Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για πέστε μου τώρα σε τί φάση είμαστε:

αλέκα τετάρτη πρωί!

γωγώ σάββατο

ίριδα;;

μόνο αυτά θυμάμαι για βοηθήστε....

α κ μαρλεν του χρόνου!!!

του χρονου??????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εδώ είμαι εγώ προσπαθησα να κοιμηθώ και όλοι τωρα με θυμηθηκαν!!~!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εδώ είμαι εγώ προσπαθησα να κοιμηθώ και όλοι τωρα με θυμηθηκαν!!~!!!

δεν ξερεις πως γινεται????εγω παντως πλεον χαμηλωνω τηλεφωνα οταν πεφτω για υπνο γιατι δεν παλευεται η δουλεια!!!εμεις αλλαξαμε φαγαμε καναμε κακα και ξαναλλαξαμε μεχρι να ξαναξυπνησουμε να κανουμε μπανιο και παμε παλι απο την αρχη!!!

Διαφημίσεις

αχ ασπούλα δεν γινεται... αν τυχει κάτι στην δουλεια πρεπει να ειμαι standby. Γεια σου Ξενια μου, τι κάνει το κουκλί σου??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ασπα μου το μωράκι το κάνεις μπάνιο στο μπανάκι του? Ο αμφαλός του πότε έπεσε?

Εμάς έπεσε πριν μία εβδομάδα αλλά είχε λίγο ξερό αιματακι και η παιδιατρός είπε να μην το βάλουμε στο μπανάκι για μια εβδομάδα. Από αυριο θα την κάνω και εγω στο μπανάκι.

Κοριτσάκια μπήκα για λίγο για να ευχηθώ στην Αλέκα μας και στο Ιριδάκι επειδή θα πρεπει να φύγω σε λίγο!!!

Αλεκακι μου γλυκό και Ιριδάκι μου τρελό σας εύχομαι αύριο να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται!! Αύριο θα κρατήσετε στα χεράκια σας αυτό που τόσο πολύ περιμένατε για 9 μήνες!! Εσύ Ιριδακι θα ζήσεις πρωτόγνωρα αισθήματα και εσύ Αλεκάκι θα συμπληρώσεις την πανέμορφη οικογένεια σου με ενα ακόμη μικρό αγγελάκι!!! Μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι να κάνετε δυο υγιέστατα μωράκια που κάθε μέρα θα δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή σας!! Κάθε μερα θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένες και γεμάτες!! Να σας πάνε όλα τέλεια λοιπόν!!!!!!

Θα περιμένω να με πάρετε τηλέφωνο να μου πείτε τα ευχάριστα για να έχουμε και τις ανακοινωσεις μας!!

Αλέκα εμεις οι δυο Πρώτα ο Θεούλης θα τα πούμε το Σάββατο!!

Η Παναγίτσα ας μασ βοηθήσει να κρατησουμε και οι υπόλοιπες υγιέστατα μωράκια στα χεράκια μας!!!

αχ ασπούλα δεν γινεται... αν τυχει κάτι στην δουλεια πρεπει να ειμαι standby. Γεια σου Ξενια μου, τι κάνει το κουκλί σου??

Καλά είναι Αλεκάκι μου! Κοιμάται τώρα. Το βράδυ μας ξενυχτάει γιατι την παιρνει ο ύπνος στο στήθος και δεν χορταίνει και ξυπναει κάθε μία ώρα. Χθες ξυπνουσε απο τις μία μέχρι τις τέσσερις κάθε μία ώρα. Αλλά μετα έφαγε κανονικά και ξύπνησε στις οχτώ. Να δούμε απόψε πως θα παει.

κοριτσακια γεια σας!!!!ειμαι λιγο εξουθενωμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για αυτο δεν μπαινω κ συχνα στο καφε μας!!!

ελενη να σου ζησει!!!!γεννησε κα η γεωργιαηλιας?να σου ζησει και σενα κοπελα μου!!!!

αλεκα με το καλο αυριο!!!!περιμενω μην μολις μπορεσεις!!!!

γωγω μου αν μεχρι το σαββατο δεν μπορεσω να ξεανμπω σου ευχομαι και σενα με το καλο!!!καλα σου λεει η ελενη!κοιμησου τωρα γιατι μετα...

εγω κοριτσια ταχω ψιλοπαιξει!!!οχι οτι δεν τα καταφερνουμε ευτυχως το οτι ειμαι δευτεροτριτομανα με βοηθα γιατι εχω εμπειρια αλλα οσο και ναναι ειναι 2 τα μωρα οποτε ολες οι απαιτησεις τους επι 2!!!!ετσι ξοδευω παρα πολυ χρονο μονο για αυτα και για το γιοκα μου μενει παρα πολυ λιγος χρονος!!!ποσο μαλλον για υπνο!!!!!!!κοιμαμαι 5-6 ωρες τη μερα κι αυτες σπαστες!!!!ευτυχως που ειναι κι ο λουκας εδω και βοηθα τρομερα την κατασταση...ουτε λογς φυσικα για μαγειρεμα και σιδερο!!!!ειναι η πεθερα σε αυτα κ ενιοτε η μαμα μου...

τι να πω κουραγιο σε ολες μας !!!!

παντως ειναι τρομερο συναισθημα να εχω τρεις ψυχουλες μεσα στο σπιτι να περιποιουμαι!!!!οι αλλες διδυμομανουλες ακουστηκαν??

