Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαι παλι!!!!!!να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας!!!!!!!!!ειστε ολες πραγματικες φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γωγουλακι μου ρωτησα τον γυναικαικολογο μου!!!!μπορεις να μεινεις χαλαρα εγκυος οταν θηλαζεις.Γιαυτο προσοχη..

καισαρικη με αλλη καισαρικη πρεπει να εχου.ν 12 μηνες διαφορα.

συγνωμμη που τα γραφω ετσι,αλλα κοιματε η μπεμπα στην αγκαλιαμου.....

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι πάρα πολύ γλυκό. Μήπως θα έπρεπε να αρχισω κι εγώ να ψάχνω για την βάφτιση. Αν και μου φαίνεται λίγο νωρίς γιατί όλα τελευταία στιγμή τα κάνω και μετά τρέχω και δεν φτάνω

αααα..λυσσαω να τα διαλεγω, να πηγαινω να ψαχνω... μ'αρεσει παρα πολυ η διαδικασια...

τωρα πρεπει να βρουμε εναν διακριτικο στολισμο κολυμπηθρας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ομορφάκια πολύ ωραία κ τα δύο!! Τα ίδια μπορεί να παίζουν κ σε άλλα μαγαζιά οπότε ψάξτο για τιμές.

Τώρα η πρόσκληση είναι ευκολη να την κάνεις κ μόνη σου που λέει ο λόγος!!

Η Αλέκα θα σαπίζει στον ύπνο καθότι δύσκολη μέρα η Παρασκευή στην δουλειά!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κοριτσια καλησπερα!μπηκα να πω ενα γεια και θα επανελθω αργοτερα.

σημερα ξυπνησ απο τις 7,ταισα και εφυγα για αγοτα,οπου το γλεντησα:lol::lol::lol:

κιμι εκανα μια ωραιοτατη καταθεση στα alouette,επισης πηρα μερικα απο το μαδερ,πρεναταλ και εσπριτ.ο αντρας μου με κοιτουσε με μισο ματι και προσπαθουσε απο τις σακουλες να καταλαβει τι πληρωσα:lol:σιγα μην μαθει την αληθεα:lol::lol::lol:

κιμι πολυ ωραιο το φορεμα,απο εκει θα το παρεις?

ελενη μετα θα δω και τα δικα σου!

παω να ξπλωσω καμια ωρα

fCS8p3.png

ομορφακια ποτε τα βρηκες κιολας βρε θηριο?παρα πολυ ωραια!!!!!!!!

οσο γι την ερωτηση σου σχετικα με τον κουκι?

καμια σημασια στην μικρη....συνευπαρχουν αρμονικα,,,ο καθενας την ζωη του!!!!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πωπω πέρασα τέσσερις ώρες 12-4 στο δωμάτιο της Ζέτας προσπαθώντας να το σουλουπώσω και έβγαλα 3 σακούλες σκουπιδιών με σκουπίδια. Αχ θα μου πείτε τι θα κάνω μαζί της ? Δεν μαζεύει το δωμάτιό της, πετάει κάτω τα σκουπίδια (συνήθως χαρτιά από σοκολάτες) και με ότι ασχολείται το παρατάει στο πάτωμα. Τιμωρίες δεν πιάνουν, απειλές δεν πιάνουν. Να δω πως θα πάω το μωρό στο δωμάτιο. Και καλά τώρα, άμα αρχίσει να μπουσουλάει το μωρό τι θα γίνει ?

Γράψατε αρκετά και θα πω ότι θυμάμαι:

Θεανώ μου είναι σίγουρο αυτό με το τέστ, μήπως είναι νωρίς και θα πρέπει να ξανακάνεις σε λιγες μέρες. Αν είναι σίγουρο τότε δεν πειράζει έχεις καιρό μπροστά σου.

Ομορφάκια πολύ ωραία αυτά που διάλεξες για πρόσκληση και μπομπονιέρα

Κίμι άπαιχτο το φορεματάκι. Εγά λέω της δικιάς μου να της βάλω της Ζέτας γιατί και η Ζέτα μία φορά το φόρεσε πηγαίνοντας στην βάπτιση της.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

πω πω πω.....δε λεω για την πολυκογια γιατι τα ιδια κανω. Ενα θα σας πω...τελειωσα την δουλεια, πηγα κολυμβητηριο (θα το συνεχισω τελικα, καλυτερα βρωμιαρα παρα χοντρη), και μετα κομμωτηριο!!!

Που ειναι η Ιριδα?????

