Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εφυγε η λιτσα....και δεν μου λετε αν ξερει καμια,πως θα τομ βαλω στην κουνια τον μπεμπη?πανω ψηλα?στα πλαγια ξαπλωμενος,με την κουβερτουλα τι κανουμε για ναμη σκεπαστει μεχρι επανω ή για να μην τν πεταξει?

fCS8p3.png

καληνυχτα κ απο μενα,ιδιο μποι εχουμε Μαριανθη...

καληνυχτα κιμι!!μαιρη εγω του εχω υπνοσακο γιατι την πετουσε την κουβερτα.απο 15ημερων κοιμαται στην κουνια του αλλα εγω εχω 1δωματιο κ αναγκαστηκα ειναι διπλα μου.αααοπως κ να τον εβαζα γυρνουσε ανασκελα κ ετσι τον αφησα..

καληνυχτα κιμι!!μαιρη εγω του εχω υπνοσακο γιατι την πετουσε την κουβερτα.απο 15ημερων κοιμαται στην κουνια του αλλα εγω εχω 1δωματιο κ αναγκαστηκα ειναι διπλα μου.αααοπως κ να τον εβαζα γυρνουσε ανασκελα κ ετσι τον αφησα..

εμ εγω πρεπει να τον παω στο διπλανο δωματιο:-(

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

και εγω περιμενω να παει 2 για να ταισω και εντωμεταξυ το πρωι θα σηκωθω 7.30 να ταισω τον μπεμπη και να φυγω να κατεβω στο κεντρο για ψωνια και να πληρωσω και κατι υποχρεωσεις.

fCS8p3.png

εμεις εχουμε παιδιατρο για εμβολιο στην κοντεσινα και ανοιγμα τσουτσουνιου στον ταλιμπαν,παω να ξαπλωσω να δω τι ωρα θα με παρει επιτελουςς,..φιλακια τα λεμε αυριο

μαιρη εβαλα καινουρια φωτο τα μικρα..κοντινη..μπες να σκασεις στα γελια!

καλεεεε?? Τι όμορφα γιουναρλακια ειναι αυτα??? φτου φτου!

Βρε τρελές, τί γράψατε πάλι;;; Πού τη θυμηθήκατε την πενταήμερη;;; Και άντε να τη θυμηθεί καμιά Θεανώ, καμιά Ίριδα, καμιά Άσπα που τα έχουν πρόσφατα, να πω εντάξει!! Αλλά εσείς, γριές πράγμα να θυμάστε πενταήμερη, ιπτάμενα αντικείμενα στα μπαλκόνια και στις πισίνες....τί να πω....ξεμωραθήκατε!!! Εμείς πάντως είχαμε πάει Κέρκυρα, μέσω Πάτρας, γιατί οι αγρότες κλείναν τους δρόμους!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.....βρωμογρια!

εμεις ειχαμε παει ροδο..το 98!!τοτε τελειωσα το λυκειο:(:(:(

α παναγια μου!!!! μαρη...μικρη εισαι και εσυ, φτου!

Καλά τι πάθατε σήμερα ? Δεν μας φτάνουν όσα τραβάμε ξεθάψατε και την αρχαία ιστορία ?!
:rolleyes::rolleyes:
Καλησπέρα κορίτσια. Πάλι δεν είμαι καλά, κλαίω κανένα μισάωρο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι πολύ μόνη μου ρε γαμώτο... Δεν αντέχω... Ο άντρας μου πάλι κοιμάται στον καναπέ, ούτε μια αγκαλιά δεν έχω. Δεν μπορώ...
ρε Αγγελικη συνελθε...:( .να τον ξυπνας αν νιωθεις ετσι και αν δεν ξυπναει να πηγαινεις να κατσικωνεσαι διπλα του, εκει, στον καναπε.
Είμαι όλη μέρα με το παιδί, μόνη μου μες στο σπίτι, έχω να βγω καμμιά βδομάδα γιατί ο άντρας μου φεύγει στις 03:00 και γυρνάει στις 18:00. Τρώει και μετά κοιμάται, ίσα που βλέπει λίγο το παιδί. Δεν έχω πει κουβέντα με άνθρωπο, τη μαμά μου παίρνω τηλέφωνο. Δεν μπορώ άλλο έτσι, θέλω να μου ρθει τίποτα να ησυχάσω...

αμα σου'ρθει το δευτερο τοτε θα ησυχασεις ;) Ουτε χρονο για να στεναχωριεσαι δεν θα'χεις!:P Πού μενεις??

τον πηρα κ μιρο το βουρλο μη χασω και μου βγηκε βρωμογερος αι σιχτιρ,
αχ Θεε μου, και εγω που τον πηρα μεγαλο για να φαινομαι πιπινι, κοιτα πως καταντησα :lol::lol:
εφυγε η λιτσα....και δεν μου λετε αν ξερει καμια,πως θα τομ βαλω στην κουνια τον μπεμπη?πανω ψηλα?στα πλαγια ξαπλωμενος,με την κουβερτουλα τι κανουμε για ναμη σκεπαστει μεχρι επανω ή για να μην τν πεταξει?

