Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol: α,εκει δεν εφτασα ακομα για τα μωρα,αλλα για εμενα ειχα τρελα με τα nine west,εχουν τελεια παπουτσια!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! φαντασου στην εγκυμοσυνη ηταν τα πιο τελεια κ ανετα peep που υπαρχουν. με τη φιλη μου τη nine west, την εβγαλα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα,πηγαμε για ψωνια..ι ψωνια??εγω σαν τη τρελλη κ Θανος με παιδι αυτοκινητο,μετα απο 45 λεπτα με πηρε να παω να αρμεξω..κατι δενν παει καλα,θηλαζα κανα 40λεπτο,και μετα απο μια ωρα παλι ρε γαμωτο?και μετα απο μιαμιση ωρα παλι κ μετα ποα μιση παλι..ΕΛΕΟΣΣΣ

τελοσπαντων,πρεπει να μαι το αστερι εδω μεσα,χαλασα σε 40 λεπταα 497 ευρουλακια,,

Γεια σας κοριτσαρες,

Κιμι με γεια οι αγορες. Καλά κι εγω τώρα με τα παιδιά κάνω τα ψωνια σε χρόνο dt, δεν το συζηταω.

Omorfakia Πολύ ωραία η μπομπονιέρα και το προσκλητηριο με το μικρό πρίγκηπα.

Αγγελικούλα χαίρομαι που σε "διαβασε "ανεβασμενη σήμερα. Το απόγευμα θα είμαι κοντά στα λημέρια σου, σε ένα παιδικο πάρτυ του Μαρκελλου στο Χολαργο. Μετα θα πάω θεατρο, στο Τριτο Στεφανι, στο Εθνικό!! Ο ανδρας μου σήμερα θα αναλάβει και τα δυο παιδια!!!! Όσο παιρναει η ώρα αγχώνομαι λιγάκι αλλά δεν πειραζει θα συνηθίσει.

Αυριο θα πάω το Μαρκελλο να δει τον Κοντορεβυθούλη.

Χωσιμο ο σύζυγος το ΣΚ

ο μπαμπας της νονας μας θα δουλευει στις 16 γιαυτο..ετσι το βαλαμε 23 μαλλον κι εμεις στις 12..θα ξερψ σιγουρα μεχρι αυριο..και ηθελα τοσο πολυ να ερθω!:(:(:(:(

κριμα ρε γμτ.......και εγω ηθελα!!!!!ξερεις οτι στις 24 ειναι του αγιου πνευματος?εγω παλι ηθελα 30 αλλα.....

αγγελικη κι εγω καποτε ημουν φαν του ειδους..ειχα παει τετε και στις συναυλιες που ειχαν γινει εδω των maiden και των helloween!!!!!!!!!;););)

ο αντρας ,μου με μεταλλαξε:(..τωρα ακουω απο ολα!!!!:wink:

ετσι και εγω αλλαξα τον αντρα μου και ακουει τα παντα,αλλα συνεχιζει οπου βρει cd απο το συγκεκριμενο συγκροτημα και δεν το εχει το αγοραζει:lol:και ειναι κατι κολωγεροι πλεων:lol::lol:

fCS8p3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! φαντασου στην εγκυμοσυνη ηταν τα πιο τελεια κ ανετα peep που υπαρχουν. με τη φιλη μου τη nine west, την εβγαλα...

οντως παρα πολυ ανετα και ας ειναι και με τακουνι 10 ποντους και σκυλια ρε συ,δεν χαλανε με τιποτα!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,πηγαμε για ψωνια..ι ψωνια??εγω σαν τη τρελλη κ Θανος με παιδι αυτοκινητο,μετα απο 45 λεπτα με πηρε να παω να αρμεξω..κατι δενν παει καλα,θηλαζα κανα 40λεπτο,και μετα απο μια ωρα παλι ρε γαμωτο?και μετα απο μιαμιση ωρα παλι κ μετα ποα μιση παλι..ΕΛΕΟΣΣΣ

τελοσπαντων,πρεπει να μαι το αστερι εδω μεσα,χαλασα σε 40 λεπταα 497 ευρουλακια,,

ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Γεια σας κοριτσαρες,

Κιμι με γεια οι αγορες. Καλά κι εγω τώρα με τα παιδιά κάνω τα ψωνια σε χρόνο dt, δεν το συζηταω.