Μαλλον πηγε Αγγλια να ψωνισει γιατι τα mothercare δεν ξαναστειλαν Ελλαδα.....:tongue:

:P:p:p:p

Μαριάαααααααανθη στα μπιφτέκια να βάζεις στην ζύμη γάλα εβαπορέ(το πράσινο για λάιτ μπιφτέκια) για να φουσκώνουν κ να μην ξεραίνονται!! Κ στα κεφτεδάκια αυγά! Σημασία έχει κ το ψωμί (εγώ δεν βάζω φρυγανιά γιατί μου γλυφίζει), βάζω εντελώς ξερό χωριάτικο, στιμμένο καλά!! Ελπίζω να βοήθησα!!!μ!

καλε??? Τι νοικοκυρες εισαστε εσεις? Αη στο καλο πια....:)

Καλημέρα καλημέρα!!!

Είσαι 38 αλλά έχεις παιδάκι στα 11!!!! Σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορείται μαζί κ θα είστε σαν αδερφάκια!!!

σωστηηηηηη. Εμενα όταν θα ειναι ο Αγγελος 11 εγω θα ειμαι 40!!!

η αδερφη μου ειναι το 88!!!?

κξαι της μιλας ακομη??

Nα ρωτήσω και κάτι άλλο? Έστειλα τη μανούλα μου να πάρει pampers στη μικρή και έκανε λάθος και αντι για new baby, πήρε baby dry.. Να τα πάω πίσω? Τα έχει δοκιμάσει καμιά σας ειναι καλά? Μου πήρε 2 πακέτα ρε γμτ..
ελα μωρε... όλα καλα ειναι...
θεανω μας εσκασες αγαπη μου!!!μαγειρευω κ μπηκα να δω τι εγινε!!!αχ μαρη θα το καψω το φαι με εσας!....

λιπον δεν θυμαμαι οσα γραψατε!παει το χασα κ εγω!!!και ειμαι και πιπινι!!!μας πως ξεχναω ετσι???λοιπον σημερα θα παω να δοκιμασω το ν υφικο!θας σαςπω νεα το βραδυ...βεβαια τι να δειξει τοσα κιλα που ειμαι!απλα θα το φανταστω!....προσπαθω να κανω διαιτα μπας και χασω κανα κιλο!καμια διαιτα για να χασουμε κιλα παιζει????

να μετρας θερμιδες, τιποτα αλλﴨολες οι αλλες ειναι μουφες. 1400 θερμιδες, πιο πολλες πρωτεινες και περιπου 5 γευματα τη μερ.α
του νικηφ. κλεινει επειδη ειναι βρωμικουλας. πρεπει για να μη κλεισει, να τραβαει ολο το πετσακι κατω, να βγαινει η βαλανος εξω κ μετα να κανει τσισα του... κ αναρωτιεμαι, ξερεις πολλους να κατουρανε ετσι??? γιατι λοιπον στο δικο μου το παιδι κλεινει με το παραμικρο?..
κολπο= όταν κοιμηθει ο μικρος το βραδυ, μπειμπι οιλ και καντο μονη σου.
Mou ta fernei, i kali mou kai den exw se poion na ta dwsw...

Egw perasa, Aspa kai de me exei afisei akoma... Nai, tha mpainw... Xthes kai simera oli mera eimai SUUUUPER! xari se sas!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επιτελους καποιος που αναγνωριζει την αξια μας.

Exw ena thema me ta tattoo ti na kanw...

και εγω εχω δυο, την Ανοιξη θα κανω ενα πανω απο τον αστραγαλο με τα ονοματα των τριων αντρων μου!!!
Να σας επανεκκινησα να μη βγαλετε τα ματια σας! Γριέντζω και χοντρεεελαααααα. Είπαμε 18 κιλα πάνω! Γι' αυτό το έκανα στο βραχίονα όλα τα άλλα θα κρεμάσουν μόλις χάσω τα κιλά.

