Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική ίσως είμαι από τους πολύ λίγους αλλά δεν έχω πιστωτική και ούτε θέλω ποτέ μου να βγάλω!!!Απλά όταν έχω ψωνίζω και όταν δεν έχω δεν ψωνίζω.Είχαμε πάει στην Κέρκυρα και είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο να μας περιμένει στο αεροδρόμιο.Για εγγύηση μας ζητούσαν μια πιστωτική.Κάναμε 1 ώρα να πείσουμε τον υπάλληλο οτι δεν έχουμε και δεν του λέμε ψέμματα!!Μας κοιτούσε λες και είμασταν από άλλο πλανήτη!!!

να σου πω και γω ειμαι αυτης της κατηγοριας..καποτε ειχα πιστωτικη στην eurobank και για να την ακυρωσω ειδα κι επαθα..απο τοτε για αγορες απο τονετ μνονο prepaid

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

για πες...παντως τους χακερ δε νομιζω να τους πιανεις..:P:p:p

Νομίζεις... ;) Πεινάει η μικρή θα σας τα γράψω μόλις φάει και γυρίσω από σούπερ μάρκετ. ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!! Τώρα αντί για τις 18:00!!!! Πετάω από τη χαρά μου

Καλημερα οποιος με καμα

ρωσε ελπιζω να φαιει το φαγητο του!

Αφηστε τι επαθα.......παλι καλα εχει ξυπνησει μονο η μεγαλη

κομματια θα εισαι και εσυ σημερα ε? Όπως ημουν εγω εχθες.
Ρε συ,αυτό το ντύσιμο μ'αρέσει για μια βόλτα!!Όχι για το σχολείο ή για το σπίτι!!Εννοείται πως το μωρό είναι μικρό ακόμη για τέτοια!!Όσο για τα Ζάρα,μη συγκρίνεις τα καταστήματα που έχετε εκεί.Εδώ έχουμε Ζάρα,ένα μαγαζί 20 τετραγωνικά,καθόλου ποικιλία και οταν αγοράζεις κάτι το φοράς εσύ και όλη η πόλη μαζί το ίδιο.Γι'αυτό και γω πάω Θεσ/νίκη.

ναι βρε και για βολτα λεω....τον λυπαμαι να τον ντυσω... χαχα! Το κανω όμως καμια φορα.

Τεσπα

Παω να κανω καμια δουλιτσα και επανερχομαι, φιλουθκια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Νομίζεις... ;) Πεινάει η μικρή θα σας τα γράψω μόλις φάει και γυρίσω από σούπερ μάρκετ. ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!! Τώρα αντί για τις 18:00!!!! Πετάω από τη χαρά μου

αντε τυχερουλα~!!

Λοιπόν.. Τα γράφω γρήγορα γιατί θα αργήσω να σας δω...

Κατ΄αρχήν, θα προσέχετε όταν πάτε να βάλετε λεπτομέρειες πιστωτικής το http να έχει μετατραπεί σε https. Δε θα βάζετε ΠΟΤΕ αριθμό πιστωτικής αν δεν υπάρχει αυτή η αλλαγή. Δεύτερον, αν χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο αυτό σημαίνει πως ο αριθμός της πιστωτικής σας στέλνεται κρυπτογραφημένος. Είναι τόσο ασφαλές που είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει. Πιό πιθανό είναι να σου επιτεθούν την ώρα που σηκώνεις λεφτά από ΑΤΜ... Λοιπόν, ο κίνδυνος είναι αν το site κρατήσει τις λεπτομέρειες της πιστωτικής για να σε διευκολύνει στοο μέλλον και να είναι έτοιμη η καταχώρηση για να μην κσαναγράφεις. Τότε, ίσως "σπάσουν" τη βάση δεδομένων τους και πάρουν τον αριθμό σου. Τα σοβαρά site σε ρωτούν όταν πληρώνεις, αν θες να κρατήσουν τον αριθμό. Εσείς θα λέτε πάντα ΟΧΙ. Τόσο απλά.

Τέλος η Citibank έχει μια υπηρεσία που σου στέλνει sms κάθε φορά που χρεώνεται η κάρτα σου.

Αυτά για αρχή.... Πάωωωωωωω

α ρε λιτσακη κριμα:-( πως και αλλαξατε?

αγγελικη ευχαριστουμε για την συμβουλη,επισης να μου πεις για το σαιτ με τα ροκομπλουζακια,γατι εχω και εγω τον αντρα μου που σιγουρα θα παρει για τον μπεμπη:D

αγαπημενο του συγκροτημα twisted sister,ετσια για να καταλαβεις....

fCS8p3.png

ναι βρε και για βολτα λεω....τον λυπαμαι να τον ντυσω... χαχα! Το κανω όμως καμια φορα.

