Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα,

Μαιρούλα περαστικά στην κοπέλα.

Ελένη (ομορφάκια) για να μην ψάχνεις το sun beach είναι στα Τριάντα καμία σχέση με φαληράκι. Οπότε ούτε η Αλέκα ξέρει να σου πει ποιος πετούσε τα προφυλαχτικά χιχιχι.

ανεξιχνιαστο θα μεινει αυτο το πραγμα τελικα...

δεν την εχω ακουσει αυτη τη περιοχη ποτε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αχ και δεν εχω παει στα Χανια....αντε να δουμε ποτε τωρα.....

δυο μετρα και πεντε ποντους (θα επρεπε να ειχα για τα κιλα μου), αλλα ειμαι μονο 1.74!!!!!!!:rolleyes:

;)Εντάξει είσαι!Μην ξεχνάς το θέμα του θυροειδή που είναι η πιο ύπουλη κ..οαρρώστια και ρυθμίζει τα πάντα,από ορμόνες μέχρι μεταβολισμό!Έχω μια φίλη που έχει υποθυροειδή και είναι 50κιλά.όλη την ημέρα όμως τρώει 1 μήλο και είναι μες στα νεύρα!Εγώ δεν μπορώ να το κάνω με τιποτα αυτό.Δεν μου αρέσουν τα μήλα!!!!!

μπα εγω ημου σενα olympic κατι,ενα ημικυκλικο,αμα μπει η αννα θα πει.

Όταν έγραφα το προηγ. μνμ. ήμουν στην 186 σελ. και μέχρι να γράψω πήγαμε στην επόμενη δεν σας προλαβαίνω.

Λοιπόν το συγκεκρ. ξενοδ. είναι στην περιοχή της Ιξιάς μετά είναι τα Τριάντα ή αλλιώς Ιαλυσσός.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Μαιρούλα περαστικά στην κοπέλα.

Ελένη (ομορφάκια) για να μην ψάχνεις το sun beach είναι στα Τριάντα καμία σχέση με φαληράκι. Οπότε ούτε η Αλέκα ξέρει να σου πει ποιος πετούσε τα προφυλαχτικά χιχιχι.

αννουλα αν μαθεις ποια ηταν αυτη που μου εφαγε τον νεαρο, ενημερωσε με σε παρακαλω!!:P

[/u]

;)Εντάξει είσαι!Μην ξεχνάς το θέμα του θυροειδή που είναι η πιο ύπουλη κ..οαρρώστια και ρυθμίζει τα πάντα,από ορμόνες μέχρι μεταβολισμό!Έχω μια φίλη που έχει υποθυροειδή και είναι 50κιλά.όλη την ημέρα όμως τρώει 1 μήλο και είναι μες στα νεύρα!Εγώ δεν μπορώ να το κάνω με τιποτα αυτό.Δεν μου αρέσουν τα μήλα!!!!!

εσυ παιδι μου εισαι αδυνατη.... πω πω...δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω για να χασω τα κιλα???? Μη μου λες τετοια και φουνταρω απο πουθενα...... Παιδια δε μπορω να μεινω χοντρη, ημαρτον.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αννουλα αν μαθεις ποια ηταν αυτη που μου εφαγε τον νεαρο, ενημερωσε με σε παρακαλω!!:P

εσυ παιδι μου εισαι αδυνατη.... πω πω...δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω για να χασω τα κιλα???? Μη μου λες τετοια και φουνταρω απο πουθενα...... Παιδια δε μπορω να μεινω χοντρη, ημαρτον.

Έγώ λέω να μην βιάζεσαι και να μην αγχώνεσαι!Τώρα γέννησες

Εεεε δεν παει αλλο...πρεπει να σας κοψω την συνδεση (οσες εχουν connx , οι αλλες δεν κινδυνευετε) για να μην μιλατε τοσο οταν λειπω :ΡΡΡΡ

Μαιρουλα στεναχωρηθηκα με την κοπελα...περαστικα της!!!

Ομορφακι παλι κεφια εχεις βλεπω...πρεπει να ειστε πολυ μουρλη οικογενεια...

Wonderland καλως μας ηρθες...ρε κοριτσια γραφτειτε μην ντρεπεστε..οσες περισσοτερες τοσο το καλυτερο...το parents σε λιγο θα μας βαλει δικο μας server...αραγε και τα αλλα καφε τοσο πολυ μιλανε???Μου αρεσει που λεγαμε μην χαθουμε μετα την γεννα...το καφε Νοεμβριου περναει ενδοξες στιγμες...χεχεχε

Μαρη Θεανω αυριο θελουμε νεα...ηταν να παρεις φορα εσυ....

χμμμ τι αλλο ...δεν θυμαμαι με τοσα που διαβασα...μαρεσει που λεω ας τις διαβασω λιγο και μετα να δω και να σχολιασω φωτο τους...βρε τρομαρα μου.

Ασπα υπομονη,....και εμεις με τον Παυλιτο δεν περναμε και την καλυτερη μας φαση...ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα γιατι ειμαστε σαν ξενοι...αυτα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις έκανα ένα χαμομήλι για να με χαλαρώσει. Ο μικρός κοιμάται σχεδόν όλη μέρα σήμερα. Πολύ φοβάμαι ότι το βράδυ θα ξαγρυπνήσω. Το χαμομήλι με μάρανε...

Μόλις έβαλα μια φωτογραφία του στο προφιλ μου. Έτσι για να γνωριζόμαστε σιγά σιγά

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

α μπραβο ελενη αυτο ηταν το ξενοδοχειο. Εμπιαζε η ονομασια με αυτο που εμενε η ομορφακια....καμια που πηγε πενταημερη εκει το 94???? Για να τελειωνουμε με τα ξεκαθαρισματα.

λοιπον θα σας αφησω σιγα σιγα γιατι θα με αφησει ο Νικος μια και καλη. Γουοντερλαν, για να δουμετη φωτο πρπει να ειμαστε 'φιλες' δε μπορουμε να δουμε κατι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ασπα υπομονη,....και εμεις με τον Παυλιτο δεν περναμε και την καλυτερη μας φαση...ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα γιατι ειμαστε σαν ξενοι...αυτα...

φιλεναδα και εγω ετσι ελεγα για τον Γιωργακι μου και ιδου τα αποτελεσματα ...Θα τρεχουμε για τεστ:P:p:p

iMLpp3.png

τωρα εγω το κουκλακι-μωρακι τι κανω με σας τις γιαγιαδες ακομα απορω.....Αλλα τεσπα...εχετε εμπειρια σαν μεγαλυτερες οποτε μπορω να μαθω απο εσας πραγματα.....χιχιχιχιχιχιχιχ

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...