Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!

καλε για να συνελθετε με τα ψυχοπλακωτικα σας!!!!

ολα θα γινουν σιγα σιγα...εμ, τα θελουμε ολα κ τα μωρα μας να στρωσουν κ εμεις να ξαναγινουμε μοντελα, κ τον αντρουλη απικο. κ ειμαστε κ εμεις οι γυναικες...τα θελουμε ολα γρηγορα κ τελεια!!! κ τελικα μηπως δεν πρεπει να τα σκεφτομαστε κ να τα αναλυουμε ολα τοσο πολυ???

ενταξει δε λεω, πρεπει να προσεξουμε το σωμα μας, να επανελθει, αλλα σκεφτειτε οτι για να μπουν αυτα τα κιλα χρειαστηκαν 9 μηνες κ θελουμε σε 2-3 μηνες να φυγουν?

δεν εχετε ορεξη για διαιτα?(οπως κ εγω) ε, μην κανετε ακομη! καποια στιγμη θα παρουμε αναποδες και θα κανουμε! (ελπιζω παντως οχι κατα το μαη). επισης οσεσ γυρισουμε στη δουλεια θα βοηθησει να χασουμε γιατι οσο ειμαστε σπιτι ολο κ κατι μασουλαμε!!!!

κοριτσια σημερα πινω καφε μετα απο 2 μιση μηνες!!! ζητω!!! θηλασμος τελος για μενα.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια, για πείτε τη γνώμη σας. Λέω σήμερα να την ταίσω στις 20:00 τελευταίο γεύμα και να μην την ξυπνήσω, να την αφήσω μόνη της, ό,τι ώρα θέλει. Κι αν ξυπνήσει, ούτε καθυστερήσεις ούτε τίποτα, μπιμπερό και όσο φάει και όποτε φάει. Λέτε να το φτιάξει μόνη της;;;;

Εμένα Αγγελική το μωρό κοιμάται 8ωρα από 40ημερών!!Ούτε διαννοήθηκα να την ξυπνήσω ούτε για μια φορά!!Οταν ειπα στην γιατρό οτι είναι πολύ μικρή και χάνει γεύματα μου είπε"κάνε το σταυρό σου ποπυ έχεις τέτοιο μωρό και μη μιλάς".Το μωρό μόνο του θα φτιάξει το προγραμμά του!Και με το ξένο το γάλα είνα πιο εύκολο να γίνει αυτό.

αγγελικη γνωμη μου ειναι να μη τη ξυπνας. οταν πεινασει θα ξυπνησει μονη της. κ εγω ετσι κανω. τρωει το τελευταιο κατα τις 23-23:30 κ ξυπναει κατα τις 5-6. μονο προχθες μου εκανε τη χαρη κ κοιμηθηκε παραπανω.

θα στρωσει μονο του προγραμμα.

μαριανθη, εγω στα μπιφτεκια βαζω δυοσμο κ λιγο μαιντανο αντι για ριγανη που βαζουν μερικοι αλλα εσυ μη βαλεις μαιντανο γιατι λενε οτι κοβει το γαλα. βαλε μονο δυοσμο. κ απο την ντοματα μη βαλεις τα ζουμια γιατι δε θα πλαθονται (την εχω πατησει γι'αυτο στο λεω).

εγω παντως δεν πηγα 5ημερη (το 98 στα χανια). εκτος οτι δε με αφηνε ο πατερας μου τα ειχα με ενα παιδι τοτε κ ηταν φανταρος κ επερνε αδεια μετα απο 3 μηνες οταν θα πηγαιναμε 5ημερη. ετσι επεισα τον μπαμπα κ με αφησε κ πηγα 3ημερο στην αραχωβα με το αμορε (που ηταν ο πρωτος μεγαλος ερωτας). ωραια ηταν.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Γενικα τα εχω καλα με τις διαιτες και τις γυμναστικες... α(θ)λητικος τυπος!:rolleyes:....αλλα λογω του θυρεοειδη φοβαμαι οτι χανω πολυ πιο δυσκολα απο την πρωτη εγκυμοσυνη. Για αυτο αγχωνομαι. Επίσης με πιανει ανυπομονησια όπως καταλαβαινεις...η ματαιοδοξια θα με φαει εμενα.

