Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε ιδιωτικό! Αυτοί λένε τα αφήνουμε να λύσουν μόνα τους τις διαφορές τους κ όταν ξεφύγουν τα πράγματα επεμβαίνουμε! Όταν ηρεμήσουν τα πνευματα εξηγούμε τα γιατί κ πως!! Με το σκεπτικό πως δεν θα είναι πάντα δίπλα τους η δασκάλα ή εμείς να τα σώζουμε!!!

Εντάξει,αυτό έχει μια λογική αλλά για μεγαλύτερα παιδιά.Λιγο δύσκολο να το καταλάουν τα παιδάκια των 3,5 ετών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

wonderland καλώς ήρθες!!!

Είναι πολλές αυτές που μας διαβάζουν σιωπηρά! Τις βλέπω κ από τις recent visitors στο προφίλ!!!

Δεν βαριέσαι γινόμαστε που γινόμαστε ρεζίλι, να περνά κ η ώρα..

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ο λόγος που δεν έγραφα τόσο καιρό ήταν επειδή όταν σας ανακάλυψα ήσασταν ήδη μια δεμένη παρέα και ένοιωθα περίεργα... αλλά στο τέλος το φιλοσόφησα και σκέφτηκα πως ολοι οι καλοί χωράνε. Να 'μαι λοιπόν.

Πάω στον μικρό γιατί κλαίει. Επανέρχομαι σε λίγο

Εμεις τους καλωσοριζουμε ολους!!!!!

Πριν λιγο καιρο μπηκα ετσι και εγω σε μια ''παρεα'' αλλα τζίφος....δεν μου αρεσε το κλήμα και δεν ξαναγραψα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εντάξει,αυτό έχει μια λογική αλλά για μεγαλύτερα παιδιά.Λιγο δύσκολο να το καταλάουν τα παιδάκια των 3,5 ετών!

Εμένα μια χαρά ώριμα μου φαίνονται πάντως!! Που να δεις τον δίχρονο γιο μου πως διεκδικεί κ αμύνεται σε σχέση με τον μεγάλο....

Δεν ξέρει καλά καλά να μιλήσει αλλά η διεκδίκηση, διεκδίκηση!!!!

wonderland καλώς ήρθες!!!

Είναι πολλές αυτές που μας διαβάζουν σιωπηρά! Τις βλέπω κ από τις recent visitors στο προφίλ!!!

Δεν βαριέσαι γινόμαστε που γινόμαστε ρεζίλι, να περνά κ η ώρα..

Ρε κορίτσια,σοβαρά τώρα,είσαστε μεγάλη παρηγοριά για μένα,κλεισμένη στο σπίτι και βοήθεια από πουθενά!!

Διαφημίσεις

Ήρθα και πάλι. Άμα τον πιάσει η γκρίνια δεν σταματάει με τίποτα όμως. Και ευελπιστούσα ότι θα τον βάλω για ύπνο τώρα, όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο. Τώρα τον έχω δίπλα μου και τον ακούω που ρουφάει την πιπίλα του...

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Εμεις τους καλωσοριζουμε ολους!!!!!

Πριν λιγο καιρο μπηκα ετσι και εγω σε μια ''παρεα'' αλλα τζίφος....δεν μου αρεσε το κλήμα και δεν ξαναγραψα.

Που, που;;;; Η κουτσομπόλα της γειτονιάς!!!

Ήρθα και πάλι. Άμα τον πιάσει η γκρίνια δεν σταματάει με τίποτα όμως. Και ευελπιστούσα ότι θα τον βάλω για ύπνο τώρα, όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο. Τώρα τον έχω δίπλα μου και τον ακούω που ρουφάει την πιπίλα του...

Εμενα ρουφαει τα χερια του.....

Πόσο ειναι το μωρο? Γραφτο στην υπογραφη για να μην σε ρωταμε συνεχια.:wink:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εμένα μια χαρά ώριμα μου φαίνονται πάντως!! Που να δεις τον δίχρονο γιο μου πως διεκδικεί κ αμύνεται σε σχέση με τον μεγάλο....

Δεν ξέρει καλά καλά να μιλήσει αλλά η διεκδίκηση, διεκδίκηση!!!!

Εγώ λέω πως είναι ανώριμα να λύσουν τις διαφορές τους μόνα τους.Άλλο πράγμα η διεκδίκηση.Σιγά μην δάγκωναν την Έφη και αυτή θα καθόταν να το συζητήσει κι όλας!!!και τώρα που είναι 5ετών,

Διαφημίσεις

χα ελενη πουυυυυ???? χαχα!!!!!!!! Κοριτσακια καλως ηρθατε. Μου αρεσει που φαινομαστε δεμενες. Εγω βεβαια δε χωνευω την Ελενη γιατι απο μικρη ηταν ομορφη και αδυνατη, την Αννουλα, την Ευη και την Δαλιδα γιατι ειναι πιο προκομενες απο εμενα, τη Μαιρη και τη Γωγω που στην εγκυμοσυνη η μια δεν πηρε κιλα και η άλλη εχασε, την Ομορφακια, την Κιμι , την Ευανθια, την Ασπα, το κοτοπουλακι, τη Θεανω και άλλες πολλες! Ας μην τις γραψω όλες!!!! Εγω χωνευω μονο μια σε όλο το παρεντς αλλα δεν θα πω το ονονμα γιατι ο συντονιστης θα με διωξει....Εγω και η Μαριανθη αυτην χωνευουμε!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Στο cafe au lait.

Δεν έδενα με τπτ εκει μεσα.

δεν το ειχα δει '... μην παρεξηγηθω ετσι??????:cool:

Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγω ειμαι κ@λογρια αλλα τουλαχιστον αδυνατη......29/8/74

Παρε τεστ - παρε τεστ - παρε τεστ - παρε τεστ - παρε τεστ.......

Ηθελα να 'ξερα ποτε προλαβαινεις που κοιμαστε ολοι μαζι,αλλα μιας και εισαι ξώστηθη μην παει χαμένο.....:lol:

Καλως την!!!!

Ελένη πόσα κιλά πήρες και πώς τα έχασες?Βέβαια βοηθάει και ο θηλασμός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...