Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ οργανωμενες σας βρισκω ολες...

εγω δεν ξερω καν τι θα τα φορεσω..το μονο που ξερω οτι τα χρωματα που θελω να κυριαρχησουν ειναι η μπεζ-λευκο-πιο κιμπαρικο,η φουξ-λαχανι-πιο τρεντι η ροζ σιελ που ειναι πολυ κλασσικο!!!

αγγελικη δε νομιζω να σε κοροιδευουν...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eπίσης όλα τα μπλουζάκια της μικρής μου Metallica, Iron Maiden, AC/DC (για τις ροκομαμάδες το λέω) τα παίρνω από ένα μαγαζί στο ebay το ezy-tees. Πολύ καλές τιμές. 10 λίρες με την αποστολή όχι 40 ευρώ σαν τα amplified.

Τέλος, τα converse all star μας τα ψωνίζουμε από το www.panachekids.com

Eμείς για βάφτιση θα παίξουμε σε πορτοκαλί- λαχανί. Κυριαρχεί στη ζωή μας. Τέτοιο χρώμα έχει το σαλόνι μας, τέτοιο και το δωμάτιο της Σαββινούλας (με άσπρα έπιπλα και άσπρα αφαιρετικά αυτοκόλλητα στον τοίχο)

ποτε δεν αγορασα ρουχο η παπουτσι απο νετ γιατι με αγχωνει το μεγeθος και το fit..κι αν δε μας κανουν τι γινεται..

Eμείς για βάφτιση θα παίξουμε σε πορτοκαλί- λαχανί. Κυριαρχεί στη ζωή μας. Τέτοιο χρώμα έχει το σαλόνι μας, τέτοιο και το δωμάτιο της Σαββινούλας (με άσπρα έπιπλα και άσπρα αφαιρετικά αυτοκόλλητα στον τοίχο)

ωραιο και το πορτοκαλι..ισως αντι για φουξ βαλω αυτο..

Διαφημίσεις

ποτε δεν αγορασα ρουχο η παπουτσι απο νετ γιατι με αγχωνει το μεγeθος και το fit..κι αν δε μας κανουν τι γινεται..

Αν δεις τις τιμές θα καταλάβεις πως δε θα στενοχωρηθείς αν δε σου κάνει. Γενικά αν ψωνίσεις μια δυο φορές το πιάνεις το τι παίζει με τα ρούχα τους. Επιπλέον, είναι πολύ περιγραφικοί (μήκος, καβάλος, λεπτομέρειες για το ύφασμα). Ειδικά με το asos έχω σωθεί για ρούχα δουλειάς, εγκυμοσύνης, για έξω, για κοσμήματα, παπούτσια. Άψογο σου λέω.... Πάρτε και το http://www.feelunique.com/ για καλλυντικά. Χωρίς έξοδα αποστολής, η τιμή που βλέπεις είναι όσο παραδίδουν.

Και γω το ίδιο Ευη.Αλλά η αλήθεια είναι πως έπαθα πλάκα με τις τιμές που έχουν τα παιδικά στο childrensalloon!Σίγουρα μισή τιμή κάτω απο αυτές της αγοράς!Για τα παιδιά ίσως είναι πιο καλά να ψωνίζεις από νετ και πάντα με προπληρωμάνη κάρτα.

Αν δεις τις τιμές θα καταλάβεις πως δε θα στενοχωρηθείς αν δε σου κάνει. Γενικά αν ψωνίσεις μια δυο φορές το πιάνεις το τι παίζει με τα ρούχα τους. Επιπλέον, είναι πολύ περιγραφικοί (μήκος, καβάλος, λεπτομέρειες για το ύφασμα). Ειδικά με το asos έχω σωθεί για ρούχα δουλειάς, εγκυμοσύνης, για έξω, για κοσμήματα, παπούτσια. Άψογο σου λέω.... Πάρτε και το http://www.feelunique.com/ για καλλυντικά. Χωρίς έξοδα αποστολής, η τιμή που βλέπεις είναι όσο παραδίδουν.

την hermes γιατι δεν την εχει?

Και γω το ίδιο Ευη.Αλλά η αλήθεια είναι πως έπαθα πλάκα με τις τιμές που έχουν τα παιδικά στο childrensalloon!Σίγουρα μισή τιμή κάτω απο αυτές της αγοράς!Για τα παιδιά ίσως είναι πιο καλά να ψωνίζεις από νετ και πάντα με προπληρωμάνη κάρτα.

εννεοειται με προπληρωμενη..

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο εμένα.

Πωπω είστε πολύ ενημερωμένες στα είδη ρουχισμού. Εγώ ποτέ δεν ψωνίζω μάρκες ούτε για τα παιδιά ούτε και για μας, κυρίως επειδή τα κακομεταχειρίζομαι (τα βάζω όλα στο πλυντήριο και όποιο πάρει ο χάρος). Επίσης επειδή οι έξοδοι μας είναι λίγες έως ανύπαρκτες που να τα βάλουμε. Η Ζέτα έχει φορεματάκια που δεν τα έβαλε ποτέ και είναι ακόμα με τις ταμπέλες επάνω. Γι΄αυτό ήθελα και το δεύτερο να είναι κορίτσι για να μην πάνε στράφι.

Θα βγω να πάω δύο δωράκια γιατί έχω να πάω σε δύο γιορτές την επόμενη εβδομάδα και θα επιστρέψω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημέρα και απο εμένα.

Πωπω είστε πολύ ενημερωμένες στα είδη ρουχισμού. Εγώ ποτέ δεν ψωνίζω μάρκες ούτε για τα παιδιά ούτε και για μας, κυρίως επειδή τα κακομεταχειρίζομαι (τα βάζω όλα στο πλυντήριο και όποιο πάρει ο χάρος). Επίσης επειδή οι έξοδοι μας είναι λίγες έως ανύπαρκτες που να τα βάλουμε. Η Ζέτα έχει φορεματάκια που δεν τα έβαλε ποτέ και είναι ακόμα με τις ταμπέλες επάνω. Γι΄αυτό ήθελα και το δεύτερο να είναι κορίτσι για να μην πάνε στράφι.

Θα βγω να πάω δύο δωράκια γιατί έχω να πάω σε δύο γιορτές την επόμενη εβδομάδα και θα επιστρέψω.

Οι λογικοί και οι σωστοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται και λειτουργούν!!!Αλλά ποιός εχασε την λογική του για να την βρώ εγώ???

εννεοειται με προπληρωμενη..

κορίτσια η δουλειά μου είναι η ασφάλεια στο νετ. αν θέλετε να σας πω τι να προσέχετε να ψωνίζετε χωρίς φόβο και με απλή πιστωτική

κορίτσια η δουλειά μου είναι η ασφάλεια στο νετ. αν θέλετε να σας πω τι να προσέχετε να ψωνίζετε χωρίς φόβο και με απλή πιστωτική

για πες...παντως τους χακερ δε νομιζω να τους πιανεις..:P:p:p

Αγγελική ίσως είμαι από τους πολύ λίγους αλλά δεν έχω πιστωτική και ούτε θέλω ποτέ μου να βγάλω!!!Απλά όταν έχω ψωνίζω και όταν δεν έχω δεν ψωνίζω.Είχαμε πάει στην Κέρκυρα και είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο να μας περιμένει στο αεροδρόμιο.Για εγγύηση μας ζητούσαν μια πιστωτική.Κάναμε 1 ώρα να πείσουμε τον υπάλληλο οτι δεν έχουμε και δεν του λέμε ψέμματα!!Μας κοιτούσε λες και είμασταν από άλλο πλανήτη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...