελπιζω να βρω συντομα γιατι παλι τα παιξα σημερα...νομιζω οτι οσο κουραστηκα κουραστηκα. τωρα αξιζω κ εγω να μου τα κανουν κ να μη κανω καθε σαββατο τη δουλαρα. προτιμω να ασχολουμαι με το παιδι μου...

οσο για τον..."υπολογισμο" που κανεις ...ψιλο μπερδεμα μου φαινεται αλλα θα το προσπαθησω. ευχαριστω παντως

Δώσε μου διαστάσεις ύψους μέχρι ώρας να σου πω εγώ!

Να ρωτήσω κάτι και πάλι,η άσχετη!Εγώ τι να πατήσω για να σας ζητήσω να γίνουμε φιλενάδες?

πας στο προφιλ του ατομου που θες να γινεις φιλη κ κατω δεξια εχει μια επιλογη befriend with eyanthia για παραδειγμα. το πατας κ στελνεις request. εγω σου εστειλα

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...