Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μέσα από το στόμα μου το πήρες!!Για να πάρεις μέρος πρέπει να είσαι ή φοιτητής ή γκούρλα από το βράδυ!!!Τέτοιες μέρες το νοσοκομείο μας(ο θεός να το κάνει)είναι γεμάτο για πλύσεις στομάχου!!!όσο για την βρώμα δεν μπορείς να φανταστείς!!Το καλύτερο είναι που υπάρχουν δεκάδες που κοιμούνται σε παγκάκια γιατί δεν βρίσκουν ξενοδοχείο!

Ωραία διαφήμιση βλέπω κάνεις κ εσύ για το Καρναβάλι σας!!!

Εγώ ευχαριστήθηκα πάντως πέρσυ που βγήκα στο Καρναβάλι των μικρών! Αξιοπρεπέστατο! Τώρα των μεγάλων....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααχ, από πού ν' αρχίσω! Καλά εσάς όλο το απόγευμα κοιμούνται τα δικά σας και είστε συνέχεια στο φόρουμ;; Δεν θέλουν παιχνίδι;;

Άσπα, μη ψαρώνεις, θα τα ξεπεράσεις όλα, τώρα τα βλέπεις ίσως λίγο πιο τραγικά!

Εντάξει, είμαι κι εγώ βρωμόγρια, το παραδέχομαι!! Αλλά πιο μικρή από την ομορφάκια...και πιο μεγάλη από την Αλέκα (κλαψ!)!!

Μέφη, κοντοχωριανές, ε; Πάντως έχετε και στη Ξάνθη mothercare, αλλά φωτιά ο άτιμο!

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο (ναι του '76 είμαι!)!!

Ρε κορίτσια εγώ πάλι από τα mothercare μόνο τα φανελάκια εχω ευχαριστηθεί.Με τα ρούχα και ειδικά με τα φορμάκια δεν τρελλενομαι.

Α, αυτά τα έχουμε κ εμείς αλλά του τον κόβω τον αέρα:(ευαισθητούλες μανούλες κλείστε τα ματάκια!) τρώει κανά δυο στα μπουτάκια, έτσι που είναι γυμνά τσιτσιρίζουν κ επανέρχεται!!!

Και φωνή, το τι θα έχει ακούσει η γειτόνισσα που συνορευουν τα μπάνια μας δεν λέγεται! Θα μου στείλει την Πρόνοια καμμιά ώρα!:lol::lol:

Κοίτα όταν έχεις τσούρμο τα παιδιά στο σπίτι πρέπει να επικρατούν ώρες δικτατορίας (λογοκρισία, κοινή ησυχία κ.α.) για την ομαλή συμβίωση όλων! Δεν βγαίνει αλλιώς! Άμα είναι ένα είσαι μέσα στη γλύκα κ το μαλακό!!!

ασε με, γιατι μια φορα του εριξα στο κολαρακι του στο μπανιο, κ με πηραν τα κλαμματα την αχρηστη μανα!

τεσπα... ΣΥΜΦΩΝΩ για τη δικτατορια! ε, δεν γινεται.. ή που θα καταληξω στο Δαφνι ή που θα γινουν ανθρωποι! εγω, αποκλειεται να καταληξω στο Δαφνι, οποτε... η φαση ειναι που φωναζουν καμμια φορα, λες κ θα τα φοβηθω. κ μετα τους ριχνω το φονικο μου βλεμμα, κ βουρκωνουν...

ετσι λεω, για να ξεχωριζουμε εδω μεσα.

με νοιωθεις...χαιρομαι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αααααχ, από πού ν' αρχίσω! Καλά εσάς όλο το απόγευμα κοιμούνται τα δικά σας και είστε συνέχεια στο φόρουμ;; Δεν θέλουν παιχνίδι;;

Άσπα, μη ψαρώνεις, θα τα ξεπεράσεις όλα, τώρα τα βλέπεις ίσως λίγο πιο τραγικά!

Εντάξει, είμαι κι εγώ βρωμόγρια, το παραδέχομαι!! Αλλά πιο μικρή από την ομορφάκια...και πιο μεγάλη από την Αλέκα (κλαψ!)!!

Μέφη, κοντοχωριανές, ε; Πάντως έχετε και στη Ξάνθη mothercare, αλλά φωτιά ο άτιμο!

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο (ναι του '76 είμαι!)!!

Καβάλα μας είναι, μην νομίζεις πως γράφουμε σε απόλυτη ησυχία!!!

Ζωγραφίζουμε, βλέπουμε κανα βίντεο, γράφουμε, πάμε για νερό, φρυγανιά, κάκα, τσίσα, να πλύνουμε τα χέρια από τους μαρκαδόρους, να πλύνουμε κ του μικρού που δεν παίζει με τους μαρκαδόρους αλλά πρέπει να πλυθούν και αυτού κλπ κλπ ...

ΟΧΙ ΕΥΑΝΘΙΑ! ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΙΣΜΕΝΗ ΧΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ κ εγραφα εδω...

