Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επιστεφω σε λιγακι...ελπιζω δηλαδη.........

Ασπούλα θα το μελετήσω λίγο το θέμα κ θα επανέλθω γιατί τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα! Και το φατσαμπουκ την ίδια δυσκολία έχει;;;;:confused::confused::confused::confused:

Είναι μέχρι να μπω στην φιλοσοφία τους...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας τσουπρίτσες!!!

ναι ναι δε γέννησα εδώ είμαι και καλά κρατώ!!!

σαματις είχα κάτι πονάκια στη μέση τη νύχτα αλλά τζίφος τελικά!!!

Σε καλό σου κοριτσάκι, ξεπατώθηκα στο γέλιο απογευματιάτικα!!!!

Καλέ τι βιάζεσαι εσύ έτσι;;; Εχεις άλλα δύο να σου φευγει ο καημός... Εγώ, τώρα στο τέλος είχα αγωνία μόνο για το αν θα διαφοροποιηθεί λιγάκι από τους άλλους δύο (οι οποιοι είναι σαν δίδυμοι), στο οποίο ατύχησα πάλι!!!!

αχχχχ εσύ με τους 3 σου γιούς κ εγώ με τις 3 κόρες!! μα να μην έχω αγωνία να δω τι φάτσα θα είναι το 3ο μικρούλι μου;;;; εμένα δεν πολυμοιάζουν μεταξύ τους αλλά τι σκ"'$%α κάνει ο άντρας μου κ εχουν πάρει απ αυτόν δεν ξέρω!!!! ειδικά στη 2η θυμάμαι είχα βάλει τα δυνατά μου!!!! για να δούμε τώρα....:rolleyes:

Γεωργία να σου ζήσει το μωράκι σου !!!!!!!!!

eleni26 κουράγιο καλή μου κ η υπομονή, το βασικό είναι ότι δεν ειναι τπτ σημάντικό τελικά κ σε λίγο θα είστε όλοι σπίτι σας!!! είναι δύσκολο πολύ αλλά απ΄ότι φαίνεται ο θεούλης σου έδωσε κουραγιο να το αντιμετωπίσεις!!!

elenie να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!

εεεεεεεεεεπ elenie μας προλαβες!!!!!!!!!!!! να σου ζησει κοπελα μου!!!!!!!!

με ενα πονο και στις υπολοιπες.......!!!!!!!!!

αμην!!!!!!!

Για την μαρλέν δε ξαναρωτάω.. Βαρέθηκα!!! Όλο λέω γέννησε και όλο εδώ γυρνάει!!!
xa..για την μαρλεν και εγω οποτε ρωταω παντα εμφανιζεται και λεει τσα δεν γεννησα!!Εδω ειμαι ακομα!!

έτσι......:tongue::tongue::tongue:

170301c7zifsub1b.gif

για πέστε μου τώρα σε τί φάση είμαστε:

αλέκα τετάρτη πρωί!

γωγώ σάββατο

ίριδα;;

μόνο αυτά θυμάμαι για βοηθήστε....

α κ μαρλεν του χρόνου!!!

χαχαχααααα εδώ εισαι ακομη εσύ? :D :D :D

Βάστα γερά μήπως παμε μαζί το Σαββατο.. ;) ;)

Αύριο είναι και η Ίριδα!!!

καλέ πού να πάω; τώρα που σας βρήκα να σας αφήσω;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γωγώ αν γεννήσεις σάββατο θα μείνεις μέχρι τρίτη μάλλον!!! παίζει να σε πετύχω πουθενά!!!!

όσο για την αλέκα που μπαίνει αύριο.... εγώ την πέμπτη θα πάω για υπέρηχο οπότε μάλλον τα κρουασανάκια που της έταξα δε θα τα αποφύγω!!!!

για΄ρίξε παραγγελιά αλέκα!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

άκουσα κρουασανάκι και εμφανίστηκα!!!!!! Λοιπόν αν έρθεις έλα να με βρεις. Έχεις τηλέφωνο για να σου πω δωμάτιο που δεν ξέρω ακόμη...

αχ κοριτσακια ήρθα σπιτάκι μου και έχω αράξει. Σημερα έχω ξυπνησει και από τις 06.30...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να μαστε κι εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι κυριες και κυριοι εδεησε ο Dr να με δει απο κατω μονο και μονο για να δει οτι ο τραχηλος ειναι μακρυς και κλειστος αρα τζιφοοοοοοοοος!!!!!!!!!! τσαμπα το χερακι..... το οποιο παρεπιπτοντως δε πονεσε καθολου, απλως αισθανομουν αβολα και τπτ αλλο.... λεει με τσιγκλισε κι ολας να δουμε τι θα δουμε!!! ειναι λεει ψηλα το μωρο αλλα πηρε γραμμαρια αρκετα και θα μας βγει λεει πανω απο 3 κιλακια σιγουρα!!!!!!!!!!!! χιχιχιχι

παντως μετα απο καποια ωρα που εφυγα απο το dr εχουν ξεκινησει μπολικα πονακια σα περιοδου... πηρα και τη μαια τηλ, αλλα δεν εβγαλα ακρη ποτε πρεπει να μετρας την αποσταση για να πεις οτι γεννας.... παντως τι στο καλο πιστευω να το καταλαβω οταν ειναι η ωρα!!!!!!!!!!!!!!! για πειτε και σεις.....

ε ετσι κι αλλιως αυριο 08.00 ειπε να μαι κει για να ξεκινησουμε......

αλεκακι ετοιμηηηηηηηηηηηη?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

τι έτοιμη Ιριδουλα μου????? Μου φαινεται ότι εσύ είσαι πιο έτοιμη από εμένα.... με βλέπω πάλι σαν ρομποτακι να είμαι... χαμένα θα τα έχω πάλι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τι έτοιμη Ιριδουλα μου????? Μου φαινεται ότι εσύ είσαι πιο έτοιμη από εμένα.... με βλέπω πάλι σαν ρομποτακι να είμαι... χαμένα θα τα έχω πάλι!

Δεν θέλω τέτοια.. Μέχρι και εγώ που ειμαι η κατεξοχήν φοβιτσιάρα του forum έπαψα να φοβάμαι!!!! Θα δεις που όλα super θα σου πάνε!!!!!! Δεν γίνεται αλλιώς!!! Και τετοια ώρα θα εισαι στο δωματάκι σου με το μικρό σου θαύμα αγκαλιά.. ;)

Διαφημίσεις

Αν μπεις Σάββατο Γωγουλα μου θα βγεις Τετάρτη, το ίδιο με τον φυσιολογικό!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

θα μπαινω βρε... ασ'τους να λένε!

221882cb0gkyh7q4.gif

[QUOE=dalida;15172]Ασπούλα θα το μελετήσω λίγο το θέμα κ θα επανέλθω γιατί τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα! Και το φατσαμπουκ την ίδια δυσκολία έχει;;;;:confused::confused::confused::confused:

Είναι μέχρι να μπω στην φιλοσοφία τους...

ευκολο ειναι και το φατσομπουκ και το μσν!!!μην αγχωνεσαι!!!οτι θες ρωτα με !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...