Βασικα θέλω να χασω τα κιλα το γρηγοροτερο.... η βαφτιση μας ειναι το Σεπτεμβρη αλλα τον Ιουνη βαφτιζω και παντρευω εγω κατι φιλους μου. Και όπως καταλαβαινεις...γυναικα εισαι... δεν αντεχω και πολυ να με βλεπω όπως ειμαι....:confused: Αλλα ευτυχως το ξεχναω. Αφου περναω απο καθρεφτη και κοιιταζω δευτερη φορα... δεν με γνωριζω!!:cool:

Eγώ ποτέ μου δεν έκανα δίαιτα και γυμναστική!Έκοβα το βραδυνό και αυτό ήταν!Με το θυροειδή όμως και γω χτυπάω πολύ πίσω!!Άσε που είμαι κλεισμένη στο σπίτι 5 χρόνια και όλη την ημέρα τρώω.¨Οταν δούλευα,έφευγα στις 15.00 από τον Παιδικό και μετά ως τις 19.00 έκανα ιδιαίτερα.Ξεχνούσα να φάω και ήμουν 60-62.Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι 65-68 λόγω της κλεισούρας.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλά,καμία δε σχολίασε ότι η Ελένη μας παράτησε και έψαχνε καινούργιες παρέες για καφέ;; Μπράβο Ελένη!!! Πλάκα κάνω, ε;;;;

Που θα βρω αλλη τέτοια παρέα ρεεεεεεέέεε !!!!!!!:tongue:

Μεφη κοτα τι ανακαλυψα,ο γιος μου ειναι 29/10 γεννημενος και η κορουλα μου 15 αλλα 15/11

Κότα?????:lol::lol::lol:

Καλέ γιατί λες την κοπέλα "κότα"; Α, πα πααααα!

με πρόλαβες........:-)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημερα!!!αν και ειχα δυσκολο παλι βραδυ ειμαι εδω και ειμαι καλα!!!

λοιπον αγγελικη 76 ενα θα σου πω!!εχω να παω μια βολτα 2μισι μηνες!!!!φαντασου κλεισουρα..μονο στους γιατρους πηγαινω...:(:eek:

ευανθια πουλακι μου και εσυ το 80??τι μηνα?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ειστε παλιομουτρα!

θελω...ενα πρωινο να διαβαζω

κ ενα βραδινο να γραφω!

τωρα παλι στο τσακ ειμαι... αντε να κανω μπανιο, να γινω ομορφη, να παω να τα παρω απο τον παιδικο κ να αρχισει το τρεξιμο!

κιμι... γραψε το βραδυ για τη λουλου του ταλιμπαν... εμας παει να του ξανακλεισει για 3η φορα. θα τη φαει τη περιτομη κ θα τελειωσει... ε, μα καθε 6μηνο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εφυγε η λιτσα....και δεν μου λετε αν ξερει καμια,πως θα τομ βαλω στην κουνια τον μπεμπη?πανω ψηλα?στα πλαγια ξαπλωμενος,με την κουβερτουλα τι κανουμε για ναμη σκεπαστει μεχρι επανω ή για να μην τν πεταξει?

μαρια μου λενε να τα βαζουμε κατω κατω και να ακουμπανε τα ποδια στο ξυλο.αλλα εγω δεν τα κανω ετσι..τα βαζω ψηλα καμια δεκαρια ποντους απο το προσκεφαλο και συνηθως ανασκελα γιατι οπως και να τα βαλω αυτα ειανι σβουρες!!!

