Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ αυτοι οι παιδίατροι....και εγω τον Γιαννακη τον ειχα μουρλανει.

Ασε το μωρακι και σε καμμια εβδομαδα θα σου κοιματε ολη νυχτα(δεν θηλαζεις ετσι δεν ειναι?)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αυτοι οι παιδίατροι....και εγω τον Γιαννακη τον ειχα μουρλανει.

Ασε το μωρακι και σε καμμια εβδομαδα θα σου κοιματε ολη νυχτα(δεν θηλαζεις ετσι δεν ειναι?)

Nope! Molis dokimase bibero DEN KSANAPIASE THILI STITHOUS! Milame wwwwres prospathousa. "Thelw to allo lemeeeee! Thelw to efkoloooooo!". Asta, isxiros xaraktiras apo 5 imerwn. Toso thilasa...

εμ δικιο ειχες ελενη μου?!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!ακομα κ εγω γελάω!!!χαχα.,.λοιπον γλαρωνει....παω να ξαπλαρω λιγο...αν κρατησει το γλαρωμα...κ ταλεμε αργοτερως!!!φιλια

A, egw to prwi plenomai, vaze krema, xtenizomai kai meta paw sto mwro. Na me vlepei souloupwmeni alliws tha skiaxtei to vrefaki:tongue:

Διαφημίσεις

kalhmera κοριτσακια...πολυ νυζτα μιλαμε... αλλα τα παιδακια μου το καταλαβαν και τουλαχιστον σημερα ο Αγγελακος δεν ξυπνησε πολυ νωρις. Ο μικρος εφαγε και ξανακοιμηθηκε

πες μου αν φαινεται μην βαζω αδικα

το δευτερο φορεματακι πηρα

http://www.alouette.gr/#/collections/baby/catalogue/baby5

http://www.alouette.gr/#/wb/catalogue/wb_45

την φορμιτσα με το μαυρο κολαν,μονο που ειναι γκρι και εχει και στρασακια η φορμα το πανω.

το φορεμα δεν το εχει

http://www.alouette.gr/#/wb/catalogue/wb_54

την γαλαζια φορμιτσα για τον μπεμπη

Ειναι όλα πολυ ωραια!!!! Εισαι και εσυ 'γκουρμε' ετσι???
εχω παρει ενα μωβ με φιογκο στο μπουστο μαλλινο με λιγο μανικακιπολυ ωραιες οι φορμες για αυτες τις ηλικιες ειναι το καλυτερο

εμενα μαλλον θα φοραει τα ρουχα τις μεγαλυτερης θα την ριξω την καημενη

και εμενα αυτα φοραε αλλα ειναι τυχερος γιτι ο Αγγελος δεν τα εχει βαλει σχδον καθολου. Ο Αγγελος την εβγαζε μονο με φορμακια, δεν ηθελε τιποτα αλλο.
το χεις ψαξει και αυτο???????:lol::lol::lol::lol:

αχ σε αφηνω και εγω γιατι με κοιταει λοξα ο αντρας μου,τα λεμε αυριο!!!

:lol::lol::lol:... και εμενα ετσι με κοιταει καμια φορα!
θα σας βαλω στις φωτο μου μια καληνυχτα οπως ειμαι εδω και τωρα και θα τη σβησω αυριο να μην γινουμε και τελειως ρεζιλι
μια χαρη εισαι μαρη. Πως ηθελες να εισαι σπιτακι σου νυχτιατικα?? Με καμια τουαλετα??
Γιατι γελαει???

Κοιτάχτηκες στον καθρεφτη.....?:lol::lol::lol:

:P:p:p:p
Loipon, akolouthisa tis simvoules sas. Tin afisa isixi na ksipnisei opote peinaei. Akouste ti ekane na mou peite ti gnwmi sas. Efage xthes stis 16:30, 150ml. Stis 18:00 nistakse, stis 18:30 tis edwsa giati griniaze 50ml kai koimithike meta apo ena 3lepto klamma ("Nistazw lemeeeeeeeee, afiste me na koimithwwwww!"). Ksipnise moni tis stis 23:30 kai efage 130 ml. Meta ksana stis 4:30 giati ekane kakakia tis kai meta thimithike oti peinaei. Meta koimithike ws tis 8:00 pou ksipnise gia mera kai efage stis 8:30 150ml.

