Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν μπαινει ρε λιτσακη το κρεβατι στην κρεβατοκαμαρα,θα πρεπει να πηδαμε απο πανω για να περασουμε.......,πηρα ενδοεπικοινωνια αυτην που εχεται και εσεις,αλλα μου ηρθε καπως τωρα.....να βαλω τον μπεμπη μου σε αλλο δωματιο......

εμεις την τροποποιησαμε..βγαλαμε την συρταριερα για να χωρεσει και περναω ακριβως ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δωρο γαμου ειχε παρει ο αντρας σου...??Ειναι πριν το 2006???Γιατι βγηκε εγκυκλιος και το δικαιουμαστε ολοι...ακομα και αυτοι που δεν το παιρνανε επειδη ειχαν προσληφθει μετα το 2006 και δεν ειναι και λιγα ρε συ...2800 χωρις εφορια...θα φαει και η εφορια καμποσα αλλα και παλι ειναι λεφτα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εγώ το '94. Κι εσύ κάτω από 30 δηλαδή;;; Αμαν βρε Λιτσάκι!

οχι!!ακριβως 30!!τα κλεινω στις 10 απριλιου που εχω γεννεθλια!!!!

Κοριτσακια μπηκα, σας διαβασα, τρελλαθηκα στα γελια, κ τωρα σας καληνυχτω γιατι ειμαι κομματια.

δε σχολιαζω τιποτα ... δεν θυμαμαι τιποτα... ειμαι τεζα!

(οπως το "δε γνωριζω τιποτα, δεν ελπιζω τιποτα, ειμαι ελευθερος")

ζωη να 'χετε!!! φτου φτου!!!

(ποτε θα μας πεταξουν εξω κ απο αυτο το καφε δεν ξερω)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη η δικια μου εχει θηλασει τον Θανο μου,τη μανα μου,σημερα θηλαε την παλαμη κ το μαγουλο του αδερφου της,βρε Μαριανθη το στηθος μου δεν το νοιοθω πια καθολου βαρυ,ουτε με ποναει οσες ωρες κ να μη την ταισω,ειδικα το δεξι την εβαλα σημερα επιτηδες,εκατσε η καημενη μιση ωρα κ μολις την εβγαλα πιναγε ακομα,κ την πληρωσε το αριστερο βυζι,ασε που μουδιαζουν οι θηλες κ με πονανε κ παρα πολυ,απο το πολυ αρμεγμα.

Δωρο γαμου ειχε παρει ο αντρας σου...??Ειναι πριν το 2006???Γιατι βγηκε εγκυκλιος και το δικαιουμαστε ολοι...ακομα και αυτοι που δεν το παιρνανε επειδη ειχαν προσληφθει μετα το 2006 και δεν ειναι και λιγα ρε συ...2800 χωρις εφορια...θα φαει και η εφορια καμποσα αλλα και παλι ειναι λεφτα...

παντρευτηκαμε 2005 και προσληφθηκε 2006..μπορει να το παρει τωρα?????????αν ειναι τρεχω με τα διδυμα:P:p:p

Καλά τι πάθατε σήμερα ? Δεν μας φτάνουν όσα τραβάμε ξεθάψατε και την αρχαία ιστορία ?

Διάβαζα μία σελίδα, πήγαινα ν' ασχοληθώ με κάτι άλλο (Ζέτα, μπέμπα, Μιχάλης, κουνέλια, φαγητό, δουλειά, κλπ) και μέχρι να γυρίσω είχατε γράψει 2-3 σελίδες και φτου απ' την αρχή. Θέλω να μπω στα άλλα καφε να δω πόσες σελίδες έχουν γράψει. Καλά πάντως που ο αντμιν έφτιαξε το καφέ γιατί στο παλιό θα μας είχαν επικηρύξει !!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

τον ειπανε οτι επειδη πηρα απο το ικα βοηθημα τοκετου επι 2 ισως να μην παρουμε..θα μας απαντησουν απο τα κεντρικα καποια στιγμη..

Εμένα που οι γονείς μου δούλευαν στην υπηρεσία που δουλεύει ο άντρας σου, δικαιούμαι τίποτα;;;:confused::confused::confused:

Μαριανθη η δικια μου εχει θηλασει τον Θανο μου,τη μανα μου,σημερα θηλαε την παλαμη κ το μαγουλο του αδερφου της,βρε Μαριανθη το στηθος μου δεν το νοιοθω πια καθολου βαρυ,ουτε με ποναει οσες ωρες κ να μη την ταισω,ειδικα το δεξι την εβαλα σημερα επιτηδες,εκατσε η καημενη μιση ωρα κ μολις την εβγαλα πιναγε ακομα,κ την πληρωσε το αριστερο βυζι,ασε που μουδιαζουν οι θηλες κ με πονανε κ παρα πολυ,απο το πολυ αρμεγμα.

μηπως ελαττωθηκε το γαλα???η συνηφαδα μου ετσι παιδευτηε και η κορη της γκρινιαζε συνεχεια..

Διαφημίσεις

τον ειπανε οτι επειδη πηρα απο το ικα βοηθημα τοκετου επι 2 ισως να μην παρουμε..θα μας απαντησουν απο τα κεντρικα καποια στιγμη..

Παντως εμεις πηραμε:

2000 απο το ομαδικο της αγροτικης + 2100 απο ταποτε + 1200 κεφαλαιο αλληλοβοηθειας..συνολο 5300 ολα χωρις κρατησεις...καθαρα. ΑΑΑΑ και επιδομα 250 ευρω το μηνα ...εκανες αιτηση???κοιτα μην το χασεις!!!! Λεγεται επιδομα φυλαξης βρεφους!!!Εσυ το παιρνεις διπλο!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εμένα που οι γονείς μου δούλευαν στην υπηρεσία που δουλεύει ο άντρας σου, δικαιούμαι τίποτα;;;:confused::confused::confused:

:tongue::tongue::tongue:???

Μαριανθη εγω τα μπιφτεκια ντροπη μου που το λεω,βαζω τη μανα μου να μου τα κανει,ειναι το μονο φαγητο που δεν το πετυχαινω με τιποτα.αλλαα.... εψξα και οριστε

http://www.sintagespareas.gr/sintages/afrata-mpiftekia-fournou.html

Καλησπέρα κορίτσια. Πάλι δεν είμαι καλά, κλαίω κανένα μισάωρο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι πολύ μόνη μου ρε γαμώτο... Δεν αντέχω... Ο άντρας μου πάλι κοιμάται στον καναπέ, ούτε μια αγκαλιά δεν έχω. Δεν μπορώ...

Παντως εμεις πηραμε:

2000 απο το ομαδικο της αγροτικης + 2100 απο ταποτε + 1200 κεφαλαιο αλληλοβοηθειας..συνολο 5300 ολα χωρις κρατησεις...καθαρα. ΑΑΑΑ και επιδομα 250 ευρω το μηνα ...εκανες αιτηση???κοιτα μην το χασεις!!!! Λεγεται επιδομα φυλαξης βρεφους!!!Εσυ το παιρνεις διπλο!!!

το παιρνω ηδη για το στρατο και τωρα που ηρθαν τα διδυμα θα το παρουμε αλλα θα κοπει του στρατου γιατι εκλεισε τα 2!!!λοιπον ψεμματα σου ειπα..πηραμε τα 1200 ,περιμενουμε τα 2000 και παιζονται τα 2100..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...