Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πω κοριτσακια απο τις 12 που κοιμηθηκα ξυπνησα στις 3.30. Μετα ξανακοιμηθηκα στιις 5 και ξυπνησα στις 6. Εκανε τη νυχτα μερα το παιδακι μου αλλα ήταν όλο γλυκες και χαμογελα οπότε το συγχωρω...Να δω πως θα βγει η μερα παλι..

Μωρε και τα κιλα να χασω, θα μου μεινουν οι κυκλοι.. δεν βαριεστε....όπως και να'χει σκ@@α!

Αλέκα, σήμερα γίνεστε 2 μηνών!!! Να ζήσετε!!!! Γι' αυτό στα έκανε αυτά βρε! Έχει γεννέθλια το παιδι...:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεφη κοτα τι ανακαλυψα,ο γιος μου ειναι 29/10 γεννημενος και η κορουλα μου 15 αλλα 15/11

ΚΑΛΟ!!!!αχ,βρε Κίμη μου,τί θα κάνεις με δύο Σκορπιούς?Εμένα μου είχε δώσει ΠΗΤ 4-11,και είχα ΄τρομοκρατηθεί να έχω μια ¨Εφη νο2!!Εύτυχώς που γεννήθηκε 20 μέρες πιο μπροστά και είναι Ζυγός!Γι αυτό δεν τρώει η κόρη σου!!Το ζωόδιο το έχει!!Τα ίδια μου έκανε και μένα η μεγάλη όταν σταμάτησα τον θηλασμό.Μετά από 100 γάλατα που αλλάξαμε καταλήξαμε στο Golds26,το οποίο και έπινε ως τα 2,5.

Kαλημέρα!!!Είμαι και γω εδώ!Αγγελική και γω στο πρώτο έτσι ήμουν!!Είναι δύσκολη η εποχή που γεννήσαμε.Η συμβουλή μου είναι,όταν έχει καλό καιρό,να πηγαίνετε βόλτα με την μπουμπού,και κάθε μέρα αν γίνεται.Εξάλλου,απ'οτι ακούω,εκεί στην Αθήνα δεν έχετε το ψοφόκρυο που έχουμε εμείς εδω πάνω.Και κάνε υπομονή!!Λίγος καιρός έμεινε μέχρι την Άνοιξη.Πάντως να ξέρεις πως όλες οι πρωτομανούλες καπως έτσι νιώθουν!!Είναι μεγάλη ευτυχία το παιδί αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου.ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!

Να 'σαι καλά! Το παίρνω γαμώτο αλλά τη νύχτα με νικάει...

Αλέκα, σήμερα γίνεστε 2 μηνών!!! Να ζήσετε!!!! Γι' αυτό στα έκανε αυτά βρε! Έχει γεννέθλια το παιδι...:-P

στις 18 γινομαστε... ευχαριστουμε παντως!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλέ γιατί λες την κοπέλα "κότα"; Α, πα πααααα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα,μην με κοροιδέψεις,αλλά είμαι άσχετη ΚΑΙ από Αθήνα!Δεν μπορείς να πηγαίνεις στην δουλεία σου με τα πόδια?Είναι πολύ μακρυά?Εμένα με βοηθάει πολύ το περπάτημα και μ'αρέσει ΄κιόλας.

Να 'σαι καλά! Το παίρνω γαμώτο αλλά τη νύχτα με νικάει...

Την νύχτα βάλε τραγουδάκια παιδικά,ροκιές,σκυλάδικα....ό,τι σ'αρέσει και χόρεψε με την μπέμπα!!!!Θα δείς διαφορά!!

Αλέκα,μην με κοροιδέψεις,αλλά είμαι άσχετη ΚΑΙ από Αθήνα!Δεν μπορείς να πηγαίνεις στην δουλεία σου με τα πόδια?Είναι πολύ μακρυά?Εμένα με βοηθάει πολύ το περπάτημα και μ'αρέσει ΄κιόλας.

δε μπορω αλλα κινουμαι πολυ γενικα... απο αυτο το θεμα ειμαι κομπλε!! Και εμενα μου αρεσει το περπατημα και το επιδιωκω.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΧ! Σοφό....:P:p:p

δε μπορω αλλα κινουμαι πολυ γενικα... απο αυτο το θεμα ειμαι κομπλε!! Και εμενα μου αρεσει το περπατημα και το επιδιωκω.

Λοιπόν,εσύ θέλεις να χάσεις20 κιλά δια του 7(μήνες μέχρι την βάφτιση)είναι 2,9κιλά το μήνα.Μια χαρά θα τα καταφέρεις!!Είναι και το καλοκαίρι στην μέση που χάνεις πιο εύκολα.τέλεια!!Εγώ το βλήμα κανόνισα βάφτιση 6 Ιουνίου.

Ρε κορίτσια, για πείτε τη γνώμη σας. Λέω σήμερα να την ταίσω στις 20:00 τελευταίο γεύμα και να μην την ξυπνήσω, να την αφήσω μόνη της, ό,τι ώρα θέλει. Κι αν ξυπνήσει, ούτε καθυστερήσεις ούτε τίποτα, μπιμπερό και όσο φάει και όποτε φάει. Λέτε να το φτιάξει μόνη της;;;;

Λοιπόν,εσύ θέλεις να χάσεις20 κιλά δια του 7(μήνες μέχρι την βάφτιση)είναι 2,9κιλά το μήνα.Μια χαρά θα τα καταφέρεις!!Είναι και το καλοκαίρι στην μέση που χάνεις πιο εύκολα.τέλεια!!Εγώ το βλήμα κανόνισα βάφτιση 6 Ιουνίου.

Γενικα τα εχω καλα με τις διαιτες και τις γυμναστικες... α(θ)λητικος τυπος!:rolleyes:....αλλα λογω του θυρεοειδη φοβαμαι οτι χανω πολυ πιο δυσκολα απο την πρωτη εγκυμοσυνη. Για αυτο αγχωνομαι. Επίσης με πιανει ανυπομονησια όπως καταλαβαινεις...η ματαιοδοξια θα με φαει εμενα.

Βασικα θέλω να χασω τα κιλα το γρηγοροτερο.... η βαφτιση μας ειναι το Σεπτεμβρη αλλα τον Ιουνη βαφτιζω και παντρευω εγω κατι φιλους μου. Και όπως καταλαβαινεις...γυναικα εισαι... δεν αντεχω και πολυ να με βλεπω όπως ειμαι....:confused: Αλλα ευτυχως το ξεχναω. Αφου περναω απο καθρεφτη και κοιιταζω δευτερη φορα... δεν με γνωριζω!!:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...