Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το mothercare το στοκ. θα ερθεις μια βολτα...

πω, θα με πρηξουν σημερα... δεν κοιμηθηκε η μικρη μεσημερι, τη πηρε ο υπνος στις 7, κ θα ξυπναει καθε τρεις κ λιγο τωρα... αντε παλι... μαααμααααααα... μαμουνια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι... το θυμαμαι αυτο...

πριν σε σκεφτομουν. να σε ρωτησω εσυ που εχεις τους "μπόυδες" που λεει κ ο πατερας μου...

ποτε εκανε μπανιο πρωτη φορα μονος του? ο μεγαλος...

γιατι θα τον πνιξω στη μπανιερα καμμια φορα τον δικο μου.

τρελάθηκες που θα τον αφήσω να κάνει μόνος του;;; Για να ξεκινήσουμε σήμερα κ να τελειώσουμε αυριο;;;

Απλά τώρα με το μωρό τα έχουμε μοιράσει, κάνει ο άντρας μου τα μεγάλα κ εγώ το μικρό! Βλέποντας το αυτό ο μεγάλος τσινάει κ δεν του κάθεται!! Μπάνιο θα με κάνει η μαμά, μέχρι τις 12 - 1 που θα τελειώσω με το μωρό αυτό το βιολί!!:mad::x:x

Εν τω μεταξύ δεν συμβιβάζεται να μην κάνει κ καθόλου. Εγώ θα σε περιμένω μανούλα να με κάνεις εσύ!!!

Είναι οι φάσεις που λέγαμε με το μωρό! Κ άλλα πολλά...

ΟΧΙ ΕΥΑΝΘΙΑ! ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΙΣΜΕΝΗ ΧΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ κ εγραφα εδω...

:cool:

Έχω χάσει επεισόδια, με ποια τα έβαλες;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

sorry,άκυρο!!!εσύ έγραψες η ξανθή και εγώ νόμιζα Ξάνθη!

Ξάνθη λεγεται... αλλα το εγραψα με κεφαλαια.

στο παγκρατι ειναι...athens.

θα παρεις μερος στο καρναβαλι???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ευανθία εσύ ρώταγες για βλέννες στα κάκά του μωρού νομίζω;

Καταλήξαμε σε κάποιο συμπέρασμα;; Γιατί έχει από χθες κ εμένα μπόλικες!

Ξάνθη λεγεται... αλλα το εγραψα με κεφαλαια.

στο παγκρατι ειναι...athens.

θα παρεις μερος στο καρναβαλι???

ΌΧΙ!!Πήρα μέρος μια φορά,ψόφησα στην κούραση και είπα ποτέ ξανά!!Δεν είμαι της γυμναστικής εγώ!!

τρελάθηκες που θα τον αφήσω να κάνει μόνος του;;; Για να ξεκινήσουμε σήμερα κ να τελειώσουμε αυριο;;;

Απλά τώρα με το μωρό τα έχουμε μοιράσει, κάνει ο άντρας μου τα μεγάλα κ εγώ το μικρό! Βλέποντας το αυτό ο μεγάλος τσινάει κ δεν του κάθεται!! Μπάνιο θα με κάνει η μαμά, μέχρι τις 12 - 1 που θα τελειώσω με το μωρό αυτό το βιολί!!:mad::x:x

Εν τω μεταξύ δεν συμβιβάζεται να μην κάνει κ καθόλου. Εγώ θα σε περιμένω μανούλα να με κάνεις εσύ!!!

Είναι οι φάσεις που λέγαμε με το μωρό! Κ άλλα πολλά...

θα το δειρω ρε συ! δεν φανταζεσαι, μου γυρναει το μυαλο! πανω που ειναι ετοιμος ξεπλυμενος, δινει μια κ ξαπλωνει τ'ανασκελα στη μπανιερα! ξανα με σαπουναδες! ανοιγει μονος του τη βρυση, ποτε θα καει δεν ξερω, μπουκωνει νερα, πανω που εχεις τελειωσει με τον αφρο, κανει μια στο σφουγγαρι κ ξαναγεμιζει ο τοπος... συγνωμη θα τελειωσει ποτε αυτο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

με την ΕΥΑΝΘΙΑ... μη της μιλας... εχει μεσον αυτη! παιρνει βεβαιωσεις απο το νοσοκομεια, χωρις να δουνε το παιδι, κ παει κ γραφει τα γαλατα στο ΙΚΑ. κ το λεει σε μενα, που εχω στησει αντισκηνο στο Παιδων.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΌΧΙ!!Πήρα μέρος μια φορά,ψόφησα στην κούραση και είπα ποτέ ξανά!!Δεν είμαι της γυμναστικής εγώ!!

