Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε παιδια γραφω πολυ γρηγορα ΠΕΛΑΤΑΚΙ ηθελα να πω.ελεοςςςςςς παλιοπατρινια,αρχιζουν τα καρναβαλια στις 16,οπως λεει η διαφημιση του τζαμπο ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΘΑ ΤΣΙΚΝΙΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ χαχα

ααααα!!!!ειπα κ εγω!!!μακαρι ναι περαστικο στο παιδακι !!!!!κριμα....χαχαχα φοβερο το τζαμπο χορευω και σε μαγευω διαφημησεις!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/mother-care.html

μπειτε να δειτε τι εκαναν τα κοριτσια του φορουμ

καλα κανανε!

τι ελατακι???δεντρο???

κ εγω δεν καταλαβα...

Ποια με είχε πει εδώ μέσα να δίνω ζεστό γαλατάκι στο μωρό για τα γουργουρητά (η Ευανθία νομίζω); και σκέφτηκα: τί να κάνω, να βάλω μπόιλερ στο β&*ζι;;;;

!

:lol::lol::lol:

δεν το ειπα εγω παντως...

Η Ίρις έκανε τη δουλειά στο troktiko;;;;

ελα ντε!

μα που ειναι το ιριδακι?

μαριανθη τι εγινε με τα μπιφτεκια?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

βρε κορες, οταν λετε οτι φευγετε ποιοσ σασ κραταει τα παιδια?

Εμένα Ευανθία το κρατάει ο άντρας μου (γιατί δεν έχουμε και κανέναν άλλο!), αλλά για κανα 2ωρο, γιατί έχουμε και το θηλασμό!!

Ρε συ Θεανω αφού θηλάζεις δεν έχεις περίοδο..

Και επειδή βλέπω οτι θέλεις κι αλλο παιδάκι αμέσως είσαι σίγουρη οτι κάνει τόσο γρήγορα? Επειδή έχεις κάνει και τη καισαρική..

Ευανθία εμένα ο Στάθης μου την κρατάει και τωρα σιγα σιγα έχω αρχίσει και την αφήνω και στη μαμά μου..

Ουφ, γύρισα μετά από ώρες. Ελπίζω να κοιμηθεί τώρα γιατί είναι σχεδόν όλη την ημέρα ξύπνιος.

Εμείς με τον άντρα μου το παίρνουμε μαζί μας το παιδί όταν βγαίνουμε για καμία βόλτα έξω. Ο θηλασμός βολεύει εδώ γιατί έχω το φαγητό πάντα εύκαιρο. Τώρα όταν θέλουμε να πάμε κάπου έξω για να φάμε εμείς π.χ. το αφήνουμε στην πεθερά μου κυρίως για κανένα δίωρο διωμισάωρο το πολύ. Μετά πρέπει να γυρίσω για να ταϊσω και το καμάρι μου.

*Χα, χα, πολύ καλά έκαναν με την καταγγελία για τα Mothercare. Εγώ έκανα τρελές παραγγελίες απο Αγγλία, όλα απο εκεί τα πήρα (τα ακούς Ίριδα;;;Δεν είσαι μόνη) Μου μυρίζεται κομπίνα η δουλειά με τα τελωνεία τώρα.

Άσχετο. Επειδή ερωτήθηκα πριν από κάμποσες σελίδες για τα χρόνια που βαραίνουν την πλάτη μου. Τον Μάιο γίνομαι αισίως 32. (Να το αφήσω;)

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

:(:(επιτελους ηρθε το στεφανι μου ...το εκανα το τεστ και ειναι αρνητικο:(

θα σας τα πω μετα

Θεανώ,το σίδηρο το συνεχίζεις?Μήμως έχεις καμιά έλλειψη σιδήρου ή αιματοκρίτη χαμηλό και γι'αυτό ζαλίζεσαι?

Διαφημίσεις

Na maiaiaiai! Ksanakoimithike afou paiksame kai fagame kai lissaksame genikotera (mousikes, gymnastiria, omilies, filia kai magoulomasimata), e irthe kai kourastike to vrefaki, ena misawraki tha ton parei ton ipno na fresakristei...

Theanoula krima alla den peirazei. An thes ki allo, de se stamataei tpt. Katse kai ligo na ksekourasteis vre.

Emena mou to krataei o antras mou to mwro, 2 fores ws twra diladi, mia gia na paw na kanw tattoo gia tin kori mou kai mia pou pira orthopaidiko gia tin plati mou pou ponei.

Alli mia fora irthe i pethera mou apo ti Mikono gia na paw na plirwthw apo ton OAED.

Aftaaaa

Na maiaiaiai! Ksanakoimithike afou paiksame kai fagame kai lissaksame genikotera (mousikes, gymnastiria, omilies, filia kai magoulomasimata), e irthe kai kourastike to vrefaki, ena misawraki tha ton parei ton ipno na fresakristei...

Theanoula krima alla den peirazei. An thes ki allo, de se stamataei tpt. Katse kai ligo na ksekourasteis vre.

Emena mou to krataei o antras mou to mwro, 2 fores ws twra diladi, mia gia na paw na kanw tattoo gia tin kori mou kai mia pou pira orthopaidiko gia tin plati mou pou ponei.

Alli mia fora irthe i pethera mou apo ti Mikono gia na paw na plirwthw apo ton OAED.

Aftaaaa

θα μας τρελλανεις κοπελια??? τι τατου πηγες κ εκανες δλδ, οργισμενη μανα, γιατι για νιατο δεν σε λεω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Egrapsa fardia platia sto eswteriko tou vraxiona mou me megaaaala grammata "Never Break the Chain". Gia to Savinaki mou. Einai stixos apo to "The Chain" twn Fleedwood Mac kai dilwnei pws einai DIKIA MOU! :P:p:p

Exw ena thema me ta tattoo ti na kanw...

Eixame diskoli genna kai aisthanomai pws me edese poli me to paidi. Sa na min kopike o lwros re paidi mou. Alla ti sas lew, oles to idio niwthoume;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...