Vgazete akri????

Τι ακρη να βγαλουμε παιδι μου με τον υπνο των μωρων?? Όλα λιγο πολυ ετσι κοιμουνται. Απλα κανουμε υπομονη να περασει ο καιρος...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

A, egw to prwi plenomai, vaze krema, xtenizomai kai meta paw sto mwro. Na me vlepei souloupwmeni alliws tha skiaxtei to vrefaki:tongue:

α εγω ακολουθω τακτικη ασπας....θελω να ξερει πως ειναι οι γυναικες το πρωι ότυαν ξυπνανε...μην παθει σοκ αργοτερα :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα,από Βόρια Ελλάδα!Αγγελική,1)το μωρό σου τρέι μια χαρα.Εμένα χθες πάλι 680 έφαγε όλη την ημέρα και είναι και πιο μεγάλη.2)Το πρόγραμμα του ύπνου και αυτό μια χαρά μου φαίνεται.Αφου κοιμάται 5ωρα,όπως είπε η Ελέν,σύντομα και χωρίς πίεση θα στρώσει.Πιστεψε μας!!!

Marry77 και Ριάννα,ευχαριστώ που με κάνατε να καταλάβω πως δεν είμαι η μόνη ψωνάρα παλιόγρια με τις μάρκες εδώ μέσα!!!Marry77 το Hondos appolonia,o Φωκάς και η Fena είναι το δεύτερο σπίτι μου!!Την άλλη εβδομάδα θα τα τιμήσω δεόντως!!!

Ρε συ Αλέκα,και για τ'αγοράκια έχει φανταστικά πράγματα!Αυτός ήταν ο μεγάλος λόγος που ήθελα το δευτερο αγόρι!!Να αλλάξω παραστάσεις και χρώματα στα ψώνια,αλλά δεν μας προέκυψε!!!

Καλημέρα,από Βόρια Ελλάδα!Αγγελική,1)το μωρό σου τρέι μια χαρα.Εμένα χθες πάλι 680 έφαγε όλη την ημέρα και είναι και πιο μεγάλη.2)Το πρόγραμμα του ύπνου και αυτό μια χαρά μου φαίνεται.Αφου κοιμάται 5ωρα,όπως είπε η Ελέν,σύντομα και χωρίς πίεση θα στρώσει.Πιστεψε μας!!!

Marry77 και Ριάννα,ευχαριστώ που με κάνατε να καταλάβω πως δεν είμαι η μόνη ψωνάρα παλιόγρια με τις μάρκες εδώ μέσα!!!Marry77 το Hondos appolonia,o Φωκάς και η Fena είναι το δεύτερο σπίτι μου!!Την άλλη εβδομάδα θα τα τιμήσω δεόντως!!!

Ρε συ Αλέκα,και για τ'αγοράκια έχει φανταστικά πράγματα!Αυτός ήταν ο μεγάλος λόγος που ήθελα το δευτερο αγόρι!!Να αλλάξω παραστάσεις και χρώματα στα ψώνια,αλλά δεν μας προέκυψε!!!

ναι ε?...γενικα δεν πολυψαχνω...και δε μου αρεσουν οι μαρκες :oops: Ουτε για εμενα παιρνω ουτε για τα παιδια. Ο αντρας μου βεβαια κραταει την ισορροπια γιατι ειναι ενα ψωνιο - βρωμογερος :-). Αν βρειτε τιποτα δειξτε μου να δω και εγω και μπορει να αναθεωρησω... Αλλα η αληθεια ειναι ότι με αυτα δεν πολυασχολουμαι...Και για τα δικα μου ψωνια, παω σε συγκεκριμενα μαγαζια που ξερω και στα κλεφτα, απο το γραφειο...

