Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω αλλα το site στελνει μονο αμερικη

ειμαι και επαρχια καταλαβαινεις

οταν εμενα Αθηνα (γιατι εμενα και αποφασισαμε να φυγουμε,εμενα μου αρεσε) τα ειχα ξεπατωσει ολα.και ας μην ψωνιζα μια βολτα αρκουσε

το χεις ψαξει και αυτο???????:lol::lol::lol::lol:

αχ σε αφηνω και εγω γιατι με κοιταει λοξα ο αντρας μου,τα λεμε αυριο!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

επανειλθα κ εγω ,προσπαθησα να τη θηλασω,ηπια μπυρα και εβγαλε λιγο γαλα,αλλα φοβαμαι οτι τελειωνει....

κοριτσια τελεια τα ρουχα,καλοφορετα..θελω κ εγω να παμε αυριο οικογενειακως Γλυφαδα κ το πολυ πολυ να κατσουν αμαξι να με περιμενουν,αλλα αμα ειναι πολυ καλα ντυμενο παιδι δε νομιζω να υπαρχει προβλημα,θα δουμε...

εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενη σαν νουμερα απο τα polo

τελειως δυσαρεστημενη απο τα burberry οχι ποιοτικως αλλα νουμερικως και λογω τιμης..

τα GANT ειναι πολυ καλα ποιοτικως,στα νουμερα ετσι κ ετσι..

τα ALLUETTE και τα LOONEY TUNES τελεια σε ολα!!

τα DKNY πολυ ωραια σχεδια και πολυ καλα νουμερικως κ ποιοτικως,

τα αψογα για μενα ειναι τα ARMANI..ΑΨΟΓΑ σε ολους τους τομεις..

ΜΟΥΓΕΡ : αψογα παπουτσια αλλα πολυ ακριβα,και απαισιες ποιοτικα παντοφλες,,ξεβαφαν και μυριζαν ποδαρακια ενος χρονου μωρο.αα και 38Χ 2=76 ευρω για παντοφλες για μενα ειναι πολλα.

Αυτα τα λεω για αγοριστικα αλλα λογικα τα ιδια ειναι και για κοριτσακια

Καλημέρα,

Κιμη,

βαλε το μωρο να θηλαζει πιο συχνα και θα σου ερθει γάλα,αν εχεις θηλαστρο μετα απο 1 ωρα απο καθε θηλασμο κανε αντληση και 1 θηλασμο την νυχτα οπωσδηποτε!!

Ριάννα,

....πρόλαβα και σε καμάρωσα!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Loipon, akolouthisa tis simvoules sas. Tin afisa isixi na ksipnisei opote peinaei. Akouste ti ekane na mou peite ti gnwmi sas. Efage xthes stis 16:30, 150ml. Stis 18:00 nistakse, stis 18:30 tis edwsa giati griniaze 50ml kai koimithike meta apo ena 3lepto klamma ("Nistazw lemeeeeeeeee, afiste me na koimithwwwww!"). Ksipnise moni tis stis 23:30 kai efage 130 ml. Meta ksana stis 4:30 giati ekane kakakia tis kai meta thimithike oti peinaei. Meta koimithike ws tis 8:00 pou ksipnise gia mera kai efage stis 8:30 150ml.

Vgazete akri????

Διαφημίσεις

Αφου σου κάνει 5ωρα υπνου μια χαρα πας,θα στρωσει και στο βραδινο,αστην μερικες μέρες και θα φτιαξει προγραμμα.

Και ο δικος μου 12 με 5 κοιματε το βραδυ και μετα μεχρι τις 7.30 η αλλη φορα ως τις 9 (αναλογως αν κανει κακα ...αυτα τον ξυπνανε).Εγω ομως θηλαζω και το μητρικο γαλα ειναι πιο ευπεπτο και πειναει γρηγοροτερα ,θα δεις θα στρωσει και θα κοιματε πιο καλες ωρες.

Καλημεραααα!!!νυσταζω κ το μικρο μου θελει να ξυπνησει απο τωρα ενω τον εχω μαθει οτι ξυπναμε μεταααωτις 10...γελαει σα τρελο!!!χαχα

Γιατι γελαει???

Κοιτάχτηκες στον καθρεφτη.....?:lol::lol::lol:

Αφου σου κάνει 5ωρα υπνου μια χαρα πας,θα στρωσει και στο βραδινο,αστην μερικες μέρες και θα φτιαξει προγραμμα.

Και ο δικος μου 12 με 5 κοιματε το βραδυ και μετα μεχρι τις 7.30 η αλλη φορα ως τις 9 (αναλογως αν κανει κακα ...αυτα τον ξυπνανε).Εγω ομως θηλαζω και το μητρικο γαλα ειναι πιο ευπεπτο και πειναει γρηγοροτερα ,θα δεις θα στρωσει και θα κοιματε πιο καλες ωρες.

Ma tin eixa priksei me afta pou mou elege o paidiatros. Ksipna tin stis 21:00 kai stis 00:00 na tin taiseis kai meta an ksipnisei astin mexri na klapsei... To skasa to paidaki mou... Tha tin afisw na strwsei moni tis. Mia xara einai ki etsi, fantazomai kapoia stigmi tha kopsei to 4:30...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...