Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βγαλτον...αυτο σημαινει οτι δυναμωσε μην τον βρεις ..πουθενα αλλου.:(

εγω τα εχω και τα δυο πλεον στα κρεβατακια τους.

ωχ λες????αχ δεν ειμαι ετοιμη να τον αποχωριστω απο το δωματιο!!!!!!!!!!!

και τι θα κανω ολο το βραδυ θα ξενυχταω διπλα να δω τι κανει!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα,ευτυχως,οταν την φεραμε δεν μου μιλαγε για 2 μερες,και ημουνα παρα πολυ στεναχωρημενη,τωρα ολο φιλακια της δινει,εχει παει να της δωσει νερο,μπισκοτο,αυγο..και που εισαι ακομα,την εχει δει πολυ μεγαλος αδερφος.ειναι καλα που ειναι κοντα στην ηλικια.δεν πολυκαταλαβαινουν απο που τους ηρθε.χαχαχα

μια χαρα,ευτυχως,οταν την φεραμε δεν μου μιλαγε για 2 μερες,και ημουνα παρα πολυ στεναχωρημενη,τωρα ολο φιλακια της δινει,εχει παει να της δωσει νερο,μπισκοτο,αυγο..και που εισαι ακομα,την εχει δει πολυ μεγαλος αδερφος.ειναι καλα που ειναι κοντα στην ηλικια.δεν πολυκαταλαβαινουν απο που τους ηρθε.χαχαχα

ετσι ακριβως!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Βρε τρελές, τί γράψατε πάλι;;; Πού τη θυμηθήκατε την πενταήμερη;;; Και άντε να τη θυμηθεί καμιά Θεανώ, καμιά Ίριδα, καμιά Άσπα που τα έχουν πρόσφατα, να πω εντάξει!! Αλλά εσείς, γριές πράγμα να θυμάστε πενταήμερη, ιπτάμενα αντικείμενα στα μπαλκόνια και στις πισίνες....τί να πω....ξεμωραθήκατε!!! Εμείς πάντως είχαμε πάει Κέρκυρα, μέσω Πάτρας, γιατί οι αγρότες κλείναν τους δρόμους!!!

Διαφημίσεις

ωχ λες????αχ δεν ειμαι ετοιμη να τον αποχωριστω απο το δωματιο!!!!!!!!!!!

και τι θα κανω ολο το βραδυ θα ξενυχταω διπλα να δω τι κανει!!!!!!

να βαλεις ενδοεπικοινωνια και θασαι μια χαρα!!μια συνηθεια ειναι ολα...εμεις παντως εχουμε το ενα κρεβατακι στην κρεβατοκαμαρα και το αλλοα στο παιδικο και κοιμομαστα χωρια με το λουκα..κανε κι εσυ το ιδιο..

Βρε τρελές, τί γράψατε πάλι;;; Πού τη θυμηθήκατε την πενταήμερη;;; Και άντε να τη θυμηθεί καμιά Θεανώ, καμιά Ίριδα, καμιά Άσπα που τα έχουν πρόσφατα, να πω εντάξει!! Αλλά εσείς, γριές πράγμα να θυμάστε πενταήμερη, ιπτάμενα αντικείμενα στα μπαλκόνια και στις πισίνες....τί να πω....ξεμωραθήκατε!!! Εμείς πάντως είχαμε πάει Κέρκυρα, μέσω Πάτρας, γιατί οι αγρότες κλείναν τους δρόμους!!!

χαχαχαχαχαχαχα

"ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ"????????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

εμεις ειχαμε παει ροδο..το 98!!τοτε τελειωσα το λυκειο:(:(:(

Θεανώ, τί τεστ να πάρεις...το πράγμα μιλάει από μόνο του!!! Και ξέρεις τί λέει: κόψε τα γλυκά, είσαι έγκυος και θα σου ανέβει το ζάχαρο!!(θυμάσαι τη καμπύλη ζαχάρου;)

να βαλεις ενδοεπικοινωνια και θασαι μια χαρα!!μια συνηθεια ειναι ολα...εμεις παντως εχουμε το ενα κρεβατακι στην κρεβατοκαμαρα και το αλλοα στο παιδικο και κοιμομαστα χωρια με το λουκα..κανε κι εσυ το ιδιο..