μα τους βλεπω στην τιβι. εκτος που ειναι ντιρλα ολοι, ποσο να χοροπηδησει ο ανθρωπος... μετα φανταζομαι απο τοσο κρασι κ τοσο χοροπηδηχτο, θα βρωμαει ο τοπος κατρουλιλα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Πάντως Mefh μην τρομάζεις. Μάλλον εγώ είμαι η μεγαλύτερη Οκτώβριος 74. Τα περισσότερα πρωτάκια στην τάξη της Ζέτας είναι τα δεύτερα παιδιά των οικογενειών τους ενώ η Ζέτα είναι το πρώτο. Όσο σκέφτομαι ότι σε έξι χρόνια θα έχω παλι παιδί πρωτάκι δεν ξέρω μου έρχεται κάπως.

3qg3p2.png qfe4p2.png

μα τους βλεπω στην τιβι. εκτος που ειναι ντιρλα ολοι, ποσο να χοροπηδησει ο ανθρωπος... μετα φανταζομαι απο τοσο κρασι κ τοσο χοροπηδηχτο, θα βρωμαει ο τοπος κατρουλιλα!

Μέσα από το στόμα μου το πήρες!!Για να πάρεις μέρος πρέπει να είσαι ή φοιτητής ή γκούρλα από το βράδυ!!!Τέτοιες μέρες το νοσοκομείο μας(ο θεός να το κάνει)είναι γεμάτο για πλύσεις στομάχου!!!όσο για την βρώμα δεν μπορείς να φανταστείς!!Το καλύτερο είναι που υπάρχουν δεκάδες που κοιμούνται σε παγκάκια γιατί δεν βρίσκουν ξενοδοχείο!

θα το δειρω ρε συ! δεν φανταζεσαι, μου γυρναει το μυαλο! πανω που ειναι ετοιμος ξεπλυμενος, δινει μια κ ξαπλωνει τ'ανασκελα στη μπανιερα! ξανα με σαπουναδες! ανοιγει μονος του τη βρυση, ποτε θα καει δεν ξερω, μπουκωνει νερα, πανω που εχεις τελειωσει με τον αφρο, κανει μια στο σφουγγαρι κ ξαναγεμιζει ο τοπος... συγνωμη θα τελειωσει ποτε αυτο?

Α, αυτά τα έχουμε κ εμείς αλλά του τον κόβω τον αέρα:(ευαισθητούλες μανούλες κλείστε τα ματάκια!) τρώει κανά δυο στα μπουτάκια, έτσι που είναι γυμνά τσιτσιρίζουν κ επανέρχεται!!!

Και φωνή, το τι θα έχει ακούσει η γειτόνισσα που συνορευουν τα μπάνια μας δεν λέγεται! Θα μου στείλει την Πρόνοια καμμιά ώρα!:lol::lol:

Κοίτα όταν έχεις τσούρμο τα παιδιά στο σπίτι πρέπει να επικρατούν ώρες δικτατορίας (λογοκρισία, κοινή ησυχία κ.α.) για την ομαλή συμβίωση όλων! Δεν βγαίνει αλλιώς! Άμα είναι ένα είσαι μέσα στη γλύκα κ το μαλακό!!!

Αααααχ, από πού ν' αρχίσω! Καλά εσάς όλο το απόγευμα κοιμούνται τα δικά σας και είστε συνέχεια στο φόρουμ;; Δεν θέλουν παιχνίδι;;

Άσπα, μη ψαρώνεις, θα τα ξεπεράσεις όλα, τώρα τα βλέπεις ίσως λίγο πιο τραγικά!

Εντάξει, είμαι κι εγώ βρωμόγρια, το παραδέχομαι!! Αλλά πιο μικρή από την ομορφάκια...και πιο μεγάλη από την Αλέκα (κλαψ!)!!

Μέφη, κοντοχωριανές, ε; Πάντως έχετε και στη Ξάνθη mothercare, αλλά φωτιά ο άτιμο!

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο (ναι του '76 είμαι!)!!

Πάντως Mefh μην τρομάζεις. Μάλλον εγώ είμαι η μεγαλύτερη Οκτώβριος 74. Όσο σκέφτομαι ότι σε έξι χρόνια θα έχω παλι παιδί πρωτάκι δεν ξέρω μου έρχεται κάπως.

jtse το ιδιο συμβαίνει και σε μένα !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...