Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα τοσα που γραψατε ποτε να τα διαβασω καλε?????

Οι αναγουλες και οι ζαλαδες καλα κρατον....εχω κ τον αντρα μου να κανει σχεδια με τα διδυμα κοριτσακια του τι θα κανει....(εμ δεν ξερουμε αν ειμαι εγκυος εμ θα εχω διδυμα και μαλιστα κοριτσια.....)οιμε.......

να καλοσωρισω με την σειρα μου τα καινουργια κοριτσακια στην παρεα μας!!!!!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!!!!!!!!

Και ναι το αστερι μου μολις ξυπνησε,,,,,,,,,που να προλαβω να διαβασω η μανα?

Γιατί μας κρατάς σε αγωνία ;;; Πάρε ένα τεστ να δούμε!!!

Να σου πω περίοδος σου έχει έρθει τελικά;; Δεν πρέπει να σου έρθει πρώτα κ μετά να μπορείς να μείνεις ξανα;; Ή λέω βλακείες;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, είδα φως και μπήκα. Ανήκω κι εγώ στο club των μανάδων του Νοέμβρη. Γέννησα στις 23 τον μπούφο μου και από τότε δεν έχω κοιμηθεί σωστό οχτάωρο. Κάτι σπαστά τρίωρα μόνο και έψαχνα να βρω συμπάσχοντες στην αγρυπνία μου. Μάλλον έπεσα διάνα!!! :P

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο?Εγώ δούλευα σε ιδιωτικούς και δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό και να το αφήσουμε να συνεχίζεται!Ημουν υποχρεωμένη να βρώ τρόπο να το σταματήσω!!Όταν ήμουν στα μικρά (1,5-2,5ετών).Μετά,για 6 χρόνια είχα τα νήπια και γλίτωσα!!

Σε ιδιωτικό! Αυτοί λένε τα αφήνουμε να λύσουν μόνα τους τις διαφορές τους κ όταν ξεφύγουν τα πράγματα επεμβαίνουμε! Όταν ηρεμήσουν τα πνευματα εξηγούμε τα γιατί κ πως!! Με το σκεπτικό πως δεν θα είναι πάντα δίπλα τους η δασκάλα ή εμείς να τα σώζουμε!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλησπέρα, είδα φως και μπήκα. Ανήκω κι εγώ στο club των μανάδων του Νοέμβρη. Γέννησα στις 23 τον μπούφο μου και από τότε δεν έχω κοιμηθεί σωστό οχτάωρο. Κάτι σπαστά τρίωρα μόνο και έψαχνα να βρω συμπάσχοντες στην αγρυπνία μου. Μάλλον έπεσα διάνα!!! :P

Καλώς ήρθες Wonderland!! 3 new entry σήμερα!!! Εσείς εκεί έξω που μας διαβάζετε και γεννήσατε Νοέμβριο, μπείτε μέσα και γράψτε να μεγαλώσει το τρελοκομείο μας!!! Δε διαβάζετε τί γίνεται εδώ μέσα;;;;

μας διαβαζες και εσυ??? Κανω μπανιο τα παιδια μου αλλα κανω και κατι διαλειμματα!! χιχιχι. ¨οχι δηλαδη αν μας διαβαζες όλο αυτον τον καιρο θελω να δω σε ποσους εχω γινει ρεζιλι....

καλωσορισες, να σου ζησει το παιδακι σου . Παω να συνεχισω το ρολο μου ως μανα!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γιατί μας κρατάς σε αγωνία ;;; Πάρε ένα τεστ να δούμε!!!

Να σου πω περίοδος σου έχει έρθει τελικά;; Δεν πρέπει να σου έρθει πρώτα κ μετά να μπορείς να μείνεις ξανα;; Ή λέω βλακείες;;;

δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος.....ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκη να ερθει περιοδος...αυριο θα σας εχω νεα.....

iMLpp3.png

μας διαβαζες και εσυ??? Κανω μπανιο τα παιδια μου αλλα κανω και κατι διαλειμματα!! χιχιχι. ¨οχι δηλαδη αν μας διαβαζες όλο αυτον τον καιρο θελω να δω σε ποσους εχω γινει ρεζιλι....

καλωσορισες, να σου ζησει το παιδακι σου . Παω να συνεχισω το ρολο μου ως μανα!!!!!!!

φαντασου ποσοι εχουν γαλασει μαζι μας.πω πω...........

iMLpp3.png

Εγώ για να εκτονωθούν είχα σκεφτεί να τα γράψω σε δραστηριότητες αλλα δεν μου έκατσε φέτος με τις γέννες κ τα ρέστα. Αλλά από του χρόνου σίγουρα!