τα σκεπαζω με κουβερτουλα αλλα ειναι ατιμα και ξεσκεπαζονται κυριως η μικρη!!μαλλον για υπνοσακο με βλεπω και μενα..με την κουβερτα τα χερακια απο εξω και μεχρι τις μασχαλες οχι πιο πανω για να μη σκεπασουν τημουριτσα τους!

Διαφημίσεις

ειστε παλιομουτρα!

κ ενα βραδινο να γραφω!

τωρα παλι στο τσακ ειμαι... αντε να κανω μπανιο, να γινω ομορφη, να παω να τα παρω απο τον παιδικο κ να αρχισει το τρεξιμο!

κιμι... γραψε το βραδυ για τη λουλου του ταλιμπαν... εμας παει να του ξανακλεισει για 3η φορα. θα τη φαει τη περιτομη κ θα τελειωσει... ε, μα καθε 6μηνο...

για πες ρε λενη πως ξεκινησε και ποτε?? ο στρατος εχει ινωδη δακτυλιο αλλα δεν εχουμε προβλημα ..μας ειχε πει η προηγουμενη γιατρος οτι ισως χρειατσει επεμβσουλα..

λοιπον ξεκιναω να σχολιαζω μια κ εχετε το ασταματητο!!!!!!!!!

Θεανώ, τί τεστ να πάρεις...το πράγμα μιλάει από μόνο του!!! Και ξέρεις τί λέει: κόψε τα γλυκά, είσαι έγκυος και θα σου ανέβει το ζάχαρο!!(θυμάσαι τη καμπύλη ζαχάρου;)

Κουμπαρα ατα πολυαγχος εχω ...τωρα περιμενω τον Γιωργο να μου φερει τεστ!!!!!

Αχ αυτα σκευτομαι και τρελαινομαι....Αντε παλι στερηση...αναγουλες...εμετοι...να μην εχω που να βαλω την κοιλια μου....σνιφ....

τι σου ειναι η φυση...δεν ανοιξε τα ματια του καθολου...απο την μυρωδια με καταλαβε...λετε αν τον σηκωνε ο Παυλος να εκανε το ιδιο..???Γιατι πανω στην πεινα του εχει επιχειρησει να βυζαξει μεχρι και τον πατερα του!!! Ευακι λεφτα ο αντρας σου πηρε απο το κεφαλαιο αληλοβοηθειας????

Σαν να βλεπω την εικονα.....μιλαμε οι περιγραφες σου ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!

:P:p:pθεανω μου αν το θελετε τοσο πολυ με το καλο!!περιμενουμε νεα..

Ευχαριστω .θα ενημερωθητε συντομα εννοειτε!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια. Πάλι δεν είμαι καλά, κλαίω κανένα μισάωρο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι πολύ μόνη μου ρε γαμώτο... Δεν αντέχω... Ο άντρας μου πάλι κοιμάται στον καναπέ, ούτε μια αγκαλιά δεν έχω. Δεν μπορώ...

Αγγελικουλα ζχαρη,Αγγελικουλα μελι.......οι 40 μερες λοχειας περασαν!!!!!!!Ηρεμησε γιατι κανεις κακο και στο μωρακι σου βαλε κανα σκυλοτραγουδο και γραψτα ολα εκει που δεν παινει μελανι!!!!!!

Μαλλον θα παρω κιμι μου ενα!πατρινοι κ οι δυο.εννοω κ εγω οχι αλλος ανυρας.πηγα κ ψωνισα κατι ρουχαλακια του μικρου απο το mothercare πηρα κ 3 μπλουζες δικες μου κ ενιωσα καλυτερα..ελπιζω να στρωσουν συντομα τα πραγματα...ισως να φταιω κ εγω αρκετα κ να μην το καταλαβαινω.βασικα ζοριζομαο γιατι δεν εχω δουλεια κ δεν μπορω κ να βρω κ εγω ειχα μαθει να δουλευω..σε κάφετεριες αλλα δεν παιζει ρολο..τωρα με το παλιοχαρτο της σχολης με αγγλικα γσλλικα κ υπολογιστες κ δουλεια δε βρισκω.ξερεις εγω το μεσα δεν το μπορω...τρελενομαι..