:cool:

αει, μαρη....νομιζεις ξεμπερδεψα? πρεπει τωρα να πααμε στο ΙΚΑ, νααα τα γραψουν ή στη χειροτερη περιπτωση θα πρεπει να τα αγορασουμε πρωτα κ με αποδειξεις να παμε στο ΙΚΑ να παρουμε τα λεφτα. θα κλεισω ρβ με παιδιατρο κ θα σου πω.

Ευανθία εσύ ρώταγες για βλέννες στα κάκά του μωρού νομίζω;

Καταλήξαμε σε κάποιο συμπέρασμα;; Γιατί έχει από χθες κ εμένα μπόλικες!

μια μερα κρατησαν κ τωρα ειναι ενταξει. εαν συνεχιζαν πιο πολυ θα επαιρνα τη γιατρο τηλ.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Ωραία διαφήμιση βλέπω κάνεις κ εσύ για το Καρναβάλι σας!!!

Εγώ ευχαριστήθηκα πάντως πέρσυ που βγήκα στο Καρναβάλι των μικρών! Αξιοπρεπέστατο! Τώρα των μεγάλων....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοίταξε για τους ξένους που έρχονται είναι καλά.Και η ξάνθη είναι πολύ όμορφη πόλη.Απλά εγώ δεν το αντέχω αυτό το νταβαντούρι!Την παρέλαση από την τ.ν. την βλέπω

Καβάλα μας είναι, μην νομίζεις πως γράφουμε σε απόλυτη ησυχία!!!

Ζωγραφίζουμε, βλέπουμε κανα βίντεο, γράφουμε, πάμε για νερό, φρυγανιά, κάκα, τσίσα, να πλύνουμε τα χέρια από τους μαρκαδόρους, να πλύνουμε κ του μικρού που δεν παίζει με τους μαρκαδόρους αλλά πρέπει να πλυθούν και αυτού κλπ κλπ ...

ναι!!!!!!!!!!! ακριβως η ιδια ΜΛΚ. μη χασει, κ δεν κανει τα παντα απο πισω του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν το αντεχω αυτο... διαολιζομαι! αφου κανουμε τα παντα 2 φορες. μια που θα το κανει ο νικηφ. κ μια αλλη για τη χριστ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αει, μαρη....νομιζεις ξεμπερδεψα? πρεπει τωρα να πααμε στο ΙΚΑ, νααα τα γραψουν ή στη χειροτερη περιπτωση θα πρεπει να τα αγορασουμε πρωτα κ με αποδειξεις να παμε στο ΙΚΑ να παρουμε τα λεφτα. θα κλεισω ρβ με παιδιατρο κ θα σου πω.

αντε να δουμε... προσεχε μη ταλαιπωρηθεις κοπελιαααα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ασε με, γιατι μια φορα του εριξα στο κολαρακι του στο μπανιο, κ με πηραν τα κλαμματα την αχρηστη μανα!

τεσπα... ΣΥΜΦΩΝΩ για τη δικτατορια! ε, δεν γινεται.. ή που θα καταληξω στο Δαφνι ή που θα γινουν ανθρωποι! εγω, αποκλειεται να καταληξω στο Δαφνι, οποτε... η φαση ειναι που φωναζουν καμμια φορα, λες κ θα τα φοβηθω. κ μετα τους ριχνω το φονικο μου βλεμμα, κ βουρκωνουν...

ετσι λεω, για να ξεχωριζουμε εδω μεσα.

με νοιωθεις...χαιρομαι.

Α, εμείς το κληρονομήσαμε αυτό από το σταθμό φέτος, γιατί πέρσυ είχαμε τα δαγκωματα!!

Μου είπαν οι δασκαλοι πως είναι η χρονια της τσιρίδας!!! Άλλο κ τούτο τους λέω!Δλδ;;; Δλδ μου λένε ξεκίνησε ένα να τσιρίζει κ να φωνάζει όταν το πειράξανε κ το πήραν όλα!! Κατάλαβες;;;;;

Πέρσυ είχε γίνει το ίδιο με τις δαγκωνιές! Πόσες φορές είχε έρθει με σημάδια, κ ποσες μας είχε αφήσει σε εμάς!!!:rolleyes:

δαλιδα, εμεις απο τον παιδικο, ο μεγαλος δλδ, κληρονομησαμε ωραιες κουβεντες.

α στο διαολο, πουστη μου, α μα τον γονιο σου, ειστε ολοι μαλακες, θα σας πιω το αιμα, κ αλλα τετοια αισιοδοξα.

αυτα δεν με πειραζουν ομως!

ξερεις τι με πειραζει? που παει στον δασκαλο του κ του λεει ο μπαμπας μου με χτυπαει! κ μας πιανει ο δασκαλος στον δρομο κ μας λεει με νοημα "να ξερετε οτι οτι γινεται σπιτι μου το λεει", κ χαζογελαμε εμεις τα χαζα... μετα που φτασαμε σπιτι μας το σκαει το παραμυθι...ειπα στον κυριο οτι με χτυπας...εγω? του λεει ο παυλος... ναι, ρε μπαμπα, οταν παιζουμε μαχες δεν με χτυπας?