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι ε?...γενικα δεν πολυψαχνω...και δε μου αρεσουν οι μαρκες :oops: Ουτε για εμενα παιρνω ουτε για τα παιδια. Ο αντρας μου βεβαια κραταει την ισορροπια γιατι ειναι ενα ψωνιο - βρωμογερος :-). Αν βρειτε τιποτα δειξτε μου να δω και εγω και μπορει να αναθεωρησω... Αλλα η αληθεια ειναι ότι με αυτα δεν πολυασχολουμαι...Και για τα δικα μου ψωνια, παω σε συγκεκριμενα μαγαζια που ξερω και στα κλεφτα, απο το γραφειο...

Eμένα μ'αρέσουν οι μάρκες αλλά μόνο στις εκπτώσεις!!!Έτσι μόνο συμφέρει!Και όχι για μένα.Για τα παιδιά και για τον άντρα!Εγώ φοράω μάρκα μόνο στα τζήν και στα μπουφάν.Ά!Και έχω ένα κόλλημα με τις μπότες να είναι λίγο καλές!

Διαφημίσεις

ναι παπουτσια και εγω παιρνω παντα καλα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Για τα αγοράκια τρελλένομαι με τα πουκαμισάκια με άσπρο κολλαριστό γιακά,με τα μουντγκόμερι παλτουδάκι,με τα αμάνικα πουλοβεράκια με ρόμβους και με τα μποτάκια στυλ Τίμπερλαντ!

ναι ειναι ωραια. Αλλα τετοια εχει το ΖΑΡΑ γιατι να τα χρυσοπληρωσω??? Εν τω μεταξυ σπανια θα του φορεσω κατι τετοιο. Τον λυπαμαι τοσο μικρο να τον ταλαιπωρω και να μην ντυνω ανετα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα οποιος με καμα

ρωσε ελπιζω να φαιει το φαγητο του!

Αφηστε τι επαθα.οπως ειδατε πηγα για υπνο μετα τις 2:30 στις 5 γκρινιαζε το μικρο ειχε βουλωσει η μυτουλα παιρνω του ριχνω ορο .του φταχνω γαλα ξυπναει η μεγαλη,αγκαλιτσα-αγκαλιτσα ερχεται μαζι μου στον καναπε παω ταιζω το μωρο απο πισω η μεγαλη να μου πιανει το ποδι.Πηγαινε ριανουλα στον αλλο καναπε ,οχι απο πισω

τρωει το μωρο δεν μπορουσε να ανασανει,παιρνω τα μεγαλα μεσα να του τραβηξω τις μυξουλες,το κανω και αυτο, το εχω ορθιο για να ρευτει η Ριανα απο πισω να κραταει τη πιτζαμα μου στο ποδι μου αρχιζει το μικρο μια ρουκετα-δυο ρουκετες μας εκανε χαλια.συκωνεται ο αντρα μου λεει τι συμβαινει(λες και δεν εβλεπε)παιρνει λιγο το μωρο αρχιζω να καθαριζω το χαλι ειναι και βιοκαρπετ η ψωναρα να μην βρωμαει ξυνιλες και τελοσ παντων ξανακοιμηθηκαν στις 7.τωρα παλι καλα εχει ξυπνησει μονο η μεγαλη

Oju1p2.png

sIvCp2.png

ναι ειναι ωραια. Αλλα τετοια εχει το ΖΑΡΑ γιατι να τα χρυσοπληρωσω??? Εν τω μεταξυ σπανια θα του φορεσω κατι τετοιο. Τον λυπαμαι τοσο μικρο να τον ταλαιπωρω και να μην ντυνω ανετα...

Ρε συ,αυτό το ντύσιμο μ'αρέσει για μια βόλτα!!Όχι για το σχολείο ή για το σπίτι!!Εννοείται πως το μωρό είναι μικρό ακόμη για τέτοια!!Όσο για τα Ζάρα,μη συγκρίνεις τα καταστήματα που έχετε εκεί.Εδώ έχουμε Ζάρα,ένα μαγαζί 20 τετραγωνικά,καθόλου ποικιλία και οταν αγοράζεις κάτι το φοράς εσύ και όλη η πόλη μαζί το ίδιο.Γι'αυτό και γω πάω Θεσ/νίκη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...