Φιλεναδα ζεις στην πολη του μεσου!!!!!!!μην εισαι χαζη......πανε

πια οι ιδεολογιες!!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΣΟΝ

Την νύχτα βάλε τραγουδάκια παιδικά,ροκιές,σκυλάδικα....ό,τι σ'αρέσει και χόρεψε με την μπέμπα!!!!Θα δείς διαφορά!!
ειστε παλιομουτρα!

κ ενα βραδινο να γραφω!

Πεστα ελενακι μου πιαστηκαν τα ματακια μου να διαβαζω!!!!!!!!!!:P:p

iMLpp3.png

Καλημέρες!!!!

για πες ρε λενη πως ξεκινησε και ποτε?? ο στρατος εχει ινωδη δακτυλιο αλλα δεν εχουμε προβλημα ..μας ειχε πει η προηγουμενη γιατρος οτι ισως χρειατσει επεμβσουλα..

Βρε δεν έχουμε πει να μην πιάνεται τέτοιες συζητήσεις;;; Υπάρχουν κ ανώμαλοι;;; Πείτε τα πριβέ!

Αγγελική σταμάτα να ξυπνάς μωρό 2 μηνών για να φάει! Αστο να φτιάξει αυτό το πρόγραμμα του!! Το πολύ πολύ κοιμήσου κ εσύ μαζί του από τις 8, αφού άλλο παιδάκι δεν έχεις που να θέλει τα δικά του!!!!

Μαριάαααααααανθη στα μπιφτέκια να βάζεις στην ζύμη γάλα εβαπορέ(το πράσινο για λάιτ μπιφτέκια) για να φουσκώνουν κ να μην ξεραίνονται!! Κ στα κεφτεδάκια αυγά! Σημασία έχει κ το ψωμί (εγώ δεν βάζω φρυγανιά γιατί μου γλυφίζει), βάζω εντελώς ξερό χωριάτικο, στιμμένο καλά!! Ελπίζω να βοήθησα!!!

Ασπα θα σου στείλω πμ!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Λοιπόν, να προλάβω να σας τα γράψω πριν ξυπνήσει η Σαββινούλα.

Ήρθαν ψώνια:

Πήρα από το Amazon 3 CD Baby Einstein (Playtime Music Box, Classic Lullabies και Baby Mozart) είναι ΤΕΛΕΙΑ! Είναι κλασσική μουσική διασκευασμένη για μωρά από 0 μηνών, να μην έχει τα υψηλά pitch που τα ενοχλούν. Πολύ ωραία...

Επίσης ήρθαν καλλυντικά. Της μικρής της ψωνίζω μια μάρκα Earth Mama Angel Baby που είναι οργανικά και έχουν μετρηθεί ως τα μοναδικά με 0 τοξικά. Τα παίρνω από την Ιρλανδία από το www.giftedbynature.com. Έχει και ωραία μπορνούζια από bamboo (τρελή απορροφητικότητα...). Αν θέλετε να ψωνίσετε στείλτε mail στην Gina στο [email protected] για τιμοκατάλογο.

Ξύπνησε...

καλημερα!!!!!κοριτσακια μου τι κανετε??????????μου λειψατε πολυ!!!!!λοιπον εγω εκανα πολυ κοπο να τα βαλω τα κιλακια μου ...τι τωρα θα τα χασω????αφηστε εχω σκασει γιατι προσπαθω να χασω κ δε μπορω!!!θεανω αστα.....δουλεια δεν υπαρχει....ουτε μεσον γαμωτο!!!αντε πες μας εισαι εγκυος τελικαααααααααα???????????η κουμπαρια εκλεισε καλε με το κοτοπουλακι????????ελενη που θα πας???σε ποια παρεα??????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...