Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

kimi πες μου σε παρακαλω με το φορεματακι,τι θα φοραει απο κατω?καλτσακια,καλτσον?απο πανω?για βοηθα λιγο,με εβαλες στο τρυπακι και βρηκα τελειο φορεμα!!!απο παιδικες φιρμες δεν ηξερα,αλλα σημερα πηρα ενα τελειο ζακετακι miss grant και λεω δεν μπορει πρεπει να εχει και ωραια φορεματα....

οτι θελετε απο παιδικη ενδυση προτιμηστε με!!!!!!!!!!!!!

για μενα σαυτη την ηλικια δεν εχεις πολλες επιλογες,αν περπατησει και μετα εχεις πολλες επιλογες

τα καλυτερα μακραν i pinko pallino 1950 μετα monnalisa μετα burberry αλλα μονο για αυτα που κανουν μπαμ οτι ειναι της συγκεκριμενης εταιρειας

ακολουθουν ελληνικες lapin ,allouete,mini raxevsky.miss grant microbe τωρα τελευταια αναπτυχθηκε και για πιο οικονομικα mayoral-orchestra-zara

Oju1p2.png

sIvCp2.png

rianna σε ολα συμφωνω,εκτος απο τα mini raxevsky,δεν εχω παρει χειροτερα ποιοτικως ρουχα,για την ακριβεια η αδερφη μου εξακολουθει να μας παιρνει,το τελευταιο μας φορμακι 45ε δυο φορες φορεμενο σκιστηκε στη ραφη,σαν να ηταν καμμενο το υφασμα.

τι εννοεις να σε προτιμησουμε??εχεις μαγαζι??

Διαφημίσεις

αυτο??

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=4423_5658_5727&products_id=18040

ή αυτο??

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=4423_4653_6131&page=2&products_id=18030

ειχα καταληξει στο δευτερο αλλα κ το πρωτο ο ιδιο μου αρεσει..

rianna σε ολα συμφωνω,εκτος απο τα mini raxevsky,δεν εχω παρει χειροτερα ποιοτικως ρουχα,για την ακριβεια η αδερφη μου εξακολουθει να μας παιρνει,το τελευταιο μας φορμακι 45ε δυο φορες φορεμενο σκιστηκε στη ραφη,σαν να ηταν καμμενο το υφασμα.

τι εννοεις να σε προτιμησουμε??εχεις μαγαζι??

οχι αλλα εχω τρελα με τα παιδικα απο τοτε που αποχτησα ανηψια

εχεις δικιο για τa raxevsky αλλα πρεπει να τα διαλεξεις αυτο ισχυει σε ολες τις μαρκες

για εμενα τα χειροτερα σε σχεση τιμης ποιοτητας ειναι τα d&g

παντως αν θελετε miss grant καντε μια βολτα απο το the mall που εχει μαγαζι giati to childrensalon ειναι λιγο πιο ακριβο.βαζει καλες εκπτωσεις το παρακολουθω καθε μερα και ψωνιζω

Oju1p2.png

sIvCp2.png

κοιμοσαστε κοριτσαρες????? Τα παιξατε βρωμογριες ε???? Ειχε ερθει ηα δερφη μου και ο γαμπρος μου και δεν με αφησαν να κοιμηθω τα βρωμοπαιδα.

Αντε παλι... τα καψαμε και σημερα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τρελλα γλεντιααα!!τουλαχιστον εσυ μαρη αχαριστη πινεις κ το ποτακι σου αμα θες,κανεις κ το τσιγαρακι σου,εμεις τι κανουμε οεο???

αποψε εφαγα ητταααα,πιεσα το στηθος μου κ δεν εβγαλε καθολου γαλα!!!γιατι???

κοιμοσαστε κοριτσαρες????? Τα παιξατε βρωμογριες ε???? Ειχε ερθει ηα δερφη μου και ο γαμπρος μου και δεν με αφησαν να κοιμηθω τα βρωμοπαιδα.

Αντε βρε αυριο ειναι Σαββατο θα ξεκουραστεις

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

το δευτερο μ'αρεσει!!!

καταλαβα τι μου ειπε γι'απο πανω το δευτερο μου αρεσε κιολας,γι'αυτο ηθελα να σου δειξω το φορεμα ρε γμτ.....

καλσον ομως που λες πολυ λεπτο?δηλαδη απο που θα το παρω?

23/5 ειναι.

fCS8p3.png

ναι ρε αυριο θα κοιμηθεις λιγο!!!

fCS8p3.png

τρελλα γλεντιααα!!τουλαχιστον εσυ μαρη αχαριστη πινεις κ το ποτακι σου αμα θες,κανεις κ το τσιγαρακι σου,εμεις τι κανουμε οεο???

αποψε εφαγα ητταααα,πιεσα το στηθος μου κ δεν εβγαλε καθολου γαλα!!!γιατι???

που ειναι η μαριανθη???στερεψες?

fCS8p3.png

οτι θελετε απο παιδικη ενδυση προτιμηστε με!!!!!!!!!!!!!

για μενα σαυτη την ηλικια δεν εχεις πολλες επιλογες,αν περπατησει και μετα εχεις πολλες επιλογες

τα καλυτερα μακραν i pinko pallino 1950 μετα monnalisa μετα burberry αλλα μονο για αυτα που κανουν μπαμ οτι ειναι της συγκεκριμενης εταιρειας

ακολουθουν ελληνικες lapin ,allouete,mini raxevsky.miss grant microbe τωρα τελευταια αναπτυχθηκε και για πιο οικονομικα mayoral-orchestra-zara

α ρωτησα και στα lapin ποτε θα ερθουν τα βαφτιστικα και μου ειπαν μεσα στον φεβρουαριο,ειχε κατι φορεματακια για χειμωνα,τελεια!!!!!!!!!

αληθεια πως προφερεται,λαπεν?

fCS8p3.png

ολα τα μαγαζια τα παιδικα πρεπει να εχουν,εγω τα εχω παρει απο πρεναταλ.

ααα στο childrensalon αξιζχουν τρομερα τα gant και τα ralph lauren.εδω τα τσακιζουν οι ατιμοι...

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=4423_5371_5918&products_id=16612

το πηρα απο Γλυφαδα γυρω στα 75-80 ευρω.!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...