καλα τωρα θα τον εχεις κοιμισει...οπότε θα σου πω αυριο! :P:tongue:

Παω να ξανακπιμηθω γιατι ειναι και Παρασκευη αυριο και θα μου φυγει η πιστη στο γραφειο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εχω κεραια!!το παιδακι μου εδω κ μια βδομαδα μου κοιμοταν 12-6 κ 6:30...χθες μου κοιμηθηκε11:30 κ ερχεται ο αντρας μου 1:30 κ μου λεει τι κοιμαται??κ ποτε θα φαει???τωωωρα το πρωι παλι του λεω..κατα τις 6..ε ξυπνησε 4... Μου το ματιασε...κ το καλυτερο δεν κοιμαται τωρα...

Καλημερα.εμεις σημερα κοιμηθηκαμε 10 με 2 και ξυπνησε τωρα μαλλαν αλλαζει προγραμμα .τι να πω;μπεμπα γυρνα στα παλια;)

καλα και εγω ροδο ειχα παει μεναμε σε ενα παλιο ξενοδοχειο νομιζω πως το ελεγαν καντια νομιζω το 95

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Kαλημέρα,

μαιρη εβαλα καινουρια φωτο τα μικρα..κοντινη..μπες να σκασεις στα γελια!

Τι ωραίες μουρίτσες ειναι αυτές?:)

ρε κοριτσια τωρα που ειπε και η μαριανθη οτι κουνιεται η καλαθουνα,το πρωι βρηκα τον μπεμπη με το ενα ποδι πανω στην ακρη της καλαθουνας,τι εκανε προσπαθουσε να βγει??????:confused:

Την κάνει σιγα σιγά.....σαλταδόρος!!!!

Ρε κοριτσια καμμια δεν ξερει να φτιαχνει καλα μπιφτεκια...??? (καθενας με τον πονο του) πειτε καμμια συνταγη και αυριο η διαιτολογος μου εχει μπιφτεκια με πουρε...γιαμ γιαμ...

Τον σηκωσα κοιμισμενο εφαγε και τωρα τον εχω μπρουμητα να ρευτει αλλα δεν το βλεπω...ρε κοριτσια τον σηκωνω απο την κουνια κοιμισμενο, τον παιρνω αγκαλια και αμεσως γυριζει το κεφαλακι του να φαει...αρχισε να τρωει αμεσως...τι σου ειναι η φυση...δεν ανοιξε τα ματια του καθολου...απο την μυρωδια με καταλαβε...λετε αν τον σηκωνε ο Παυλος να εκανε το ιδιο..???Γιατι πανω στην πεινα του εχει επιχειρησει να βυζαξει μεχρι και τον πατερα του!!! Ευακι λεφτα ο αντρας σου πηρε απο το κεφαλαιο αληλοβοηθειας????

1/2 κιλο κιμά

1 κρεμμυδι

1 ντοματα μικρη

1 αυγο

αλατι

πιπερι

τριμμενη φρυγανια(οσο παρει,να μην ειναι πολυ σφυχτα τα υλικα)

τριψε την ντοματα και το κρεμμυδι στο μιξερακι και ριξε ολα τα υπολοιπα ανακατεψε και ....ετοιμα!!!!

Μπορεις να τα βαλεις σε λαδοχαρτο στο αεροθερμο στο φουρνο η στο αντικωλητικο τηγανι σκεπασμενα με καπακι και πολυ λιγο λαδι.

Μην τα ψησεις πολυ και ξεραθουν και εχε το ματι στο μισο!!!!

98?????????????:confused::confused::confused::confused::confused:

ειχα ειδη 2 χρονια που δουλευα...........αισθανομαι μεγαλη:(

Τι να πω και εγω που δουλευα 5!!!!!:rolleyes:

Αν δεν τον βαλεις με υπνοσακο βάλτον απο την μεση και κάτω ετσι ωστε οταν κατεβει πιο κατω μονος του να μην κουκουλωθει με την κουβερτα και η κουβερτα κατω απο τις μασχαλες!

εχω κεραια!!το παιδακι μου εδω κ μια βδομαδα μου κοιμοταν 12-6 κ 6:30...χθες μου κοιμηθηκε11:30 κ ερχεται ο αντρας μου 1:30 κ μου λεει τι κοιμαται??κ ποτε θα φαει???τωωωρα το πρωι παλι του λεω..κατα τις 6..ε ξυπνησε 4... Μου το ματιασε...κ το καλυτερο δεν κοιμαται τωρα...

Απο την κακή ενεργια που έχεις τα παθαινεις....σύνελθε....το μωρο σε καταλαβαινει!!!!!

Αντε μην παρω την Ομορφακια και τις αλλες και κατεβουμε κατω γιατι κάηκες....:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...