θα μας το παρει η προνοια το χαζο παιδι μας, κ θα φταιει μονος του!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Α, εμείς το κληρονομήσαμε αυτό από το σταθμό φέτος, γιατί πέρσυ είχαμε τα δαγκωματα!!

Μου είπαν οι δασκαλοι πως είναι η χρονια της τσιρίδας!!! Άλλο κ τούτο τους λέω!Δλδ;;; Δλδ μου λένε ξεκίνησε ένα να τσιρίζει κ να φωνάζει όταν το πειράξανε κ το πήραν όλα!! Κατάλαβες;;;;;

Πέρσυ είχε γίνει το ίδιο με τις δαγκωνιές! Πόσες φορές είχε έρθει με σημάδια, κ ποσες μας είχε αφήσει σε εμάς!!!:rolleyes:

Εγώ Δαλιδά όταν δούλευα,τα έβαζα επίτηδες να τσιρίζουν,όταν τα έβλεπα πως έχουν λαλήσει,για να εκτονωθούν!Καλά πως επέτρεπαν τις δαγκωνιές?Γι τί ηλικίες μιλάμε?

δαλιδα, εμεις απο τον παιδικο, ο μεγαλος δλδ, κληρονομησαμε ωραιες κουβεντες.

α στο διαολο, πουστη μου, α μα τον γονιο σου, ειστε ολοι μαλακες, θα σας πιω το αιμα, κ αλλα τετοια αισιοδοξα.

αυτα δεν με πειραζουν ομως!

ξερεις τι με πειραζει? που παει στον δασκαλο του κ του λεει ο μπαμπας μου με χτυπαει! κ μας πιανει ο δασκαλος στον δρομο κ μας λεει με νοημα "να ξερετε οτι οτι γινεται σπιτι μου το λεει", κ χαζογελαμε εμεις τα χαζα... μετα που φτασαμε σπιτι μας το σκαει το παραμυθι...ειπα στον κυριο οτι με χτυπας...εγω? του λεει ο παυλος... ναι, ρε μπαμπα, οταν παιζουμε μαχες δεν με χτυπας?

θα μας το παρει η προνοια το χαζο παιδι μας, κ θα φταιει μονος του![/QUOTE]

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ Δαλιδά όταν δούλευα,τα έβαζα επίτηδες να τσιρίζουν,όταν τα έβλεπα πως έχουν λαλήσει,για να εκτονωθούν!Καλά πως επέτρεπαν τις δαγκωνιές?Γι τί ηλικίες μιλάμε?

Εγώ για να εκτονωθούν είχα σκεφτεί να τα γράψω σε δραστηριότητες αλλα δεν μου έκατσε φέτος με τις γέννες κ τα ρέστα. Αλλά από του χρόνου σίγουρα!

Πέρσυ ήταν 3 - 3,5! Έχουν ένα σκεπτικό σαν τακτική σε αυτά τα θέματα που είναι εν μέρει σωστή αλλά... Βέβαια δεν είχε παραγίνει κ πάντα έφταιγε ο δικός μου που τον δάγκωναν τα άλλα παιδάκια, σύμφωνα με τις αφηγήσεις του πάντα...

καλα τοσα που γραψατε ποτε να τα διαβασω καλε?????

Οι αναγουλες και οι ζαλαδες καλα κρατον....εχω κ τον αντρα μου να κανει σχεδια με τα διδυμα κοριτσακια του τι θα κανει....(εμ δεν ξερουμε αν ειμαι εγκυος εμ θα εχω διδυμα και μαλιστα κοριτσια.....)οιμε.......

να καλοσωρισω με την σειρα μου τα καινουργια κοριτσακια στην παρεα μας!!!!!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!!!!!!!!

Και ναι το αστερι μου μολις ξυπνησε,,,,,,,,,που να προλαβω να διαβασω η μανα?

iMLpp3.png

Εγώ για να εκτονωθούν είχα σκεφτεί να τα γράψω σε δραστηριότητες αλλα δεν μου έκατσε φέτος με τις γέννες κ τα ρέστα. Αλλά από του χρόνου σίγουρα!

Πέρσυ ήταν 3 - 3,5! Έχουν ένα σκεπτικό σαν τακτική σε αυτά τα θέματα που είναι εν μέρει σωστή αλλά... Βέβαια δεν είχε παραγίνει κ πάντα έφταιγε ο δικός μου που τον δάγκωναν τα άλλα παιδάκια, σύμφωνα με τις αφηγήσεις του πάντα...

Σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο?Εγώ δούλευα σε ιδιωτικούς και δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό και να το αφήσουμε να συνεχίζεται!Ημουν υποχρεωμένη να βρώ τρόπο να το σταματήσω!!Όταν ήμουν στα μικρά (1,5-2,5ετών).Μετά,για 6 χρόνια είχα τα νήπια και γλίτωσα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...