Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Αγγελικη πας καλα??τι ειναι αυτα τα πραγματα?εμενα το γομαρακι μου το μεγαλο,κοιμαται απο τιος 21.40!!!!!!!!!!!!!!!γιατι εχασε τον μεσημεριανο υπνο το μωρακι μου κ επρεπε να τον αναπληρωσει μη πω καμμια κουβεντα,τον πηρα κ μιρο το βουρλο μη χασω και μου βγηκε βρωμογερος αι σιχτιρ,

αλλα ολα πρεπει να τα βλεπεις θετικα κ να γελαςς,τι ζωδιο εισαι Αγγελικουλα μηπως φταιει αυτο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριανθη θα σου πω σιγουρα αυριο που θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο..πρεπει να χει παρει καπου 700 σε ενα μηνα.

Μαριανθη γιατι κανεις διαιτα??νομιζα οτι τα εχεις χασει σχεδον ολα..

τρελη εισαι...ειμαι 62 και πρεπει να παω 57...εχω 5 κιλα να χασω...απο το σαραντισμο εχω ξεκινησει και γυμναστηριο...αυριο θα σας πω κοιλιακους για τις μαμαδες που γεννησαν με καισαρικη...

waWmp3.png

9LyAp3.png

εμενα να μου λειπουν οι επαφες καθε δευτερο Φεβρουαριο με γκαστρωνει,μακρια κ αγαπημενοι...Αγγελικη το πιστευεις ή οχι εκτος απο 5 φορες το πολυ εχω να βγω απο το σπιτι 2 μηνεςςς,η τελευταια μου βολτα ηταν οταν βγηκα απο ΙΑΣΩ,υπομονη

Μαριάνθη, εμένα κάποιες φορές πρηζονται, όταν κάνει κανένα εφτάωρο να φάει το βράδυ! Και κάτι άλλο που πρόσεξα είναι όταν θηλάζει από το ένα, νιώθω τσιμπήματα (ελαφρά) στο άλλο!

Αγγελική, αφού έχει τέτοια ωράρια, είναι δύσκολα ρε γμτ!! Είμαστε κι εμείς πιο ευάλωτες αυτή την περίοδο, τί να κάνεις;;; Πάρε αγκαλιά το μωρό, να πάρεις δύναμη!!!

και εμενα αν αργησει να θηλασει πριζονται...αλλα στο διωρο-τριωρο δεν ειναι τουμπανα οπως παλια...τα τσιμπηματα αυτα ειναι το γαλα που κατεβαινει :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Πάλι δεν είμαι καλά, κλαίω κανένα μισάωρο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι πολύ μόνη μου ρε γαμώτο... Δεν αντέχω... Ο άντρας μου πάλι κοιμάται στον καναπέ, ούτε μια αγκαλιά δεν έχω. Δεν μπορώ...

επ επ επ...τι ειναι αυτα????εχεις δει τι διαφημιση που η σκονη φευγει με τη βαλιτσουλα της???δωσε στην καταθλιψη λοιπον την βαλιτσουλα της να φυγει απο σενα!!!!ειπαμε ηθικο ακμαιοτατο?!!!!εχεις εμας που ειματε μια μεγαλη αγκαλια!!!

Μαριάνθη, άντε να αρχίσω κι εγώ τη Δευτέρα μπάς και χάσω τίποτα.

Τοξότης είμαι αλλά μετά τη γέννα μάλλον μετατράπηκα σε .... καρκίνο ή ιχθύ. Ευτυχώς είστε εσείς εδώ, αλλιώς πάι μόνη μου θα μυξόκλαιγα :(.

Και δεν μπορώ να τον ξυπνήσω, να του ζητήσω έστω να έρθει να κοιμηθούμε μαζί, να νιώθω κάποιον δίπλα μου για λίγο έστω.

Αγγελικουλα μου θα τα πουμε αυριο ενδελεχως...διωξε τις μαυρες σκεψεις τωρα εχεις εμας για παρεουλα...το παρεακι κανει απιστευτη ψυχοθεραπεια και ειναι και τσαμπα :ΡΡΡ

ΚΟριτσαρες μου παω για νανι...καληνυχτα!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλα κ για 5 κιλακια πας σε διαιτολογο??ποσο υψος εχεις?και εγω 62-63 ειμαι αλλα θελω να παω 53,το κερατο μου

166 ειμαι...ναι ρε γιατι θηλαζω και δεν θελω να κανω καμμια μλκ και να σταματησει το γαλα...συν οτι θελω να παιρνει ολα τα θρεπτικα συστατικα σε σωστη αναλογια το μωρο...δλδ λιπαρα και βιταμινες γιατι αυτα περνανε μονο μεσω του θηλασμου...

Αγγελικουλα μου συζητησετα αυτα τα συναισθηματα σου με το στεφανι σου...μην τα κρατας μεσα σου δεν κανει καλο..:rolleyes:

Ονειρα γλυκα σε ολες!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Οι τοξοτες ειναι ευαισθητοι εχω να πω..το ιδιο ειμαι κ εγω..το κλαμα το εχω στο τσεπακι!!παρε το μπεμπακι κ κοιμηθηται παρεα!!!!θα νιψσεις αλλος ανθρωπος...κ ας μαθει να κοιμαται μαζι σου..που δε μαθάινει τοσο ευκολα αλλα λεμε...

Πάω να κάνω καμία δουλειά και θα τα πούμε αύριο. Αγγελικούλα σε αυτή την φάση είμαστε και εμείς παραπονιάρες (λόγω ορμονών που χορευουν ακόμα τρελά). Μην στεναχωριέσαι για το παιδάκι σου πάνω απ' όλα. Ακόμα και μία βόλτα το τετράγωνο ή λίγη γυμναστική ή χορός είναι σωτήρια για την ψυχική μας υγεία. Όλα θα πάνε καλά γλυκιά μου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...