αυτα που ειχα κανει, καλα κρατουν μετα απο δυο εγκυμοσυνες...

wonderland που το εκανες το ταττου??κ εγω στα νταμαρια πηγαινα κ κολησα νταμαριτιδα κ νταμαρι εμεινα.χαχα
:lol::lol::lol::lol::lol:
Όχι καλέ, δεν έχω ξαδέρφη τόσο μικρή. Όλες είναι πάνω από 40, οι γονείς μου είναι μεγάλοι
'τοσο μικρή'....ομορφακια τα ακους???? Ανεβηκες ρουφιανα ε?
τα εμπλεξα,οχι ομορφακια δεν ηξερα Οδυσσεα,αφου ειμαι πολυ μικροτερη απο σενα....που να τον ξερω?εσυ λες τον original???τον προλαβες βρε θηριο???
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://www.invitations.webtype.gr/shop/pd-385541110.htmlτο προσκλητηριο μας...
http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP159_1.jpgκ η μπομπονιερα μας...
πολυ ωραια όλα...μπραβο ομορφακια μου!
http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=18030

να το φουστανακι που θα τη παω στη βαφτιση,παω να δω της Ελενης την προσκληση κ μπομπονιερα

ωχου το μωρε....πως νιωθεις που εχεις κοριτσι μετα απο αγορακι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τελεια,την μπομπονιερα δεν στην ειχα δειξει???τα ποσοστα μου θελω για αυτο ρωταω Ελενιτσα ,με το καλο η βαφτιση ,που θα ψαξεις για στολισμο??

εσενα ολο ποσοστα θα σου δινω... μη ξεχαστω μονο.

τελειο το φορεμα. παρτης κ ροζ μπαλαρινα με μπαρετα για παπουτσακι.

στη marisofy λεω...στην ελλησποντου ειναι. σκεφτεσαι κατι??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλησπέρα κορίτσια. Πωπω πέρασα τέσσερις ώρες 12-4 στο δωμάτιο της Ζέτας προσπαθώντας να το σουλουπώσω και έβγαλα 3 σακούλες σκουπιδιών με σκουπίδια. Αχ θα μου πείτε τι θα κάνω μαζί της ? Δεν μαζεύει το δωμάτιό της, πετάει κάτω τα σκουπίδια (συνήθως χαρτιά από σοκολάτες) και με ότι ασχολείται το παρατάει στο πάτωμα. Τιμωρίες δεν πιάνουν, απειλές δεν πιάνουν. Να δω πως θα πάω το μωρό στο δωμάτιο. Και καλά τώρα, άμα αρχίσει να μπουσουλάει το μωρό τι θα γίνει ?

Γράψατε αρκετά και θα πω ότι θυμάμαι:

Θεανώ μου είναι σίγουρο αυτό με το τέστ, μήπως είναι νωρίς και θα πρέπει να ξανακάνεις σε λιγες μέρες. Αν είναι σίγουρο τότε δεν πειράζει έχεις καιρό μπροστά σου.

Ομορφάκια πολύ ωραία αυτά που διάλεξες για πρόσκληση και μπομπονιέρα

Κίμι άπαιχτο το φορεματάκι. Εγά λέω της δικιάς μου να της βάλω της Ζέτας γιατί και η Ζέτα μία φορά το φόρεσε πηγαίνοντας στην βάπτιση της.

Ναι ρε κοριτσάκια γιατί να σκάτε λεφτά για μία φορά;;

Εγώ τους φόραγα το καλύτερο τους ντύσιμο κ ψιλοκαινούργιο αλλά όχι όμως μόνο για την περίσταση! Ασε που οι πολλές φωτό βγαίνουν μετά που είναι ντυμένο! Βέβαια εγώ έχω αγόρια, μπορεί να έκανα άλλα αν είχα ένα κοριτσάκι, κλαψ κλαψ...

Που είναι η Αλέκα??
Η Αλέκα θα σαπίζει στον ύπνο καθότι δύσκολη μέρα η Παρασκευή στην δουλειά!

σας ελειψα γλυκες μου? Δαλιδα αν δεις τα ματια μου θα νομιζεις ότι εκλαιγα δυο χρονια.... αλλα θα κοιμηθω το βραδυ. Δε μπορω να κοιμαμαι μεσημερι δυστυχως.

Εγά λέω της δικιάς μου να της βάλω της Ζέτας γιατί και η Ζέτα μία φορά το φόρεσε πηγαίνοντας στην βάπτιση της.

θα εχει και συναισθηματικη αξια...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπόν θέλω να σιδερώσω αλλά θα πάω την πρέσα σε άλλο δωμάτιο γιατί αν παραμείνω εδω θα παραμείνουν κ οι στοίβες στην θέση τους!!!!

Χαχαχαχαχα

Θεανούλα δεν πειράζει, ίσως κ να υπήρχε πρόβλημα τόσο κοντά με καισαρική!!!! Εμένα ο ντόκτορ μου έλεγε 2 χρόνια άλλο που τον παράκουγα κ γεννούσα στα 2 χρόνια! Μην κάνουμε κ του κεφαλιού μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...