Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα παω τη δευτερα για εξετασεις γενικες.Το ζαχαρο ειναι κανονικο.το μετρησα σημερα!!!!!!!

μαλλον ανεμογκαστρι θα ηταν...:P:p:p

καλα.....να σε πω αμα δεν σου ερθει,θα σε παρει που θα σε παρει αιμα,πες της να σε κανει και μια χοριακη,να εισαι καλυμενη:cool:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα περιμένουμε νέα σου!!! Ο αντρούλης σου θέλει δίδυμα κορίτσια; Η αλήθεια είναι διπλή κούραση αλλά και διπλή χαρά. Απο χθες τρέχω στα μαγαζιά να αγοράσω στα κορίτσια ρούχα κι έχω ξετρελαθεί με αυτά που κυκλοφορούν. Όταν τελειώσω με τα ψώνια των κοριτσιών θα πάω και για τα αγόρια μου.

εισαι τρελη και εσυ:lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα μεγαλη χαρα!!!!!!!!!

fCS8p3.png

ευχαριστω αλεκακι!

με πηρε τελικα κ εκεινη τηλ κ μου ειπε οτι δεν μπορει καθε σαββατο που θελω εγω κ οτι θα δωσει το τηλ σε καποια αλλη που ξερει να με παρει.

α, επισης ποσα σας περνουν? γιατι εμενα επερνε πολυ λιγα κ τωρα μου ειπε οτι η αλλη θα θελει 7-8 ευρω την ωρα. τοσα περνουν?

μεγεια τα ψωνια σε οσες προλαβαν κ ψωνισαν. εγω οταν θα παω δε θα εχει μεινει τιποτα.

qC91p2.pngaQK1p2.png

γεια σας μπουμπούκες!!!

όσο εγώ λέω να κόψετε λίγο την πάρλα τόσο εσείς παίρνετε φόρα!

καλά κάντε ότι θέλετε, εγώ βαρέθηκα να τράχω από πίσω σας λαχανιασμένη!!!

ας χάσω επεισόδια!!!:(

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Θεανουλα δεν πειραζει....εχεις καιρο μπροστα σου!!!!!λοιπον στελνω απο το κινητο να ξερετε!!!.βλεπω κιμι κανεις κ επεξηγησεις σε οσα γραφεις...χιχι!!καλως την μαρλεν!!που εισαι εσυ καλε!!???γιατι μας χανεσαι???κ το μιτσακι εξαφανιστηκε παλι..ελπιζω το μικρο της να ναι καλα..εμενα το κραταει η πεθερα κ η μανα το παιδι οταν χρειαζεται..δοκιμασα το νυφικο!απλα τεεελειο!!!ε θα δω κ κανα αλλο για το καλο,οπως ηδη εκανα.

ευχαριστω αλεκακι!

με πηρε τελικα κ εκεινη τηλ κ μου ειπε οτι δεν μπορει καθε σαββατο που θελω εγω κ οτι θα δωσει το τηλ σε καποια αλλη που ξερει να με παρει.

α, επισης ποσα σας περνουν? γιατι εμενα επερνε πολυ λιγα κ τωρα μου ειπε οτι η αλλη θα θελει 7-8 ευρω την ωρα. τοσα περνουν?

μεγεια τα ψωνια σε οσες προλαβαν κ ψωνισαν. εγω οταν θα παω δε θα εχει μεινει τιποτα.

εγω δεν τη κλεινω με την ωρα γιατι αυτη μπορει να χαζολογαει. Εγω της δινω 50 για να κανει όλο το σπιτι και τι σιδερο (θεωρουνται πολλα στην πολη μας) αλλα η κοπέλα ειναι πραγματι καλη
γεια σας μπουμπούκες!!!

όσο εγώ λέω να κόψετε λίγο την πάρλα τόσο εσείς παίρνετε φόρα!

καλά κάντε ότι θέλετε, εγώ βαρέθηκα να τράχω από πίσω σας λαχανιασμένη!!!

ας χάσω επεισόδια!!!:(

ξεκινα απο όπου βρεις βρε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω δεν τη κλεινω με την ωρα γιατι αυτη μπορει να χαζολογαει. Εγω της δινω 50 για να κανει όλο το σπιτι και τι σιδερο (θεωρουνται πολλα στην πολη μας) αλλα η κοπέλα ειναι πραγματι καλη

και την εχεις καθε εβδομαδα?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

μαρλεν εγω βαφτιζω 19.9. Θα ερθεις???? Ευανθια μου ναι! Καθε εβδομαδα, δεν γινεται αλλιως

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και εγώ δίνω στην δικιά μου 70 ευρώ αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το γλείψει ακόμα και πράγματα που εγώ δεν τα κάνω γιατί έχει ένα κόλλημα με την καθαριότητα ενω εγώ όχι. Επίσης είναι της απολύτου εμπιστοσύνης και μπαίνει στα σπίτια μας όταν εμείς δεν είμαστε εκεί και δεν μπλεκόμαστε ο ένας στα ποδια του άλλου γιατί άμα μπλέξουμε πιάνουμε το κουτσομπολιό. Την έχω σαν δεύτερη μάνα μου και πολλές φορές το καλοκαίρι έρχεται στο εξοχικό για να καθαρίσει και να βοηθήσει τη μάνα μου με τα εγγόνια και μένει και μερικές μέρες παραπάνω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Συνήθως Ασπα μου το πρώτο νυφικό που μας μπαίνει το μάτι είναι και το καλύτερο για μας. Πάντως δοκίμασε και άλλα για να το τσεκάρεις. Παντως είναι καταπληκτικό.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...