Πέρσυ ήταν 3 - 3,5! Έχουν ένα σκεπτικό σαν τακτική σε αυτά τα θέματα που είναι εν μέρει σωστή αλλά... Βέβαια δεν είχε παραγίνει κ πάντα έφταιγε ο δικός μου που τον δάγκωναν τα άλλα παιδάκια, σύμφωνα με τις αφηγήσεις του πάντα...

εννοειται... ο τζαννετακος του παιδικου ειναι. τα νεα του καθε μερα ειναι οτι "σημερα δεν με βαρεσε ο Αινειας". το παιδι της σφαλιαρας. ειναι κ ο Θανος που κοιταζονται με νοημα κ παιζει υποκρουση γουεστερν απο πισω. οταν του ειπε η αδερφη μου οτι θα τον δειρει τον Θανο, ενθουσιαστηκε!

θεανω, με το καλο τα διδυμα...

σημερα ελεγα να κοιμηθω νωρις, σημερα εχει ανησυχια ο μπεμπακος... αμαν...κανενας συντονισμος σ'αυτο το σπιτι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

[/b]

Δηλαδή απ'οτι κατάλαβα είμαι και χοντρή και η πιο γριά!!!!:confused:

Ευχαριστώ παααααάρα πολύ!:P:p:p

Εγω ειμαι κ@λογρια αλλα τουλαχιστον αδυνατη......29/8/74

καλα τοσα που γραψατε ποτε να τα διαβασω καλε?????

Οι αναγουλες και οι ζαλαδες καλα κρατον....εχω κ τον αντρα μου να κανει σχεδια με τα διδυμα κοριτσακια του τι θα κανει....(εμ δεν ξερουμε αν ειμαι εγκυος εμ θα εχω διδυμα και μαλιστα κοριτσια.....)οιμε.......

να καλοσωρισω με την σειρα μου τα καινουργια κοριτσακια στην παρεα μας!!!!!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!!!!!!!!

Και ναι το αστερι μου μολις ξυπνησε,,,,,,,,,που να προλαβω να διαβασω η μανα?

Παρε τεστ - παρε τεστ - παρε τεστ - παρε τεστ - παρε τεστ.......

Ηθελα να 'ξερα ποτε προλαβαινεις που κοιμαστε ολοι μαζι,αλλα μιας και εισαι ξώστηθη μην παει χαμένο.....:lol:

Καλως την!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εγω παλι θα σκασω αν δεν ρωτησω!

αγγελικη, μεφη, wonderland, γιατι δεν μπαινατε τοσο καιρο?

πειτε γρηγορα, γιατι θελω να παω κ για υπνο... νιωθω πολυ χαλια σημερα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ελενη1 σοβαρα μιλας?????????????????????

το '74????????

καμμια σχεση...δεν σου φαινεται ουτε στο ελαχιστο!!!

θα σε βλεπω κ θα λεω, κ εγω ετσι κουκλα θα ειμαι σε 2 χρονακια!

ωραια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ο λόγος που δεν έγραφα τόσο καιρό ήταν επειδή όταν σας ανακάλυψα ήσασταν ήδη μια δεμένη παρέα και ένοιωθα περίεργα... αλλά στο τέλος το φιλοσόφησα και σκέφτηκα πως ολοι οι καλοί χωράνε. Να 'μαι λοιπόν.

Πάω στον μικρό γιατί κλαίει. Επανέρχομαι σε λίγο

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

ελενη1 σοβαρα μιλας?????????????????????

το '74????????

καμμια σχεση...δεν σου φαινεται ουτε στο ελαχιστο!!!

θα σε βλεπω κ θα λεω, κ εγω ετσι κουκλα θα ειμαι σε 2 χρονακια!

ωραια...

00020453.gif ......εχουμε καλο DNA!!!

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εγω παλι θα σκασω αν δεν ρωτησω!

αγγελικη, μεφη, wonderland, γιατι δεν μπαινατε τοσο καιρο?

πειτε γρηγορα, γιατι θελω να παω κ για υπνο... νιωθω πολυ χαλια σημερα!

Εγώ πάντως δίσταζα για να μην χαλάσω την παρέα.Σήμερα είδα φώς και μπήκα(από την Αγγελική76)!!Επίσης επειδή δεν τα πάω και καλά με τον υπλογιστή.

Ο λόγος που δεν έγραφα τόσο καιρό ήταν επειδή όταν σας ανακάλυψα ήσασταν ήδη μια δεμένη παρέα και ένοιωθα περίεργα... αλλά στο τέλος το φιλοσόφησα και σκέφτηκα πως ολοι οι καλοί χωράνε. Να 'μαι λοιπόν.

Πάω στον μικρό γιατί κλαίει. Επανέρχομαι σε λίγο

Τις ίδιες σκέψεις κάναμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...