δεν μπαινει ρε λιτσακη το κρεβατι στην κρεβατοκαμαρα,θα πρεπει να πηδαμε απο πανω για να περασουμε.......,πηρα ενδοεπικοινωνια αυτην που εχεται και εσεις,αλλα μου ηρθε καπως τωρα.....να βαλω τον μπεμπη μου σε αλλο δωματιο......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια καμμια δεν ξερει να φτιαχνει καλα μπιφτεκια...??? (καθενας με τον πονο του) πειτε καμμια συνταγη και αυριο η διαιτολογος μου εχει μπιφτεκια με πουρε...γιαμ γιαμ...

Τον σηκωσα κοιμισμενο εφαγε και τωρα τον εχω μπρουμητα να ρευτει αλλα δεν το βλεπω...ρε κοριτσια τον σηκωνω απο την κουνια κοιμισμενο, τον παιρνω αγκαλια και αμεσως γυριζει το κεφαλακι του να φαει...αρχισε να τρωει αμεσως...τι σου ειναι η φυση...δεν ανοιξε τα ματια του καθολου...απο την μυρωδια με καταλαβε...λετε αν τον σηκωνε ο Παυλος να εκανε το ιδιο..???Γιατι πανω στην πεινα του εχει επιχειρησει να βυζαξει μεχρι και τον πατερα του!!! Ευακι λεφτα ο αντρας σου πηρε απο το κεφαλαιο αληλοβοηθειας????

waWmp3.png

9LyAp3.png

Θεανώ, τί τεστ να πάρεις...το πράγμα μιλάει από μόνο του!!! Και ξέρεις τί λέει: κόψε τα γλυκά, είσαι έγκυος και θα σου ανέβει το ζάχαρο!!(θυμάσαι τη καμπύλη ζαχάρου;)

:P:p:pθεανω μου αν το θελετε τοσο πολυ με το καλο!!περιμενουμε νεα..

Ρε κοριτσια καμμια δεν ξερει να φτιαχνει καλα μπιφτεκια...??? (καθενας με τον πονο του) πειτε καμμια συνταγη και αυριο η διαιτολογος μου εχει μπιφτεκια με πουρε...γιαμ γιαμ...

Τον σηκωσα κοιμισμενο εφαγε και τωρα τον εχω μπρουμητα να ρευτει αλλα δεν το βλεπω...ρε κοριτσια τον σηκωνω απο την κουνια κοιμισμενο, τον παιρνω αγκαλια και αμεσως γυριζει το κεφαλακι του να φαει...αρχισε να τρωει αμεσως...τι σου ειναι η φυση...δεν ανοιξε τα ματια του καθολου...απο την μυρωδια με καταλαβε...λετε αν τον σηκωνε ο Παυλος να εκανε το ιδιο..???Γιατι πανω στην πεινα του εχει επιχειρησει να βυζαξει μεχρι και τον πατερα του!!! Ευακι λεφτα ο αντρας σου πηρε απο το κεφαλαιο αληλοβοηθειας????

τον ειπανε οτι επειδη πηρα απο το ικα βοηθημα τοκετου επι 2 ισως να μην παρουμε..θα μας απαντησουν απο τα κεντρικα καποια στιγμη..

98?????????????:confused::confused::confused::confused::confused:

ειχα ειδη 2 χρονια που δουλευα...........αισθανομαι μεγαλη:(

αη μαρη!!!μονο 3 χρονια μεγαλυτερη σιγα μην εισαι και κωλογρια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...