λοιπον φευγω κι οταν μπορεσω θα ξαναμπω....

φιλακια σε ολα τα μωρακια και στις λιγες κοιλιτσες που εμειναν!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Αλεκάκι μου και Ιριδούλα εύχομαι μέσα από την καρδια μου αυριο να πάνε όλα καλα και να κρατάτε τα αγγελούδια σας αγκαλίτσα όσο πιο γρήγορα γινεται!!!!Θα σας σκεφτόμαστε όλες μας. Η προσευχες και η αγάπη μας θα είναι με σας και τα μωράκια σας!!!!

καλησπερα κοριτσια!

μολις καναμε μπανιο φαγαμε λιγο...και κοιμομαστε!!!!!

αχ κοριτσια ειχα διαβασει καποια στιγμη μεσα στο φορουμ που ελεγαν μαμαδες,χαρειτε τις μερες στο μαιευτηριο και κοιμηθητε,φατε,ξεκουραστειτε!!!!!!!!!!!!!! ποσο δικιο ειχαν!!!!!!!!!!

οσες μεινατε χαρειτε το!!!!!!!!!!!

εγω μια απο τα ιδια σαν τις ευης!!!!μονο που το σιδερο των παιδιων και κανενα φαγητο το κανω εγω:-(

η μικρη με βασανιζει με το φαγητο,οταν μου την εδωσαν προσπαθουσαν να με πεισουν οτι τρωει 50ml,ναι καλα το μωρο τρωει 35 και δεν μπορει παραπανω,ευτυχως μου ειπε η παιδιατρος οτι τα 35 ειναι ενταξει με 8 γευματα την μερα.μην γελατε ειναι μικρουλα και δεν μπορει παραπανω γρ.ο μπεμπης τρωει 60-70.απλα με πιανει αγχος να παρει βαρος η μικρη.

αλεκακι και ιριδα με το καλο αυριο κοπελες μου!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια δειχνει εδω στο παρεντς καφε οτι το pm box ειναι γεματο αλλα δεν μπορω να διαγραψω,εχετε καμια ιδεα?

fCS8p3.png

Ασπα μου το μωράκι το κάνεις μπάνιο στο μπανάκι του? Ο αμφαλός του πότε έπεσε?

Εμάς έπεσε πριν μία εβδομάδα αλλά είχε λίγο ξερό αιματακι και η παιδιατρός είπε να μην το βάλουμε στο μπανάκι για μια εβδομάδα. Από αυριο θα την κάνω και εγω στο μπανάκι.

οχι ξενια μου δεν τον κανω ακομα στο μπανακι!σε μια βδομαδα ειπε η παιδιατρος γιατι δεν εχει ψηθει μεσα και βαζουμε ακομα οινοπνευμα και μεσα στι=ον αφαλο να ψηθει..σε μια βδομαδουλα θα τον βαζω στο μπανακι του!!ο αφαλος του επεσε χθες στις 9 μερες!

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Αλεκακι και Ιριδακι σας ευχομαι ολοψυχα να εχετε μια τελεια γεννα..ολα θα πανε καλα!!!και σε λιγες ωρες απο τωρα θα κρατατε αγκαλια τα μωρακια σας!σας ευχομαι να ειναι υγιεστατα και να σας χαριζουν ατελειωτη χαρα..με το καλο μετα να γυρισετε σπιτακι σας και να τα ξαναλεμε στο καφε μας...μεχρι τοτε θα σας σκεφτομαστε συνεχεια και θα σας δινουμε δυναμη και εμεις οι μανουλες και τα μωρακια μας!...στις λιγοστες κοιλιτσες που εχουν απομεινει ευχομαι συντομα να κρατουν και αυτες τα μωρακια τους αγκαλια και να ειναι ευτυχισμενες....

καλησπερα κοριτσια!

μολις καναμε μπανιο φαγαμε λιγο...και κοιμομαστε!!!!!

αχ κοριτσια ειχα διαβασει καποια στιγμη μεσα στο φορουμ που ελεγαν μαμαδες,χαρειτε τις μερες στο μαιευτηριο και κοιμηθητε,φατε,ξεκουραστειτε!!!!!!!!!!!!!! ποσο δικιο ειχαν!!!!!!!!!!

οσες μεινατε χαρειτε το!!!!!!!!!!!

εγω μια απο τα ιδια σαν τις ευης!!!!μονο που το σιδερο των παιδιων και κανενα φαγητο το κανω εγω:-(

η μικρη με βασανιζει με το φαγητο,οταν μου την εδωσαν προσπαθουσαν να με πεισουν οτι τρωει 50ml,ναι καλα το μωρο τρωει 35 και δεν μπορει παραπανω,ευτυχως μου ειπε η παιδιατρος οτι τα 35 ειναι ενταξει με 8 γευματα την μερα.μην γελατε ειναι μικρουλα και δεν μπορει παραπανω γρ.ο μπεμπης τρωει 60-70.απλα με πιανει αγχος να παρει βαρος η μικρη.

αλεκακι και ιριδα με το καλο αυριο κοπελες μου!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια δειχνει εδω στο παρεντς καφε οτι το pm box ειναι γεματο αλλα δεν μπορω να διαγραψω,εχετε καμια ιδεα?

εσεις οι διδυμομανουλες πρεπει να τρεχετε τρελα!!!!αλλα εχετε διπλη χαρα ετσι δεν ειναι?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...