Omorfakia Πολύ ωραία η μπομπονιέρα και το προσκλητηριο με το μικρό πρίγκηπα.

Αγγελικούλα χαίρομαι που σε "διαβασε "ανεβασμενη σήμερα. Το απόγευμα θα είμαι κοντά στα λημέρια σου, σε ένα παιδικο πάρτυ του Μαρκελλου στο Χολαργο. Μετα θα πάω θεατρο, στο Τριτο Στεφανι, στο Εθνικό!! Ο ανδρας μου σήμερα θα αναλάβει και τα δυο παιδια!!!! Όσο παιρναει η ώρα αγχώνομαι λιγάκι αλλά δεν πειραζει θα συνηθίσει.

Χωσιμο ο σύζυγος το ΣΚ

μην στεναχωριεσαι,θελουν και λιγο ετσι!!!

και εγω τον αφησα εχθες ολο το πρωι και πηγα αγορα,βεβαια πηρα και 2 φορες τηλ.να δω σε τι κατασταση βρισκονται:lol:

fCS8p3.png

Καλημέρα!!!

Ρε κορίτσια εμένα γιατί δεν μου ανοίγει την σελίδα με το νυφικό της Ασπούλας, προσκλητήρια-μπομπονιέρες Ελένης και γενικά όλες αυτές τις σελίδες; Τι μπορώ να κάνω;

αννα μαλλον εχεις προστατευτικο στον explorer,δοκιμασε να μπεις απο motzila

και εμενα μου το κανει αυτο σε μερικα σαιτ και μπαινω απο το αλλο και τα ανοιγει ολα.

fCS8p3.png

ησυχιες σημερα ε??

Κιμι με γεια!!!

Βαριεμαι όσο τιποτα λεμε...και γενικα ειμαι πολυ κουρασμενη, ουφ! Καθε σαββατο τα ιδια, βγαινει όλη η κουραση της εβδομαδας.

Μαρκελλος καλα να περασετε. Καλη τυχη να εχουν τα παιδακια σου! :tongue: Και εγω παντα αγχωνομαι όταν τα αφηνω στο Νικο, αλλα τωρα με το δευτερο ηρεμησα λιγο. Στον Αγγελο ημουν τελειως υστερω.

Ευη και Μαιρη και εγω τελικα Σεπτεεμβρη...τι να κανουμε...ας εχει τουλαχιστον καλο καιρο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

...

Χωσιμο ο σύζυγος το ΣΚ

Na sai kala, kali mou! Kai pou na sas pw to allo. Stis 30 erxetai i pethera apo Mikono (trello tipaki, 53 xronwn mia koukla) KAI THA VGW EKSWWWW

Διαφημίσεις

κιμι να μας πεις τι πηρες...

η παρασταση ηταν φανταστικη τελικα! ηταν αυτη που παιζεται στην Αθηναιδα,

http://www.myself.gr/Article/Ena-spiti-paramithia/13-5954.html

εμεις γελαγαμε σα τρελλες, τα παιδια δεν νομιζω να καταλαβαν τα νοηματα...

αμα με τοσα δημοτικα τελη που πληρωνουμε, περισσοτερα κ απο της Κηφισιας, δεν ειχαμε κ τπτ της προκοπης, θα τον μαυριζαμε το δημαρχοπουλο μας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σημειωσα ολα τα σιτε που προτεινατε.

να μου πειτε σε ποσες μερες τα παραδινουν κ αν ειναι μικρα-στενα-κοντα τι τα κανω???

η agatha ruiz de la prada σας αρεσει εσας???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

aleka jereiw poy einai h lista na th dioruvsoyme??

ουπς σορι!!για τα γκρινκλισ!!!

ψαχνω κ δε τη βρισκω...ξεσκιστηκατε πια να τα λετε!!:P:p:p

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 19/09/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

ΕΥΗ Γ-Δομνα και Κωνσταντινος,16/05,12 μ.μ.,Αγ.Ραφαηλ κ Ειρηνης,Μετεωρα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν θυμαμαι αν ηταν η τελευταια....κανετε τις διορθωσεις κουκλες

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...