Τεσπα

Παω να κανω καμια δουλιτσα και επανερχομαι, φιλουθκια

εγω παλι οπως εχεις καταλαβει αλεκα μου,τρελενομαι να τους ντυνω για βολτα:lol:

fCS8p3.png

τι κανω η τρελη η μανα.Την Ριανα την εστειλα στη γιαγια της που την λενε Κυπριανη και η Ριανα την λεει γιαγιαμουνημου σας το εγραψα οπως το λεει μια λεξη.Για να σιδερωσω επιδη η μικρη κλαιει (μολις σκουπισα)εχω αφησει την ηλεκτρικη να δουλευει εγω εδω μαζι σας και η μικρη να κοιμαται με το θορυβο της σκουπας.αστειο εε

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσακια, το μηνυμα που εστειλα όταν βγηκα, κατα τις 10, το ειδα και καταχωρηθηκε 11.30:?::?::?::?::?:

εγω αλεκα ακριβως ετσι ειμαι!!!

αφου να σκεφτεις ειναι ενα μαγαζι με ρουχα διπλα στη δουλεια μου κ απο εκει ψωνιζω για μενα. κ ενα ακομη στην περιοχη μου κ τελος.

τωρα για το μωρο, επειδη πηγα κ εκανα καταθεση στο Mothercare κ σε ενα μηνα δεν του εκαναν, νομιζω οτι καλυτερα ειναι να παιρνω 1-2 κομματια καλα κ ακριβα κ τα υπολοιπα ή απο ασχετες μαρκες ή ακομα κ απο jumbo.

τωρα θελω να βγω για ψωνια αλλα δεν ξερω που να εστιασω. δηλ να παρω για του χρονου? κ πως θα ξερω ποσο θα εχει μεγαλωσει το παιδι? δηλ τι νουμερο να παρω? να παρω για 18 μηνων? σημειωτεον ειναι κ ψηλος κ πολλα 3-6 μηνων που του εχω τωρα του ειναι τσιμα τσιμα στο υψος. μετα σκεφτομαι οτι κ στη βαφτιση θα μου παρουν πολλα καλοκαιρινα οποτε θα εχουμε κ απο α!

εμενα επειδη ηταν μεγαλοσωμος ο πρωτος υπολογιζα ενα χρονο παραπανω. Και τωρα που ειναι 3.5, του φοραω 5!!!!
αν και ειμαι οντως κομματια .αλεκα να μην μεινεις παραπονεμενη κοιτα αυτο για τον μεγαλο

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=18069

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=17690

και για το μικρο

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=17779

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=17781

η

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=17757 για να τον πασ στη βαφτιση εννοω.

Οσο για τις κοριτσομανες μου αρεσει αυτο

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=17960

αυτα για τα ρουχα δεν ξαναασχολουμε να μην με πειτε ψωναρα

καλε ε....παρα πολυ ωραια....Μπραβο κοριτσακια

ενα εχω να πω...αν ο υπολογιστης ηταν αρσενικο θα τον ειχατε ξεσκισει!!:P:p:p

?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ λέω να βαφτίσω Σεπτέμβρη. Θα είναι 10 μηνών βέβαια αλλά τι να κάνω... Λέτε να είναι μεγάλη; Μήπως ντρέπεται που θα τη δουν τσιτσίδι;;;;
Τον αγγελο τον ειχα βαφτισει 11 μηνων, μια χαρα ειναι. Και το μικρο 10 μηνων τελικα θα τον βαφτισω, το Σεπτεμβρη και εγω.
Το asos έχει πιά και free επιστροφές αν δε σου κάνει

και εγω εχω παρει πολλα απο εκει. Και πολυ ωραια παπουτσια. Η ποιοτητα ειναι καλη συνηθως. Τα νουμερα ειναι φαρδια και στα ρουχα και στα παπουτσια;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!

Ρε κορίτσια εμένα γιατί δεν μου ανοίγει την σελίδα με το νυφικό της Ασπούλας, προσκλητήρια-μπομπονιέρες Ελένης και γενικά όλες αυτές τις σελίδες; Τι μπορώ να κάνω;

αγγελικη ευχαριστουμε για την συμβουλη,επισης να μου πεις για το σαιτ με τα ροκομπλουζακια,γατι εχω και εγω τον αντρα μου που σιγουρα θα παρει για τον μπεμπη:D

App www.ebay.co.uk. Tha pas sta ebay shops kai tha vreis to ezy-tees. Zita tou na sou ftiaksei o,ti thes, 6,90 lires to ena kai 2,5 lires apostoli. exw pali mwro ston wmo

ο μπαμπας της νονας μας θα δουλευει στις 16 γιαυτο..ετσι το βαλαμε 23 μαλλον κι εμεις στις 12..θα ξερψ σιγουρα μεχρι αυριο..και ηθελα τοσο πολυ να ερθω!:(:(:(:(

αγγελικη κι εγω καποτε ημουν φαν του ειδους..ειχα παει τετε και στις συναυλιες που ειχαν γινει εδω των maiden και των helloween!!!!!!!!!;););)

ο αντρας ,μου με μεταλλαξε:(..τωρα ακουω απο ολα!!!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...