Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεεεεραααααα!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ INTERNET! Μα ήμαρτον.... Τελικά τον ξύπνησα αν και δεν είδα όσα γράψατε. Η μικρή ξύπνησε στις 3:30 για να φάει και ξανά στις 6:00. Τι ταίζω- ξεταίζω στις 23:30 αυτή το δικό της. Τί θα κάνω;;;;;

Είμαι μια χαρά τώρα πλύθηκα, σενιαρίστηκα αλλά τα μάτια, κομμάτια απο το κλάμμα. Μα τι με πιάνει τη νύχτα δεν ξέρω... Χολαργό μένω, δεν κάνουμε κάνα κοινόβιο να επιβιώσουμε; Έχω μεγάλο σπίτι, όποια θέλει να μείνουμε όλες μαζί με τα μωρά, ευπρόσδεκτη. Θα κάνουμε και βάρδιες...

Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη ακόμα κι αν τα διάβασα το πρωί σημαίνουν πολλά για μένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουναω μεσα στο καροτσι μηπως κ φιλοτιμηθει κ κοιμηθει κ αυτο γελαει μονο του...σα να λεει κουουουνα εγω δεν κοιμαμαι...αντε καλημερες σε οσες ερθουν μετα!!!!

Άσπα κι εμενα έτσι μου κάνει στις 06:00. Πάω πάνω από την κούνια στο δωμάτιό της, όλο γλύκες είναι, χαμογελάκια, ωαζάκια, σα να λέει "Μανούλα, χ...στηκα! Άλλαξέ με να πάμε να παίξουμε..." Γιατί εμείς χ...ζουμε κάθε πρωί στις 5:30. Ααααα, το χουμε πρόγραμμα, δε χαλάει...

Συγγνώμη για το γαλλικό;)

Είμαι όλη μέρα με το παιδί, μόνη μου μες στο σπίτι, έχω να βγω καμμιά βδομάδα γιατί ο άντρας μου φεύγει στις 03:00 και γυρνάει στις 18:00. Τρώει και μετά κοιμάται, ίσα που βλέπει λίγο το παιδί. Δεν έχω πει κουβέντα με άνθρωπο, τη μαμά μου παίρνω τηλέφωνο. Δεν μπορώ άλλο έτσι, θέλω να μου ρθει τίποτα να ησυχάσω...

Αν θες να σου'ρθει κατι ,πάρε ενα ταξι να σου'ρθει και ελα εδω ...........θα σου περασουν ολα αμέσως.!!!!

Ελα να ανεβαίνουμέεε.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

:idea::idea::idea::idea:

εχω εμπνευση....

Αγγελική το βρήκα!!!!!!

Βγαλε τα μαξιλάρια του καναπέ και πες οτι τα λέρωσε το μωρο......

.....τι θα κάνει ........θα κοιμηθει στις τάβλές????:lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

:idea::idea::idea::idea:

εχω εμπνευση....

Αγγελική το βρήκα!!!!!!

Βγαλε τα μαξιλάρια του καναπέ και πες οτι τα λέρωσε το μωρο......

.....τι θα κάνει ........θα κοιμηθει στις τάβλές????:lol::lol:

ΘΕΑ!!!

Καλημεεεεραααααα!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ INTERNET! Μα ήμαρτον.... Τελικά τον ξύπνησα αν και δεν είδα όσα γράψατε. Η μικρή ξύπνησε στις 3:30 για να φάει και ξανά στις 6:00. Τι ταίζω- ξεταίζω στις 23:30 αυτή το δικό της. Τί θα κάνω;;;;;

Είμαι μια χαρά τώρα πλύθηκα, σενιαρίστηκα αλλά τα μάτια, κομμάτια απο το κλάμμα. Μα τι με πιάνει τη νύχτα δεν ξέρω... Χολαργό μένω, δεν κάνουμε κάνα κοινόβιο να επιβιώσουμε; Έχω μεγάλο σπίτι, όποια θέλει να μείνουμε όλες μαζί με τα μωρά, ευπρόσδεκτη. Θα κάνουμε και βάρδιες...

Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη ακόμα κι αν τα διάβασα το πρωί σημαίνουν πολλά για μένα!

Αχ! να και κάποιος που με καταλαβαίνει. Ακριβως το ίδιο ωράριο Αγγελική μου! Δεκα ώρες να φάει άλλες δεκα ώρες να ρευτεί εγω να κοιμάμαι όρθια και να κοντευουμε να πέσουμε και οι δύο απότο κρεββατι. Τωρα έφυγε και ο μικρος για τον παιδικό και ετοιμάζομαι για μπανακι γιατί τα έρμα τα μάτια δεν ανοίγουν με τίποτα. Οσο για το κοινόβιο καλή ιδέα!!! Για να δούμε πόσο θα κρατησει !!

Αχ! να και κάποιος που με καταλαβαίνει. Ακριβως το ίδιο ωράριο Αγγελική μου! Δεκα ώρες να φάει άλλες δεκα ώρες να ρευτεί εγω να κοιμάμαι όρθια και να κοντευουμε να πέσουμε και οι δύο απότο κρεββατι. Τωρα έφυγε και ο μικρος για τον παιδικό και ετοιμάζομαι για μπανακι γιατί τα έρμα τα μάτια δεν ανοίγουν με τίποτα. Οσο για το κοινόβιο καλή ιδέα!!! Για να δούμε πόσο θα κρατησει !!

Λέω σήμερα να μην την ξυπνήσω στις 23:30. Ας φάει στις 20:00 και μετά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Από τις 30/12 προσπαθώ, δε θα το 'χε κόψει το νυχτερινό αν ήθελε;;;; Ας το κόψει όποτε θέλει, α, μα πια!

Διαφημίσεις

καλημεραααααα

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλά,καμία δε σχολίασε ότι η Ελένη μας παράτησε και έψαχνε καινούργιες παρέες για καφέ;; Μπράβο Ελένη!!! Πλάκα κάνω, ε;;;;

ελα ντε... δεν της φταναμε εμεις...ηθελε να παει αλλου...μαρήηηηηηηηη Ελέεεεεεενηηηηηη, δεν εισαι για αλλου! Κατσικωσου εδω μαζι μας που ειμαστε τα ιδια χαλια όλες ;)

καλημερα σε ολες σας..κοτοπουλο σιγα μην εβρισκε αλλου καλυτερα,ας ψαξει οποια θελει αλλου,παλι εδω θα γυρισει(ουτε για γκομενο δεν εχω μιλσει ετσι)χαχα
:lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kαλημέρα!!!Είμαι και γω εδώ!Αγγελική και γω στο πρώτο έτσι ήμουν!!Είναι δύσκολη η εποχή που γεννήσαμε.Η συμβουλή μου είναι,όταν έχει καλό καιρό,να πηγαίνετε βόλτα με την μπουμπού,και κάθε μέρα αν γίνεται.Εξάλλου,απ'οτι ακούω,εκεί στην Αθήνα δεν έχετε το ψοφόκρυο που έχουμε εμείς εδω πάνω.Και κάνε υπομονή!!Λίγος καιρός έμεινε μέχρι την Άνοιξη.Πάντως να ξέρεις πως όλες οι πρωτομανούλες καπως έτσι νιώθουν!!Είναι μεγάλη ευτυχία το παιδί αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου.ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!

πω πω κοριτσακια απο τις 12 που κοιμηθηκα ξυπνησα στις 3.30. Μετα ξανακοιμηθηκα στιις 5 και ξυπνησα στις 6. Εκανε τη νυχτα μερα το παιδακι μου αλλα ήταν όλο γλυκες και χαμογελα οπότε το συγχωρω...Να δω πως θα βγει η μερα παλι..

Μωρε και τα κιλα να χασω, θα μου μεινουν οι κυκλοι.. δεν βαριεστε....όπως και να'χει σκ@@α!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...